To menn og en…

Denne novellen er vist 15592 ganger.

Har en liten følelse av at noe kommer til å skje mens jeg er på byen i kveld. En god venn av meg har ertet meg i en lang periode nå om at han skal stå for å få gjennomført en av mine drømmer. Han vet godt jeg er for feig til å stå for den selv. Ser meg selv i speilen og smiler forventningsfullt mens jeg sminker meg.
Kvelden begynner som en helt vanlig tur på byen. Ut å spise sammen med noen gode venner og vi går videre til stampuben vår etterpå. «Vennen» min er ikke tilstede i kveld så jeg slapper av å nyter en kald pils sammen med de andre. Glemmer snart følelsen jeg hadde før jeg reiste hjemmefra.
Men plutselig, litt senere på kvelden kjenner jeg ett par sterke hender som overraskende tar tak i meg bakfra og smekker noe kaldt på håndleddet mitt. Jeg skvetter til å blir stående helt stille. Forventningene til kvelden blusser opp i rekordfart og jeg kjenner hele kroppen reagerer med en velkjent iling i underlivet. Han blir stående bak meg å late som ingen ting, prater med venner, smiler og ler. Mens jeg står der lettere rød og er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre nå, jeg drar litt forsiktig i armen, men finner fort ut at jeg er lenket fast til han. Kommer meg ingen steder uten at han vil det. Snur meg halvt rundt og ser det lure smilet i øynene hans. Jeg prøver å se sint ut men vet at han gjennomskuer meg lett som bare det. Smilet mitt avslører meg også der jeg står, så tett inntil han at jeg kjenner han har reagert, gnir baken forsiktig mot pikken hans, men blir dyttet vekk igjen. Her skal han bestemme og ikke jeg, det er helt tydelig. Han gir meg pilsen min og hvisker, drikk opp vi skal gå snart. Jeg tar den kalde ølen og konsentrerer meg igjen om de som står rundt oss, har de merket noe? Nei det ser ikke slik ut. Litt glad for det fortsetter jeg å prate med en venninne.
Han rykker forsiktig i armen min, for å få meg til å snu meg mot han, han ser på meg og rett og slett filrer rått, han koser seg skikkelig der han står og vet at jeg er mer enn tent.
Hvordan skal vi komme oss ut, uten at noen ser dette, blir jeg stående å tenke på, er det mulig? Men joda, han har tenkt på det og, armen min er festet i buksen hans og jakken ligger pent over, ser nesten ut som om jeg bare står å holder pent rundt han. Han setter fra seg pilsen og begynner forsiktig å gå, jeg kan ikke annet enn å følge med om ikke jeg vil avsløre alt. Vil at dette skal være min kveld og blir lydig med han mot utgangsdøren, setter fra meg en halvtom øl på bardisken før vi rusler stille ut. Vel utenfor hvor ingen ser oss lenger er det ingen bønn, du fester begge armene mine på ryggen, dytter meg inn i en bil og fester bind for øynene på meg.
Jeg har ingen formening om hvor vi skal hen, men bryr meg heller ikke så mye om det, føler meg trygg og forventningsfull der jeg sitter i baksetet. Ber om en røyk, men får bare noen trekker av din, det er ikke snakk om å løsne meg for noe så trivielt.
Vi er snart fremme og jeg blir ført inn i en leilighet, eller hus for alt jeg vet, ser jo ingen ting og kan bare gjette. Hører noen lyder der utenom oss så jeg gjetter, håper, det er flere tilstede. Han løsner armene mine, men ta ikke bort bindet for øynene, jeg får endelig min etterlengtede sigarett og en kald cola. Han forsvinner ut av stuen som jeg er plassert i. Følelsen av å være forlatt er enorm, alene, med bind for øynene på ett fremmed sted. Jeg vurderer å reise meg opp å stikke herfra, men kommer til at tanken på det som kan skje nå er for opphissende, det er jo dette jeg har drømt om lenge. Tiden står stille, virker som om det tar en time før det skjer noe mer, men det er nok bare jeg som er fryktelig spent og utålmodig. Der hører jeg noen som nærmer seg. Jeg stumper røyken og vender ansiktet mot lyden. Noen tar tak i armen min og reiser meg opp, fører meg sakte ut av rommet og inn på badet, kjenner flisene på gulvet.
