Til tjeneste

Denne novellen er vist 20967 ganger.

 Jeg låser meg inn bakdøra, kan høre at mine dominante sitter i stua og ser TV. Jeg går rett til kjøkkenet og setter inn i vaskemaskinen, vasker over det som trengs og setter på kaffetrakteren.. Jeg tar så for meg WC og ser til at alt er ok også der.
              Når dette er gjort går jeg til min plass i gangen og setter meg for å avvente ordrer. Det henger en lapp der hvor det står at Deres soverom trenger rydding og skifte av sengetøy. Jeg går mot soverommet, men Fruen stopper meg i stua og spør hvordan jeg har det. Meget bra Frue, og jeg håper også Dere har det fint ! Selvfølgelig har vi det bra, er Fruens svar, men se og få av deg klærne dine og runk deg hard her foran oss.
              Jeg er raskt foran dem, tar av meg klærne. Naken runker jeg til den er hard og står godt. Fortere, sier Herren og flirer. Jeg øker takten og ganske snart gir jeg lyder De vet hva betyr, og at jeg gjerne kan tømme meg. Fortere gjentar Herren og jeg runker fort samtidig som jeg vet jeg ikke klarer lenge til. Plutselig slipper jeg og ber om unnskyldning,- men siden jeg ikke får tømme meg har jeg lov til å stoppe slik, like før jeg kommer. En liten dråpe kommer frem, og viser tydelig at jeg var like ved.
              Jeg står rett og venter litt før jeg igjen skal starte runkingen. Flink gutt sier Fruen. Du slipper mer, men den dråpen som titter frem skal spises. Jeg er også fornøyd med barbering av din kukk og punger. Jeg takker fruen for dette og med fingeren tørker jeg kukkhodet pent og slikker så fingeren ren. Har ikke du en jobb som venter sier Herren strengt,  jeg bukker og forter meg naken til soverommet for å rydde. Det er tydelig å se hva som har skjedd på rommet i dag og jeg plukker opp undertøy og annet fra gulvet, skifter sengetøy og setter på en vaskemaskin for å vaske tøy.
               Jeg går så tilbake mot min plass for å vente, men blir igjen bedt om å stoppe og runke den hard foran dem. Da jeg står der med kukken hard får jeg ordre om å runke og holde meg like ved å komme. Mens jeg runker og er nære ved sier Fruen,: Du har jo bedt om å få være her for å lære deg å bli en perfekt «ting» for oss, ikke sant ? Jo Frue det er mitt ønske svarer jeg.
               Vi vet jo at du gjerne vil, men ikke får helt til dette med å spise sæd og slikke oss begge rene når vi ønsker det. Dette skal du lære, og du skal etter hvert ikke ha noen problemer i det hele tatt med dette. Du skal derimot lære deg å være stolt av å få slike oss begge, samt med stor entusiasme spise sæd og annet vi tilbyr deg. Tusen takk frue, jeg skal gjøre mitt ytterste og ønsker virkelig å kunne lære dette for å glede Dere, svarer jeg.
                Du har nå vært hos oss i tre uker og dette er ditt fjerde besøk her. Vi er godt fornøyd med din innsats så langt og syntes du er ganske flink. Du fikk jo lov til å runke deg tom da du var her første gang. Det var jo bare du som da var uten klær og dette var for å teste dine ønsker om å tjene oss, samt ydmyke deg. Fortell oss hva du syntes, så langt.
                Først vil jeg takke Dere begge for at Dere vil ha meg som Deres slave. Jeg håper jeg klarer å leve opp til Deres ønsker og at jeg kan få æren av å fortsette å tjene Dere. Det å stå naken foran Dere den første gangen, uten å vite mer enn hva vi snakket om på tlf og nett var absolutt nedverdigende. Det var vanskelig å få den hard, og også å komme første gang vi møttes. Derimot virket Dere oppriktige og trygge, så etter hvert gikk det jo fint.
                 Jeg har ikke kommet eller fått lov til å tømme meg siden da, og er nå både frustrert og kåt om dagene. Jeg tenker mye på Dere og ønsker virkelig å få være her ofte. Når jeg runker og nærmer meg, blir jeg veldig rå i tankene og ønsker virkelig å bli en ting for Dere som kan gjøre det Dere ber om uten noe slags betenkeligheter. Den dagen jeg går ned og slikker Fruen ren etter at Dere har hatt sex, og også får lov å rengjøre Herren, er en dag jeg ser frem til og håper snart kan komme. Men som sagt er dette en stor barriere for meg som jeg jobber hardt psykisk med å overvinne.
 
