Torstein i problemer

Denne novellen er vist 10762 ganger.

Torstein var i store problemer! Som gressenkemann på 5.te dagen hadde trangen til erotiske utskeielser blitt så stor at han hadde begynt å eksperimentere på egenhånd. Han elsket å bli bundet på hender og føtter av sin kone, Kristin, så han hadde gjort et forsøk på å binde seg selv med håndjern på baksiden av sengegjerdet, og det gikk greit. Problemet var at han ikke kom til nøkkelen og fikk åpnet igjen!
Han la seg godt til rette på ryggen i senga for å gruble ut en løsning. Han var helt alene i huset, og skulle det være så ille, så kom jo Kristin hjem om nokså nøyaktig 11 timer, trøstet han seg med. Det var begynt å bli sent, så faren for at noen skulle dukke opp var heller liten, men det skulle ha aldri ha tenkt! Det ringte plutselig iltert på døra, og noen tok i håndtaket, – døra var åpen!
Torstein kjente hvordan panikken bredte seg i hele kroppen der han lå med et enormt jern i buksa. Hvem kunne det være, fór det gjennom ham!
– Hallo! Er det noen her? Sa en spinkel pikestemme usikkert. Ah, det var bare Trine som bodde tvers over gata, sukket han lettet. Trine var bare 16 år gammel og hadde ofte vært barnepike for deres to håpefulle på 6 og 8 år når de selv trengte til litt fritid.
– Inn her! ropte han, og håpet at Trine ikke skulle oppfatte altfor mye av hans forlegne situasjon. Like etter tittet et hode inn.
– Hei, sa hun, er det her du ligger, – kommer du ikke ut? undret hun med et spørrende blikk.
– Vel, problemet er at jeg sitter fast her, sa han noe forlegent, – kanskje du kan hjelpe meg, fortsatte han litt modigere.
– Sitter fast?! undret hun, og tok et par skritt inn i rommet.
Hun kom litt motvillig bort til senga og studerte situasjonen nøye. Torstein tittet i smug på henne, – hun var utrolig søt der hun stod, med en stram hvit tights på seg og en minimal, lyseblå topp som absolutt fremhevet at hun var usedvanlig velutviklet for alderen.
Da det begynte å gå opp for henne hva som var skjedd, smilte hun litt.
– Selvsagt skal jeg hjelpe deg, sa hun og smilte bredere. Hun krøp opp i senga og bøyde seg over ham for å komme til på baksiden av senga. Han kjente det dufte så deilig friskt og godt av henne, og han måtte konsentrere seg av alle krefter for å skjule hvilken innvirkning hun hadde på ham.
– Sånn, nå tenker jeg det blir bedre, sa hun smilende og holdt opp nøkkelen foran ham. Han røsket i håndjernene, men han var fortsatt like fast!
– Hva er det du holder på med jente! ropte han oppbrakt. Jeg bad deg jo om å låse opp håndjernene!
– Nei, sa hun rolig, du bad meg bare om å hjelpe deg, og det tenkte jeg altså å gjøre, sa hun med en faretruende undertone. – Er Kristin og ungene kommet hjem? spurte hun.
– Nei, de kommer først i morgen, sa han tørt, men kunne bitt av seg tunga i samme øyeblikk. Det var jo nettopp det pikebarnet trengte å høre!
Det begynte for alvor å gå opp for ham hvilken hjelpeløs stilling han hadde satt seg selv i, og det verste var at pikken så ut til å stortrives i situasjonen, – noe som ergret ham stort. Trine så også ut til å trives, selv om hun nok virket noe usikker på hva hun egentlig skulle foreta seg i øyeblikket.
Hun satte seg forsiktig på sengekanten og lot en hånd stryke lett over bulen i buksen hans. Han vred seg raskt unna så godt det lot seg gjøre.
– Trine! sa han strengt. Du vet at vi ikke kan holde på sånn, – han var nesten bedende i stemmen.
– Ta og lås opp håndjernene nå, så skal jeg ordne noe godt til oss på kjøkkenet som vi kan kose oss med, nærmest lokket han.
– Jeg koser meg bra som jeg gjør jeg, strålte hun. – Har du ikke noe til å binde føttene med også da, undret hun, og før han rakk å svare, begynte hun å undersøke skuffer og skap. Torstein krysset fingre og håpet at hun ikke skulle titte under senga, men det måtte hun selvsagt gjøre. Der stod det en liten eske med både mansjetter og mer til, og Trine så svært så fornøyd ut da hun begynte å dra fram den ene tingen etter den andre.
Torstein begynte å bli småforbannet nå, og begynte å lekse opp for henne etter noter. Trine så ikke ut til å bry seg det minste, og før han visste ordet av det, stappet hun en gag i munnen på ham, så den siste setningen bare ble noen halvkvalte lyder. Han forsøkte febrilsk å protestere, men det var nytteløst med mer verbale utsagn, – det tok gagen aldeles knekken på.
