The dirty talker!

Denne novellen er vist 20951 ganger.

Et var en varm sommerdag og jeg og en venninne hadde bestemt oss for å dra for å bade ved ett kjern like ved. Vi gikk langt unna de andre som var det fordi vi likte og sole oss toppløse. Slik at det ikke ble noen stygge skiller etter bikinioverdelen. Det var så befriende og ligge der oppe på berget toppløs. Jeg kjente en lett bris kile meg over brystvortene mine. Mmm.. deilig… Øynene mine var lukket og jeg elsket å kjenne solen slikke over kroppen min. Venninen min reiste seg plutselig å sa hun skulle gå for å kjøpe seg en is borte ved kiosken. Det var ett stykke og gå så jeg regnet ikke med at hun kom tilbake før om ett kavrters tid. Dessuten traff hun sikkert noen hun kjente og hun var en skravle. Hun ble no borte en stund som sagt.

Jeg lettet på ett øyelokk da jeg så henne forsvinne av sted. Jeg tenkte for meg selv at jeg kunne likseågodt fjerne hele bekledningen. Jeg skled ut av den lille sorte bikiniunderdelen, som forsåvidt ikke dekket stort av den velproposjonete rumpa og lårene mine. Jeg spredte bena litt fra hverandre.. Mmmm… deilig. Sinnsykt deilig. Jeg lå der ett par minutter og kjente jeg ble varm på hele kroppen, i alle kriker og kroker. Ikke ett sted var urørt av solen og ikke ett sted kom unna den sexy brisen som for over kroppen min stadig vekk. Til min begeistring. Brystvortene mine hadde begynt å knoppe seg og jeg ville så gjerne kile og stryke dem… men tenk om venninnen min kom tilbake og fikk se meg slik! Jeg vurderte det ett øyeblik, regnet ut at jeg minst hadde fem minutter. Jeg lot begge hendene skli oppover siden av magen min, og helt opp til begynnelsen av brystene mine. Jeg hadde store deilige bryster, de var ekte og jeg ville aldri byttet dem mot noe annet. Jeg lot noen fingre forsiktig gli ogver knoppene. Mmm.. det var så sinnsykt deilig! Jeg kjente frysninger over hele kroppen. Jeg kilte rundt knoppne og så strøk jeg de. Hmm… hadde vært godt om noen kom å slikket de for meg.. Men jeg hadde kun meg selv og ta av. Heldigvis hadde jeg med mine digre bryster muligheten til å ta den saken i egne hender, jeg reiste meg litt opp, slik at ryggen min ble svai, tok ta rundt det ene brystet og senket ansiktet. Jeg strakk ut tunge og slikket rundt brystorten min, den elsket det, vokste med en gang. Jeg slikket fortere og fortere og sugde litt på den før jeg slapp, neste bryst fikk samme behandling. Nei nå måtte jeg virkelig gi meg, før hun kom tilbake. Det var utrolig synd fordi jeg hadde begynt å bli utrolig kåt der jeg lå. Jeg bestemte meg for å legge meg ned igjen på ryggen og slappe av litt, se om kåtheten ville gi slipp på meg.

Plutselig hørte jeg det rasle i noen blader, jeg gadd ikke åpne øynene da jeg regnet med at det var venninnen min som var kommet tilbake, plutselig ble dt stille og jeg hørte kun lyden av noens pust. Jeg åpnet øynene og der stod to gutter i badeshorts og så på meg.. Jeg endret stilling og satt meg delvis opp. En av de åpnet munnen og sa noe om at han bare skulle si fra at venninnen min måtte dra hjem og at hun ikke rakk og komme tilbake for å si hadet. Noe med moren hennes. Fikk ikke med meg hva. Jeg svarte bare med å nikke. De ble stående der og se på den nakne kroppen min, ingen av dem sa ett ord. Ikke jeg heller. Jeg kunne høre de pustet tung, men vet ikke om det var varmen eller synet av den nakne kroppen min. Jeg struttet litt fremover med brystene mine, jeg elsket oppmerksomheten. De var kjekke. Ikke for muskuløse, men man kunne se at de trente. Kroppene deres var dessuten sommerbrune og deilige. De hadde nok badet for det var fortsatt noen dråper vann som prøvde å skli nedover de deilige kroppene. Jeg bestemte meg for å bryte isen og bad de om å komme til der jeg lå og holde meg litt med selskap. Det så ikke ut som de hadde noe i mot det og de slo seg ned, begge meg blikket forstsatt mot meg.

Jeg la meg sakte bakover. Jeg ventet en stund før jeg spurte den ene av dem om de syntes det var varmt ute. De svarte med at de syntes det bare var deilig. Dessuten var det så bra at jenter som meg turte og kle av seg og vise seg frem foran dem, de smilte litt begge to. Jeg spurte dem om de ikke syntes det var litt vanskelig å bare se men ikke røre. De smilte begge to og en av dem spurte meg om jeg ikke syntes det samme. Jeg tenkte at nå hadde jeg virkelig sjansen til å få disse to guttene til å gjøre hva de ville med meg. Jeg elsket at føle at noen bestemte over meg, men jeg likt også å fortelle hva jeg ville ha.

