Tidsfordriv

Denne novellen er vist 5339 ganger.

Jeg tar buss til og fra jobb hver ukedag. På samme tid. Bestandig. Jeg er ikke den eneste som gjør dette. Jeg kjenner de fleste ansiktene på bussen. De ser ut som de sitter og kjeder seg. Det gjør ikke jeg.
Jeg har funnet ut åssen jeg skal få tiden til å gå fortere de tre kvarterene det tar å komme seg til og fra. Jeg er nemlig en liten mannsgris, og sitter nemlig og dikter opp grisete historier med passasjerene på bussen som aktører. Ikke bare får det tia til å gå, men jeg blir kåt av det også.
I dag på vei hjem, la jeg merke til den oppdressa, pene fyren med velfrisert bart og brune øyne. Han hadde visst fått seg ny dress, for den så så innmari strøken ut. Han satte seg på setet ved vinduet, ved siden av meg tvers over midtgangen. Den sorte dokumentmappen plasserte han i fanget, halvt liggende mot magen og støttet på lårene.
«Å, jaså?» tenkte jeg og skjulte et smil. «Plasserer stresskofferten sånn at ingen skal se at du har stå?» Det var noe med denne stilige, plettfrie, veldressede fyren som tente meg ved tanken på at han satt der med DET ståbrødet. Jeg så ut av vinduet, så ikke omgivelsene som fløt forbi for tankene hadde kontrollen over det jeg så. Og det jeg så i tankene, var at fyren smøg hånden under stresskofferten, dro ned gylfen og tok fram en stiv, feit pikk. Javisst. Fyren med den feite dressen hadde en pikk like feit som dressen sin og nå satt han – med min hjelp – og runket på bussen på vei hjem fra jobb. Munnen med de smale leppene under den velfriserte barten, var halvveis åpen og av ansiktsuttrykket hans var det tydelig at han nøt runken sin. Øynene så sløve ut og hånden gikk opp og ned under stresskofferten. Da han løftet den litt for å få et bedre tak rundt pikken, fikk jeg et glimt av den feite staken igjen. Forhuden var helt trukket tilbake og hodet så sprengt og mørkerødt ut.
Jeg snudde meg og så mot døra da bussen stoppet. Åja! Der kom den snertne dama på. Hun som så ut som hun jobbet på kontor, eller skobutikk, eller bokhandel eller noe annet som krevde litt stiligere klesdrakt enn dongeribukse. Passet meg bra at hun hadde kort skjørt på i dag. Passet også perfekt at hun satte seg på setet rett foran dresskisen, et sete som sto sidelengs slik at hun ble sittende med høyresiden i kjøreretningen og den venstre profilen sin til dresskisen. Nå kunne hun også få nyte hjemturen i tankene mine!
Jeg lot dresskisen sette ned dokumentmappen, fjernet resten av folkene i bussen og satt alene og så på paret mens dresskisen la en hånd på det nakne kneet hennes. Hun hevet de smale, elegante øyenbrynene bak brillene, så på ham med et tungt blikk og fuktet de store, røde, myke leppene med en lyserød tunge. Invitasjon! Hånden til fyren gled oppover låret, skjøv skjørtet opp og havnet til slutt i lysken hennes. Jeg kunne se fra setet mitt at hun ikke hadde truser på. Hun skjøv hoftene fram, satte seg med baken ytterst på setet og skilte bena slik at fingrene hans skulle komme bedre til. Og komme til, det gjorde de. To fingre sank dypt inn i henne og hun lukket øynene og stønnet lavt mens hendene hennes gled langsomt over de struttende brystene. Jeg kunne se knallharde vorter under det tynne stoffet.
