Trang, våt mus

Denne novellen er vist 181919 ganger.

I mine unge år var jeg en ganske beskjeden ung mann, men jeg hadde en kamerat som tok godt for seg av livets goder. Særlig de kvinnelige.

En fredagskveld skulle han opp å besøke en ny knullkompis som bodde i en hytte oppe i en nabobygd. Det var en lubben og frekk jente som tok for seg av godene og kunne være litt vulgær noen ganger. Jeg skulle være sjåfør, så jeg så for meg en lang og kjedelig kveld og natt mens de to bollet seg i halmen.

Oppe på hytta viste det seg at Helga hadde fått besøk av en fjern slektning fra Nordnorge. En bitteliten vever skapning med lyst hår og brune øyne. Hun var Helgas rake motsetning, både i sinn og skinn. Hun veide nok ikke mer enn 40 kg og nesten en halv meter kortere enn meg. Brystene var yppige og baken rund og frekk. Jeg ble forelsket på minuttet, men hun virket ikke særlig interessert.

Helga og kameraten min forsvant snart inn på et soverom, og Randi og jeg ble sittende igjen med kaffekoppene og kortspillet. Skal vi spille klespoker, spør Randi plutselig. Jeg setter nesten kaffeen i halsen, men snar og svare, at det kan vi vel. Jeg taper første runde og genseren forsvinner av. Etter en stund sitter jeg i bare trusa og er klar over at taper jeg nå er løpet kjørt. Og det skjer. Opphisset som jeg er står pikken i giv akt og Randi følger spent med når trusa skal av. Jeg smyger trusa av med ryggen til henne, men får beskjed om ikke å jukse. Steike, kor stor han va.. Randi stirrer med store øyne. Jeg kommer meg ned i stolen igjen og skjuler pikken mellom beina.

Ja, nå har ikke jeg mer å satse, sier jeg. Jo det har du visst, smiler Randi, og bøyer seg fram og stryker meg på låret. Å, hvordan da, spør jeg. Taper du neste gang er den min i natt, slår Randi fast. Neste runde vinner jeg og Randi spiller misfornøyd der hun sitter i bare trusen. Neste runde taper jeg med glans og må reise meg så Randi får ta på pikken og veie den i den lille hånden sin. Steike, kor æ glær mæ te å kjenn han inni mæ. Randi er rett på sak.

Vi havner raskt inn på da andre soverommet og Randis truse går samme vei som min. Legg deg på rygg, kommanderer hun. Husk at jeg har vunnet deg i poker. Hun stiller seg på kne mellom beina mine og slikker meg fra ballene og opp til kukhodet, igjen og igjen. Før hun gaper over og slikker meg under hodet i roterende tungebevegelser. Snart kysser hun seg videre oppover til leppene våre møtes. Kysse kan hun, og jeg er spent på om det blir noe mer etterhvert som tiden går og hun ikke gjør mine til å prøve annet enn kyssing.

Jeg lirker en finger inn mellom de små fitteleppene og kjenne at saftene renner og klitoris er hard og stor. Jeg masserer henne mens hun ligger på magen og biter meg i øret og kysser om hverandre. Hun kommer før jeg rekker å tenke meg om. Etter en liten stund skrever hun dovent over meg og sikter den lille blomsten sin mot det blå hodet på toppen av en steinhard stake på noen og tjue cm. Jeg kjenner fukten og varmen, men kjenner motstanden når hun presser seg mot meg. Jeg tar hånden ned og lar pikkhodet gli opp og ned i sprekken noen ganger så den blir bedre smurt.

Lenge ligger vi slik, med hodet så vidt inne i åpningen. Jeg begynner å bli redd for at dette ikke går bra, men så kjenner jeg at Randi øker trykket og hodet er innenfor i den trange tunellen. Sakte drar hun seg av igjen for med en gang å presse seg nedover igjen. Denne gangen presser hun videre til halve staken er innenfor. Hun hvisker opphissende ord i øret mit. Steike i helvete, æ trur du sprenge mæ, konstaterer hun mens hun er på et hvileskjær.

