Tirre-dagen

Denne novellen er vist 22592 ganger.

Jeg kommer opp bak deg mens du står og lager matpakken din for dagen. Har nettopp stått opp så har ikke giddet å kle på meg og det eneste som dekker kroppen min er boxeren.
Du hører meg, men snur deg ikke og sier isteden bare «god morgen» mens jeg går bortover gulvet. Jeg svarer ikke før jeg står bak deg og legger hendene rundt livet ditt og gir deg en klem. «God morgen.»
Så synd du må på jobb. Jeg blir skamkåt når du bruker det antrekket det. Den hvite skjorten og det skjørtet som rekker nesten ned til knærne. Noe litt skoleuniform-aktig over det hele. Frekk pike, og jeg liker det.
Du fortsetter å smøre matpakken din og jeg klarer ikke å la være å presse meg mot deg. Jeg er ikke fullt stiv enda, men du kan kjenne den pulserer svakt mot den deilige rumpa di. Så utrolig opphissende å være så nær deg, lukte deg, men likevel ha noen millimeter klær som skiller den stadig stivere pikken min og den deilige, myke rumpa di.
«Jaså, dere er ’begge’ våken», sier du spøkefullt før du svinser over mot veska di og bøyer deg fremover for å legge matpakken oppi. Jeg kjenner stivheten sprenger på bak stoffet i boxeren når du frister meg sånn. Du hisser meg voldsomt opp og du vet det. Du elsker å være årsaken til at alt det blodet samler seg i pikken, klar til å trenge inn i deg på et øyeblikks varsel.
Du begynner å gå mot døra og lar meg stå stiv og sulten på kos igjen. Rett før du når døra snur du deg plutselig, gliser og ber meg komme til deg. Jeg adlyder og kommer nærmere. «Ha det-nuss!» sier du krevende. Jeg lener meg fram, men du løfter pekefingeren. «Nei! Ikke der.» Du bøyer deg ned, ser opp på meg og tar et lett grep rundt halv-stivheten i boxeren og kjenner den vokse litt i hånda di litt før du gir den et lett kyss på hodet. «Ha en fin dag da», sier du plutselig uanfektet og griper etter dørhåndtaket. Da går det en liten jævel i meg. «Skal jeg ikke få gi deg et ha det-kyss da?» Du bøyer deg mot meg, men jeg løfter pekefingeren. «Ikke der.»
Jeg setter meg ned på knær, løfter opp skjørtet ditt og fester det i linningen din så det ikke faller ned. Jeg vil du skal se dette. Jeg puster lett mot trusa di og vet at bak der er det en herlig verden. Du har ikke mye tid, men jeg skal være kjapp. Gir deg et lett kyss på musa utenpå trusa før jeg drar den ned og lar deg stå der blottet med trusa på knærne. Jeg ser du er litt våt av spenning, men ikke i nærheten av så kåt som du har gjort meg. Så jeg lener meg inntil deg, tar tak i den herlige rumpa di og gir deg et tungekyss så du sukker og svikter lett i knærne. Lar tungen fukte sprekken din og tar en rask tur inni deg. Så løfter jeg trusa di pent på plass, bretter ned skjørtet, reiser meg opp og gir deg et raskt kyss mens jeg stryker deg over musa utenpå skjørtet. Tar et skritt tilbake og ser at du er blank i øynene. «Ha en fin dag da», sier jeg mens jeg gliser og går tilbake til soverommet. «Gled deg til du kommer hjem.»

