To gode venner

Denne novellen er vist 34560 ganger.

Vi avtaler å møtes hos deg for å ta et par kalde og catche up litt før vi går på festen.
«Kom klokken 18», sa du i går på telefonen, og her står jeg utenfor og ringer på og ringer på uten å få svar..
Telefonen min ringer.. «Hei John, det er Ida, jeg rakk ikke bussen etter jobb, så jeg måtte ta neste, men jeg er snart hjemme. Nøkkelen ligger under blomsterpotten ved inngangsdøren, så bare gå inn du»
Jeg finner nøkkelen, og låser meg inn.
Inne er det akkurat som forventet av deg, strøkent.
Stilen din er upåklagelig, og alt er dønn rent og ryddig.
Jeg setter noen kalde fra posen min, inn i kjøleskapet ditt, åpner meg en boks, og setter meg i sofaen for å vente.
Et kvarter går det før jeg hører du kommer inn døren, og du løper til meg og gir meg en klem. Nå er det jammen lenge siden vi har møttes, minst et halvt år. Det er lenge for bestevenner å være borte fra hverandre, men sånn ble det da jeg måtte dra på et langt jobb-prosjekt i Spania..
Men nå er jeg tilbake, så ikveld er det fest. (Det var planen ihvertfall)
Klemmen varer og varer, og nå kjenner jeg hvor mye jeg har savnet deg. Jeg snuser inn duften av håret ditt helt diskret, så du ikke skal merke det.
Jo dette har jeg savnet..
Bestevenner i snart 5 år, men i de siste mnd før jeg dro, merket jeg en endring i følelsene mine for deg. Men det har jeg ikke sagt til deg, enda ihvertfall, i frykt for å miste vennskapet ditt..
«Så godt å se deg», sier jeg, mens jeg klemmer deg og stryker deg på ryggen.
Sier selvsagt ingenting om at jeg merker konturene av de fine puppene dine mot brystet mitt, og at jeg egentlig blir tent av det.
Du slipper meg igjen nå, for å ta av deg yttertøyet, og vi prater lystig og lett om hva som har skjedd de siste mnd, og om når jeg kom tilbake og slikt.
«Åpner du den vinen som står på bordet der?», spør du meg, noe jeg straks gjør, og heller oppi et glass til deg.
Vi skåler.
«Jeg er nødt å ta meg en rask dusj før vi skal avgårde, så det er vel bare å hoppe i det» sier du, før du går på soverommet ditt. «Bare ordne deg med hva du vil, og lat som du er hjemme, så er jeg straks ferdig og klar»

Jeg setter meg i sofaen igjen, men ser nå at du ikke har lukket soveromsdøren skikkelig, så nå ser jeg deg bakfra i bare undertøyet. G-strengen din er godt inni rumpen din, så herfra ser du naken ut nedentil, og jeg kjenner det rykker til i pikken min. Dette var litt ekstra spennende merker jeg, og jeg setter meg litt mer ut på kanten av sofaen for å kunne se deg bedre. Du tar av deg bh’en, fremdeles med ryggen til, men når du legger bh’en fra deg på sengen må du snu deg litt, og da ser jeg ene puppen din godt, den er helt perfekt. Pikken min er halvstiv nå, og jeg må rette på den, så den ikke skal være veldig synlig dersom du skulle se det.
Kanskje vil du at jeg skal se deg, eller kanskje er du ikke klar over det, men nå bøyer du deg ihvertfall ned for å ta av trusen.
Sakte drar du den nedover, mens nå ser jeg klart rett mot din nydelige mus, som ser veldig glattbarbert ut bakfra her hvor jeg sitter.
Nå har jeg litt trøbbel her hvis du skulle titte innom stuen, for nå er jeg ganske hard..
Du forsvinner fra døråpningen, og jeg hører du åpner badedøren fra rommet ditt, og går inn og skrur på dusjen.
Dette er nesten for godt til å være sant, tenker jeg.
