To mot en

Denne novellen er vist 21324 ganger.

Kjæresten min, Katarina, er en utforskende kvinne, også når det gjelder sex. Å foreslå nye ting for henne medfører nesten alltid at hun ivrig nikker og smiler og er med. Jeg har "lånt henne ut" til fremmede menn, jeg har filmet henne mens hun har masturbert i en glassheis fullt synlig for andre, hun har prøvd sex med flere andre kvinner samtidig mens jeg har sett å på. Hun gjør disse tingene for sin egen del, ikke for min. Når hun en sjelden gang har sagt nei har det vært fordi hun selv ikke har hatt lyst. Det eneste vi aldri hadde prøvd var lenge SM. Før jeg en dag spurte henne om hvorfor vi ikke hadde forsøkt det. Hun visste ikke, men ble tydeligvis ettertenksom. Det ble ikke mer snakk om det før noen uker senere, da hun spurte meg om jeg kunne tenke meg to slavinner for en kveld. Jeg skvatt til. "To?", spurte jeg. "Jeg har snakket med Maria om det, og hun tente med en gang. Hun er med, hun." Katarina gliste, for hun visste at jeg likte Maria, som mer enn én gang hadde besøkt dobbeltsengen vår. Tanken på Maria og Katarina som mine uskikkelige slavinner var noe annet, noe mer enn jeg hadde hatt i tankene, men jeg var absolutt med på notene.

Et par helger senere kom Maria hjem til oss, til en tidlig middag med en helt spesiell dessert. Leken begynte allerede fra hun kom inn døren. Katarina var allerede kledd opp som en god slavinne. Lakkorsett som løftet brystene hennes, men som ikke dekket noe som helst. En flortynn truse, helt gjennomsiktig, nettingstrømper. Katarina skulle ta med Maria inn på soverommet for å skifte, før jeg stoppet dem: "Hvem ga deg lov til dette, Katarina?" Katarina kvakk til, men forstod hva jeg mente. "Jeg beklager, herre, jeg skulle spurt deg om lov, men ønsket bare å la deg slippe å bry deg med detaljer." Jeg skjente på henne: "Jeg bestemmer selv hva jeg vil bry meg med. Jeg er redd jeg må få deg til å forstå at du ikke skal gjenta den slags. Kom hit! Legg deg over fanget mitt!" Katarina la seg lydig ned, og fikk sin velfortjente ris, først lydløs, dernest svakt klynkende etter hvert som baken hennes ble rødere og rødere etter at håndflaten min deiset over den." "Takk, herre, for at du lærer meg", hvisket hun frem da jeg var ferdig. "Maria skifter her inne. Og du skal hente et vaskefat og vaske henne mens jeg ser at du gjør en god jobb." Katarina kledde av Maria, langsomt, mens Maria rødmet. Så snart hun stod helt naken foran meg gikk Katarina og hentet vaskefatet. Hun tok samtidig med seg noen oljer. Maria ble vasket varsomt over hele seg, og dernest oljet, slik jeg selv hadde smurt inn hele Katarina like før Maria kom. "Er hun ren nok for deg, herre?", spurte Katarina da hun mente seg ferdig. Jeg vinket Maria bort til meg, førte en hånd rundt naken hennes, nedover ryggen, rundt og frem til brystene hennes, hvor vortene pekte stivt fremover. Jeg kunne kjenne en svak sitring i hele kroppen hennes, mens jeg førte hånden ned til kjønnet hennes, som var dyvått. Jeg førte to fingre inn i henne, mens hun stønnet svakt. Jeg trakk fingrene ut, rettet dem mot Katarina og fortalte at det var bra. Katarina ilte til og slikket fingrene mine rene for Marias safter, før hun tørket hånden med et håndkle. "Kle på henne!", kommanderte jeg.

