The Rose del 1: Gavene

Denne novellen er vist 4465 ganger.

Jeg ringte på, du åpnet døren til leiligheten din. Du ba meg sette meg i sofaen. Du var ikke helt klar ennå. Skulle bare en tur på badet å fikse deg litt som du sa det.

Jeg satt meg ned, la fra meg to pakker på bordet, du så dem og bare smilte. Kvinner elsker pakker, og du var intet unntak.

Du kom ut, fra badet og smilt. Vi skulle en tur ut på ”The Rose” en ny åpnet koselig plass. Vi hadde vært der før og vist at maten og atmosfæren var god der.

Jeg ba deg stelle deg midt i rommet, du gjorde det ut å nøle.

”snu deg rundt, la meg se på deg” sa jeg. Du snurret deg rundt noen ganger….. ”Av med alle klærne” sa jeg. Du så på meg, undrende…..

”skulle ikke vi ut” sa du. ”Av med alle klærne ” sa jeg med en litt mørkere stemme. Du så undrende på meg igjen, og det var tydelig at du ikke helt forsto hva som skjedde. Etter litt nøling, begynt du å kneppe opp kjolen. Den falt ned på gulvet. Du sto midt på gulvet med blikket ned foran beina mine, kun iført bh og truse. Du var ikke helt tilfreds med situasjonen, men gjorde det jeg ba om. Jeg smilte og ba deg snu deg rundt slik at jeg kunne se baken din. Jeg likte det jeg så.

”Ta av deg alle klærne” sa jeg en gang til. Du begynte med bhen, så trusen. ”Snu deg rundt igjen” sa jeg med en myk stemme. Du snudde deg og så meg inn i øynene….Jeg smilte, du kunne helt klart se at jeg liket deg jeg så. Jeg gikk opp av sofaen og tok med meg pakkene. Gikk rundt deg noen ganger og studerte kurvene på kroppen din, runde deilige kurver……..

Jeg la fra meg pakkene på gulvet, førte handen min lett over baken, låret og brystet ditt. Stoppet opp rett over brystvorten din, det var så vidt jeg var borti knoppen din. Men jeg kunne kjenne at den vokst litt og at den ble stiv.

Jeg bøyde meg ned og åpnet den minst pakken. Tok frem et par svart høyhelte sko. Satt dem pent på deg, og kysset foten din lett. Du så ned på dem og smilte. Det var de skoene du hadde sett i vinduet den dagen vi gikk en kveldstur nede i byen. Så åpnet jeg den andre pakken. Det var en svart tynn silkekjole. Jeg reise meg opp, løftet hendene dine opp. Trakk kjølen forsiktig over deg. Du kjente det kalde myke stoffet gli ned over deg, det var en deilig følelse.

Jeg gikk å satte meg igjen, du ble stående midt i rommet. Øynene mine så opp og ned på deg. Kjolen passet helt perfekt, jeg hadde vært heldig. Jeg ba deg snu deg rundt slik at jeg kunne se deg bakfra. Kjolen satt fint over baken. ”Bøy deg forover” kommanderte jeg. Du bøyde deg sakte frem, jeg kunne se hvordan kjolekanten smøg seg oppover låret. Da du stoppet var kjolekanten akkurat slik at jeg måte bøye meg litt ned for å kunne se rett inn.

Jeg gikk bort til deg, du sto fortsatt fremoverbøyd. Jeg førte handen min forsiktig over baken, stoffet var mykt og glatt. Og det var deilig å bare føre handen min rundt og rundt, ingen harde kanter, bare runde deilige former.

