Tredje skuff nedenfra

Denne novellen er vist 7139 ganger.

– Herregud, ikke si at du har gjort det, utbryter hun lattermildt. “Du er sprø, altså! Har du virkelig gjort det?”

Jeg kjenner blikket hennes følge etter meg idet jeg tar meg over til den andre enden av rommet hvor kommoden står, og hvis tredje skuffe nedenfra inneholder overraskelsen som jeg til min forbauselse har klart å holde hemmelig for henne i nesten en uke.

– Selvfølgelig har jeg det, sier jeg. “Jeg sa jo at jeg skulle, gjorde jeg ikke?” Jeg lar hånden søke i skuffen til den finner hva den er på jakt etter.

Et lite klikk blir etterfulgt av stummende mørke.

– Nei, hvorfor gjorde du det, spør jeg litt forbauset? Jeg snur meg med overraskelsen hennes i hånden, plutselig litt usikker på hvor jeg skal sette kursen i mørket for å komme tilbake til sengen. “Slå lyset på igjen,” sier jeg og prøver å høres så formanende ut som jeg kan.

– Nei!, kommer det bestemt fra sengen et sted i mørket framfor meg.

– Hvorfor ikke?

Jeg tar mitt første prøvende steg tilbake mens jeg prøver å huske hvor møblement og ting og tang er plassert i rommet.

– Fordi jeg er flau, vel!

Hun beveger seg i sengen. Jeg ser for meg at hun har trukket dynen over hodet. Kanskje sitter hun under og rødmer nå. Jeg kan ikke annet enn å smile over tanken.

– Ikke noe å være flau over, vel?

– Vel, kommer det usikkert fra mørket.

– Vel, hva da?

– Jeg hadde kanskje ikke trodd at du faktisk kom til å gjøre det da, må du skjønne. I hvert fall ikke så raskt!

– Au, faen heller, kommer det fra meg. “Hva i helsike var det?” Jeg kjenner smerten jage opp gjennom det høyre benet mitt.

– Trakket du på noe nå, hører jeg henne spørre tørt? “Der har du straffen din allerede, ser du! Jeg liker ikke overraskelser.”

– Gjør du vel, sier jeg. Jeg har rukket frem til sengen og støtter meg til madrassen mens jeg bekymringsfullt sjekker undersiden av foten min. “Slaa nå på lyset i hvert fall.”

– Kommer ikke på tale.

Jeg kjenner stemmen hennes, og vet at det er minst like mye spenning i den nå som det er motvilje mot å ta imot overraskelsen. Jeg kryper opp på siden av henne i sengen. Hun sitter ikke med dynen over hodet slik jeg først trodde, men har riktignok begravd seg under den på et aller annet vis.

– Trodde du likte overraskelser, jeg, sier jeg så forførerisk så jeg klarer.

– Hva har fått deg til å tro det?

– Vel, du har sagt så selv, svarer jeg som sant er. Jeg har fredag for en uke siden fremdeles friskt i minne.

– Jahaja.

– Mmm. Jeg vet at du kommer til å like den. Bare du slår på lyset nå, så vet jeg at du kommer til å like overraskelsen din.

Jeg lar den ene hånden min lirke seg innunder dynen til deg. Den famler i mørket til den endelig når varm hud under der et sted.

– Hva er det du tror at du gjør? Trekk hendene til deg, mister!

Jeg overhører henne og lar fingrene mine krype oppetter det jeg nå er blitt veldig klar over er innsiden av det ene låret hennes. Varmen fra henne er intens. Hun sprer bena en tanke og lar meg komme til.

– Det virker kanskje som om du har litt lyst til på overraskelse i hvert fall.

– Mmm, kommer det fra henne. Hun sprer bena sine enda en tanke.

Med en finger henter jeg safter ut av henne. I det jeg lar fingeren berøre klitten hennes direkte puster hun ut kraftig og lar kroppen sin bukte seg under berøringen min. Jeg løsner på dynen, som hittil har ligget stramt rundt henne. Forsiktig lar jeg hodet mitt finne veien innunder den. Varmen og duften av henne kjærtegner ansiktet mitt.