Jeg så direkte på den ene av dem og sa at han skulle kommehelt inntil meg. Han skøv kroppen bort til meg og så meg dypt inn i øynene, han var stein kåt, jeg kunne se det på hele ansiktet hans. Jeg lok blikket falle ned på badeshortsen hans, den var plutselig supertrang, noe hardt og stort ville virkelig presse seg ut derifra. Jeg ble utrolig kåt av å tenke på det og befalte ham til å åpne den våte shortsen så jeg fikk se hva han kunne tilby meg. Han løsnet på knyttingen i livet og dro ned. En stort hard og glinsende pikk spratt ut og oppover magen hans. Fy faen den så deilig ut! Jeg bemerket at han tydeligvis ikke hadde noe å skamme seg over , han hadde jo en diger kukk, som sikkert mange jenter ville elsket og fått langt inn i fitta si. Han ble mer tent av det jeg sa, det ble jeg også, den andre gutten pustet tungt og han viste nok at det var hans tur. Jeg sa til gutten med den digre pikken at han skulle starte og runke seg selv, mens vi så på, og han hadde tydeligvis ikke noe problem med å sette i gang. Pikken hans vokste mer og mer for hvert strøk han tok, hver gang han dro forhuden tilbake kom det til syne ett deilig rødlig pikhodet, som virkelig hadde elsket og ble sugd hardt. Det visste jeg.

Jeg snudde meg mot gutt nummer to og trengte ikke engang og si noe, han hadde allerede åpnet shortsen sn og trukket frem kjeppen sin. Den var stiv som en stokk og stod å struttet i vellyst. Jeg befalte han og kaste shortsen vekk, og det to kun ett par sekunder så var det gjort. Nå stod han overfor meg med ett ben på hver side av med, og jeg hadde pikken hans rett fremfor ansiktet mitt. Han spurte meg om jeg likte store pikker, for hvis jeg gjorde det skulle de virkelig vise meg hva ikke bare en, men to store pikker kunne gjøre mot en frekk liten hore som meg. Jeg smilte ved tanken, jeg elsket når de snakket dirtty til meg. Jeg ble så tenkt av det. Jeg var kjapp til å svare at Ja, for faen. Jeg elsket digre, harde og bankende kukker som ville bli sugd, ruka og pult så hardt at de ikke visste hvor de skulle gjøre av seg.

Han sa at da fikk jeg faen meg komme hit og vise han hva jeg mente med det. Han grep etter håret mitt og dro meg opp på all fire. Jeg kilte han oppover leggene og grep tak i ballene hans. Jeg masserte de forsiktig for så å ta litt ekstra i. Jeg slikket de på undersiden og kysset meg vei oppover til det jeg var ute etter. Nemmelig den deilige digre pikken hans. Jeg var allerede så kåt at jeg ikke visste hvordan jeg skulle holde meg. Jeg hørte stønn på stønn fra han som satt ved siden av å runket seg selv. Jeg grep ett godt tak i pikken til han som holdt meg hardt i håret, han do meg nærmere og jeg skjønte at han ville at jeg skulle suge dritten ut av ham. Jeg åpnet munnen og lot pikkhodet gli inn i munnen min, slo leppene om det og slikket, sugde og kysset. Han stønnet og sa at det var digg å bli sugd av en skitten hore mens kameraten hans så på. Han dro håret mitt frem og tilbake for å styre tempoet, mens han stønnet og til stadighet kom med fraser som din jævla hore, sug den jævla store, bankende, sprengklare kukken min. Den er så stor! Klarer du å suge den? MMmm! Du klarer faen meg og suge den! Mens jeg satt på knærne kjente jeg det rant mellom bena mine, jeg var så klar som jeg kunne få blitt, jeg skulle til å ta en titt på han som hadde sittet ved siden av å runket seg selv, men han hadde visst blitt lei av å se på , nå hadde han satt seg bak meg med spredte ben og tok tak rundt hoftene mine. Han dro meg sakte nedover mot den digre tjukke pikken sin, da jeg akkurat kjente den mot åpningen min løftet han meg litt opp igjen, så litt ned. Dette gjorde han flere ganger. Jeg spurte om jeg kunne være så snille og kjenne den deilige kukken hans presse seg inn i den trange fitta mi? Til slutt og slippe meg nedpå. Han kom helt inn i meg og bunnet meg totalt. Det var så deilig at jeg hylte av glede. Fy faen for en jævla, sinnsykt, enorm kukk du har. Knull meg så hardt du klarer, ta meg hardt! Du kan gjøre hva faen du vil med meg!!

Kar nummer to, som jeg hadde sugd lenge nå, ble med ned mot bakken. Mens jeg satt baklengs over fyr nummer en og ble knulla hardt som faen, la han hodet mellombena mine og slikket meg vått og deilig. Han slikket rundt fitta mi og dro tungen sin over klitten min, mens han sa, fy faen så våt du var da, din lille horekjerring! Er det deilig å bli tatt av to karer med digre bendere. HÆ?? Liker du å bli hatt av to samtidig!? Jeg skrek bare JA JA JA!! Knull meg, fingre meg! TA meg hardt!