Jeg førte handen inn mellom beina dine, forsiktig og veldig sakte. Fingrene gledd forsiktig mot målet, du var litt våt. Jeg førte fingren mykt og forsiktig fram og tilbake. Du stønnet lett. Jeg tok tak med tommelen og pekefingen i di ytre leppene, og dro i dem. Du ble stille, helt stille. Jeg dro litt mer, litt hardere. Du stønnet……. Jeg slapp takket og førte handen min sakte tilbake og mot mål nr.2. Jeg stoppet opp, fingeren min var litt fuktig. Med lette små sirkulære bevegelser, førte jeg den rundt muskelen. Du stønnet igjen. Jeg førte den varme litt fuktige finger litt tilbake, men stoppet akkurat der hvor yterleppene starter. Og sakte tilbake igjen. Rolig og mykt, frem og tilbake mellom muskelen og yterleppene. Du stønnet: ”ja, ja, mer….” Jeg fant frem noen små ”perler” på en snor, puttet dem inn i din munn og tok dem ut igjen.

Samtidlig som fingeren min fortsatt gikk rolig frem og tilbake. Jeg satte meg på huk bak deg, førte handen min frem til yterleppene. Med de tre midterst fingren inn imellom yterleppene dine, forsiktig og rolig. Du var våt og du stønnet igjen. Så førte jeg de fuktige fingren tilbake, tok opp ”perlene” og dyttet en inn. Du stønnet høyt. Jeg puttet inn en til, du stønnet igjen. Slik forsatte vi til alle 6 ”perlene” var inni deg, og bare en trå med en liten ring hengende ut av deg. Jeg førte handen min fremover igjen, og puttet en finger inn. Du stønnet igjen og jeg slutter brått. Ba deg reise deg opp, ”vi må gå nå, ellers rekker vi ikke reservasjonen vår” sa jeg.

Del II, Besøket på The Rose

Jeg tok frem telefonen min og ringte etter en taxi , gikk ut i gangen, hentet jakken din og tok den på deg. Vi gikk ned trappen og ut på gaten. Der sto vi i et par minutter og ventet på bilen.

Du hadde et rart ansiktsuttrykk der du sto, uten undertøy, litt vått og med 6 perler på en snor inni deg. Bilen kom og vi gikk inn i baksete. ”The Rose” sa jeg, og sjåføren begynne å kjøre.

Det var ikke mer en kanskje 10 min. biltur ned til restauranten. Du satt helt inntil meg og begynte å ta på meg. Jeg flyttet handen din bestemt bort og ba deg sitte helt rolig. Etter et par minutter biltur, ba jeg deg lene deg tilbake i sete og dra opp kjolen din litt. Du så undrene på meg. Du satt i midten av sete og sjåføren kunne enkelt ved å stille speilet litt, se alt han ville.

Du nølte litt men gjorde som du ble fortalt. Jeg førte høyre handen min inn, du var fortsatt litt våt. Jeg førte handen frem og tilbake, du måtte bite deg selv litt i leppe for ikke å stønne for mye. Du ville ikke at sjåføren skulle se for mye. Så førte jeg den andre handen inn mellom beine dine og ned mitt ringen. Jeg tok tak i den med pekefinger og dro i tråen. Du kjente at en av perlen var på vei ut, og så kom den…… ”Ja” stønnet du, sjåføren så opp i speilet sitt.

Han så deg rett inn i øynene, du smilte og han flyttet blikket sitt frem på veien igjen.

Jeg forsatte…For hver perle som kom ut, stønnet du høyere og høyere. Sjåføren hadde nok stilt speilet sitt lengre ned, for du kunne ikke lengre se ansiktet hans i speilet. Du hadde aldri gjort noe slikt før. Det var et ekstra kick du ikke viste om. Men du likte det.