                 Jeg er takknemlig for at jeg har fått lov å slikke Fruen kåt og så få se på at Dere har sex. Fått æren av å tørke Dere rene med håndkle og så servere Dere i sengen med hva Dere ønsker er flott. Tusen takk. Å ha fått min egen plass i gangen, få hente mitt drikkevann i WC, samt spise rester etter Deres måltider fra gulvet i gangen er en ære og tusen takk.
                 Det å få lov til å stå her naken, og fortelle dette, ser Dere jo gjør meg hard. Jeg ønsker å være hard for Dere og vil gjøre mitt ytterste for å tjene Dere. Jeg har ingen intensjon eller forhåpning om å få ha sex med Fruen eller andre, såfremt det ikke gis ordre om eller tillatelse til av Dere. Jeg har jo gitt Dere retten til å bestemme mitt sexliv.
                  Greit, sier Herren, det virker som om du har forstått din plass her i huset. Han gir meg så ei lærreim jeg har sett tidligere. Jeg binder den rundt pung og kukk. Strammer godt til og løfter frem slik at kukk og punger kommer godt frem på forsiden. Reimen settes så rundt magen som belte og holder dermed kukken og punger foran. Dette virker som kukkring også og gjør at kukken holder seg hard.
                   Når vi ikke ser deg skal du runke og holde deg kåt, sier Herren. Når vi ser deg går du rett i ryggen og passer på at kukken kommer godt frem for oss. Hent litt kaffe til oss og en cognac. Selvfølgelig Herre sier jeg og gjør som befalt.
                    Tilbake i stuen gir jeg Dem det de har bedt om og går deretter tilbake til gangen der jeg venter og runker forsiktig. Tiden går, mens De ser TV og koser seg. Jeg går en tur på WC og fortsetter min runking. Jeg hører Fruen gå på WC og så roper hun meg til seg.
                    Hun er ferdig med å tisse, men sitter fortsatt på toalettet. Hun ser meg i øynene og spør : Er du kåt og min ting? Ja frue svarer jeg, kåt og kun en ting for Deg. Flott sier hun og skyver seg litt frem. Slikk meg ren, jeg har akkurat tisset og papir er mer verdt enn deg, så vi må spare vet du. Jeg går ned, og med glede og stor iver starter jeg å slikke hennes guddommelige våte fitte. Hun setter pris på jobben og jeg får lov til å holde på en liten stund. Plutselig skyver hun meg bort og reiser seg. Hun går inn i stuen og jeg finner min plass i gangen.
                     Snart roper Herren på meg og jeg går inn i stuen. Jeg passer på å gå med ryggen rett slik at kukken syntes godt. Vel fremme flirer Fruen og gir meg en fire fem rapp over kukken, som øyeblikkelig blir hardere, mens jeg skvetter og ynker meg litt, men takker.
                     Få av remmen og start med å slikke Fruen sier herren. Jeg fjerner remmen og det er en befrielse å slippe den, samtidig som jeg går mellom hennes lår og begynner å slikke. Hennes gode og våte fitte er et syn for guder, og jeg takker meg selv stilltiende for at jeg får lov. Min kukk er hard og jeg ønsker å kunne sprute vilt og hemningsløst i store mengder, for å vise min kåthet.
                     Fruen setter pris på slikkingen og sitter svært urolig etter hvert. Plutselig dytter hun meg vekk og ser meg i øynene. Fruen er kåt, det ser jeg. Vær snill og gjør noe fint for meg sier hun. Selvfølgelig svarer jeg og mener det av hele mitt hjerte. Hun snur så hodet mitt mot Herren. Han har tatt av seg og sitter naken i sofaen. Fruen tar hans kukk i hånden sin og runker den forsiktig. Kom, hvisker hun, du må smake. Jeg stritter i mot, da dette ikke er prøvd før av meg. Kom så, flink gutt sier hun og skyver meg mot kukken. Gjør meg glad og kåt. Jeg har ønske om å se ham bli sugd hvisker hun i mitt øre. Hun hvisker vær flink og gjør dette for meg. Hun griper forsiktig tak i min kukk og runker den samtidig som hun styrer min munn på plass.
                     Det er så godt å kjenne hennes hånd om min kukk og jeg bare må være flink for henne,- så prøvende åpner jeg munnen og slikker tuppen på min Herres kukk forsiktig. Hun skifter nå tone, og bestemt sier hun : Ditt slavekryp, se å få kukken helt inn og vis at du er det du ønsker. Et kryp som gjør det du blir bedt om og gjerne suger din Herres kukk. Dette virker som en eksplosjon på meg og jeg lar kukken gli helt inn, suger den og lar hodet gå opp og ned. Fruen runker meg hardt og brutalt og når hun tror jeg nærmer meg stopper hun og bare prater.