Og dermed setter de i gang, jeg har funnet ut av skrittene, at det er flere enn en. De kler av meg i fellesskap og kjærtegner kroppen min ertende mens de strør klær rundt seg. Jeg vil så gjerne være med, men får festet armene på ryggen igjen etter ett forsøk. Jeg står der hjelpeløs, kjempekåt, og ikke minst forventningsfull midt på gulvet, mens jeg hører de setter på dusjen og romsterer rundt i rommet. Dusjen føles deilig å avslappende etter den siste «timen» i venting og spenning. Jeg slapper av litt og bare nyter fire hender som stryker over meg såpeglatte og varme.
Oj, der blir jeg smurt inn i underlivet med ett eller annet, hmmmm, deilig følelse. Barbering flyr igjennom tankene mine og jeg setter benene godt fra hverandre for å finne balansen. Kjenner jeg er vidåpen nå og klar for det meste, men disse gutta har god tid. Fører høvelen sakte men sikkert over kjønnet mitt og virkelig kjærtegner meg til briste punktet. De vet jeg liker å bli ertet. Snart er hele kjønnet mitt fritt for hår, glatt og ekstremt følsomt for berøring. En tunge leker seg litt på kanten, men forsvinner igjen raskt. Jeg stønner stille, men blir ikke tatt hensyn til. De tørker meg og fører meg stille inn i en stor dobbelt seng.
Sengen gir etter når dere kommer opp til meg og jeg løfter underlivet opp mot dere, er så kåt at det renner, men dere er helt uinteressert hva jeg vil og stryker bare lett over kroppen min med varme hender. Jeg strekker ut en arm og treffer en stor pulserende pikk, hører stønnet og skjønner jeg har noe i vente for å tilfredsstille dere begge. Dere har helt klart bestemt dere for at jeg ikke skal få være med og binder armene mine fast i sengestolpene.
En av dere forbarmer seg endelig over meg som ligger der hjelpeløs, kommer opp til fjeset mitt med en diger varm pikk. Jeg strekker ut tungen å leter febrilsk, endelig der treffer jeg, kjenner det kjente rykket av nytelse når vedkommende får komme inn i en varm munn, savner å kose med ballene samtidig, men glemmer det fort når andremann er så nærme fitta at jeg kjenner pusten hans. Jeg løfter meg litt opp i håp om å treffe en varm tunge jeg også. Der kommer den, uendelig sakte oppover på innsiden av låret mitt, fingrene kjærtegner hoftene mine og han bare leker med det våte kjønnet mitt, men der, der treffer han, konsentrerer meg om det jeg har i munnen for ikke å la det gå med det samme, følelsen er så deilig at jeg vil ha den til å vare lenge, lenge, men tungen vil noe helt annet og farter rundt i fitta mi med ett utrolig tempo, jeg røsker i tauene og vil fri, jeg vil også være med. Men det er så absolutt ikke i deres planer i dag .
Dere har byttet plass finner jeg fort ut når det kommer en ny og deilig pikk som dyttet seg plass inn i munnen min, den er like varm, men noe større, jeg gaper begjærlig å suger den sakte inn i munnen, andremann vipper bena mine helt opp og begynner sakte og masere analåpningen, samtidig som han lar tungen leke sakte over den allerede sprengkåte fitta som er rett foran nesen hans. Jeg prøver å ligge stille å bare nyte behandlingen dere gir meg, men greier ikke helt det. Jeg vrir meg og viser at jeg vil løs, men dere småflirer bare. Her bestemmer dere, jeg skal ikke få komme etterpå og si at fantasien min ikke ble oppfylt.