Da vi kom fram til restauranten. Gikk jeg å satte meg i baren for bordet vårt var ikke helt klart. Du gikk en liten tur på toaletter for å fikse deg litt, som du sa. Jeg bestilte to drinker med gin/bitter lemon og satt meg på bar stolen. Baren var nesten helt full og stemningen var god. Etter et par minutter kom du tilbake. Jeg reiste meg opp og ga deg stolen min, stelte meg bak meg, litt skrått med brystkassen min inntil skulderen din. Fra min posisjon kunne jeg se deg i profil og nesten alle andre i baren. Du hadde et ansiktsutrykk og en utstråling i dag som jeg aldri hadde lagt merke til før. Men det var tydelig at flere andre lag merke til det. Det så ut som om du nøt hvert sekund, for hver person som snudde hodet sitt for å sjekke deg ut så smilte du ennå litt mer. Jeg tok førte høyre hand opp mot din venstre skulder, huden din var varm og myk. Så førte jeg handen ned over ryggen din, over det litt kalde men myke og glatte stoffet i kjolen din. Med rolige og myke bevegelser førte jeg handen ned mot baken din, og stoppet opp litt. Du så opp på meg med et stort smil, øynene dine og mine møtes i et kort øyeblikk. Akkurat da kom hovmesteren bort til oss, ”Deres bord er klart, nå” sa han.

Vi fulgte etter hovmesteren inn i restauranten, jeg et steg bak deg. Jeg ville se baken, ryggen, beine dine og kanskje aller mest alle de som snudde seg etter deg, mens vi gikk innover i restauranten. Jeg likte å se andre menn se etter deg, så lenge jeg bestemte over hva de kunne få lov til å se på.

Vi kom bort til bordet vårt, det var to små ”sofaer” på hver sin side av bordet og vi måtte gå opp to små trinn for å komme opp til det. Du gikk ført inn, jeg ble stående et lite sekund å se på deg. Før jeg fulgte etter og satte meg ved siden av deg. Vi fikk menyen og ba om en drink mens vi bestemte oss for hva vi ville ha.

Vi satt og koste oss med drinken og så utover restauranten, stemningen var ubeklagelig. Kelner kom bort til oss, vi bestilte forrett, hovedrett og en flaske rødvin. Mens vi satt og ventet på forretten, begynte jeg og ta deg forsiktig på låret. Du satt helt stille og bare smilte lurt til meg, du håpet nok på at vi kunne forsette det vi slapp i taxien. Og du hadde rett, det var akkurat det jeg tenkte. Handen min fant fram til kjolekanten og gikk rolig oppover på innsiden av låret. Du lente deg litt tilbake i sete og flyttet baken litt lenger frem i sete, slik at jeg skulle komme bedre til. Du så på meg og smilte, løftet rødvinsglasset til munnen. Leppene dine la seg mykt rundt kanten på glasset og du tok en liten slurk. ”Takk, det var en deilig vin du hadde valgt” sa du og satt glasset forsiktig ned igjen. Jeg var akkurat kommet frem til målet…. Og hadde begynte forsiktig å massere opp og ned over yterleppene, så førte jeg fingrene mine litt lenger nedover. Jeg masserte mykt og lett området mellom de to åpningen en liten stund, før jeg sakte førte handen min ut igjen. Du så på meg, jeg førte fingrene mine opp mot munnen din. Du åpnet munnen din rolig og jeg puttet dem inn. Du sugde på dem som om det var noe helt annet. Jeg tok dem rolig ut igjen og førte handen min rolig inn under kjolen din igjen, og forsatte der jeg slapp litt tidligere. De fuktige fingrene mine brettet yterleppene dine til side og langfingeren min presset seg inn. Peke og ringfingeren holdt leppene fra hverandre mens undersiden av handen min lå rett over den lille knoppen din. Jeg presset hele handen min oppover slik at langefingeren gikk lenger inn. Så presset jeg langefingeren mot handflaten min og begynte å bevege handen rolig fra side til side mens jeg fortsatt presset lett mot innerveggen med pekefingeren.

