Tidlig høst 2010

Denne novellen er vist 37529 ganger.

Etter noen fine år sammen med min kone, som jeg for øvrig har 3 barn med, ble det for et snaut år siden slutt. Det var ikke noen vond slutt, vi bare skled fra hverandre. Vel, jeg flyttet inn i en leilighet på Majorstua og fortsatte ellers mitt liv som før. Mye jobb og hyggelige helger, men jeg var kanskje litt mer ensom enn det jeg var tidligere.
Etter sommerferien ba min sjef meg om å ta noen møter med en del forretningsforbindelser i Kristiansand. Jeg tenkte at det kunne være deilig med en liten tur til Sørlandet, og jeg tok med meg mitt golfutstyr, tenkte at jeg kanskje kunne kombinere litt, og få til en liten runde på en av banene der nede. Vel, det var mange, og hektiske møter, og da jeg la meg til å sove torsdag kveld etter at det siste møte var ferdig, tenkte jeg at nå sjekker jeg ut tidlig og så kjører jeg innom en golfbane på vei hjemover.
Tidlig neste morgen forlot jeg Ernst Hotell og Kristiansand og satte kursen mot Oslo. Etter å ha passert Arendal, og før avkjøringen til Tvedestrand svingte jeg av og kjørte opp til Arendal Golfbane. Det er en veldig fin bane, og kanskje får jeg meg en golfrunde der før jeg kjører hjem, tenkte jeg.
Jeg parkerte bilen og gikk inn i pro-shopen. Der fikk jeg høre at det var en turnering som snart skulle starte, men det var mulig å spille NÅ, om jeg kunne slå ut om 10 minutter. Klart jeg kan, svarte jeg, og før jeg visste ordet av det var jeg klar til utslag. Det viste seg at jeg skulle spille sammen med 3 damer. De var tydeligvis venninner. Jeg er 45 år og de var, vil jeg tro, fra 35 – 40 år. Søte, pene, flotte og ikke minst veldig hyggelige. Jeg tenkte dette blir en tur jeg sent vil glemme, og hvor rett fikk jeg ikke…
Praten gikk lett, jeg spilte bra, veldig bra faktisk. Jeg er ganske god til å spille golf så jeg blir tidvis spurt av dem jeg spiller sammen med om jeg kan lære bort litt. Det skjedde også nå. Jeg holdt dem på hoftene, forsøkte å vise hvordan de skulle rotere kroppen. Jeg la merke til at de likte dette og jeg så at de smilte til hverandre.
Det viste seg at de var på hyttetur til Lyngør. De hadde vært der en snau uke, og skulle være der til over helgen. Jeg fortalte at jeg var skilt, hadde vært på forretningsreise til Kristiansand, og skulle hjem etter denne golfrunden. Vi spilte videre, men etter en stund spurte Eva, jeg tror det er hennes hytte de er på, om ikke jeg ville bli med dem på hytta etter golfrunden. Hun sa det med et smil om munnen. Jeg kjente det kilte nedentil og jeg svarte at klart jeg blir med dere. Jeg er jo heldig, veldig heldig som blir spurt om dette, av tre så flotte kvinner svarte jeg, jeg hadde vært dum om jeg takket nei til det fortsatte jeg. Men jeg har ikke noe mat eller vin med meg, heller ikke noe sengetøy sa jeg, de bare smilte og sa – det ordner seg.
Ja, dermed ble jeg med dem til Lyngør. En flott hytte helt ned til vannet. Det var alt middagstid og Linn og Kari lagde middag mens Eva viste meg litt rundt. En fantastisk hytte (les: HUS) og en flott have. Middagen var klar og vi satte oss rundt bordet. Pasta og rosevin – nydelig. Sammen med 3 sexy damer. De satt lett kledde og flørtet med meg, alle tre, samtidig. Jeg merket at jeg ble kåt av dette. Plutselig reiste Linn seg opp. Hun er slank, lyst halvlangt hår og store pupper. Hun stilte seg bak meg. Begynte å masere meg. Vi har ikke desser, så vi får lage vår egen sa hun og presset puppene sine mot bakhodet mitt. Eva og Kari reiste seg også, kom sa Eva til oss alle. Vi fulgte etter henne inn på soverommet. Der kledde de raskt av meg. La meg på sengen, og mens Linn begynte å kysse meg, merket jeg at Eva og Kari bandt meg fast til sengen. Før jeg visste ordet av det, lå jeg naken, bundet og med en stiv kukk på et soverom med 3 sexy kvinner. Linn hvisket inn i øret mitt. Vi vil ha deg alle tre, mange ganger. Nå skal du være vårt leketøy. Hmmmm svarte jeg.
De red meg etter tur, seg slikket dem lenge alle tre, jeg kom så mange ganger som jeg aldri har gjort før. Eva sugde meg ren etter at Kari hadde ridd meg. Samtidig stakk Eva en finger inn i anus på meg. Kari lå ved siden av meg og pustet ut, mens Linn satt over ansiktet mitt og jeg slikket henne, en deilig barbert fitte, hun stønnet over meg, jeg kjente at hun snart kom. Eva fortsatte å suge meg mens hun fingerpulte rompa mi og masserte mine nybarberte baller. De hadde nettopp barbert alt håret rundt kuken min. Jeg kjente at det bygget seg opp til nok en utløsning. Det merket Linn også. Hun flyttet seg derfor litt nedover, og tredde seg på meg, hun kom i løpet av noen sekunder, og da jeg kjente at hun kom sprutet jeg henne full. Da Linn gikk av meg sa Kari at hun ville slikke kuken min ren slik at Eva kunne tre seg på. Og det gjorde hun. Lenge slikket og sugde hun kuken min slik at den ble ren og klar for Eva. Eva tredde seg på og hun beveget seg sakte opp og ned. Jeg ser opp på henne. Hun har faste fine pupper, hun er brun og sexy. Selv om jeg er sliten etter flere utløsninger merker jeg at jeg vil komme en gang til. Hun strammer seg om meg. Linn mater meg med puppene sine…jeg klarer ikke mer, igjen kommer jeg……ååååååååååå for en helg.

Legg igjen en kommentar