Følelsen av å ligge der, bundet med bind foran øynene er enorm, og jeg vil nok ikke at de slipper meg ennå heller.
Begge to flytter seg nå til fitta og behandler den som om de aldri hadde gjort noe annet, jeg sliter skikkelig nå med ikke å komme for full musikk, men biter tennene sammen og konsentrerer meg om lydene i rommet hører tunger som arbeider og blir ikke noe mindre kåt av det. Ser for meg to deilige gutterumper i luften som jobber febrilsk med tungene på kroppen min…… hmmmm, deilig.
Dropper til slutt alle tanker og konsentrerer meg om følelsene igjen, kjenner det bygger seg opp i underlivet, men det gjør de også så de slipper begge brått og blir stående på kne å se på meg mens jeg prøver å stoppe. Endelig løsner de meg å snur meg slik at fitta er åpen og klar for en pulserende, varm pikk. Vrikker litt på rumpa for å få de til å sette opp farten , men oj, der kom det jammen noe kaldt noe i stedet for det jeg hadde håpet på nå. Fitta trekker seg sammen i sjokk, men slapper fort av igjen når vibratoren blir satt stille på.
Den jobber litt frem og tilbake i underlivet mitt slik at jeg igjen slapper helt av og bare venter på det som kommer, en av dere står litt på siden av meg og koser seg med å stryke pikken sin over ryggen min, samtidig som han andre jobber med vibratoren. Jeg hører dere stønner og skjønner at dere nyter dette like mye som meg.
Der – endelig kjenner jeg en varm pikk nærme seg fitta mi, setter rumpa mere frem og nyter den deilige følelsen det er å kjenne en varm pikk skli sakte inn i en våt fitte. Utrolig følelse, selv så våt jeg er så sprenger han seg likevel sakte innover til han når bunnen og holder den stille der, mens nr. to fører vibratoren sakte over analåpningen, jobber seg sakte men sikkert frem til hullet og presser forsiktig på.
Nå er jeg så kåt at jeg vil ha pikk, ikke bare en som står stille inne i meg, jeg dytter kroppen bakover og får samtidig dildoen litt for raskt inn i analen. Litt vondt men utrolig deilig når kroppen venner seg til det, han setter den på igjen og holder den stille mens pikken endelig begynner å jobbe seg frem og tilbake. Det skal ikke mange støtene til før jeg må gi meg å kommer i en kjempeorgasme. Kroppen rykker til langt innenfra og jeg nyter følelsen av og kjenne orgasmen rulle. Fitta trekker seg sammen og skyver nesten den etterlengtede pikken ut, men han tar tak i hoftene mine og holder seg heldigvis på plass, vibratoren derimot forsvinner i ett lit plopp, men glemmer snart det, da jeg igjen får en deilig pikk som banker på kinnet og vil inn i varmen. Slikker den sakte opp og ned langs skaftet mens jeg nyter etterdønningene av en flott orgasme. Mannen bak meg vil nå ha mere og begynner og kjøre sitt eget lille løp, ut og inn i vekslende tempo. Måten han jokker på bestemmer også tempoet til sokkingen min, jeg lar leppene hvile passe stramt rundt den varme pikken slik at han også nyter dette til det fulle. Der, må han jeg sokker gi seg over, jeg lukker leppene rundt pikken, suger forsiktig og drøyer orgasmens hans så lenge jeg kan. Svelger unna og søler ikke en dråpe, hmmmm lenge siden ja tenker jeg, besk smak.
Men utrolig godt likevel. Pikken bak meg har trukket seg ut av den våte fitta og sprengt seg veg opp i toeren.
Den er godt utvidet etter dildoen, så nå er det bare deilig og ha den der. Den strammer godt rundt pikken og står stille til jeg kjenner det bygger seg opp for han også, han trekker seg ut igjen og spruter meg langt oppetter ryggen! Kroppene vår glinser av svette, der vi ligger utmattet i en bylt på sengen, men med ett stort smil om munnen alle tre.

Legg igjen en kommentar