Du låser deg inn med skjelvende hender. Med en gang døra går igjen slipper du alt og skyver det inn i et hjørne. Kanskje ikke så rart. Jeg ringte tross alt en gang i timen til deg hele dagen og spurte hvor våt du var og om du hadde vært snill jente.
Når du går inn på soverommet ser du meg stå der. Fortsatt i boxer og med en ereksjon som ikke har minsket i styrke siden du dro. Har gått og tenkt hele dagen på hva slags «straff» du skulle får for å ha gjort meg så stiv.
«Har du vært snill jente i dag da?» spør jeg ’strengt’ og ser på deg. Du ser ned og hvisker: «nei, jeg onanerte den tredje gangen du ringte. Jeg klarte ikke å la være.» «Ikke bra, da må jeg vel ta meg litt til rette da.»
Jeg går bestemt fram til deg og presser deg inntil veggen og kysser deg dypt. Utforsker deg med tungen min. og beføler deg over hele kroppen. Hendene går på oppdagelsesferd nedover ryggen din fra nakken, over rumpa fram til magen og opp til brystene før lårene får litt oppmerksomhet. Presser den stive pikken mit mot magen din og hvisker til deg: «Kjenn hvor kåt du gjør meg. Hva skal jeg gjøre med en sånn slem liten jente? Kjenner du pikken min mot magen din? Snart skal den inn i deg og fylle deg opp.»
Jeg slenger deg litt røft ned på sengen og kler meget hurtig av deg klærne før jeg stiller meg opp foran deg, fortsatt i boxer. «Ta den av!» kommanderer jeg; og du drar den ned og stivheten vipper opp foran ansiktet ditt. «Bare smak hvis du vil», oppfordrer jeg og du legger de nydelige feminine fingrene rundt pikken min, drar det lille som fortsatt dekker penishodet mitt av forhuden tilbake og legger leppene rundt hodet som nå glinser av kåthet i det du omslutter det.
Jeg kjenner jeg nærmer meg orgasmen og tar lett tak under haken din og trekker meg ut av munnen din. Begynner å bøye meg over deg og tar tak i deg, trekker deg oppover madrassen og legger meg til rette mellom lårene dine. Jeg gaper over klitten din og fører to fingre inn i den nå dyvåte musa di og suger som en gal. Du er kåt og jeg vil du skal komme. NÅ! Det tar ikke lang tid. Det dagslange forspillet får det til å spenne deg i bro når jeg toucher g-punktet ditt. Herlig.
Du blir helt slapp av at du endelig får utløp for kåtheten din. Det er da jeg ser mitt snitt. Jeg slenger deg rundt så du ligger på magen, samler hendene dine over hodet ditt og holder de der med venstre hånd. Litt hardt, så det skal være overbevisende. Nå har du fått utløp, nå er det min tur. Musa di er dryppende våt og den er min. Jeg legger tyngden min oppå deg og puster tungt i øret ditt. Den stive pikken min klemmes mellom meg og rumpa di; jeg har aldri helt skjønt det, men det tenner deg at jeg er litt ’overgripende’. «Nå skal jeg fylle deg opp og tømme meg helt i deg.» Jeg setter meg opp og ser på deg. Jeg slipper ikke hendene dine. Gud du er deilig. Den stramme rumpa som smiler mot meg, den krumme ryggen, svetteperlene som renner nedover den. Jeg sprer bena dine, lener meg ned og lar hodet hvile i åpningen din. Jeg kommer nesten bare av det. «Vær så snill», klynker du litt forsiktig. «Fyll meg opp. Jeg klarer ikke vente lenger.» Jaså? Du liker det? Hehe.
Jeg glir sakte inn i deg når jeg legger meg over deg. Legger den fulle tyngden min på den feminine kroppen din og begynner å støte inn og ut av den våte musa di. Veksler mellom lette kyss og biting på halsen din og øret helt til jeg kjenner at du stivner, går over i en vibrasjon og strammer musa di rundt meg. Det er for mye for meg og jeg skyver meg helt inn i deg og spruter en ladning dypt inni deg.
Jeg faller ned på deg svett og tømt. Pikken min rykker fortsatt inni deg. Jeg glir over på siden, men fortsatt inni deg og med deg foran. «Det var rådeilig. Jeg elsker at du tar meg hardt.» «Jeg vet. Du er så herlig frekk. Ingen gjør meg kåt som deg.» Og slik sovner vi der. Sammen, svette, tømte og tilfredsstilte. Jeg kan fortsatt kjenne dønningene av orgasmen din klemme ut de siste dråpene fra meg. Herlig.

Legg igjen en kommentar