Bytt plass, da! Herlig med fantasi. For nå var det han som satt i det høye setet og hun som satt med fronten i kjøreretningen. Han hadde fremdeles pikken stikkende ut av gylfen på den elegante dressbuksa. Den sto rett opp og dunket svakt i takt med pulsslagene hans. Hun bøyde seg fram, grep etter staken og tok et godt tak rundt den før hun skilte de store leppene sine og gapte godt over ham. Din juksemaker! Hun fikk bare et par fingre fra deg, mens du tar imot munnen hennes!
Jeg reiste meg i tankene, gikk bort til paret. Hun slapp ham ikke med munnen. Hodet hennes gikk opp og ned mens hun sugde med små, søte, slafsende lyder. Jeg smøg meg mellom dem, satte meg på gulvet og la hendene på knærne hennes, skjøv dem fra hverandre og dro henne lenger ut på kanten. Uten å slippe pikken hans med munnen, satte hun seg ytterst på setet og skrevde alt hun klarte. Det var snilt av henne, alt ble så mye lettere da. Musa var dampende våt og jeg stakk tunga ut så langt jeg kunne, boret den rett inn i det bløte hullet og stakk den ut og inn flere ganger. Hun stønnet igjen, sprikte med bena og jeg hørte på slafsene hennes at hun økte farten på suginga. Jeg ga henne noen lange slikk over klitorisen. Den var liten og knallhard, kåt som bare det. Så godt som hun smakte! Jeg presset ansiktet inn mellom bena hennes, snuste inn duften av henne, slikket og slikket med roterende, ivrig tunge. Hvinene hennes gjorde også meg opphisset.
Plutselig reiste hun seg, skrittet over meg og satte seg overskrevs på fanget til dressfyren. Der grep hun rundt pikken hans, styrte ham inn i seg og sank ned med et fornøyd sukk. Så begynte hun å ri ham.
Jeg ville også ha. Jeg trakk ned glidelåsen min, dro fram en knallstiv pikk og løftet litt på den jumpende rumpa hennes. Rumpehullet var fuktig etter min behandling med tunga, safter hadde rent ned og sikkert etterlatt seg en våt flekk i bussetet. Hun ble sittende rolig og avventende. Jeg stanget med pikken mot rumperosen, presset på og sank såvidt innenfor. Hun holdt seg fast i stengene ved siden av setet, de med stoppknapper på. Hun lente hodet bakover og jeg presset meg lenger inn mens hun jamret. Jeg kunne tydelig kjenne den feite pikken til dresskisen på den andre siden av den tynne skilleveggen hennes. Han hadde lagt hendene på hoftene hennes, ansiktet hans fortrakk seg i nytelse og konsentrasjon mens han støtet hoftene opp så godt det lot seg gjøre i sittende stilling. Jeg presset meg nesten helt inn og hun stønnet jamrende da jeg begynte å jukke ut og inn med seige tak, i takt med dresskisen. Vi tok henne, begge to. Det begynte å knytte seg i ballene mine og jeg kjente pungen til dresskisen slå mot pungen min da han støtet kraftig inni henne og kom. Han stønnet gurglende, klemte hoftene hennes hardt og sprutet henne full av seig sæd. Hun pustet hvinende og stakkåndet og kom som et jordskjelv. Hele underlivet hennes skalv, knokene hvitnet rundt stengene og musklene hennes klemte deilig og hardt rundt pikken min mens hun kastet på hodet så håret flagret. Jeg pumpet som en helt og kjente at satsen var i ferd med å komme…
Faen og. Min holdeplass. Fyren med dressen hadde satt stresskofferten på gulvet. Han satt med bena i kors og glante uinteressert ut av vinduet. Den snertne dama satt og bladde sløvt i et ukeblad. Jeg smilte.
Da jeg gikk av bussen, var jeg helt stinn i buksa av kåtskap. Jeg måtte hjem og ta kjerringa før jeg eksploderte av lyst.
Hun setter stor pris på hjemturene mine på bussen, kona mi. I alle fall etter at jeg begynte å få tia til å gå sånn.

Legg igjen en kommentar