Trekløveret, del 3

Denne novellen er vist 9490 ganger.

Therese og jeg hadde startet denne sommeren på en mildt sagt forrykende måte hvor jeg med brask og bram hadde funnet ut nye sider ved min seksualitet (Se Trekløveret del 1 og 2)
Den før så uskyldige ”jentekosen” hadde nå utviklet seg til rå bruk av spisse tunger og harde tak med tykke, vibrerende massasjestaver.

Lørdagen gikk med på bading og kos i solen mens Therese sin lillebror, Henrik og kameraten Bjørn for det meste var ute med båten.
Solen stekte og jeg og Therese ruslet ned og la oss op den lille stranden som lå litt skjult, og jeg fikk ikke den deilige behandlingen Therese hadde gitt meg kvelden før ut av hodet.
Tanken på at hun hadde et ”hemmelig” opplegg med lillebrorens kamerat sjokkerte meg også litt, på en pirrende måte, og jeg kjente en kraftig trang til å finne ut mer av dette.

Therese reiste seg og spurte om vi skulle ta et bad og når jeg kikket opp på henne så jeg at hun allerede var i gang med å fjerne bikini overdelen sin.
Hun så meg rett inn i øynene med det lure smilet sitt som etter hvert hadde blitt et tegn på at noe deilig skulle skje.
Jeg reiste meg og så hvordan de fantastiske små brystene hennes struttet opp, jeg tok av meg og lot mine litt større bryster peke frekt mot henne mens hun lot blikket hvile på dem.
Vi kastet oss uti og plasket rundt og etter litt kjente jeg plutselig hendene hennes over brystene mine når hun sto bak meg.
Vi sto helt stille med vann til halsen og jeg kjente hvordan fingrene hennes rullet de stive knoppene mine.

Det var så pirrende og jeg ville til en forandring vise at jeg å kunne være litt frekk, så jeg tok hånden bak meg og la den forsiktig utenpå det runde, og bløte venusberget hennes så hun nesten skvatt litt.
Therese var tydelig kåt for hun presset seg litt mot hånden min og etter litt klarte jeg å vippe bikinien til side så langefingeren min forsiktig sank inn i den myke spalten hennes.
Det sikreste tegnet på at Therese var kåt merket jeg best ved at klitoris alltid ble steinhard og ganske stor.
Therese tok rundt skuldrene mine og heiste seg litt opp i vannet så jeg kom bedre til, og tanken på at noen kunne komme pirret meg.

Hun pustet tungt imens jeg startet å fingre henne med raske bevegelser og etter litt holdt hun pusten imens jeg tydelig kjente hvordan musklene hennes trakk seg sammen rund fingrene mine, hun kom med små klynk.

Jeg snudde meg og vi endte i et dypt og lidenskapelig tungekyss jeg sent vil glemme mens jeg kjente hånden hennes finne veien raskt og målbevist ned i bikinien min.
Hun smatt en finger raskt inn i meg og roterte den forsiktig.
Det var så deilig og spennende men med ett ble vi avbrutt at motordur og rett rundt odden svingte Bjørn og Henrik med brede smil.
Vi fikk rettet på bikiniene før vi fortet oss opp på stranden og jeg merket hvordan Bjørn fulgte meg med blikket før jeg fikk håndkleet rundt de struttende, og ganske hovene brystene mine.

Therese ga som vanlig blaffen og nesten viftet med brystene foran nesen på guttene som nesten virket vandt til dette.
Jeg småtittet litt bort på Bjørn og kunne ikke helt la være å tenke på at Therese hadde gitt han en blowjob kvelden før, og han var jo ganske kjekk og moden til å være 16 år.
Jeg betraktet han bak mørke solbriller og kjente jo at jeg falt litt for de ganske kraftige og sexy bena hans.
Vi la oss ned og solte oss før jeg ble tørst og gikk opp for å hente brus, og på veien vurderte jeg om jeg skulle snike meg inn på rommet og ordne meg en ordentlig orgasme med den deilige dildoen til Therese, jeg hadde definitivt noe ugjort..

