“To cheat or not to fake?”

Denne novellen er vist 4917 ganger.

Leker meg bare litt med Shakespeares` «Eksentriske» Hamlets utsagn, det berømte «To be or not to be?». Hvis du ikke vet det, så er Hamlet en dænsge prins (bare en karakter altså – selv om danskeprinsens smil sier mye), som alltid er så mystisk, og som viser en noen tendenser til besettelse og sære tanker, samt en mangel på selvbegrensning. Rart det der, hvordan tankene mine spinner seg i en naturlig orden, for jeg innså nettopp at jeg kjenner meg igjen i Hamlet altså, men det gjør vi vel alle (håper jeg.. litt i alle fall? – Come on!)? Uansett, her vil jeg jo være litt mystisk, for tittelen hinter til mye, for eksempel; «å late som eller å være utro», men det er ikke mystisk, det handler rett og slett om juksetans og faking orgasms. Så hvis du driter i det så burde du slutte å lese nå. Ideen fikk jeg i en samtale jeg førte tidligere, hvor vi kom frem til at «juksing er ok». La oss starte fra begynnelsen. Det var en gang i `84 at mine forel.. neida. Samtalen jeg hadde ledet meg inn på de seneste dagene.

 

Venninna mi, som alltid er brun og lekker, liker å gni det inn (på en ikke pervers måte). Her om dagen, så sjangla vi hjem fra byen sammen, eller.. hun gikk en meter foran meg; så hørte jeg: «Åååååh se på de brune leggene mine» og jeg sa, «jah, bare de hadde matcha det hvite ansiktet ditt!» akkurat høyt nok til at hun ikke hørte det. Noen ganger sier man ting man ikke mener når man blir irritert, men jeg mente det. Vel, i går da, så hadde vi en «å sole oss sammen på verandaen» date, hvor jeg så for meg at hun kom til å ligge der som en lekker brun.. ..slimål, mens jeg lå ved siden av henne som en stranda albinohval på feirekoloni (Ja, det finnes faktisk! Bare Google det! Gjør det! Gjør det!). Feirekoloni var en skrivefeil, men det var morsommere enn feriekoloni, så den får stå. Uansett.. På grunn av at jeg liker å kverulere, så bestemte jeg meg for at jeg skulle skaffe meg en fin brunfarge gjennom «juksetan» før jeg overrasket henne og kunne gni in at jeg var brunere. Fornøyd med meg selv dro jeg til tanning (en hel historie for seg selv for det utfordret intimsonen min!). Det jeg ikke regnet med var hvordan jeg kom til å se ut etterpå; som om jeg var kjørt ut i villmarka og brukt som skvettlapp på bilen i gjørmerallycross. Venninna mi fikk den siste latteren for å si det sånn! Men bare vent til jeg ser ut som en Hollywoodstjerne! En HOLLYWOODSTJERNE!

Du tenker kanskje nå *Oh, liker hvordan vinklingen blir når hun kommer til to «solbrune» damer og fake orgasms*, men de har ingen sammenheng. Honest! Tenker bare på hvordan damer kan «feike» alt. Nesten alt. Negler, hår, brunfarge, pupper, status, holdninger, penger, orgasmer, ja, alt det viktige, og på sett og vis har det blitt en trend! «Jaaaa, de er ekte», «Selvfølgelig har jeg råd til den gucci veska», «Åhh. Jaaaah. Sexy. Jeg kommer». Vi har det enkelt, men det er faktisk litt slitsomt å holde «rosenrødt-fasaden» oppe. OG problemet er at man fillern meg ikke vet hvem man kan stole på mer! Er det deg liksom eller vil skallet ramle av når jeg tar på deg? Kom du eller kom du ikke, for hvis du kom skal jeg pule deg mer, hvis ikke skal jeg fortsatt pule deg mer? Sikker på at fargen ikke smitter over på meg? Venninna mi, som vanligvis hjelper meg å jobbe med intimsona mi (oooh, tenk på den du»;), hun ville ikke klemme meg, i redsel for at de malariabærende pigmentene mine nå ville angripe henne og gi henne flekktyfus. Joda, det er en ille sykdom, man skal ikke spøke med sånt og alt det der, fy meg og ris på rumpa;), men HALLO du skal liksom være venninna mi, i brunt og bleikt!

Men.. tilbake på sporet, saken er at vi hadde jo ikke feika orgasme hadde vi ikke trengt det. Har hørt mange ganger «vi kan jo liksom ikke gjøre det», men joda mannfolk kan også feike orgasme, det våger jeg å påstå! Og nå skal du høre hvordan. Ekspert som jeg er på dette, så gjelder det å late som om man kommer inni dama også tenker man på flekktyfus, fake-tans, rotter eller noe sånt. Enkelt og greit. Så spør du meg nå; «Jammen, spermen da!? Det deilige Gudevann som ikke har fylt hennes trange «skjøde»?!». Så svarer jeg: –«Jammen, speider hun etter spermen din etterpå da?» Hvis nei – problem solved, hvis ja; Dump henne- problem solved». Hun er sikkert så våt anyways at hun ikke merker forskjell.

Vet ikke helt hvor jeg ville med det der siste avsnittet da.. Men får prøve å samle det. Følte meg ganske fin med min juksebrunfarge tidligere, men nå.. nå.. føler jeg meg bare falsk. Er det fornærmende at dama feiker det – eller tar det rett og slett og river litt i selvtilliten? Kanskje det er en trøst at de fleste damer ikke er så enkle å tilfredsstille, heller kravstore og forventningsfulle og feikingen kommer av at du ikke skal slite deg ut eller at hun rett og slett er ufin? Tenker at ærlighet varer lengst jeg, så neste gang jeg møter en mann skal jeg si; «Hudfargen er falsk, mine store struttende bryster med stiff niples er… ekte.. og jeg forventer at du skal pule meg til jeg synes det er nok og spermen din, kan du søle på deg selv for det er ikke de proteinene som holder liv i mitt fyldige hår». Haha, nei jeg tuller bare. Så rappkjefta ville jeg aldri ha vært.

 

Klarte kanskje ikke holde sporet her men tror neppe at jeg vil ta tanning igjen, derimot.. feike orgasme.. hm.. det trenger jeg ikke heller;).

Legg igjen en kommentar