Etter bare noen sekunder kom kelneren med forrettene våre, men jeg holdt ikke opp. Du prøvde å sette deg litt opp, men da presset jeg ennå litt hardere så du klarte ikke annet en å rette opp ryggen litt. Kelnere så på deg og smilte. Det var tydelig at han forsto var som foregikk. Han bøyde seg litt fremover, tok rødvinsflasken og fylte litt mer i glassene våre. ”Håper maten smaker” sa han før han snudde seg og gikk. Du rakk ikke å svare, men det var tydelig på bevegelsene av munnen din at hadde tenkt å si takk. Jeg bare forsatte, men med litt mindre press mot innerveggene dine. Så puttet jeg inn peke og ringfingeren mens lille fingeren fant plass nede der hvor høyre og venstre yterleppe møttes. Tommelen ble liggende på knoppen. Det var ikke noe god stilling for handen min så jeg klarte bare små bevegelser sideveis. Men ut fra ansiktsutrykket ditt så ikke det ut til å være noe problem. Med venstre handen fant jeg frem en liten snor med noen kjente perler på, høyre handen min begynte sakte og trekke seg ut. Fingrene var fuktige, de gled lett ned til den runde muskel. Jeg begynte straks å massere og jeg trengte ikke lang tid før det var fuktig nok til en runde til med perlene mine. Jeg førte handen ut for å hente dem. Du smilte og lukket øynene, jeg førte handen min inn igjen. Jeg begynte å massere deg litt til, før jeg presset den første perlen inn. Du hadde problemer med å sitte rolig og slet tydelig med å holde munnen din igjen også. Jeg førte handen min forsiktig oppover igjen og puttet to fingere inn i deg. Med rolige myke bevegelser skled fingrene inn og ut noen ganger, før jeg igjen flyttet fokuset ned til perlene. Jeg presset en sakte inn og du stønnet. Slik forsatte jeg til alle seks perlene var inni deg og bare en liten snor med en liten røde ringen var utenfor. Du var i den syvende himmelen og da jeg igjen beveget handen min oppover og puttet peke og langefingeren inn i dag, klarte du ikke lenger å hold det tilbake. Du bet tennene sammen og tok takk i bordkanten mens det gikk for deg. Noen av de andre gjestene snudde seg i det de hørte glass og tallerkener klirre på bordet vårt.

Jeg trekk handen min ut og reiste meg for å gå en liten tur på toalettet. Du ble sittende igjen alene og så deg rundt. Du lurte på hvor mange som hadde sett eller hørt hva vi hadde gjort, det var en merkelig følelse.

Jeg kom tilbake og satte med ned. Du hadde ventet på meg, og vi begynte å spise. Vi rakk akkurat og spise ferdig før hovedretten ble servert. Maten var av førsteklasse, men vi håpet over desserten. Og tok en taxi hjem………

Del III, Hjemkomsten

Etter en 15 min. biltur kom vi frem til leiligheten din. Du låste opp og vi gikk inn.Jeg spurte om du hadde noe å drikke på, ”helst litt konjakk” sa jeg. Du fant frem en flaske med Otar XO og skjenkte opp et glass til meg. Jeg satte meg ned i sofaen, og så opp på deg.

”du har vært en snill pike i dag” sa jeg meg rolig stemme. ”Du fortjener litt belønning” forsatte jeg, du nikket og smilte. ”Kom hit, sett deg på kne foran meg” kommanderte jeg med en rolig men bestemt stemme, du avlyde. ”Ta av meg skoene mine” forsatte jeg og du avlyde. ”Sokkene også ” Jeg satt rolig i sofaen og nøt min konjakk. Du tok forsiktig og rolig av meg skoene og sokkene. ”Reis deg opp, ta jakken, slipset, shortsen og buksen min” forsatte jeg. Du forsatte rolig med å ta av meg alle klærne mine, jeg ble sittende i sofaen i underbuksen med en deilig konjakk i handen. ”Ikke bare sleng klærne mine ned på gulvet” sa jeg, ”heng dem opp” forsatte jeg. Du samlet dem opp og fant frem to hengere og gjorde det du fikk beskjed om. ”Ta med deg slipset og legg det på bordet her” sa jeg mens jeg slo rolig med høyre hand i salongbordet. Du gikk rolig bort til meg, la slipset på bordet og satte deg på kne foran meg. ”Fint” sa jeg mens jeg tok en liten slurk av konjakken.