Jeg slo det fra meg og når jeg så ut av kjøkkenvinduet så jeg straks at Therese og Bjørn var på vei mot annekset hvor vi jentene sov.
Hun smilte og så bak seg mens de hastet inn og lukket døren.
Det gikk opp for meg at det var det noe på ferde og jeg kjente det kriblet i kroppen selv om jeg bare sto med en brus i hånden.

Jeg fortet meg forsiktig ut og listet meg bort på baksiden av det lille røde annekset mens barnålene stakk under bena.
Therese mumlet noe lavt og når jeg kikket forsiktig inn så jeg ryggen til Bjørn bare en meter fra meg.
Vinduet sto på gløtt og etter litt hørte jeg lyden av heftige kyss.
Men så ble det stille så jeg våget å titte inn igjen og nå så jeg Bjørn stå i bar overkropp, fremdeles med ryggen til men jeg så ikke Therese.
Jeg reiste meg litt og nå så jeg to hender som var plantet på hans smale, bare rumpe og med ett forsto jeg at hun måtte sitte på knærne foran han..
Hun kunne jo ikke se meg så jeg gikk helt inntil det halvåpne vinduet og nå hørte jeg smatte lyder blandet med noen små fornøyde grynt.
Med et forsto jeg at hun var i full gang med å suge Bjørn og jeg så hvordan han beveget hoftene rolig fram og tilbake i mens hun gurglet og suttet.

Jeg fikk summetonen i hodet og hjertet holdt på å stoppe men mest av alt kjente jeg den deilige pirrende følelsen i kroppen.
Med et tok hun den ene hånden til seg og jeg kunne se hvordan albuen hennes beveget seg fram og tilbake med stor fart, og det var tydelig at hun runket og sugde samtidig.

Han stønnet litt lavt imens smattelydene ble mer og mer intense, jeg bannet inne i meg over at jeg ikke fikk se pikken hun hadde skrytt sånn av imens jeg begynte å skjelve av begjær.

Med ett hørte jeg Henrik rope høyt nede fra stranden og lurte på om noen snart kom bed brus.
Jeg dukket og det var tydelig at de også hørte det etter som Bjørn bannet litt og ble tydelig stresset.
Jeg hørte de fomlet med tøy før Therese sa ”nei, nei vi bare forter oss..” og så ble det stille igjen.
Jeg snek meg opp igjen og nå sto Bjørn med bena godt fra hverandre så jeg kunne se den bare magen hennes mellom bena hans.
Ballene hans var store og dinglet imens albuen hennes igjen røpet at han fikk en durabelig omgang samtidig som hun hadde den i munnen.

Han begynte å gynge fram og tilbake, å med ett strammet han den deilige smale baken og la en hånd på hodet hennes før han begynte å puste tungt.
Therese bare mumlet med munnen full og det virket som hun sa ”å, ja…” og det var åpenbart like før det gikk for han.
Han sto stille og skalv i det ene benet mens albuen hennes gjorde rolige bevegelser før hun stoppet helt, hun satt helt stille mens han stønnet lavt.
Men i samme øyeblikk ropte Henrik igjen fra stranden og det var tydelig at han skvatt for han trakk seg bakover.
Og da så jeg det strømmet noe hvitt nedover den brune maven til Therese samtidig som det for en veldig stråle på skrå ut over gulvet og kommoden.
Hun stønnet fornøyd imens han var tydelig stressa og jeg bare satte meg rolig ned under vinduet.

