Teltur

Denne novellen er vist 10929 ganger.

Det var en varm sommerdag, perfekt for å dra ut med båt og slappe av og sole seg.
Vi var hjemme hos deg, så vi tok bilen og kjørte ned til sjøen med et telt, mat og en god vin, alt som trengtes for en hyggelig kveld ute på en liten øy midt på fjorden. Så vi heiv oss i båten og kjørte av gårde, det var nok av øyer og velge mellom så vi tok den som hadde litt skog så vi kunne være der ute ganske ubemerket. I båten satt du ved siden av meg, og jeg var litt småkåt, og tok handa mi ned mellom beina dine, du hadde et hvitt smågjennomsiktig kort skjørt på deg så jeg kom godt til og begynte og stryke deg over fitta. Vi var midt ute på fjorden, båten var sånn at vi kunne gå under dekk der det var en liten seng. Så jeg stoppet båten og løftet deg opp og bar deg under dekk, og vi begynte og kysse heftig, mens jeg fortsatt strøk deg over fitta, begynte og kjenne at det var blitt litt fuktig der nede. Så jeg tok av deg trusa og begynte og slikke deg, du begynte og stønne og vri deg av nytelse, jeg tok et par fingrer inn i fitta og slikka deg samtidig som jeg tok fingrene fort inn og ut, du stønnet bare høyere og høyere før det til slutt gikk for deg.

Jeg kom opp for å kysse deg, og du begynte og stryke meg på pikken, hadde fortsatt buksa på så det var begynt og bli en temmelig stor bul der nå. Du begynte og kneppe opp buksa og fram kom den store harde pikken min. Du begynte og runke meg litt forsiktig og begynte og slikke litt forsiktig på pikken min før du tok den hele inn i varmen. Jeg begynte og stønne høyt og greide ikke og ligge i ro, du begynte og suge hardere og økte tempoet mitt, jeg stønnet bare høyere og høyere, det var like før det gikk for meg så du stoppet og sa du ville ha den inni deg. Så jeg la deg ned på sengen og tok av meg resten av buksa og ga deg et saftig kyss før jeg tok den store harde pikken min inn i den våte trange fitta di. Vi stønna begge høyt når jeg tok den inn i varmen, begynte sakte og begynte og øke tempoet etter hvert, det var jo så forbanna godt. Du stønna høyt og greide ikke å ligge i ro, etter hvert begynte jeg og kjenne at det blei trangere og enda deiligere der nede, så jeg tok deg hardere og hardere å det var på bristepunktet før det gikk for deg, etter hvert som pulseringen i fitta di blei kraftigere og kraftigere så gjorde det at det gikk for oss begge to. Vi lå begge to på senga i noen minutter etter på for vi var helt utmatta etter den heftige sexen. Etter hvert som vi begynte og komme til hektene så fant vi ut at vi fikk komme oss videre til øya som ikke var so langt unna nå, når jeg kom opp så låg båten fortsatt fint midt på fjorden og jeg startet opp motoren og begynte å kjøre videre mot øya. Når vi kom fram så begynte jeg og sette opp telt og du satt opp engangsgrillen vi hadde med. Når du bøyde deg ned for og tenne på grillen så såg jeg at du hadde tydeligvis latt trusa bli igjen på båten for jeg hadde fri innsikt til fitta di som jeg så var fortsatt litt våt. Så jeg blei litt småkåt igjen, men det fikk nesten vente til vi hadde spist mat i det minste, når grillen var varm så heiv jeg på noen pølser og vi spiste og kosa oss med vin en god vin, sola var på vei ned så vi fikk se solnedgangen.

Plutselig så begynte du og gni handa di over buksa mi der pikken min er, du begynte fort og kjenne at det vokste der nede, jeg tok handa mi og strøk over fitta di som igjen var våt og klar, all den sola den dagen hadde visst gjort oss skikkelig kåte. Jeg tok et par fingre inn i fitta di og du stønna svakt, du kneppa opp buksa mi og tok ut den nå veldig harde pikken min og runka meg. Jeg fant ut at jeg ville prøve noe nytt og løfta deg opp med beina dine rundt livet mitt og gikk bort til etter tre, og tok deretter pikken min inn i den våte fitta di og du begynte og stønne, og jeg gikk sakte ut og inn en liten stund før jeg begynte og ta deg skikkelig hardt, du stønna og skreik av nytelse, det var jo ikke så mange som kunne høre oss her ute så det var ikke so farlig. Jeg merka at jeg begynte og nærme meg orgasme, så kjente jeg at det begynte og pulsere i den trange fitta di og skjønte at du nærma deg orgasme og, så jeg kjørte på enda hardere så det til slutt gikk for oss. Nå var vi begge trøtte og slitne etter en lang dag, så vi la oss inn i teltet for å legge oss, vi hadde to like soveposer så vi kobla de sammen så vi kunne ligge i lag. Det blåste litt svakt den kvelden så det var ikke noe problem og sove på grunn av varmen, og vi slokna begge to ganske kjapt på grunn av den deilige sexen. Når morgenen begynte og nærme seg så hadde du en temmelig heit drøm og når du våkna litt tidlig på grunn av det så var du søkkvåt og kåt, jeg låg fortsatt og sov. Men du ville ikke gjøre det her på egen hånd det er jo ikke like koslig, så du fikk meg over på ryggen og begynte og runke meg så jeg fikk en stiv en, også satte du deg oppå meg og lot den harde pikken min gli inn i den våte fitta di. Jeg begynte å stønne litt svakt mens jeg fortsatt sov. Også begynte du og ri meg forsiktig og økte tempoet etter hvert, jeg begynte og våkne sakte men sikkert. Eneste jeg greide og skjønne akkurat der og da var at jeg syns det var så forbanna godt, jeg trodde jeg drømte men når jeg begynte og komme til bevissthet så merka jeg det at det ikke ga seg. Så jeg lukket opp øynene og der var det nydelige synet av at du satt og ridde meg. Det var som en drøm kom i oppfyllelse og jeg bare låg der og nøyt det bare det at det virkelig skjedde, du stønna høyt og jeg begynte og nærme meg orgasme så begynte du og skrike at nå kommer jeg. Jeg prøvde og hjelpe til men var ikke så lett i den stillinga så jeg bare tok i mot når det til slutt gikk for oss begge.

Du la deg ned ved siden av meg og vi berre snakka og kosa litt før vi fant ut vi skulle få på oss klærne og pakke sammen og komme oss hjem igjen. Når vi var kommet oss opp i båten og var på vei hjem igjen så sa jeg til deg at det her må vi gjenta en gang snart og ga deg et kyss.

Legg igjen en kommentar