Trine var liten men allerede ganske velutrustet til kvinne å være, mens Torstein var en svær og kraftig kar godt over gjennomsnittet. Så han tenkte fortsatt i sitt stille sinn at dette skulle gå bra, – det var tross alt ikke så enkelt å binde noen mot sin vilje… Men Trine hadde tydeligvis bestemt seg for å fullføre det hun hadde påbegynt (hva nå det måtte være), og gav ikke opp med litt motgang, – det så mer ut som det gikk sport i å få ham bastet og bundet etter alle kunstens regler, og den foræderiske pikken bekreftet behandlingen med å vokse seg større og større.
Så etter en tids anstrengelser, lyktes det endelig Trine å få mansjettene rundt anklene på ham, da håndleddene hans var begynt å bli nokså sår etter alle protestene. Han lå godt utstrakt i senga, med føttene godt ut til sidene, og minimale muligheter for å bevege seg. Trine så svært så fornøyd ut med resultatet, og satte seg på senga for å få igjen litt av pusten. Hun begynte å stryke ham lett over bulen på buksa igjen, og Torstein merket hvordan viljestyrken var i ferd med å ebbe ut. Nå var han mer hjelpeløs enn noen sinne, helt ute av stand til å påvirke sin egen situasjon!
Herre jemini, så deilig det føltes! Og det malte rundt i hodet på ham at dette må han ikke la skje! Men han skjøv all sunn fornuft til side og bare nøt følelsen av handa som strøk ham lett over pikken. Ingenting hadde jo skjedd, – dette var da ikke så farlig! sa han til seg selv.
– Jeg har alltid hatt lyst til å se en ordentlig stor og stiv pikk! sa hun plutselig noe forlegent. Og så begynte hun å åpne smekken langsomt. Nei, tenkte han, ikke gjør det! Dette går aldri bra! Bare tanken på at de små uskyldige hendene skulle røre ved pikken hans fikk det nesten til å sprute i buksen direkte, og han måtte forsøke å tenke på alt annet enn det som skjedde for å roe seg ned litt.
Trine famlet litt før hun fant fram dit hun skulle, – hun nølte litt da hun tok tak rundt den store stive staken, og etter litt om og men fikk hun den ut i det fri.
– Wow, så diger! utbrøt hun begeistret og så opp på ham med store og litt engstelige øyne. – Er det mulig å få noe slikt opp inni seg da? fortsatte hun, og Torstein hadde mest lyst til å skrike NEI, av redsel for at hun skulle komme på slike tanker, men det ble bare til en halvkvalt gurgling.
Hun dro så buksene hans ned så langt det lot seg gjøre i den utspente stillingen han lå, for at hun bedre kunne se og komme til pikken og områdene rundt. Hun var tydelig imponert over størrelsen og hardheten, for hun klemte og dro forhuden lett nedover skaftet, og så forundret på et par dråper som kom piplende ut av tuppen. Hun undersøkte og følte på ballene, – veide dem litt i handa og raspet litt i dem med neglene. Så bøyde hun seg ned og kysset ham lett på tuppen slik at dråpene ble hengende ved leppene hennes. Hun stakk tungen forsiktig fram og slikket seg om munnen og smakte på dråpene. – Slett ikke verst, slo hun resolutt fast.
Trine var nå tydelig påvirket av situasjonen, og pusten hennes var i ferd med å endre karakter. Hun ble modigere med behandlingen av pikken hans, og han kunne se at hun hadde fått lurt en hånd ned mellom sine smekre små lår, og bearbeidet seg selv mens hun forsøkte å runke ham med den andre. Det var like før det kom for ham, og han ville nødig overraske henne med å sprute midt i det uskyldsrene lille ansiktet heller, men hvordan skulle han få formidlet noe slikt? Han ble helt desperat!
Torstein stønnet høyere og høyere, noe som tydeligvis bare gjorde Trine mer og mer kåt, for hånden mellom beina arbeidet mer og mer intens. Hun bøyde seg akkurat ned for å kysse ham på tuppen av pikken igjen da han ikke klarte å holde igjen mer, – han brølte ut sin orgasme, og den første spruten traff henne midt i panna. Han fortsatte å sprute ut den ene ladningen etter den andre, og plutselig hørte han et langtrukkent brøl fra Trine, og så at hun krøket seg sammen i den ene krampetrekningen etter den andre. Da hun fikk hele spruten midt i ansiktet kunne ikke hun heller holde ut lenger, og den vesle kroppen rystet i en voldsom orgasme.
Trine virket helt skutt etterpå, og det samme var Torstein. De lå og slappet av litt, før Trine reiste seg opp og begynte å tørke av seg på dynetrekket på senga. Noe slikket hun i seg som for liksom å smake på det. Han lå og så kjærlig på henne, og så rakte hun seg fram, kysset ham på pannen, og tok av gagen i munnen hans. Det føltes deilig etter alt som hadde skjedd, og han spurte så forsiktig om hun ikke kunne låse opp hendene hans også, – han var blitt ganske sår etter hvert.