Jeg venter litt, til jeg hører at du er kommet deg inn i dusjen.
Så tar jeg mot til meg, og går stille inn på soverommet ditt for å se om jeg kan få se mer av deg.
Inne på rommet ser jeg trusen og bh’en du nettopp har brukt, ligge på sengen din, så jeg tar opp trusen din og snuser inn duften av kjønnet ditt.
Jeg snur meg mot badedøren, og ser at også den ikke er helt lukket, du er nok mest vant til å være alene i huset merker jeg..det er bra for meg idag.
Jeg går stille mot døren, og titter forsiktig inn.
Der står du inne i dusjen og såper deg inn. Håret er fullt av sjampo nå, så jeg tar sjansen og åpner døren 1cm til, slik at jeg får bedre sikt mot deg.
Uten å tenke meg om, åpner jeg nå smekken i buksen min, og lurer pikken ut gjennom gylfen, og begynner å stryke den rolig.
Jeg har fremdeles trusen din i den ene hånden, og snuser på den mens jeg ser deg vaske deg, og jeg tar på meg selv.
Du skyller ut såpen av håret, og begynner å såpe inn kroppen din. Puppene dine disser så deilig når du såper de inn, og det er tydelig at du synes de er gode, for du tar deg god tid med å gni såpe på de.
Jeg tror nesten ikke mine egne øyne..
Du fortsetter med å såpe inn nedover magen din, men hendene må oppom puppene igjen iblant også, jeg tror faktisk du nyter det du holder på med.
Du såper inn den nydelige rumpen din, og så langt oppover ryggen som du når, før du igjen bøyer deg fremover for å såpe inn de lange slanke beina dine, og igjen blir jeg en måpende tilskuer til ditt fantastiske kjønn, som det nå drypper vann og såpe fra etter vaskingen av overkroppen.
Jeg holder på å sprute der og da, så jeg må ta meg litt sammen og trekke pusten litt.
Nå har du kommet til vaskingen av ditt aller helligste, og jeg følger ivrig med, med god hastighet på hånden rundt pikken.
Du tar deg god tid med å gni der nede, veldig god tid..
Dette er ikke vasking av mus tenker jeg, du står faktisk foran meg og onanerer..
Wow, ikke i mine villeste fantasier hadde jeg trodd dette skulle skje.. Har jeg kommet til himmelen?
Såpen er for lengst rent av kroppen din nå, men du fortsetter å gni deg mellom beina. Jeg ser bakfra at du gnir to fingre rundt åpningen din, og lar de gli inn og ut. Jeg hører du stønner forsiktig.
Blikket mitt er festet midt mellom beina dine, og hånden min runker kjapt på den stive pikken min nå, så jeg merker ikke at du nå faktisk ser rett på meg, mens du tar på deg selv.
Nå snur du deg mot meg, og jeg ser at du ser meg..
Jeg merker jeg rødmer, men du sier ingenting. Du fortsetter bare å kose med deg selv, og lar to fingre gli inn og ut av deg selv, mens den andre hånden koser med brystvorten på ene puppen din.
Jeg blir helt forfjamset, men jeg kan ikke skjule den stive pikken min for deg nå, du har sett alt allerede, og det ser ut som du liker det.
Du åpner dusjdøren helt, slik at jeg kan se hele deg godt, og så setter du deg ned inne i dusjkabinettet og fortsetter å ta på deg selv.
Du vinker meg nærmere, og fremdeles har vi ikke sagt ett ord til hverandre.
Du har skrudd av dusjen nå, og jeg kommer bort til dusjen din, men blir stående på utsiden med pikken i hånden og runke.
Du sprer beina dine mer nå, og jeg ser den våte åpningen din, og fingrene som gnir over klitorisen din. Jeg åpner buksen min helt, og lar den falle til gulvet. Nå står jeg, naken nedentil, en halvmeter foran deg, og du har øynene dine festet til den store stive pikken min. Nå bruker du begge hendene på deg selv. Den ene gnir på klitoris, mens to fingre på den andre hånden glir inn og ut av deg raskt.
