Til en gutt

Denne novellen er vist 7260 ganger.

Veggen som omkranser oss er farget røde. Jeg ligger på en stor, hvitmalt seng. Lakene under meg er hvitt. Senga er det eneste møbelet i rommet, bortsett fra en cd-spiller som det strømmer rytmiske, romantiske toner ut fra. Kroppen min er uten klær. Bølger går langs hele kroppen min og skaper vakre former. Blikket ditt glir over meg, over brystene mine, de harde brystvortene, nedover magen, over det glatte kjønnet mitt. Jeg smiler og sier:
«Stripp for meg». Du ser usikkert på meg, men begynner forsiktig å bevege deg, lar kroppen svinge seg til musikken. Drar av deg genseren, så faller t-skjorten til bakken. Du er vakker. Forsiktig løsner du beltet, åpner knappene i buksa og lar den falle mot gulvet. Du trår ut, med bare føtter. En stor bule viser på den mørke, stramme bokseren din. Blikket ditt er klistret på meg. Øynene dine avslører beundring. Jeg smiler, ser på deg og beføler brystene mine. Forsiktig stikker jeg en finger inn mellom de svulmende kjønsleppene mine. Lar den gli over klitoris, nedover mot hullet og opp igjen. Små dråper med safter renner nedover lårene mine. Du kan se rett inn i kjønnet mitt. Klitoris svulmer.
«Du er så sexy» hvisker jeg. Du smiler mens du forsiktig drar av deg bokseren og lemmet ditt kommer til syne. Jeg kan se at du liker meg, på lemmet ditt som strekker seg mot taket.
«Så deilig pikk du har» smiler jeg mens jeg kryper mot deg. Legger hendene mine rundt rumpeballene dine og lar tungen gli over lemmet ditt. På undersiden. Forsiktig stryker jeg den rundt hodet på kuken din. Jeg snapper den forsiktig i munnen min, suger til, runker deg forsiktig med hånden min. Åpner munnen, lar pikken din gli rundt inni munnen min. Trekker meg litt bort fra deg mens hånden min drar forhuden din sakte frem og tilbake. Jeg fanger kuken din med munnen min igjen, suger forsiktig på tuppen, lar tunga gli over hodet. Forsiktig legger jeg meg bakover.
«Kom hit,» sier jeg hest. Du beveger deg mot meg. Jeg legger meg ned på ryggen, med bena spredt. Du kan se rett inn i blomsten min, de ytre leppene er nesten ikke synlige lengre.
«Kom, kom,» sier jeg. Du kommer mot meg, jeg vinker deg helt opp mot ansiktet mitt. Jeg plasserer pikken din mellom puppene mine. Presser dem sammen.
«Kom igjen, knull puppene mine,» sier jeg utfordrende. Du begynner å bevege deg frem og tilbake, mens jeg brer hendene mine over pikken din. Du beveger deg fortere og fortere. Jeg kjenner pikken din gli mellom puppene mine.
«Så deilig, så deilig,» hvisker jeg. Stønner lett. Så kjenner jeg en liten sprut, masse væske legge seg kjærlig mot halsen min. Forsiktig legger du deg ved siden av meg.
«Kom, så hopper vi i dusjen sier jeg, så kan du få lov å slikke meg etterpå.»

Vannet renner over deg, baner seg små veier på huden din. Jeg står og beskuer deg, da du forsiktig trekker meg inn under de varme strålene. Armene dine legger seg rundt kroppen min, lukker meg inne. Streifer rumpa og masserer den lett. Jeg gir fra meg et lite stønn. Presser meg mot lemmet ditt. Jeg kan kjenne at det er hardt og står opp. Forsiktig tar jeg tak på skuldrene dine, presser deg nedover. Du følger meg, og stopper når du kommer i høyde med navlen min. Sakte stikker du ut tunga og kiler meg på magen. Så lar du den gli nedover mot kjønnet mitt. En tunge glir inn mellom leppene, men trekker seg hurtig ut igjen. Bestemt reiser du deg opp.
«Bare en liten forsmak,» flirer du og geleider meg ut av dusjen og inn på soverommet. Jeg legger meg på senga og du legger deg ved siden av meg. Stryker meg forsiktig over brystene. Det kribler mellom lårene mine. Hånda di glir lengre ned, stopper ved navlen min. Så lener du deg over meg, lar tunga leke med brystvorta mi, suger på brystet, kysser meg over hele puppen. Så er det den nestes tur, masse kyss og et par røde sugemerker. Jeg kjenner det iler gjennom kroppen idet munnen din jobber seg nedover magen min. Så er du like over sprekken. Sakte svinger du til høyre og jobber deg nedover låret med intense kyss, tungeflørt og lett berøring med lepper. Jeg kjenner det svulme i skrittet mitt. Ett par dråper renner ned på låret mitt. Du fanger dem med tunga, lar den gli samme bane som dråpene. Forsiktig gli tunga di inn mellom lårene mine. Du slikker meg utenpå leppene. Opp og ned på begge sider.
«Klitoris,» sier jeg utålmodig, men du bare fortsetter å slikke meg utenpå. Så lar du tunga gli inn mellom leppene mine. Slikker i deg saftene som strømmer ut av hullet. Så beveger du tungen forsiktig opp mot klitoris. Masserer den lett, mens du lekent stikker en finger inn i den trange åpningen. Tunga di begynner å massere hardere, fortere i takt med fingeren din som går inn og ut. Jeg stønner.
«Mer, mer» sier jeg hest. Du jobber på idet jeg faller om i en liten orgasme.

Legg igjen en kommentar