                      Sånn ja, nå gjør du noe nyttig som du kan ser jeg, sier Fruen. Du ser jo ut som en god kukksuger også, BRA. Herren reagerer på behandlingen og mens Fruen gleder seg over å se på hører jeg godt at Herren har det bra. Plutselig tar herren meg vekk og jeg må sette meg ved Deres føtter.
                      Reis deg sier Fruen og jeg reiser meg opp. Nåå sier hun, du er jo hard og kåt, likte du å suge kukk? Jeg gjør som Du sier og håper Dere er fornøyd, svarer jeg. Svar på spørsmålet. Ja, svarer jeg, jeg likte godt å få suge Herren da det virket som han satte pris på det. Vil du fortsette her hos oss, så er det å suge oss begge en selvfølgelig jobb for deg heretter. Vil du fortsette her, spør Fruen. Jeg er utrolig kåt og svarer Ja, jeg vil gjerne få fortsette her hos Dere.
                       Flott, sier Fruen. Takk Herren og be pent om å få fortsette her hos oss. Jeg ser på herren og sier. Herre, jeg ber om fortsatt å få tjene Dere og jeg skal gjøre mitt beste for å gi Dere de gleder Dere ønsker. Tusen takk for at du lot meg suge deg og jeg håper du vil fortsette å bruke meg til det du føler for. Det er en ære å få suge Dere begge.
                       Greit, sier Herren. Du trenger trening men du kan få fortsette her. Nå går du og gjør klar sengen for oss, Fruen og jeg vil legge oss for kvelden. Jeg forter meg opp og gjør klart. Snart kommer de opp og bare lar klærne sine falle der de står og legger seg på sengen. De begynner å kose og er gode og kåte begge to. Jeg plukker stille opp klærne Deres og setter meg så på min plass for å se på. Etter en liten stund legger de seg begge på rygg og vinker meg til seg. Er du kåt slave, sier Fruen og ser meg i øynene. Ja svarer jeg, veldig kåt. Flott sier hun, det er vi også. Sug Herren hard for meg, sier hun, vi trenger å komme en gang til i dag skjønner du.
                        Jeg nøler bare bitte lite grann før jeg tar min Herres kukk i munnen for annen gang og suger den forsiktig. Etter hvert vokser den og jeg øker intensiteten til den er har som et spett og Herren skyver meg bort. Jeg vet min plass og går tilbake for å se de kose seg og ha sex.
                        Herren legger seg over Fruen og glir sakt inn. Hun tar ham imot og snart er de i en fin rytme som økes og avtas etter hvert. Det er flott å se de kose seg. Han koser hennes flotte bryster og hendene utforsker henne over alt. Hun nyter, stønner og gir seg hen. Han legger seg på ryggen, og hun setter seg oppe på ham. Jeg ser tydelig at han glir inn i henne og sakte rir hun ham en god stund. De snur seg slik at hun ligger med ryggen mot ham og han knuller henne fort. Etter en stund er det godlyder på  begge og jeg er litt imponert over at de greier å holde på så lenge. Av lyder som kommer, skjønner jeg derimot at det er like før, og i et samstemt rop kommer de begge i en god og lang orgasme.
                        Jeg har nytt det å se på og har runket som besatt. Jeg holdt på å komme, men fikk stoppet. Allikevel kom det en liten dråpe som jeg i iveren tok i mot i hånden og slikket i meg. Du må trene ditt krek tenkte jeg og smaken var salt.
                         De ligger begge rett ut og prøver å samle seg. Etter hvert ser Fruen på meg og sier hun blir så kåt av å vite hun blir iakttatt når de elsker. Hun stryker Herren på brystet og koser ham litt. Hent et håndkle og tørk oss sier herren. Jeg forter meg på badet og er raskt tilbake. Først tørker jeg forsiktig Herrens kukk og pung rene før jeg enda forsiktigere begynner å tørke fruen ren.
                         Hun stopper meg snart og ber meg reise meg opp og runke for henne. Jeg gjør som befalt og etter få sekunder ber jeg om også å få tømme meg. Er du såå kåt sier hun, det var rart, du har jo bare runket en liten stund? Jeg har ikke kommet på tre uker svarer jeg, og det er opphissende å se og tjene Dere. Vær så snill, la meg få tømme meg !- Da må du nok spørre Herren om du har fortjent en slik premie sier hun.