– Nei, nei! Ikke ennå, ropte hun forskrekket, jeg har jo ikke fått prøvd deg ennå, fortsatte hun panisk. Å Herre Gud! NEI, ikke det også! tenkte han med seg selv, og kjente straks hvordan panikken grep om seg igjen. Jenta var jo bare 16 år, og han hadde slett ingen planer om å være sin kone utro heller. Hva om dette ble kjent?! Han forsøkte febrilsk å overtale henne til å la være, og appellerte til hennes sunne fornuft om at dette ikke måtte skje, men alt han fikk til svar var et spørsmål om han ville ha noe stappet i munnen igjen… og det ville han nødig.
Trine reiste seg opp i senga og begynte å ta av seg klærne langsomt, – som om hun var usikker på reaksjonen hans, eller kanskje hun bare ville egge ham mest mulig? Resultatet var i alle fall gitt, og den foræderiske pikken var igjen på vei oppover magen hans, og stod snart i stram giv akt som for å vente på mer omsorg. Tightsen falt først, – dernest toppen, og fram spratt det et par runde og fyldige bryster med to små harde knopper som struttet fram. Trine var virkelig et syn å se! Til slutt rullet hun av seg den lille tangatrusen, og hun stod der splitter naken med en ikke altfor tett liten dusk i skrittet.
Det begynte å dunke hardt i pikken bare ved tanken på hva som var i ferd med å skje. Skulle han virkelig få den lille, deilige, trange og ubrukte fitta der tredd ned over seg?! Det glapp ut et stønn over Torsteins lepper, og det knøt seg sammen i underlivet på ham. Trine satte seg skrevs over pikken til Torstein, og begynte å gni seg fram og tilbake på den, mens hun masserte de herlige brystene sine med de små hendene sine. Torstein fikk så lyst til å være god med henne, og bad henne sette seg lenger fram, – inntil hun satt på brystet hans og hadde den lille, våte fitta si helt borttil ansiktet hans. Han ville bearbeide henne ordentlig før hun skulle få tre seg ned over den sprengkåte pikken hans!
Trine virket noe usikker på hva han ville, men da han rakte fram tunga, og begynte å slikke henne forsiktig ytterst på kjønnsleppene, begynte hun å stønne, og trakk seg straks nærmere munnen hans. Hun smakte så deilig, og hun var så våt og så kåt, at det nesten ble for mye for ham. Hun vred seg over ham så han nesten ikke fikk puste til tider, men plutselig hadde hun visst fått nok, og trakk seg bort. Nå ville hun prøve pikken hans!
Han visste bare så altfor godt at dette var forbudt på alle områder, men hva skulle han gjøre?! Trine hadde nå akt seg ned og strevde med å få geleidet den enorme pikken på plass i den lille stramme fitta si. Hun var enormt opphisset, og begynte langsomt å presse seg nedover mens hun hjalp til med å strekke ut i kjønnsleppene med hendene. Det presset hardt rund tuppen av pikken, og så gled hodet langsomt inn. Hun presset på, men kom ikke lenger, – hun hadde stoppet opp ved jomfruhinnen, og det begynte å gjøre litt ondt.
Torstein forsøkte å roe det hele ned litt, men Trine var nå så kåt at hun ikke var til å stoppe. Hun beveget seg opp og ned på den lille biten som var inne, og Torstein kjente hvordan det begynte å knytte seg sammen i ballene. I ren og skjær desperasjon stødte han voldsomt til, og med et skrik fra Trine, skled pikken helt inn til bunns. De satt slik en stund til Trine begynte å summe seg igjen, og nå var hun blitt helt vill! Hun begynte å ri ham i et vanvittig tempo som han ikke kunne klare lenge. Noe så herlig og så forbudt! Tenk om noen fikk vite hva de holdt på med!
Plutselig tenkte han på prevensjon, og spurte om hun brukte piller.
– Nei, stønnet hun fram, men det er du .. som får skylden .. om jeg blir gravid! peste hun fram. Og med den kommentaren klarte han ikke å holde igjen lenger, men måtte bare overgi seg totalt i orgasmens vold. Det strammet til i ballene og det var som om hele han ble sugd opp og sprutet opp i den herlige trange fitta som gikk som et stempel over ham. Han sprutet og sprutet som om det ingen ende ville ta, og i det fjerne kunne han vagt erindre at det kom for Trine også i en voldsom orgasme, før hun sank sammen over ham.
Etter en liten pause fikk Torstein omsider lov å komme løs av håndjernene og mansjettene rundt anklene. De gikk ut på kjøkkenet hvor de omsider fikk laget seg noe å kose seg med, før de gikk i dusjen… og så… vel, – resten får du finne ut av selv!

Legg igjen en kommentar