”Ser du denne” sa jeg mens jeg tok den frem. ”Denne skal du få, men bare hvis du forsetter å være en snille pike” sa jeg med forvantinger i stemmen, jeg tenkte tilbake på ”The Rose” da du sugde fingrene mine. Og hvis du klart å suge så godt i bare noen fingre, hva ville du da gjøre når du fikk noe annet i munnen. Jeg klarte ikke å vente lenger, ”ta den i munnen din og vis meg hva du kan” kommanderte jeg deg. Du tok tak i underbuksa mi og dro den ned. Så tok du tak i den og dro huden forsiktig tilbake og gav hodet et varmt kyss. Får du lot tungen din gli rundt kanten på hodet. Så lot du tungen vandre nedover halsen og ned til pungen, hvor du begynte å suge venstre stein. Du førte handen din under pungen og masserte meg lett akkurat i festet, mens tungen din bevegde seg oppover igjen mot hodet. Jeg er ikke sikker på hva du gjorde, jeg bare lokket øynene og nøt hver sekund av den deilige behandlingen jeg fikk. Jeg klarte ikke å holde meg lengre og jeg kom. Men du gav deg ikke, bare forsatte å suge og jeg var helt nøtt til å dytte deg unna. Men du fortsatte litt til før du dro underbuksen min opp igjen.

Jeg satte meg opp i sofaen igjen, og kommanderte deg opp. ”Ta av deg klærne dine” sa jeg litt tungpust, jeg hadde ikke helt kommet meg etter behandlingen din. Du reiste deg opp og tok av deg. ”Snu deg rundt og legg hendene på ryggen” befalte jeg. Jeg reiste meg opp og tok med meg slipset som lå på bordet og gikk bort til deg. Jeg bant fast armene dine og førte deg inn på soverommet, beordret deg til å sitte på kne med hodet ned i sengen. ”Benene fra hver andre” sa jeg med et stort smil om munnen. Du flyttet benene fra hverandre, ”hvor har du dine leketøy?” spurte jeg. ”Nederste skuffe i kommoden” sa du. Jeg gikk bort og åpnet skuffen, der fant jeg akkurat det jeg håpet på, tok dem med meg og satt på sengen ved siden av deg. Jeg førte handen min rolig over ryggen din og ned langs siden og mot brystene dine. Bøyde meg ned og førte tungen min under kanten på brystet, før jeg slikket meg vei mot brystvorten din. Den var blitt hard og jeg sugde litt lett i den før jeg tok tak i den med fingrene og dro litt i den. Så tok jeg frem brystklemmene og satte den på, jeg flyttet meg over til den andre siden av deg og gjentok behandlingen på også venstre bryst. Mellom brystklemmen var det en metall trå og jeg dro litt i den. Du stønnet lett, og smilte til meg. Jeg reiste meg opp og stelte meg bak deg, førte handen min inn mellom benene dine. Du var våt og jeg bøyde meg ned for å smakke litt på deg. Tungen min gikk opp og ned i rolige bevegelser over de glatte og litt fuktige leppene dine. Jeg fant fram en av dine andre leker og en flaske med vannfast glidemiddel. Spruttet litt på den og førte den rolig inn i dag, og helt ut igjen. Du stønnet, jeg førte den inn igjen og helt ut igjen. ”Vil du ha mer…” spurte jeg, du svarte: ”ja, please” Og jeg førte den sakte inn i deg igjen, så vred jeg litt på enden av den og kullene inn den begynte å bevege seg rundt og rundt mens den vibrerte rolig inn i deg. Du stønner mer og mer. Jeg fant frem flasken med glidemiddelet med den andre handen og holdt den over baken din. Trykket lett på den slik at det rant en liten bekk ned mellom rombeballene dine og ned til tråen med den røde ringen i. Jeg satt ned flasken og begynte å massere inn kremen rundt muskelen og området mellom yterleppen og muskelen. Samtidlig som jeg igjen begynte å bevege leketøyet rolig ut og inn igjen, men ikke mye. Bare små bevegelser inn og ut, inn og ut. Så tok jeg pekefingeren min rundt ringen og begynte å dra sakt i den. Du stønnet høyt i det du kunne kjenne den første perlen presse mot deg og var på vei ut. Da den nesten var ute, slapp jeg ringen og den smatt inn igjen. Jeg førte også leketøyet ditt ut, og du stønnet høyt: ”NEI, ikke slutt.”

