Til en mann

Denne novellen er vist 4431 ganger.

Hadde jeg møtt deg, kjære Mann, skulle jeg smilt til deg og kanskje sagt hei.
Hadde kanskje møtt akkurat deg.
Tenk deg det, da.. Vi går forbi hverandre på gata i byen der du bor. Du ser meg på avstand og vi går i mot hverandre. Jeg har på meg en litt tykk genser. Med en tynnere bluse stikkende ut litt nedenfor den tykke. Jeg har et eggehvitt, heklet og rotete skjerf rundt halsen. Skjerfet pakker inn de kalde kinnene. Det er frost i luften og ut mellom leppene mine kommer frostrøyk. Du ser de små, hvite skyene blir dyttet ut mellom de røde leppene mine, med stadig kortere mellomrom. Samtidig går jeg langsommere, til nærmere deg jeg kommer. Det samme gjør du. Vi stanser nesten opp i det vi passerer hverandre. Hodet mitt er litt foroverbøyd, samtidig som jeg holder blikket ditt fast med øynene mine. Du sier et litt lavt "hei" til meg. Jeg hører ikke hva du sier, men leser på leppene dine. Jeg smiler til deg.. Vi går videre. Sakte, sakte.
Du snur deg etter meg. Jeg stanser opp. Snur meg rundt. Smiler enda.
Jeg begynner å le. Lavt og hjertelig. Og du kommer mot meg.
Jeg har enda ikke sagt et eneste ord til deg. Vi går bare videre, sammen. Jeg stikker armen min inn den trygge buen du har skapt ved å ha hånden din i lommen. Vi ser på hverandre og men fortsetter bortover gaten. To ukjente mennesker, arm i arm. Du vet ikke hvor ferden ender. Jeg er heller ikke sikker.
Vi har pratet litt og kommet frem til at dette er deilig. Deilig og sprøtt. Vi står utenfor bygningen min. Du lurer på hva som venter deg. I samme øyeblikk spør jeg deg om du drikker te. Jeg låser opp døren. Du sier "joda, te er godt..". "Fint" sier jeg, og vi rusler inn, og opp mange, mange trapper. Jeg låser opp enda en dør. Vi kommer inn i den trange gangen. På venstre siden din ser du akvarellmalerier. Du leser "Hannah H." nederst til høyre på de tre små bildene.
"Heter du Hannah?", spør han. Jeg nikker og tar i mot jakken din, som jeg henger opp.
Det er godt og varmt i leiligheten min og du føler deg komfortabel med det samme. Det lukter rent, men krydret. I kjøkkenet, som også er en del av en liten, koselig stue, henger det rare planter til tørk i vinduet. På utsiden av vinduet ser du en trist og snøfylt bakgård. To barn leker langt der nede. Jeg bor i 4. etasje. Vi er i toppetasjen. "Slå deg ned" sier jeg.. "Fersken eller grønn?". Du skjønner ikke hva jeg mener med det samme. Jeg ler til deg og spør igjen; "vil du ha ferskente, eller grønn te?". Du vi egentlig ikke verken grønn eller fersken, men sier høflig "ferskente hadde vært godt". "Jeg setter på vann", sier jeg.
Tankene dine går til ordet. Fersken. Fersken smaker fortryllende. Fersken. Søtt og saftig. Fersken. Fersken. Fersken hud. Hud. Du sitter i sofaen min. Den er naturgrønn. Varm grønn. Du har kledd av meg med blikket. Jeg er ikke naken, enda. Men du nærmer deg ordet igjen. Fersken. Ferskenhud. Rumpen min er bar. Ferskenordet blinker i mot deg og du kjenner du er varm i kinnene. Det er varmt i stuen min og du tar av deg genseren. Jeg kommer bort til sofaen med et brett. Bærer To keramikkkopper, en keramikkanne med rykende varm ferskente og et lite fat med små bokstavkjeks. Jeg setter meg inntil deg. Du kjenner låret mitt mot ditt og du liker følelsen. Med ett beveger jeg meg. Jeg svinger meg rundt og før du vet ordet av det, sitter jeg på fanget ditt, ansikt mot ansikt. Du ser på ansiktet mitt. 20 cm fra ditt. Men du føler deg merkverdig rolig. Selvsagt blir du kåt av at jeg sitter slik, skrevende over fanget ditt. Jeg vet at du er kåt. Det var hensikteten selvsagt. Jeg legger armene mine på skuldrene dine og kysser deg lett. tre ganger. Fire ganger. Du har langt armene dine om midjen min og presser meg mot deg. Du tør ikke bevege hoftene dine. Jeg vrir meg rundt og strekker meg etter koppen med duftende, dampende ferskente. Du kjenner huden min såvidt langs buksekanten i livet. Fersken.
Vi blir sittende slik. Slurper te. Kysser. Ler og prater. Merkelig nok kjenner du ikke at det er anstrengende og vi sitter slik i 15-20 minutter, før jeg snur meg rundt og dumper ned ved siden av deg igjen. Du sanser med ett musikken i bakgrunnen. Det er Kate Bush som synger noe om .. red shoes.. Tynn og sterk kvinnestemme. Jeg reiser meg opp fra sofaen, blåser ut stearinlysene og tar hånden din.