– Herregud, så herlig du er, sier jeg. “Jeg kommer aldri til å få nok av deg. Vet du det?”

Hun svarer ikke.

– Vet du det, spør jeg igjen.

Jeg kjenner den ene hånden hennes i håret mitt. Hun smiler ned mot meg i mørket. Det er jeg sikker på.

– Hva er det du prøver på nå, hører jeg henne si.

– Det finner du fort ut av.

Hun trekker pusten dypt akkurat idet jeg lar tungespissen min berøre hennes aller mest følsomme punkt. Jeg trekker tungen til meg og nyter stillheten fra henne. Jeg kjenner henne så altfor godt og vet at når jeg omsider lar den berøre klitten hennes på nytt, vil hun bryte stillheten med et stønn; et gisp nærmest, som er så særegent som det meste annet ved denne skjønne jenta.

– Sikker på at du ikke vil ha overraskelsen din, spør jeg på nytt. Den ene fingeren min har overtatt for tungen mens jeg venter på svar.

– Mmm, kommer det fra henne.

– ‘Mmm’ som i ‘ja’, eller ‘mmm’ som i ‘nei’?

– Ah.

Hun stønner høyt og prøver tilsynelatende å unnslippe berøringen min. Jeg nyter følelsen av klitten hennes som ruller under fingrene mine og effekten det har på henne. Jeg plasserer overraskelsen, som jeg har hatt liggende like utenfor dynen, i hånden hennes som hun har kjærtegnet håret mitt med. Stillheten råder.

Jeg har løftet på dynen og sitte er på kne mellom bena hennes. På nytt lar jeg hendene mine krype oppetter bena hennes. Kroppen hennes dirrer under berøringen min.

– Så stor den er, sier hun til slutt.

– Så stor er den da ikke, skyter jeg inn, og blir med en gang klar over hvor defensiv jeg selv høres ut. “Omtrent så stor som min. Kanskje litt større,” dyr jeg meg.

– Hmm, hører jeg henne si.

– Hmm, hva da, spør jeg nysgjerrig. Jeg kjenner spenningen sitte dypt i magen.

– Den kjennes så stor bare, gjentar hun. “Og så virkelig! Herregud, den har jo baller også, jo!”

Jeg hører henne le litt forlegent, og kan se henne for meg der hun ligger i mørket og lar hendene sine utforske den store dongen av en vibrator jeg har kjøpt til henne.

– Den har mindre hodet enn du har, fortsetter hun. “Omtrent like tykk. Kanskje litt lengre?”

– Kanskje.

Hun har rett. Med sine 20 cm er den nok ett par cm lengre enn min kuk. Omkretsen overgår nok også min egen; ca 18 cm stod det på pakken når jeg pakket den ut tidligere i uken. Hun later til å ha dannet seg et ganske realistisk inntrykk av vibratoren hun holder i hendene, til tross for at hun ennå har til gode å legge øynene på den. Dermed er det også umulig for henne å vite at det hun holder i hendene nå egentlig er en naturtro kopi av en negerkuk.

Jeg bestilte den på nettet for drøye to uker siden. Hadde det ikke vært for diskresjonen netthandel tilbyr en, så hadde jeg nok antageligvis endt opp med et noe mer moderat sexleketøy. Ved å ha bestilt nettopp denne vibratoren er jeg imidlertid i ferd med å sette ut i livet én ekstra fantasi. Det var nok tanken på det som fikk meg til å foreta handelen til å begynne med.

– Her, sier jeg til slutt. “Kom!” Jeg tar tak rundt håndleddet på hånden som hun holder dongen i, og fører den ned mellom bena hennes. “Jeg vil at du skal prøve,” forteller jeg henne.

– Det vil du vel, ja, sier hun og virker litt avventende. Hun dulter borti hånden min med den store vibratoren, og virker tilsynelatende lettet over at muligheten til å overlate kontroll over den til meg. Jeg kjenner henne strekke seg mot underlivet mitt istedenfor.