Jeg reiste meg opp og ba deg ligge helt stille. Gikk ut på kjøkkenet og fant frem et kubbelys og noen fyrstikker, og gikk inn igjen. Du så lyset og så litt bekymret, du hadde aldri prøvd noe slikt før. Men lydig som du var sa du ingen ting. Jeg tente på lyset og satt det på nattbordet. Jeg førte nok en gang leketøyet ditt helt inn i dag og ut igjen, så inn igjen og denne gangen litt hardere før jeg skrudde på igjen. Det tok ikke lange tiden før du begynne å stønne igjen, det var som at jeg aldri hadde tatt noen pause. Så hentet jeg lyset og holdt det over baken din, samtidlig som jeg forsatte å presse leketøyet ditt rolig inn og ut. Jeg helte på lyset, bare litt. Og den første dråpen traff baken din. Du stønnet du lavt: ”au” og jeg helt på litt til. Du skrekk ikke men det var tydelig på ansiktsuttrykket ditt at det var litt vondt. Jeg satte lyset tilbake på nattbordet og førte handen min forsiktig over baken. Børstet stearinen bort og kysset området mykt og fuktig. Så forsatte jeg med leketøyene som du hadde inni deg. Høyre handen min tok seg av perlene mens venstre konsentrert seg om det deilige roterende leketøyet ditt. Jeg førte den så langt inn i deg jeg kunne og nesten helt ut igjen, før den glid rolig inn igjen og inn igjen. Høyre handen hadde fått et godt tatt i ringen og begynte å dra perlene ut en etter en.

Og for hver perle som presset seg vei ut, stønnet du høyere og høyere. Og da den siste perlen smatt ut, var du så nær så nær. Du hadde glemt alt som var av smerter i sted og ba om mer.

”Please, jeg har vært snill pike”, ”ikke slutt nå” stønnet du. Jeg bøyde meg fremover og hentet lyset igjen. Du så ikke hva jeg gjorde og bare forsatte å be om mer. Jeg helte på lyset, snudde det på hodet og alt stearinen rant ned og over baken din. ”AU” skrek du høyt. Du kjente den varme voksen brenne i huden og den rant nedover. Du kjente stearinen renne lenger og lenger ned og for hver millimeter voksen rant utover gjorde det mer og mer vondt. Etter noen lange sekunder størknet stearinen og smerten begynte å avta, og du begynte igjen å legge merke til at jeg fortsatt presset leketøyet ditt inn og ut av deg. Og etter litt tid begynte du å stønne igjen, smerten var glemt og nytelsen var igjen i fokus.

Jeg forsatte og presse den inn og ut, inn og ut igjen og igjen og igjen. Så fant jeg frem glidemiddelet igjen og presset på flasken. Kremen rant ned i mellom rombeballene dine og jeg fant raskt frem perlene igjen. Presset en og en inn før jeg dro dem ut igjen. Du var i den syvende himmelen og det gikk for deg som det aldri hadde gjort før. Du falt sideveis om og ble liggende helt stille og med et stort smil rundt munnen. Jeg bant deg opp og fjernet stearinen forsiktig. Jeg fant frem litt hudkrem som du hadde i nattbordsskuffen din og begynte å massere kremen forsiktig inn over hele ryggen, baken og beinene dine. Får jeg var ferdig hadde du sovnet. Jeg løftet deg opp og la deg under teppet, gikk ut å kledde på meg, før jeg dro hjem.

Legg igjen en kommentar