Etter å ha ligget slik en stund er hun i gang igjen. Hun lar pikken gli ut og halvveis inn igjen mange ganger. Jeg kjenner at fitteveggene blir glattere og glattere for hvert tak. Så tar hun liksom sats og presser seg bestemt nedover til hele staken er inne i varmen. Jeg griper henne om midjen og presser svai i korsryggen hennes mens jeg presser den runde baken nedover mot kukroten. Jeg merker at klitoris er hard igjen og blir massert av kukryggen. Randi roterer vilt med baken og hoftene når jeg holder henne fast om midjen. Jeg er imponert over at den lille skapningen har plass til hele meg, men kvinnene underliv står ikke forhold til resten av kroppen det har men jo lært senere i livet.

Randi rir meg til hun kommer i en skjelvende orgasme og faller sammen over meg. Jeg løfter baken hennes litt opp slik at jeg kan bevege pikken inne i henne, og snart våkner hun til liv igjen. Vi koseknuller i forskjellige stillinger ganske lenge. Randi er jo så liten og lett at alle stillinger er en drøm. Kan jeg få knulle deg bakfra og komme inne den deilige grotten din, hvisker jeg i øret hennes. Og hun er ikke tung og be. Hun er så kort i beina at jeg må stå med et bein på golvet for å nå ned. Jeg finner åpningen og lar den stive staken finne veien inn mellom de små skinkene. Den runde baken presser seg villig mot meg og er klar til å ta imot meg når jeg kommer. Jeg merker en liten hånd som smyger seg bakover og klorer meg på pungen hver gang den klasker mot fitteåpningen. Opphissende og deilig er det å se den stive pikken jage  inne i den lille kåte fitteåpningen og snart merker jeg at jeg er på vei. Jeg skriker rett ut, for første gang, under en orgasme, og jeg faller rett og slett sammen over Randi, ute av stand til å røre meg.

Jeg merker det først når Randi kaver for å få luft, at jeg neste må ha svimt av over henne. Var det godt for deg, spør hun. Nesten småironisk. Jeg merket at du ble ganske hensynsløs mot en liten jente på slutten. Og så måtte det vel være et slags parringsskrik på slutten? Var jeg for har for deg, gjorde det vondt, spør jeg litt betuttet. Nja, hun drar på det. Ikke verre enn at jeg har tenkt å suge deg stiv igjen så vi kan fortsette litt til.

Som sagt så gjort. Randi suger meg til pikken står som en påle igjen. Jeg presser henne hardt og bestemt på magen ned i sengen og trenger inn i henne hardt og bestemt. Jeg presser korsryggen henes ned og merker at hun løfter baken mot meg så fitteleppene åpner seg og kuken trenge ennå et par tommer inn. Jeg merker at jeg når bunnen og hun ynker seg litt, men hun presser seg likevel mot meg og vil ha mer. Jeg lar pikken gli helt ut for hvert tak. Nå er det ingen problemer med trang åpning lenger. Fitten surkler av sæd og fittesafter hver gang kuken trenger inn i den varme fuktigheten.

Etter å ha pumpet på Randi bakfra både lenge og vel synes jeg hun kan jobbe litt. Jeg trekker pikken ut av henne med et svupp og velter meg over på ryggen. Sakte skrever hun over meg. Jeg drar henne opp så vi kan kysse litt. Leppene er fyldige som baken hennes, og tungen er liten og hissig. Jeg klyper henne i brystene, kjærtegner hele henne, men hendene går ofte til den smale midjen og den yppige baken. Liker du rompa mi, spør Randi mellom kyssene. Ja, jeg synes den er kjempefin og sexy, svarer jeg. Takk, sier hun og glir ned og lar seg spidde av en steinhard pikk. Gud, det er så godt å bli fyllt helt opp, hvisker hun i det hun lar hoftene jobbe i roterende bevegelser mot meg. Hun rir meg lenge og jeg kjenne rat jeg snart er klar igjen. Jeg kommer i nok en skjelvende utløsning langt inne i den varme grotten.