Du begynner å puste tyngre, og blikket ditt er stadig festet på pikken min som nå er våt på tuppen av kåthet.
Øynene dine lukkes plutselig, og jeg forstår at du kommer, kraftig.
Du lager ikke en eneste lyd, men hele kroppen din vrir seg i godfølelsen du nå har.
Når du åpner øynene igjen, står jeg bare å måper med pikken i hånden.
Men nå aker du deg på rumpen bort til meg i døråpningen på dusjen.
Helt nær, pikken min er bare noen få cm fra ansiktet ditt.
Jeg står helt rolig, og pikken banker med pulsen min som nå er ganske rask.
Du åpner munnen, og leppene dine omfavner pikkhodet mitt.
Jeg kjenner tungen din leke, og du smaker meg.
Hendene dine rører meg ikke, men isteden gnir du brystvortene dine, som har vært stive siden før du gikk i dusjen.
Jeg kjenner du suger meg, mens tungen leker over pikkhodet mitt.
Sakte men sikkert beveger du munnen lenger innover pikken min, og til slutt er du nesten ved roten.
Dette må være sånn himmelen føles, tenker jeg, min aller beste venn er så ekstremt intim med meg.
Du suger den langsomt, helt inn, og så ut igjen til bare hodet er innenfor leppene dine.
Etter en liten stund, reiser du deg opp, trekker meg inntil deg, og kysser meg, vått og med lekende tunge.
Du tar hånden min, og leder meg inn på soverommet ditt igjen, og får meg til å sette meg på sengekanten din. Nå knepper du opp skjorten min, knapp for knapp og lar hendene dine stryke over brystkassen min mens du åpner skjorten og tar den av meg. Du setter deg skrevs over fanget mitt, og nå ligger pikken min og hviler mot magen din. Du aker deg mot den, og jeg har puppene dine rett foran ansiktet mitt nå, så jeg smaker på de, tungen min leker med brystvortene dine, du smaker himmelsk.
Du dytter meg bakover, så nå ligger jeg på rygg i sengen din med deg oppå meg. Du legger deg fremover, så nå kjenner jeg puppene dine mot brystkassen min, og jeg kjenner du gnir kjønnet ditt mot mitt, du er våt og glatt, og pikken min står fjellstøtt enda mot deg.
Du tar en hånd ned, og styrer meg inn i deg. Du er så våt, at jeg glir dypt inn i deg med en gang. Vi stønner begge to, helt på likt, så vi ler litt av det, før jeg kysser deg igjen.
Du begynner å ri meg nå, først helt rolig. Helt til bunns, og nesten utav igjen.
Så øker du takten, og snart rir du meg hardt og raskt. Munnene våre er nå uadskillelige i hete kyss og tungelek, og hendene mine veksler mellom å kose med puppene dine, og gni klitorisen din mens du rir meg.
Men nå har pikken min fått så mye oppmerksomhet så lenge, så nå kjenner jeg at klimaks nærmer seg. Så jeg forteller deg at «jeg kommer snart», men du later som du ikke hører meg, og fortsetter å ri meg.
Til slutt eksploderer jeg i en voldsom orgasme, og spruter hele satsen inni deg med et stønn. Og nå kommer også du, med meg fremdeles inni deg. Jeg låser armene mine rundt deg, og holder deg helt fast mens du kommer. Det eneste jeg beveger er hoftene mine, så pikken beveges inni deg. Jeg kjenner saftene dine renner nedover meg av orgasmen din, og vi blir liggende lenge slik som dette etterpå.
Når vi omsider får pusten igjen, ruller du deg ned på siden av meg og blir liggende og bare se meg dypt inn i øynene, mens du holder meg i hånden.
Vi sier enda ingenting til hverandre, men bare ligger der og nyter synet av hverandre lenge.
Festen vi skulle på, har vi glemt, for nå er det kun oss to det handler om, ingen andre, ever.