Jeg gikk inn i TV-stuen og satte på TV-en, hvor en fotballkamp pågikk. Jeg lot som om jeg fulgte med, mens jeg ba jentene komme inn til meg og sette seg på knærne på gulvet og være stille. Det tok nesten en time før kampen var ferdig. Hele tiden satt jeg og tenkte på hva jeg kunne se frem til denne kvelden. Da kampen var ferdig ante jeg ikke en gang hva stillingen hadde blitt. "Nå skal dere høre. I kveld handler det ikke om å at jeg skal straffe dere. Dersom dere ikke er ulydige, da. Det handler om at jeg skal bestemme hva jeg vil gjøre med dere. Dere skal ikke nøle, dere skal vise respekt, dere skal gjøre akkurat det jeg vil, nøyaktig som jeg ber om og når jeg ber om det. Dersom jeg ikke er fornøyd, så tvinger dere meg til å vise dere hvor misfornøyd jeg er. Er dette forstått?" De nikket og ble sendt ut for å lage ferdig maten.

Ved bordet ga jeg dem litt "fri" og ba dem spise det de måtte ha lyst på, såfremt de spiste i stillhet. Etter en stund reise jeg meg opp, stakk et par fingre ned i en av sausene og smurte utover brystene til Katarina. Maria fikk beskjed om å fjerne sausen. I det hun tok opp servietten for å tørke av Katarina spurte jeg syrlig: "Har du ingen tunge du kan bruke?" "Jo, herre." svarte Maria. Jeg kommanderte henne til å reise seg opp og stille seg et stykke fra bordet. Katarina ble også kommandert opp og Maria slikket henne fri for sausen. Katarina lukket øynene og nøt behandlingen. Så snart Maria var ferdig gikk Katarina til siden og Maria måtte lene seg fremover med hendene på slik at baken stakk frem. Jeg fant frem en myk hårbørste og ga den til Katarina. "Katarina, kan du få Maria til å huske at fra nå av så er det kroppene deres dere skal bruke, med mindre dere får beskjed om noe annet." Katarina kikket engstelig på meg og dernest på Maria, før hun begynte å rise Maria med baksiden av hårbørsten.

Jeg forstod nesten ikke hva som foregikk med meg. Jeg hadde aldri egentlig hatt noe forhold til SM og det å skulle påføre andre smerte på denne måten tiltalte meg ikke egentlig. Likevel var pikken min knallhard. Jeg kunne ikke forstå det på annen måte enn at det å se frem til å bli behaget av to vakre kvinner gjorde meg så kåt at smerten denne leken involverte ikke betydde noen ting. Jeg stoppet Katarina ganske raskt, og ba Maria vise meg hvor takknemlig hun var for å bli lært opp av sin mester. Hun kikket utforstående på meg, inntil jeg trakk ned glidelåsen i buksene mine og tok frem pikken. "På kne", sa jeg grøtet. Maria forstod hva jeg mente og tok meg i munnen, først med tungen sirklende rundt hodet mens hendene lekte med ballene, før hun slikket meg oppover undersiden av skaftet. Jeg klarte nesten ikke holde meg oppreist, men tvang meg til å se inn i øynene til Katarina, som stod rett bak Maria, ventende på noe hun ikke visst hva var. Rett før det gikk for meg vinket jeg Katarina til meg og viste at jeg ville hun skulle suge meg ferdig. Maria ble ganske overrasket, men trakk seg vekk og det gikk bare sekunder før jeg kom i munnen til Katarina.

Slavinnene mine kledde meg naken før de ryddet av bordet. Jeg ropte dem inn i soverommet så snart jeg hørte de var ferdige. De fikk beskjed om å ta av seg trusene, men la resten være på. Jeg ga Maria en strap-on, innkjøpt for anledningen. "Nå vil jeg at du skal knulle Katarina med denne, helt til hun kommer." Katarina stilte seg på alle fire, mens Maria tok på seg dildoen. Jeg kjente med en finger at Katarina var mer enn klar, og en tilsvarende "sjekk" hos Maria fortalte meg at også hun var uhyre våt. Katarina stønnet høylydt mens hun ble tatt bakfra på denne måten. Jeg kjente at jeg atter ble stiv av å se på min kjæres nytelse. Jeg fant frem til klitorisen hennes med et par fingre og masserte den langsomt. Den andre hånden fant frem til brystene hennes og kjælte krevende med dem. Katarina kom med et ul og falt sammen på sengen. Jeg ba Maria stille seg i samme posisjon, på alle fire og kom inn i henne, i den våte, varme grotten hennes. Det slo meg i et øyeblikks klarhet at jeg kanskje ikke kunne dette spillet så godt. Var det ikke egentlig sånn at ingen av de to deilige damene skulle få noen orgasme før helt til sist, så snart jeg var fornøyd med deres behandling av meg? Jeg bestemte meg for å forfølge denne ideen og trakk meg ut av Maria. "Slikk meg ren for saftene hennes", sa jeg til Katarina. Straks hun var ferdig fant jeg frem glidemiddel til henne. "Jeg vil ha Maria helt bakerst, i rumpa hennes. Gjør henne klar!" Jeg visst fra før av at Maria likte en pikk bak der. Katarina masserte oljen inn og fortalte meg at Maria var klar. Jeg kom inn i Maria varsomt, mens Katarina fikk beskjed om å slikke Maria samtidig. Maria kom nesten umiddelbart, og hikstene henne fikk Katarina til å stoppe. Jeg trakk meg ut av rumpa til Maria uten at det hadde gått for meg. "Sug meg av!" sa jeg hardt til Katarina, mens jeg nesten var i ørska. Dette hadde jeg egentlig aldri villet be Katarina om, og jeg trådte tydeligvis over en strek, ut av spillet, utenfor den sonen vi stilltiende hadde blitt enige om. "Nei, det er for mye! Det der får du ikke be meg om!" protesterte Katarina. "Jeg tror nesten at Maria og jeg skal endre litt på reglene, jeg. Fra nå av er du vår slave."

Jeg kikket ned, bare nikket. Den overraskende vendingen fikk meg ned på jorden igjen, fikk meg til å innse at det var rett og riktig at de fikk "ta igjen". Jeg var nok ingen ekte SM-er. Maria gikk og hentet vaskefatet og vasket pikken min, mens Katarina romsterte litt rundt i huset, tydeligvis for å hente noe. Maria mente seg fornøyd, og siden pikken min fremdeles av verkende stiv, tok hun meg i munnen igjen, som for å smake, men ga seg fort. Hun dyttet meg ned på ryggen på sengen og gikk opp i sengen. Stående med et ben på hver side av brystet mitt begynte hun å massere seg selv, før hun satte seg ned på knærne med fitta rett over munnen min. Hun tok et solid takk i håret mitt og trakk meg opp til seg. Jeg stakk tunga så langt opp i fitta hennes som jeg klarte og prøvde å pule henne på den måten. "Tappen min, takk!" nesten ropte hun ut, og jeg kunne bare følge ordre. Katarina kom inn igjen i soverommet og oppdaget hva vi holdt på med. Hun lente seg inn over oss og tungekysset Maria før tungen fant brystene hennes. Jeg kjente saftene fra Maria gjøre meg klissvåt i ansiktet, oppover kinnene og nedover haken og halsen. Maria kom enda en gang, mens hun med begge hender trakk hodet mitt opp i fitta si.

Katarina smilte og lo: "Girl power, ikke sant?" Maria smilte svakt tilbake med nesten lukkede øyne. Så tok Katarina tak i den ene hånden min og bandt den fast til sengegjerdet. Hun slang et tau bort til det andre hjørnet av sengen og Maria bandt fast den andre hånden. Dernest bandt de et tau rundt hver av anklene mine og løftet dem opp og rundt helt til føttene mine pekte oppover mot hendene mine, og bandt dem fast der. Jeg lå på ryggen, men rumpa stikkende frem og bena opp mot brystet mitt da Katarina bandt et tørkle rundt øynene mine. Jeg kjente en hånd rundt pikken min, lett runkende. En annen hånd gned glidemiddel rundt lukkemuskelen min. Jeg hørte de to kvinnene nesten pludrende fortelle hvor mye de gledet seg til å knulle meg der bak med strap-on-en. Jeg så ingen ting, bare kjente at jeg ble runket, før jeg kjente strap-on-en trenge inn i meg. Det var en fornedrende opplevelse, men den tente meg samtidig så ufattelig mye at jeg stønnet høyt for hver bevegelse jeg kjente. Jeg visste ikke hvem av dem som gjorde hva. Plutselig kjente jeg to fingrene inn i munnen min, nesten som om de knullet meg der. Jeg klarte ikke mer og kom med et vræl, kjente at jeg sprutet opp over mage og bryst. Fingrene i munnen forsvant, før de kom tilbake, dryppende av sæden min som ble smurt på leppene mine, på hake og kinn. Så kjente jeg en munn mot min og et deilig, klebrig kyss, fortsatt menes jeg ble knullet med dildoen langt oppe i meg.

Dildoen ble trukket ut av meg og tydeligvis tatt av og kastet ned på gulvet med et lite dunk. Jeg hørte Katarina og Maria kysse, eller i det minste hørtes det sånn ut. Jeg så ingen ting, kunne bare høre dem, i gang med et eller annet jeg bare kunne forestille meg. "Slikk meg, Katarina", ba Maria. Stønnene fra Maria var ikke til å ta feil av. Lydene fra de to som holdt på rett i nærheten av meg tente meg igjen. Pikken begynte å vokse og jeg kjente de svakt rytmiske bevegelsene i madrassen som ble akkompagnert av klynkene til Maria: "Ja, ja, sånn, ja, mer, ikke…. stopp…..åååååhh!" Maria kom enda en gang. Da hun kom til seg selv igjen spurte hun "Tror du det er noe mer vi kan bruke han her til, da?" "Tja, vi får se", svarte Katarina, "jeg har vel en ide eller to?" Bena mine ble befridd fra hodegjerdet, bare for å bli bundet nede ved fotenden. "Se der på pikken hans", sa Katarina, "den kan vi i hvert fall bruke til noe. Men la oss erte den litt, det har den fortjent!" Ikke før jeg hørte dette, så kjente jeg en tunge, dernest to, som slikket pikken. Ikke et sted på pikken unnslapp oppmerksomheten, kjentes det som, men siden bindet for øynene fortsatt satt på, fikk jeg ikke nyte synet av behandlingen de ga meg. De holdt det gående en evighet, og jeg kjente at jeg nærmet meg orgasme, da de brått sluttet. Katarinas inngående kjennskap til pikken min avslørte meg: "Nei, nå må vi gi oss, for nå kommer han snart." "Og det skal vi da ikke ha noe av!" forsatte Maria. I stedet begynte tungene og leppene deres på vandring over kroppen min, en tunge slikket forsiktig ballene mine, mens en annen vandret oppover magen til brystvortene mine, som forsiktig ble bitt og slikket. Det verket nesten i pikken, og jeg var overmoden for orgasmen, noe jeg skjønte jeg måtte vente lenge på. Jeg kjente en brystvorte mot leppene mine, og slikket den det beste jeg kunne. Jeg skjønte det måtte være Katarina, for jeg hørte stemmen hennes rett ved øret mitt: "Kan du ikke slikke meg, Maria, jeg er så kåt nå." Tungen ved ballene mine forsvant, og jeg forstod at Katarinas bønn hadde blitt hørt. Katarina stønnet og småmumlet rett inn øret mitt: "Ja, der, ja, ……..ååååhhh, ja." Jeg slikket fortsatt brystene hennes, men ble nesten gal av opphisselse. Pikken dunket meg i magen, så hard at det gjorde vondt. Katarina ba Maria om å stoppe og satte seg overskrevs over hodet mitt og gjorde som Maria hadde gjort tidligere. Med to hender grep hun håret mitt og løftet meg hardt opp mot fitta si. "Slikk meg hardt!" Stemmen hennes var nesten rå, og jeg forstod at jeg ikke hadde noe valg, selv om jeg heller ikke var hard å be. Katarina ba Maria om å slikke brystene sine, og jeg kunne både høre og kjenne at Katarina nesten var fra seg av nytelse, før hun kom med et skrik og klemte lårene sine rundt hodet mitt nesten så hardt som en skrustikke. Katarina gled sakte av meg. Med ett ble tørkleet foran øynene mine fjernet. "Jeg tror ikke du har vondt av å se bitte litt nå", sa Maria. Hun satte seg på magen min, med fitta vendt mot meg, før hun begynte å masturbere. Hun åpnet fitta si med et par fingre og førte et par fingra fra den andre hånda opp i seg. Med lukkede øyne fingerknullet hun seg selv og masserte klitorisen sin. "Fortell meg hva du ser" mumlet hun til meg. "Jeg ser den deilige fitta di og klitten din, jeg skulle så gjerne ha pikken min inn i den, knulle deg, knulle deg!" svarte jeg. Bak ryggen til Maria kjente jeg Katarinas forsiktige fingre stryke over den verkende pikken min. Maria nærmet seg orgasmen, og snudde seg med ryggen mot meg og ba Katarina styre pikken min inn i henne. "Endelig!", tenkte jeg. Men mens Maria red meg med ryggen mot meg, slikket Katarina henne det beste hun maktet, og før jeg nådde orgasmen hørte jeg Maria rope ut at hun kom. Bevegelsene hennes opp og ned rundt pikken min stoppet så altfor tidlig.

Katarina gikk ut av sengen og vasket strap-on-en. Så smurte hun den inn med glidemiddel og ga den til Maria med beskjed om at hun skulle ta den på seg. Katarina stilte seg på alle fire med baken vendt mot meg før hun begynte å smøre seg inn der bak med glidemiddel. De langsomme, sensuelle bevegelsene fikk det til å verke enda mer i pikken min. Straks hun var ferdig førte hun hånden under magen sin og åpnet fitta si mot meg og gned klitorisen sin varsomt. "Åh, jeg skulle så gjerne ønske meg pikken din inn i fitta mi, har du lyst, kanskje?" spurte hun ertende. "Ja, vær så snill, før jeg eksploderer!" brøt jeg ut. Katarina tok pikken i munnen og liksom kjente litt på den. "Hm… så hard kan jeg ikke huske at du har vært før?" kommenterte hun. Hun snudde seg rundt, med baken mot Maria, lente overkroppen sin ned mot min og trakk rumpeballene sine fra hverandre. Maria akte seg nærmere, førte strap-on-en inn i rumpa hennes og begynte å knulle henne i langsomme bevegelser. Katarina stønnet høyt, og lirket fitta si ned til pikken min og trædde seg ned på den uten at Maria tok et øyeblikks pause. Med dildoen opp i rumpa og pikken min inn i fitta krevde hun at vi skulle ta henne hardt. Maria holdt nok litt igjen, men jeg knullet henne så hardt jeg maktet med hender og ankler fortsatt bundet. Det kan ikke ha vært mange sekunder jeg varte før jeg brølte ut at jeg kom. Maria trakk dildoen raskt ut av Katarina og dyttet henne vekk fra pikken min før hun førte den opp i munnen sin og sugde meg tom. Det svartnet for meg et øyeblikk, og da jeg kom til meg selv holdt de to på med å binde meg løs. Jeg kjente en hånd på pikken som lå slapp oppover magen min. "Den er visst ferdig nå?", lo Maria. Vi sovnet like etter, alle tre i samme seng, svette, og med lukten av deilig sex svevende rundt i soverommet.

Legg igjen en kommentar