– Å, så hard du er, sier hun. Hun holder kuken min i hånden og runker den forsiktig. Jeg kan ikke annet enn å nyte hver gang hun drar forhuden så vidt over det oppsvulmede og blodsprengte hodet. Tydelig sjalu på det nye innslaget i sengen strekker kuken min seg sultent mot henne.

– Kjenn!

Jeg har skrudd på vibreringen og lar tuppen av hodet på dongen så vidt berøre spalten hennes. Sakte beveger jeg den oppover til jeg treffer klitten. Hun stønner og jeg smiler triumferende i mørket hvor jeg sitter.

– Du er frekk, sier hun. “Jeg tror nesten at du tenner på dette mer enn jeg gjør.”

Jeg presser en finger inn i henne og henter ut nye varme safter.

– Det tviler jeg på, konstaterer jeg. Hun ler litt usikkert.

Stillheten tar over på nytt, og jeg benytter muligheten til å føre vibratoren ned til hullet hennes hvor jeg forsiktig legger litt trykk på den. Hun er fryktelig stille og jeg blir usikker på om jeg gjør noe gal. Jeg skal akkurat til å spørre da jeg kjenner at hun slipper kuken min og fører hånden ned mellom sine egne ben istedenfor. Litt lettet overlater jeg kontrollen over dongen igjen til henne.

– Herregud så stor den er, hører jeg henne si plutselig. Jeg begynner så smått å bli veldig nysgjerrig på hva mørket skjuler.

– Godt?

– Mmm.

– Hvordan er den i forhold til min da, prøver jeg meg. Jeg skrur på den trinnløse vibreringen og nyter responsen fra henne.

– Vet ikke.

Jeg gir meg imidlertid ikke.

– Bedre?

– Annerledes.

– Hvordan da, spør jeg.

– Å, herregud, utbryter hun på nytt. “Den er vanvittig stor, er den ikke? Hvorfor kjøpte du en så stor en forresten?”

– Liker du den ikke?

– Jo.

Jeg ruller dynen opp slik at den blir liggende rundt midjen hennes på tvers i sengen. Bevegelsene hennes i mørket forteller meg at hun er i ferd med å ta stadig mer av den kraftige negerdongen inn i seg. Jeg strekker meg etter lysbryteren på veggen.

– God eller dårlig overraskelse, spør jeg og blir liggende å betrakte henne. Hun ligger med øynene igjen. Det lyse håret hennes omkranser hodet hennes på puten. Munnen hennes er halvåpen. Innimellom utstøter hun de deiligste stønnelydene. Leppene hennes er kalde og smaker søtt når jeg kysser henne. Jeg tør knapt å se ned mellom bena hennes.

– God, svarer hun. Hun åpner ikke øynene, men smiler bare til meg.

Jeg beveger meg nedover kroppen hennes. Med tungespissen strekker jeg et vått spor etter meg som går over begge brystvortene hennes og ned til navlen. Jeg hopper over dynen, som ligger rundt midjen hennes, og lar tungen fortsette ferden sin nedover det ene låret hennes. Underlivet hennes beveger seg rytmisk hver gang hun presser dongen inn i seg.

– Det kjennes liksom veldig ekte ut, men samtidig ikke helt, sier hun. Hun kan nok merke hvordan øynene mine iakttar elskoven hennes med det store leketøyet. De rosa skamleppene hennes ligger stramt rundt det kraftige gummiskaftet. Hun presser akkurat nok av den inn i seg til at ballene så vidt berører rumpen hennes. Det er uvirkelig, for å si det mildt, å ligge her og se hvordan en negerkuk glir inn og ut av min kjæreste. Den ser fryktelig ekte ut, tar jeg meg selv i å tenke, og den glinser i safter som den henter ut av hennes indre.

– Men jeg tror jeg foretrekker din, fortsetter hun.

– Å? Hvordan det da?

– Din er varm og hard og myk samtidig, liksom. Det er ikke denne, forklarer hun.

– Hmm.

