Trøstesug

Denne novellen er vist 29475 ganger.

I flere år hadde jeg vært syk. Jeg var lei. For mange, ble jeg en byrde. Og jeg? Mangel på trøst og omsorg ble nesten uutholdelig. De fleste dagene ble jeg liggende i senga, uten energi til å gjøre noe.

Skulle ønske at noen bare kunne ta seg tiden til å holde meg med litt selskap! Jeg laga meg en tinder profil, kanskje det var løsningen.

Jeg kom raskt i kontakt med en hyggelig mann. Han bodde bare en times kjøretur borte. Foreldrene mine hadde reist inn på hytta, så jeg ble liggende alene og skrive med denne mannen.

Etter en del skriving, spurte han om jeg ville ha besøk. Jeg forklarte situasjonen med at jeg ikke var i noe særlig god form for tiden. Men han insisterte. «Jeg vet hva du går gjennom. Og at du trenger trøst. La meg trøste deg» skrev han.

Jeg var ikke vond å be. Jeg kunne nesten ikke huske sist noen ville besøke meg. De fleste hadde gitt meg opp for flere år siden.

Det ringte det på døren. Foran meg sto en kjekk voksen mann og smilte. Han var velkledd. Jeg fikk en klem. Han holdt meg lenge, og jeg kjente at dette var veldig behagelig. Og så luktet han så godt. «Vi trenger ikke å stå her. Du kan legge deg i sengen, så kan jeg sitte å holde deg med selskap.»

Han virket så forståelsesfull. Han ble stående over senga mi og se på meg. «Stoler du på meg?» spurte han. «Ja» svarte jeg, selv om jeg ikke skjønte hva han mente.

«Da skal du bare slappe av. Så skal jeg trøste deg. Men du må stole på meg».

Han strøk meg gjennom håret, og smilte. Det var behagelig. Å endelig kjenne nærhet til et annet menneske, til tross for at jeg ikke kjente denne mannen. Jeg ble liggende å se på han. Øynene mine prøvde å få med seg hver minste detalj av denne mannen.
Mens han strøk med gjennom håret, tok han den andre hånden sin ned mot buksekanten sin. Jeg fulgte hånden med blikket. Han var hard.

Dette var nytt for meg. Selvfølgelig visste jeg hva det betyr, men jeg hadde ikke opplevd å se noe slikt i virkeligheten. Jeg var 16 år og nysgjerrig. Det kunne han se på meg.

Hånden hans gled forsiktig langs buksekanten. Det kom et lite sukk fra han. Han slapp håret mitt, og begynte å kneppe opp buksen sin. Jeg klarte ikke å se bort. Han dro ned bukse og bokser, og rett foran meg så jeg en hard kuk. Jeg hadde ikke sett en på så nært hold. Ikke i virkeligheten.

Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg kjente jeg ble kåt, og nervøs. Tankene gikk fort, og jeg klarte ikke å ta øynene bort.

«Lukk øynene» sa han. «Og slapp av. Jeg skal trøste deg med noe godt»

Jeg lukket øynene. Nesten. Jeg hadde en liten nok åpning til å så vidt klare å se noe. Han stilte seg helt inntil sengen min. Tok et grep om kuken sin, og førte den bort til leppene mine.

«Det går bra, jenta mi. Jenter som deg trenger noe å suge på og kose med for å få trøst. Åpne munnen din og smak på meg»

Stemmen hans var beroligende. Og gjorde som han ønsket. For en deilig følelse. En trøst. Trygghet. Jeg lot tungen gli rundt penishodet. Det var så glatt hud. Så lukket jeg munnen forsiktig rundt ham, og sugde.

Han begynte å bevege seg mens han strøk meg forsiktig gjennom håret igjen. «Jeg skal gi deg mere. Bare slapp av og kos deg. Dette er godt for deg».

Det var så utrolig god følelse. Han var forsiktig, og det samme var stemmen hans. Jeg kjente kuken hans inn og ut av munnen min. Jeg nøt det.

Han tok et plutselig grep om halsen min. Han presset seg lenger inn i munnen min så det ble vanskelig å puste. «Sug hardt». Tonefallet hans endret seg. Jeg åpnet øynene og så opp på han. Det snille ansiktet hans var nå anerledes. Jeg prøvde å dytte han bort, men han holdt igjen. Jeg måtte hive etter pusten de gangene han trakk seg delvis ut. «Slapp av jenta mi».

Jeg klarte å vri hodet mitt litt. Men det førte til at passasjen ned i halsen min var åpen. Han presset seg ned i halsen på meg mens han stønnet høyt. «Så deilig du er. Så deilig at du ikke får brekninger» sa han. Han presset hodet mitt inntil seg. Kuken hans lå så langt ned i halsen min at jeg sleit med å puste. Så ut igjen. Gjentatte ganger. Jeg visste at brekningsrefleksen min var ødelagt. Det var bare sånn.

Hånden hans slapp taket rundt halsen min. Han lot fingrene gli nedover mot niplene mine. Tskjorten jeg hadde på meg var så stor, at hånden hans fikk plass til å gli under. Jeg hadde blandede følelser. Det var så utrolig godt samtidig så det var ubehagelig. Jeg klarte ikke å tenke. Kuken hans var kjempehard.

Han stoppet litt. «Går det bra? Du må bare slappe av» sa han. Jeg lukket øynene og kjente etter. Det var en god følelse samtidig jeg var livredd. Jeg sugde hardere.

Jeg krøp sammen til fosterstilling. Plutselig kjente jeg fingrene hans gli langs skrittet mitt. Herregud så deilig. Han lot fingrene gli fram og tilbake. Jeg var så våt at jeg kunne kjenne at fingrene hans gled av seg selv. Jeg stønnet. Fingrene hans beveget seg plutselig i høyere tempo. Jeg begynte å skjelve. «Sånn ja» hvisket han. Kuken hans gled lenger ned i halsen min. Jeg sugde. Fram og tilbake i munnen min like raskt som fingrene hans gled over musa mi.

Han stønnet. Jeg hørte pusten hans endre seg. Han tok plutselig begge hendene sine opp. Grep et tak rundt halsen min igjen, og en bak hodet. Han skjøv hodet mitt fram og tilbake over den harde staken sin. Ned i halsen. Ut igjen. Jeg prøvde å stønne. Han stønnet høyere. «Sug!» ropte han. Jeg klarte hverken å puste eller si noe. Jeg var for svak for å stoppe han. Han holdt så hardt at han skalv.

Han trykket hodet mitt helt inntil seg, og holdt meg fast. Så sprutet det. Jeg kjente væske sprute mens jeg prøvde å svelge ned, samtidig som jeg fikk noen kraftige rykk selv. Herregud så deilig følelse! Så godt å kjenne en slik trygghet. Å suge. Å komme.

Jeg skalv. Ikke på en vond måte, men med en deilig følelse i hele kroppen. Jeg lekte forsiktig rundt penishodet med tungen.
Han trakk seg ut og satte seg på sengekanten.

«Kan jeg komme hit neste gang du er lei deg også?» spurte han. Han smilte. Jeg smilte.