Trekker deg med inn på soverommet. Rommet er større enn stuen og de hvite garndinene flagrer i det vi åpner døren. Vinduet står på gløtt og det er iskalt i rommet. Det dufter av vaskemiddel i hele rommet. Det dufter av sommer. Rommet er helt hvitt. Veggene er hvite, taket er hvitt, gardinene er hvite. Sengetøyet er lyseblått. nesten hvitt, det og. Du kjenner at du er forelsket. Det føles iallefall slik. Sånn du følte da du var 17 og forelsket i ei jente på skolen. Det kiler i magen din. Du føler deg som en unggutt i hjertet. Som en mann i kroppen. Jeg står forran deg. Og du ser at den tynne blusen min ligger på stolen ved siden av der jeg står. jeg smiler enda. Slik jeg har gjort de siste 45 minuttene. Brystvortene mine er stive og jeg har veldig hvit hud, hvit gåsehud. Du strekker hånden din mot meg og kommer ett skritt nærmere. Jeg rygger ett skritt bakover og ler. Fniser. Du smiler litt usikkert til meg, men følger etter. Stadig med høyre armen i 90 grader fra kroppen din. Jeg stanser og håndflaten din treffer skulderen min. "Får jeg lov?" spør du og ser på brystene mine. Jeg nikker og griper om den store hånden din. Fører den til mitt venstre bryst. Fersken. Fersken. Jeg kysser deg og du meg, tilbake. Jeg er naken fra livet og opp. Vi kysser stående og jeg hakker tenner. Du ler av meg. Jeg ler hakkende tilbake, mens jeg ivrig knepper opp nuksene dine. Du har på deg jeans med vanskelige knapper. Buksene dine faller til jorden. Det samme gjør boxeren din.
Den stive pinnen står rett ut. Peker litt oppover. Jeg har ikke vært nær deg enda og jeg rygger tilbake. Du er helt naken nå. Jeg har bukser på. Du står midt i det store rommet og skjelver litt, men du vet ikke om det kommer av kulden i rommet, eller duften av fersken fra teen som enda fyller rommet og hodet ditt. Du kjenner at du ønsker deg en eller to av mine små hender og at de skal gripe deg rundt den stive pikken din. Det er underlig å stå slik, være så kåt og så uberørt. Jeg ber deg lukke øynene og ett sekund senere har du lukket dem. Ikke et ord. Så går det 10 sekunder til. Plutselig kjenner du forhuden din bli dradd, litt brått tilbake og en ufattelig varme lukker seg om kjønnet ditt. Du stønner høyt, både fordi du skvatt og fordi dette føler fantastisk deilig. Du rører deg ikke. Bare skrever 20 cm ekstra. Du folder hendene bak ryggen og står med underlivet en tanke fremoverlent. Du kjenner pikken din skli ut og inn mellom mine varme og våte og røde lepper. Du ser ned på meg og oppdager at jeg smiler. Smiler med øynene og i munnviken. Jeg lager ikke en lyd og den hvite huden min, det lange håret mitt som bølger seg nedover ryggen, mitt usminkede ansikt får deg til å tenke på alver og fèer, og med ett tror du at du drømmer. Du kjenner at du må stramme inn, anstrenge deg for å ikke komme.. Det hadde ødelagt denne magiske og forunderlige stunden i det kalle, fremmede soverommet. Du hører Kate Bush fra stuen. Du ser ned på denne alven som suger og slikker på den stive pinnen. Jeg slikker pungen din, langs streken på midten og oppover skaftet på pikken din. Kommer opp til hodet og gaper over og beveger meg ned, over hele lemmet. Du kjenner hele pikken din blir dekket av varme og jeg griper ved roten, der pungen din begynner. Jeg strammer litt, mens jeg beverger munnen og leppene og tungen. Opp og ned. Opp og helt ned. Jeg merker at det dunker i lemmet ditt og jeg stanser helt. Reiser meg opp. Kler meg naken og kommer inntil deg. "Fersken" sier du, helt i ørska. Jeg ler til deg. Vi kysser. Du kjenner smaken av ferskente. Igjen. Så legger vi oss ned og kulden fra det kalde sengetøyet kommer som et lite sjokk på deg. Du tvinger den nakne ryggenn din ned. Jeg sette meg oppå deg. Sakte, sakte trer jeg meg på den stive staven din. Så stiger jeg av. Så nedover igjen. Jeg kniper igjen og du kjenner at jeg er stram. Du kjenner den varme kvinneligheten min omslutte deg og i det jeg bøyer meg fremover, kjenner du at orgasmen er på vei. Jeg kjenner det også og lener meg tilbake, presser meg ned og rundt deg. Rundt pikken din. Den dunker og spruter opp i meg. Solide og himmelske dunk. Dunk. ….dunk-dunk…
Du snur deg tilbake. Smiler for deg selv og tenker på alt som kunne ha skjedd, om du bare hadde turt å si hei. Stoppet opp i kulden på gaten og sagt "hei..du..". Men nei. Du rusler videre i motsatt retning av meg. Sparker en frossen stein.. tenker på ferskenteen jeg skulle ha servert deg. Tenker på det kalde sengetøyet.
Jeg pakker hekleskjerfet tettere om halsen. Smiler i garnet og tusler videre.. Snur meg mot deg, men ser bare ryggen din..

Legg igjen en kommentar