Tigergutt nr. 1

Denne novellen er vist 4814 ganger.

Jeg hadde klart å tilfredsstille hans fantasier. Jeg hadde vært herskerinne, jeg hadde vært slave. Vi hadde et klesskap fult av kostymer og leker til både han og meg. Få dager før, hadde jeg dratt han inn på et offentlig toalett og gitt han den beste sugejobben han noensinne hadde fått.
Jeg hadde ingen planer om å la denne fantasien få gå i fred.

Vi hadde diskutert fantasier, igjen, og han hadde i fortalt at han noen ganger fantaserte om at en vilt fremmed kvinne skulle komme inn på kontoret hans og ta han. Der og da, ingen ord, ingen forklaringer.
Han la også til, søt som han er, at det bare var en “tenkefantasi” og ikke noe han hadde planer om å gjennomføre. Men jeg hadde som sagt ingen planer om å la det forbli bare en fantasi.

Jeg har alltid vært opptatt av sex. Jeg leser sex, skriver sex, diskuterer sex, ser sex. Jeg vil vite hvordan jeg tilfredsstille og hva jeg blir tilfredsstilt av. Den forrige kjæresten min ble ganske intimidert av det, men tigergutt liker det. Tigergutt elsker det.

Mine første tanker var å snakke med et par av venninnene mine. Jeg vet at et par av dem har hatt tigergutt inkludert i sine personlige fantasier en stund, så det var ikke dem som stoppet meg. Det som stoppet meg var at tigergutt er en god gutt. Samvittigheten hans hadde ikke tillatt han det.
Så jeg ble nødt til og gjøre det. Forkledd, riktignok. Nok til at jeg kunne ha vært en hvilken som helst kvinne når han ikke ser meg rett i ansiktet, men ikke nok til at han ikke kjente meg igjen.

Noen dager før jeg hadde tenkt å sette planen ut i live tømte jeg bankkontoen min og tok en handletur.
Aller først gikk jeg til anskaffelse av en parykk, røde korketrekkerkrøller ned til kinnene.
Og så linser. Irrgrønne øyne, store og glitrende.
Så klær. Et hvitt blondekorsett med en bitteliten matchende hvit truse. Strømper med blondebånd. Lange hansker og et lite tørkle rundt halsen. Jeg gjemte det hele under en litt lang frakk.

På den tiden jobbet tigergutt på et kontor. Rundt et var det lunsjpause, men han pleide aldri å bruke den. Han sparte den til kvelden, så han kunne komme hjem til meg.


Jeg åpnet døren til kontoret hans og så rett på han. Han gjenkjente meg ikke først, men etter å ha sett litt ekstra forsto han var som foregikk. Han skulle til å si noe, men jeg stoppet han. La en finger på munen hans. Ingen ord, ingen forklaringer. Bare han og meg.

Jeg satte meg rett ned på fanget hans, og før han fikk sagt et ord kysset jeg han. Hardt.
Lektre med tungen hans. Det varte ikke lenge før jeg kunne kjenne den kjente harde bulen i buksen hans. Jeg skled ned fra fanget hans og ble sittende på gulvet mellom bena hans. Jeg lot frakken falle ned over skuldrene mine. Dro den av meg, avslørte meg.
Lot han se på meg.
Jeg satte meg opp på knærne, og dyttet han litt tilbake, slik at han ble sittende tilbakelent i stolen. Begynte å knape opp skjorten hans. En knapp om gangen, kysset grådig hver nye hudflik som ble avdekket.
Han holdt rundt hodet mitt, kjælte med nakken min, hvisket til meg hvor deilig jeg var.
Jeg kjente bulen i buksene hans dytte mot meg, hoftene hans beveget seg svakt, ufrivillig.
Jeg kunne kjenne hvordan mye han ville ha meg.
Jeg tok til bulen, kjælte med den. Jeg lirket opp gylfen og stakk en hånd inn. Den fantastiske kuken hans var varm og bankende. Jeg trakk den ut, forsiktig, og begynte å slikke hodet. Lange, sakte strøk. Han grep tak i skuldrene mine og stønnet.
Jeg rev opp beltet hans og lot den falle ut. Den var enorm og hard.
Jeg tok den i munnen, snurret den rundt tungen. Sugde og slikket. For hver gang han stønnet ble jeg mer intens.

Da jeg kjente at han begynte å spenne seg, at det ikke var lenge igjen stoppet jeg. Jeg reiset meg opp og snudd ryggen til han.

’Glidelåsen’ hvisket jeg ’Om du kunne’

Han dro den sakte ned. Pustet tung. Jeg gikk litt tilbake og snudde meg igjen. Lot han se.
Lot blondekorsettet falle.

Han gikk ned på knærne foran meg. Han tok tak i sidene på den bittelille trusen og dro den ned, og stakk tungen inn mellom skamleppene mine. Med en hånd fikk han meg til å spre bena nesten uten at jeg merket det selv.
Den varme tungen hans var ivrig og leken, og jeg måtte bite tennene sammen for å ikke stønne for høyt. Til slutt klarte jeg ikke mer. Jeg dro han opp, dyttet han tilbake i stolen og satte meg over han.
Jeg måtte ha han.
Han grep tak i den ene brystet og slikket brystvorten. Den ble stiv og hard under tungen hans. Jeg gispet og satte meg hardt ned på han. Det var som om jeg eksploderte da han trengte inn i meg. Jeg var så intenst våt og han var så god og hard og stor og jeg måtte ha han. Jeg hevet og senket kroppen min over han, holdt han nede. Han skulle ikke få bevege seg, dette var mitt show.

Kroppen hans ble spent og stiv, så jeg vred stolen om, slik at jeg kunne legge meg over på skrivebordet hans. Han løftet meg opp og bøyde meg over, og var inne i meg før han hadde fått lagt meg ned. Han hadde godt tak rundt hoftene mine og støtet inn i meg hardere og hardere. Jeg kunne ikke holde det tilbake. Det måtte skje, og det måtte skje nå.
’Hardere’ hvisket jeg. ’Vær så snill ikke stopp. Vær så snill, knull meg hardere, knull meg hardere, knull meg hardere….’
Jeg kjente hver eneste bevegelse han gjorde, hver gang han støtet inn i meg ble jeg mer desperat. Så kom den lille spenningen, det lille jordskjelvet som jeg så inderlig godt viste hva betydde. Jeg kunne kjenne den varme, deilige spruten inni meg. For hver gang det sprutet ble jeg varmere, jeg dyttet meg mot han og gispet og stønnet og hulket om hverandre.
Han trakk seg ut og ble sittende i stolen sin, svett og fornøyd. Jeg smilte til han kledde på meg og forsvant hjem.

I kveld har han planer om å tilfredsstille en av mine fantasier. Men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar