Tog…

Denne novellen er vist 32830 ganger.

I det jeg gikk inn på toget kom en dusj med kald luft mot meg, mmm deilig. Det var virkelig sommer nå. Svetten rant på ryggen min når jeg gikk innover for å finne en kupé som var tom. Jeg fant dessverre ingen, å måtte ta til takke med en hvor det satt en gutt på kanskje 16-17 år, et par år yngre enn meg. Det var veldig varmt i denne delen av toget, gutten sov, men jeg kunne se små svetteperler i ansiktet hans, i det jeg satte meg ovenfor ham.

Jeg kunne ikke la vær å legge merke til utseende hans, han var en veldig vakker gutt. Han så veltrent ut der han satt i mørkeblå t-skirt og beige kneebukser. Han hadde mørkt, kort hår med litt krøller i og sommerbrun hud. Overarmene hans bulte litt i den stramme t-skorta og brystmusklene var også synelige. Jeg tror jeg studerte han litt for mye for jeg kjente at det strammet seg i buksene mine. Pikken min begynte å våkne, sakte men sikkert reiste den seg i de hvite kneebuksene mine. Den var stiv som en påle.

Gutten sov som en stein, så jeg tenkte det ikke kunne skade å ta kuken min ut å runke litt. Jeg var kåt som bare det og klarte ikke la vær å la hendene gli over buksa. Pikken min rykket deilig til i det jeg lot håndbakken skli over den klamme buksa. Den måtte bare ut litt. Jeg åpnet glidelåsen i kneebuksa og dro ned trusa. Den 18 cm lange pikken min spratt ut igjennom åpningen jeg hadde laget til den. Jeg tok hånda ned i trusa og dro de glattbarberte ballene opp også. Hele utstyret mitt lå nå på utsiden av buksa mi.

Jeg løfta den stramme hvite t-skjorta opp og lot hendene gli over brystet. Den ene brystvorta var pierca og en liten ring med ei lita kule på hang ned fra den. Jeg syntes det var deilig å nappe litt i den og samtidig gni håndflaten mot den andre. Pikken min sto rett opp fra buksa og noe vått hadde begynt å samle seg på hodet. Jeg smurte det våte utover pikken min og runket den lett, mens den andre hånden fortsatte med brystvortene. Jeg klarte ikke å holde tilbake noen sukk som trengte på. Jeg begynte å runke raskere, men hadde fortsatt et rolig tempo. Jeg dro pikken fra rota og opp til hodet og ned igjen i deilige bevegelser.

Hånda som var på brystvorta sklei ned til ballene og masserte forsiktig. Mens hånden gikk som et stempel opp og ned på pikken min. Jeg kjente det snart ville gå for meg og kikket nervøst på gutten foran meg. Det så fortsatt ut som han sov, men en svær bule på buksen hans fortalte at han antagelig ikke gjorde det. Pikken hans måtte være enorm tenkte jeg, for bulen var veldig svær. Bulen på buksen hans gjorde meg om mulig enda kåtere og det begynte å bygge seg opp til en deilig utløsning. Jeg kjente det kriblet et sted langt nede i rota av pikken min idet orgasmen startet. Jeg flyttet den hånden jeg hadde på ballene og opp på pikken min og runket meg hardt med begge hender, jeg klarte ikke holde stønnene i meg i det jeg spruta utover tog gulvet. Ååååååhhhh.. Kroppen min ristet i det den skjøt spermien ut på gulvet.

Gutten satt med vid åpne øyne og hånda oppi buksa og dro pikken hardt med kjappe bevegelser. Da han så at jeg så på han stoppet han med en gang. Buksa hans hadde en svær bul og det tente meg. Selv om jeg akkurat hadde hatt den eksplosjonen, ville jeg at gutten skulle ha det deilig han og. Jeg gikk derfor hen til han og dro ned buksa hans, pikken hans var ca 20 cm og ganske tykk. Jeg satte meg ned på kne foran han for å komme lettere til. Jeg hadde aldri runket en gutt før, men det var skikkelig deilig. Gutten stønna høyt mens hånda mi runket han deilig. Jeg passet på å stoppe litt når jeg merket at han nærmet seg.

Pikken min som fortsatt hang ut av buksa stivna igjen og ble hard. Jeg lot den ene hånden min ned og masserte forsiktig mens jeg fortsatte å runke gutten. Jeg tente enormt på pikken hans og kysset den ømt på hodet. Han rykket til. Dette likte han nok, tenkte jeg og tok staken hans i munnen. Den var altfor svær til at jeg kunne få inn hele, så jeg puttet så mye som mulig inn i munnen min. Jeg hadde aldri sugd en annen gutt før, men det hørtes ut som han likte det. Jeg holdt rundt rota med den ene hånden mens den andre hånden var nede på min egen pikk og masserte hardt. Munnen min gikk opp og ned på den svære pikken hans og han begynte å støte i mot ved å løfte rumpe fra setet i det jeg tok pikken langt inn. Jeg fikk derfor pikken hans delvis ned i halsen og jeg tror han likte det. Jeg masserte pikken hans med tunga mi mens jeg beveget leppene opp og ned på den, han stønnet høyt, og fikk frem noen utydelige ord om at han kom til å sprute snart.

Kåt som jeg var blitt av denne gutten var jeg helt klar for å ta i mot ladningen med munnen. Jeg runket min egen pikk mens jeg økte tempoet på sugingen. Gutten tok et hardt grep rundt hodet mitt og jokket hardt i mot. Jeg brukte tungen over hele staken hans. Plutselig prøvde han febrilsk å trekke seg unna, men jeg holdt hardt under rumpa hans og begraver ansiktet i skrittet. Han stønna høyt også stivnet hele kroppen hans til. Jeg kjente kuken hans svulme i halsen og munnen min. Aaaaahhh, pikken hans spruta og spruta sæd ned i halsen og munnen min, jeg svelget unna alt det jeg klarte. Kroppen til gutten gjorde noen små rykkninger og lemmet hans vippet hardt opp og ned, fortsatt inni munnen min.

Han dumper ned i setet igjen, fortsatt med pikken inni munnen min, jeg slikker han ren for sæd og kysser hodet ømt. Så setter jeg meg opp i setet ved siden av ham. Han smiler til meg, så lener han seg over og gir meg et langt deilig tungekyss. Tungekysset er varmt og mykt og veldig deilig, det banker utålmodig i den harde staven min. Jeg drar han opp, så vi ble stående å kline mens vi prøver å holde balansen i det skranglete toget. Jeg dytter han ned til den stive pikken min som fortsatt står ut fra buksa. Gutten tar i mot den med munnen og begynner å suge den.

Jeg stønner, han er virkelig god til å suge pikken min. Jeg stopper han litt og drar buksen og trusen helt av meg. Han bøyer seg og slikker på de glattbarberte ballene mine og suger en og en inn i munnen. Jeg flytter en hånd bak og begynner å kose med rumpa mi. Jeg skiller rumpeballene mine og stikker en finger inn, jeg føler det kommer til å gå for meg om ikke så lenge.

Gutten suger iherdig på den stive staken min, det er så deilig at jeg må holde meg i skulderen hans med den ene hånda for å ikke falle. To fingrer har jeg puttet inn i meg selv og fingerpuler meg. Gutten ser hva jeg gjør og stopper. Han snur meg rundt så jeg står med rumpa mot han. Han slikker forsiktig opp og ned i rumpesprekken min. Mmmmm, det er nydelig. Jeg stønner høyt og lener meg på sete foran meg.

Han puler rumpa mi med tunga si mens han stryker hånda rundt pikken min. Han runker meg litt forsiktig, men stryker mest. Jeg er kjempe klar for en deilig pikk i rumpa mi nå og spør litt keitete om han har pult før. Han svarer at det har han nok ikke, men han har veldig lyst på den deilige guttefitta mi. Jeg stønner frem at det er bare å forsyne seg. Han er ikke sen med å reise seg å begynne å stryke den steinharde pikken sin mellom låra mine og opp mellom rumpeballene. Jeg tenner enormt på den deilige og svære pikken hans som stryker meg deilig. Jeg kjenner at han setter pikken sin mot rumpa mi og begynner å presse seg på. Det er litt trangt i den jomfruelige rumpa mi, men han tar det veldig rolig. Pikken hans trenger centimeter for centimeter innover i den trange rumpa. Litt vondt er det, men i mellom alt det vonde er det veldig mye deilig.

Nå er pikken hans helt inne, han stønner deilig og stryker meg over brystet og koser med kroppen min. Jeg er ufatelig tent og pikken min er hardere enn noen gang. Jeg føler jeg kan komme av den minste berøring. Gutten begynner veldig forsiktig å pule guttefitta mi. Han stønner høyt, mens han trekker seg ut og dytter seg inn. Jeg føler at pikken min er helt sprengt av kåthet og gutten pumper raskere inn og ut av den trange rumpa mi.

Han tar et tak rundt den steinharde kølla mi og runker den forsiktig noen tak. Han merker at jeg er enormt nærme en deilig utløsning og nøyer seg med å holde rundt rota på pikken, mens han puler meg hardere og raskere. Pikken hans jager inn og ut, mens han stønner veldig høyt. Den nydelige gutten tar noen forsiktige runketak på min stive påle, mens han kysser meg ømt og deilig i nakken. Pikken hans jager raskt inn og ut og han stønner i velbehag. Selv klarer jeg ikke holde tilbake noen stønn. Dette går ikke akkurat stille for seg.

Gutten puler meg ivrig og jeg merker at han begynner å nærme seg orgasmen med stormskritt. I sin uendelige iver tar han noen harde, deilige, raske runketak på den blodsprengte staven min og jeg klarer ikke holde tilbake lengre. Pikken min tømmes for andre gang denne dagen i en voldsom eksplosjon. Kroppen min rister og rykker i det jeg tømmer meg ut på togsetet foran meg. Aaahhhhh, pikken min rykker til og rumpa mi klemmer hardt rundt den jagende pikken. Gutten klarer ikke holde lengre når han ser sædspruten min stå og rumpa mi klemmer hardt rundt pikken hans. Med noen høye stønn kjenner jeg spruten opp i rumpa mi. Pikken hans fortsetter å jage inn og ut mens spruten fortsetter å sprøyte deilig, varm sæd inn i meg. Åååhhh, han skyter den siste strålen med sæd i meg og jokker forsiktig mot rumpa mi. Han trekker seg ut og vi tørker opp sølet og kler oss. Vi setter oss ned i to seter ved sidene av hverandre akkurat tidsnok til at vi triller inn på en ny stasjon.

Gutten presenterer seg som Anders og praten går greit. Anders har en hånd på låret mitt hele tiden og jeg kjenner at det er en jeg er veldig tiltrukket til ham. Han stryker meg lett over låret og bøyer seg hen og kysser meg kjærlig på munnen. Jeg gjengjeller kysset og tar rundt ham. Slik sitter vi i en liten evighet, til en mørk mann med stresskoffert og dress kommer pesende inn i kupeen vår og avbryter oss. Den mørke mannen setter seg ovenfor oss og tar av seg dressjakken. Det er jo veldig varmt på dette toget og det har vi ingen problemer med.

Vi kikker først på hverandre og gir hverandre et lite smil før vi setter oss godt til rette å nyter det vi ser av mann foran oss. Mannen er mellom 20-25 år. Han er afroamerikaner og nesten helt svart. Han var slank og deilig og nå som han knepper opp skjorten litt får vi et glimt av en deilig brystkasse. De stramme dressbuksene blir nok litt for mye for meg og Anders som sitter med hver vår deilige ståpikk. Jeg ser på Anders at han kunne trengt en omgang til for an sitter nærmest og sikler. Vi sitter bare og håper på at det enda er så varmt at han blir nødt til å kneppe enda noen knapper opp.

Nå klarer ikke Anders å holde seg mer og han lar en hånd gli lett over den stramme buksa si. Jeg ser det han gjør, men er redd for at han skal skremme den stakkars mannen i dress, men han strekker seg ut og knapper opp enda et par knapper for oss stakkars gutter som sikler etter han. Anders sitter og drar pikken sin litt utenpå buksa si. Skjorta hans er vid åpen nå og magemusklene er rett og slett nydelige. Under navlen er det en tynn stripe med hår som gir oss mye å fantasere om. Selv har jeg begynt å stryke meg lett på brystet og småklyper litt i brystvortene. Anders sitter med hånda utenpå buksa og drar pikken opp og ned igjennom buksestoffet.

Mannen med dress sitter uberørt og ser på oss, som om dette var noe som skjedde hver dag, men plutselig reiser han seg opp og går bort til vinduet. Han åpner det litt så en kald dusj med vind kommer inn i toget. Skjorta hans blafrer vekk fra kroppen hans. Han frigjør armene og tar den av. For en nydelig kropp tenker vi, som nå sitter og stirrer på en brei og mørk rygg. Han snur seg å smiler lurt til oss, vi vet alle hva som nå er i vente…

Legg igjen en kommentar