Randi sovner på magen min med pikken inne i seg. Jeg ligger der og halvdøser og kjenner etter en stund at jeg blir stiv igjen, og tar noen forsiktige tak i varmen, men Randi sover fortsatt. Brått står Helga i døren og gliser. Jaså, knuller du småjenter, sier hun lavt. Jeg ser spørrende på henne. Ja, Randi er ikke lovlig ennå, men hun er jo ganske erfaren, så hun har vel forført deg kanskje. Jaa, jeg drar litt på det, men hun var ikke direkte uvillig må jeg innrømme. Du er visst stiv fortsatt? Helga klemmer meg forsiktig på pungen der jeg ligger. Løft av det slaktet og dytt henne innerst, sier Helga og krabber opp i senga til oss.

Enn Nils undrer jeg. Han sover også, helt utpult beretter Helga. Enn du da, spør jeg. Jeg klarer en til, svarer hun og kysser meg på magen. Vi brer dyna over Randi og hun sover videre. Helga kryper inntil meg. Ikke slik jeg har opplevd henne, men myk og varm, både i kroppen og bevegelsene. Hun er rund og deilig, med myke fyldige bryster og brede hofter med satige skinker å klemme på. Snart er hun i full gang med å bearbeide pikken med tunge og fingre. Jeg trekker henne opp og kysser henne intenst mens jeg masserer den myke bollemusa. Helga er på vei og skrever over meg og vil ha meg inn i seg før hun kommer. Hun rekker det akkurat. Hun kommer i en skjelvende orgasme i det hun lar seg spidde med et stille stønn.

Helga beveger seg mykt og dovent mot meg med en fornøyd smil om munnen. Jeg fatter ikke at lille Randi klarte å få at dette i seg, gliser hun. Lille jenta og den digre pikken du har. Hun hadde problemer i starten, men etter hvert gikk det veldig bra, må jeg innrømme. Du smurte henne vel litt kan jeg tenke meg, hvisker Helga. Du sendte vel hele satsen i henne uten tanke på barn og slikt. Jeg blir nok litt forskrekket, for Helga gliser bredt. Slapp av gutt. Randi bruker pillen. Ellers hadde hun vel hatt boller i ovnen for lenge siden. Helga rir meg forsiktig og jeg kjenner at også denne fitta har fått smurt seg i natt. Jeg har lyst til å ta henne hardere, men Randi sovende en halv meter unna hammer oss begge. Jeg vil knulle deg hardt bakfra til jeg kommer hvisker jeg. Ja, det er det beste jeg vet, svarer Helga, vi går ut i gresset nede ved vannet.

Kjapt er vi ute av senga og løper nakne ned mot vannet i sommernatten. Vi ruller om hverandre og havner i misjonæren. Jeg presser hendene hennes over hodet hennes og kjører pikken til bunns. Hun presser de myke hoftene mot meg og ynker seg i vellyst. Vi ruller hemningsløst omkring i gresset, og knuller i alle slags stillinger. Helga er myk, villig, varm og kåt. En deilig og opphissende jente. Ikke brautende og vulgær som jeg har opplevd henne. Skulle ikke du knulle meg bakfra og gi meg det lille du har igjen, om det er noe da. Helga er i det ertne hjørnet. Jeg tar utfordringen. Ruller henne over på magen og drar henne opp i knestående.

Fitteåpningen lyser mot meg i mongensolen. Jeg klemmer rundt pikke, drar forhuden hel tilbake og lar hodet gli opp og ned i åpningen helt til Helga ynker seg og tar seg til klitten. Jeg merker at hun kjæler for seg selv og forsetter å gni pikken opp og ned i sprekken. Jeg merker at hun er på vei og jeg lar meg gli til bunns me det saftig grep om de myke hoftene jager jeg pikken til bunns i henne det hardeste jeg er kar om. Merker at jeg er på vei i det Helga skriker ut og presser overkroppen og brystenen ned i det doggvåte gresset i det hun kommer i en krampaktig orgasme. Jeg rekker å kjenne fittemusklene stramme seg før jeg selv følger etter i en svimlende utløsning før vi faller sammen i armene på hverandre.

Helga kryper inntil meg. Jeg holder rundt henne og kysser henne, og kysser bort noen salte tårer. Takk, hvisker hun. Jeg tror ikke du skal ta med deg Nils neste gang du kommer, sier hun i det hun slynger armene rundt meg og presser underlivet og hele den myke deilige kroppen mot meg…..

Legg igjen en kommentar