– Men jeg klager ikke, altså, tilføyer hun ertelystent.

– Nei, det tenker jeg at du ikke gjør. Hun ler slik hun pleier, selvsikkert og forførerisk. Jeg lar en finger stryke over klitten hennes og kjenner hvordan kroppen hennes rykker til.

– Jeg kommer på et blunk hvis du gjør det, sier hun.

– Vil at du skal komme, sier jeg.

– Da så.

I det hun kommer stopper hun bevegelsene med vibratoren, og lar den hvile inne i seg mens krampetrekningene farer gjennom henne. Jeg kan ane at musklene i underlivet strammer seg rundt den slik de pleier å klemme rundt når jeg tar henne.

– Åh, skriker hun nærmest. “Fytti rakkern!” Hun har problemer med å ligge rolig, og jeg mister et øyeblikk kontakten med klitten hennes. “Ikke stopp,” sier hun.

– Jeg stopper ikke.

– Fytti rakkern, gjentar hun. “Den var helt raa.”

– Ja?

– Ja. Hun blir liggende og puste tungt framfor meg. Jeg drar dongen ut av henne og ser for første gang det rosa kukhodet. Det er innsmurt i saftene hennes. Soverommet er fylt med kåtskap. “Kom,” sier hun plutselig. “ Jeg vil ha deg inni meg.”

Jeg kravler over henne og kjenner hvordan kuken min nesten finner veien inn i henne av seg selv. Vi har gjort dette så altfor mange ganger før. Varmen fra henne er overveldende. Jeg innbiller meg at hun ikke er fullt så trang som hun pleier. Negerkuken har vel kanskje gjort sitt, tenker jeg for meg selv. Det tenner meg bare mer.

– Pul meg, hvisker hun til meg. “Jeg vil at du skal ta meg hardt.” Det er da jeg innser at jeg virkelig har lykkes i å vekke lysten i henne. Ikke at det trengs storparten av tiden. Hun legger bena rundt livet mitt og lar meg komme så dypt inn i henne som jeg kan komme. Den varme pusten hennes farer lekent over ansiktet mitt.

– Det er ingenting som slår dette, skjønner du.

– Det er bra å høre, får jeg frem og hun ler på sedvanlig forførerisk vis under meg.

Jeg tar henne på ordet og puler henne hardere enn jeg tror jeg noen gang har pult henne før. Den klamme huden vår lager deilige klaskelyder hver gang underlivene våre møtes. Hun har dratt dynen til side og for hvert støt jeg gjør inn i henne ser jeg brystene hennes dyve. Hun lar den ene hånden sin på nytt finne veien ned mellom bena sine i det hun merket at jeg er i ferd med å komme. Det er knapt plass for meg inni henne nå. Musklene i underlivet hennes melker meg, og da jeg endelig kommer føles det som om alle musklene i min egen kropp gir etter. Jeg spruter sæden min langt inne I henne en plass.

– Jeg kom enda en gang, sier hun etter en liten pause hvor vår egen travle pust er den eneste lyden vi har hørt.

– Jaha?

– Mmm, bekrefter hun fornøyd.

– Du er ikke beskjeden akkurat, erter jeg.

– Nei, kanskje ikke.

– Men så er det akkurat slik jeg vil ha deg også da, føyer jeg til.

Kuken min er i ferd med å gli ut av henne. Jeg ruller av henne og blir liggende ved siden av henne istedenfor.

– Du er ikke helt klok, sier hun. Hun strekker seg mot meg og kysser meg på munnen. “Vet du det?”

– Ikke du heller, svarer jeg. “Ikke du heller.” Hun ser meg inn i øynene og smiler. “Tror kanskje det er kombinasjonen av oss to som gjør utslaget.”

Akkurat det er det liten tvil om at stemmer. Det skal vise seg å være mer enn nok eventyr der ute enn vi to kan klare å utforske i løpet av en livstid; mange gode historier vi i ettertid kan tenke tilbake på og kanskje til og med fortelle til dem som har lyst til å lytte.

Legg igjen en kommentar