De romsterte fælt og forsvant etter litt ned mot stranden, så jeg bare vaklet inn i det lille annekset og lukket døren, og det var da jeg for første gang kjente den umisskjennelige lukten av en ferdigbehandlet ståkukk.
Det luktet opphissende og jeg var så kåt at jeg kastet meg ned på sengen, rev bikinien til side før jeg lot fingrene finne veien inn i meg med et sukk.
Jeg var så kåt at jeg nesten ikke gadd å hente den deilige massasjestaven men når jeg rullet meg over og strakk meg etter bagen så jeg sæden hans som hadde sprutet utover gulvet.

Ved vinduet der Bjørn hadde stått lå en liten gråhvit dam.
Jeg krabbet nysgjerrig bort og når jeg så innover fra vinduet kunne jeg se hvordan han hadde sprutet på skrå over gulvet og kommoden.
Jeg måtte bare ta meg selv nå og var rådvill så jeg la meg på sengen og førte den blå massasjestaven inn i meg så den lille ”pisken” traff over klitoris.
Jeg forsøkte å fantasere om Erik som jeg pleide, men tankene falt bare tilbake på hva jeg hadde sett og med ett fikk jeg en litt sprø ide.
Jeg hentet den andre, naturtro diddeldoen før jeg skubbet meg bort til der Therese hadde sittet før jeg skled ned på den blå staven som roterte inne i meg med de deilige kulene.
Jeg lukket øynene og lot den andre store plastkukken gli inn i munnen før jeg begynte å suge begjærlig på det store, naturtro hodet.

Jeg forestilte meg at det var Bjørn sin kukk og jeg som sugde han, det bygget seg opp mens jeg masserte det ene brystet med den andre hånden.
Jeg tenkte på hvordan han hadde sprutet på Therese og når det var like før lente jeg meg forrover på gulvet så jeg fikk litt sæd på fingrene.
Jeg rettet meg opp og gned litt forskende den glatte, hvite sæden mellom fingrene.

Det var spennende å tenke på at den var hans så jeg tok litt mer på fingrene og luktet forsiktig på den, og det luktet godt og sexy.
Jeg lente meg litt tilbake med den blå dildoen fremdeles godt inne i meg før jeg forsiktig smurte litt av den glatte sæden utover den ene brystknoppen min.
Den var knallhard og det var så deilig å kjenne hvordan fingrene bare skled rundt knoppen slik at jeg ikke fikk tak på den.
Jeg skalv av kåthet og tok nesten automatisk en ny stor ladning med den tykke sæden fra gulvet og gned utover det andre brystet så det rant litt nedover mot magen min.

Jeg puttet den store dideldoen i munnen og etter noen sekunder svartnet det for meg og jeg brast ut i en enorm orgasme så det fosset ut av meg på innsiden av lårene og over den blå dildoen.

Jeg falt over på siden før jeg kom til meg selv og fikk tørket opp både hans og mine safter med et håndkle før jeg sjanglet utmattet ned til stranden der Therese lå alene og solte seg.
Guttene var ute med båten og det virket nesten som hun forsto hva jeg hadde drevet med etter som hun ikke spurte hvor jeg hadde vært, men bare lå og leste med et lurt smil.
Hun spurte om vi skulle ta et bad og når hun tok av seg t-skjorten kunne jeg skimte hvordan det var litt størknet sæd rundt navlen hennes.
Jeg gransket henne nøye når hun ikke så på meg og nå kunne jeg se hun hadde litt på halsen og i håret også.
Jeg tenkte meg ikke så mye om så jeg trakk av meg toppen og når jeg så ned på med selv fikk jeg håndkleet fort på meg etter som begge brystene mine var dekket av størknet sæd.
Hun så det ikke og vi bare stormet ut i det deilige varme vannet og plasket rundt, og når vi kom opp sovnet vi på stranden med smil om munnen.