De dro meg vekk fra dem og satt seg på berget og så på meg. De hadde kjempedigre kukker som struttet i luften og som det glinset deiig fra. Nå, sa de, hva skal vi gjøre med den lille kåte drittungen da? Hva tror du hun har lyst til? De snakket til hverandre. Den ene sa til den andre.. Jeg tror hun har lyst til å ligge på alle fire mens en slikker henne og en fingerpuler henne. Mens vi gjør det tror jeg hun har lyst til å suge to pikker samtidig, Men det går jo ikke gjør det vel?? De så bo på meg og spurte meg om jeg ville at de skulle fingerpule den trange våte deilige fitta mi , slikke den svulmende klitten min og bite i den mens de sugde brystvortene mine og knadde dem. Jeg la meg bare langflat på ryggen og bad dem og å sette i gang arbeidet, jeg ville sjekke om de klarte alt dette de lovet meg? Hvis de klarte det skulle belønnigen deres være at jeg sugde begges digre pikker samtidig. Mens de fikk lov å gjøre hva de ville med meg.

De foreslo at de la seg på ryggen mens jeg la meg motsatt vei oppå dem med skrevede ben. Da kunne jeg suge dem begge mens en av de kunne slikke meg og en av de kunne fingerpule meg!. Vi satte i gang og det var så sinnsykt deilig. De tok tak i håret mitt og bad meg suge hardere og fortere. De kalte meg for en borskjemt drittunge som ikke hadde sugd nok store piker i mitt liv. Jeg sugde så godt jeg kunne, så godt jeg hadde evne til, de stønnet i takt og sa at denne lille hora var jo faens så deilig, kunne godt få bli med de hjem hvis jeg ville!

Nå var det nok. Jeg ville ha litt seriøs pikk! Jeg kommanderte de bak meg mens jeg stod i samme stilling, på alle fire. Jeg bad de om å knulle meg en etter en, deretter begge to samtidig! Den ene satte igang og kukken hans var så jævla hard! Kjentes ut som å få et balltre tredd opp i fitta. Jeg lurte på om jeg ville klare en til, men fikk liten sjanse til å undre for der satte plutselig han andre inn den deilige glatte piken sin. Jeg stønnet og skrek at jeg elsket og ble råknulla av digre pikker! At det var så deilig at jeg skulle ønske alle visste hvor godt det var.

Jeg skulle nok ikke ha sagt det for noen ekunder etter hørte jeg noen lyder fra skogsenden igjen. Stemmer kom nærmere. Jeg stod med ansiktet mot skogen med to gutter som knulla dritten ut av meg bakfra. Jeg prøvde å trekke meg litt unna men de holdt meg tilbake. De sa at nå skulle jeg få ønsket mitt oppyllt. Nå skulle virkelig noen andre få se hvilke skitten hore jeg var. En sexy deilig liten frekk hore! Ut av skogen kom tre lignende gutter, de ble stående rolig og følge med, ingen av dem sa noe. Jeg begynte å lure på om noen av dem kjente hverandre. Men så hører jeg han ene som knullet meg skrike til en av gutta. Han spørr dem og de syntes de hadde finni en bra dame. Om jeg var sexy og deilig nok for dem og se på. De sa at ja for faen! Hu er dritfin. Sjekk de digre puppene hennes sa han ene, og en bemerket at han gjerne skulle likt og slikket dem. Jeg var så jævli kåt og at noen så på gjorde meg enda mer kåt. Han ene som knulla meg bakfra skrek til meg at fy faen for en trang og deilig fitte du har! Kan jeg få putte kukken min i munnen din og komme? Jeg rakk ikke svare før den var presset inn i munnen min og han knulla meg i munnen med den digre harde kukken, pikke, kjeppen hva enn du vil kalle det. Stor var den. Jeg sugde han så hardt jeg kunne helt til han kom over hele meg.

De tre gutta som hadde kommet ut av skogen begynte og heie og skrike ting som spreng den våte fitta hennes! Knull henne så hardt at hun skriker!Få henne til å komme ellers gjør jeg det! Knull og pul kjerringa så godt at hun aldri glemmer det! Jeg var kåt som faen og gutta begynte og dra av seg klærne. Hvor enn jeg så var det deilige kukker klare til å fylle meg opp og knulle meg hadt og deilig. Jeg dyttet alle vekk fra meg og sa at nå var det på tide at noen fikk meg til å komme.

Dere får fem minutter hver sa jeg. De knulla meg bakfra, forfra, fra siden, de sleika meg, de fingerpulte meg, de knulla meg i munnen. De fikk meg tl å skrike! De fikk meg til å komme da to var i meg bakfra og fingra meg på klitten , to i munnen min og knadde brystene mine og den siste som bare klasket meg på rompa og småbet meg i brystvorten. Alle ble liggende etter at jeg hadde sugd og knulla alle til de kom. Ingen sa noe, ingen avtaler ble laget. Alle bare kledde på seg og dro. Men jeg visste at dette kom til å skje igjen og igjen og ingen av oss kom noensinne til å fortelle det til noen andre!

Legg igjen en kommentar