 

                          Herre, kan jeg få tømme meg, da jeg er utrolig kåt og ikke har kommet på lenge? Herren åpner sløvt øynene og ser på meg. Slikk Fruen helt ren, så kan vi se etterpå sier han. Fruen legger seg på rygg og sprer benene. Hennes fitte er ikke helt ren for sæd siden jeg ikke fikk tørket ordentlig, men jeg er nå så kåt og glad for at jeg skal få komme, at jeg ikke bryr meg og slikker henne forsiktig. Jeg prøver å unngå å slikke henne der det er mest sæd, men hun tar tak i hodet mitt og presser det mot seg. Jeg smaker sæd og safter, men blir kåt av å bli tatt bestemt. Jeg slikker og suger, og snart er Fruen på god veg til nok en orgasme og snart kommer hun i sammentrekninger som helt klart tømmer henne for sæd, og fyller min munn. Hun ligger stille og er tilfreds.
                            Herren slapper av og har det bra, mens jeg trekker meg tilbake til min plass og starter å runke. Jeg nærmer meg og kan kjenne det bygge seg opp. Hva driver du med nå da, sier fruen og jeg blir revet ut av situasjonen. Kommer snart, hvisker jeg forsiktig. Du har ikke fått lov til det svarer Herren. Stopp umiddelbart med slikt tull. Når og HVIS du skal få tømme den elendige unyttige lille kukken din så vil det antagelig ikke skje i vårt nærvær og i hvertfall ikke før det er en stund siden du kom. Du skal fortsatt kun runke på kommando og ikke komme. Når du skal få lov å komme vil du få beskjed. Du skal da komme i et glass og etterpå be oss pent om få drikke din egen sæd. Inntil du er klar for det så er det oss og våre orgasmer som er av betydning for deg. Forstått? Jeg blir paff og frustrert. Tenker litt før jeg svarer Ja, Herre jeg forstår.
                              De glemmer meg og Fruen koser Herren dovent. De slapper av og etter hvert skjønner jeg at aftenen nærmer seg slutten. Fruen ser på meg og sier. Du skal nå rydde ferdig og gjøre dine plikter før du drar hjem. Vi skal sove og trenger ikke deg mer ditt krek. Gå først på badet og vent.
                             Jeg forter meg ut på badet og setter meg i en krok og venter. Fruen kommer snart inn og setter seg på WC. Hun ser på meg og sier : Du har ikke vært flink i aften når du er egoist og prøver å tenke på egen orgasme. Det er jo Oss du skal bry deg om. Vi skal ha det bra. Du skal bare gi og være til for oss. Du skuffer Oss ved å være så egoistisk, men det skal vi få plukket av deg. Du har sugd kukk og spist litt sæd. Så noe har du gjort rett, men du skal straffes for å være en egoist.
                              Hun reiser seg så opp og stiller seg foran meg. Gap opp sier hun. Jeg ser på henne og gaper. Hun senker seg over meg og tisser på meg og i munnen min. Jeg tar i mot og når munnen er full renner det over hele meg. Jeg svelger ikke, da dette må trenes på. Da hun er ferdig er jeg gjennomvåt av tiss og varmen som kom, er raskt blitt kaldere og jeg fryser litt. Hun tar et håndkle og vasker meg litt rundt munnen før hun gir beskjed om å slikke henne ren. Hennes fitte er nyyydelig og jeg slikker så godt jeg kan. Hun går vekk og roper på Herren. Han kommer inn og er halvhard. Hun tar tak i hans kukk og styrer den mot meg, Han begynner også å tisse og hun styrer strålen over alt på meg til han er ferdig. Igjen blir jeg vasket litt rundt munnen før jeg får suge Herren ren også.
                               Nå legger vi oss. God natt sier fruen. Herren ser på meg og sier. Du gjør deg ferdig i huset, rydder ut av maskiner og slikt før du drar hjem. Du dusjer ikke før i morgen tidlig og får kun ta på deg to plagg etter at du er inne i bilen din. Vi ringer deg når vi trenger dine tjenester igjen.
                                De går så og legger seg. Jeg vasker over badet og gjør mine plikter ellers i huset før jeg, naken og tissevåt, går til bilen. Tar på joggebukse og trøye og reiser hjem. Jeg er godt fornøyd med aftenen og håper snart å få tjene mine eiere igjen. Da ønsker jeg ikke å gjøre feil, samt kanskje få lov til å komme. Jeg vet derimot at det å måtte drikke mitt eget er en stor barriere å overvinne og som jeg må vurdere nøye før jeg ber om å få tømme meg. Håper derimot at jeg snart kan lære å like dette også og fullt ut kunne få være en slave for  Deres ønsker. Samme hva det måtte være.

                                
                              
               

Legg igjen en kommentar