Det var lørdag og vi bestemte oss for å dra på en fest like utenfor på en øy, og ettersom vi ikke fikk kjøre båt i mørket, tok vi med et firemanns telt av den gamle sorten.
Det var jo litt artig at Therese for første gang ikke klaget over å ha med lillebroren sin og kompis på fest.. ikke så rart det.
Så vi kastet oss i båten med en tyvlånt pappvin og satte kursen for Lyngholmen.
Det var ikke mange menneskene der men det ble brent bål og sunget livlig og etter som timene gikk ble vi alle ganske susene, og som vanlig var det en masse innpåslitende gutter med dårlig ånde og tynne kommentarer som prøvde seg.

Jeg hadde vel automatisk slått fra meg tanken på Bjørn etter som dette var Thereses ”eiendom”, og skuffet innså jeg vel at det ikke ble noe moro på meg denne natten heller.
Noe som var morsomt var når Henrik forsvant inn i et telt med en litt eldre dame til stor latter fra oss.
Og etter vært merket jeg at Therese var begynt å bli en smule full og hang rundt halsen til Bjørn som virket flau.
Etter litt sluknet hun og vi bar henne inn i teltet med latter og fikk henne på soveposen sin.

Det begynte å bli lyst og Bjørn og jeg som og var noe bedugget fant ut at vi ville ta et morgen bad selv om det var ganske kaldt.
Vi gikk ned til en liten kløft og nå fikk jeg i min noe surrete tankegang for meg at jeg ville pirre han litt så jeg dro av meg den hvite 70-talls ponchoen og lot brystene mine peke rett ut imens jeg ble stående i jeansen.
Jeg passet på å ikke se på han så han kunne betrakte meg fritt imens jeg tittet mot soloppgangen over havet.

”ok..nakenbading…” stotret han litt barnslig og jeg bare nikket brisen og modig før jeg dro av meg jeansen.
Han sto med et fårete glis og jeg var fullt klar over at de fleste gutter ville tenne på figuren min i dette lyset.
Etter som jeg er festrøyker spurte jeg om han hadde en røyk og når han nikket bøyde jeg meg ned mot jakken hans med baken mot han og svai i ryggen.
Jeg vred meg rundt og satte meg på svaberget med bena i kors mot han, jeg bøyde meg litt frem, og når jeg tente røyken så jeg ned på meg selv at den litt slappe hvite trusen min hadde lagt seg litt over på siden når jeg vred meg rundt.

Jeg hadde opplevd så mye magisk og seksuelt i det siste så det å pirre en gutt i brisen tilstand falt nå ganske lett.
Jeg tok mot til meg og lente meg tilbake på den ene hånden mens jeg tok et drag av røyken, og jeg kjente at kanten av trusen trakk seg inn i sprekken min.
Jeg tok på meg solbrillene og latet som jeg kikket ut mot havet, men i sidesynet kunne jeg merke hvordan han kikket inn mellom bena mine hvor halvparten av den glinsende spalten min var synlig.
Han trakk av seg genser og t-skjorte og fiklet med buksen mens han nynnet på en sang og tok en stor slurk av plast glasset med rødvin.
Når buksen hans var halvveis av spurte jeg om jeg og kunne få litt vin og satte meg opp på knærne mot han så det sved.

Jeg så nå rett på et par hvite boksershorts med noe åpenbart litt ”tungt” som hang på den ene siden ned mot låret.
Det føltes nesten som vi hadde gjort dette før.. men det var vel bare følelsen etter det jeg hadde sett før på dagen.
Jeg tok en stor slurk og satte meg ned igjen, fremdeles vel viten om at trusen var godt inne i sprekken min.
Jeg var full og kåt å nå måtte det skje noe snart, så det bare brast ut av meg: ”skal du ikke ta av deg alt?”

Han bare smilte så jeg reiste meg trakk av meg trusen før jeg la på svøm i den lille bukten, og når jeg snudde meg så jeg han kom fossende etter med et kjempesmil.
Vi sprutet vann på hverandre og laget et svare eleven, og når vi nærmet oss land så jeg til min gru at det sto noen fulle fyrer og klappet og hojet på toppen over der vi hadde tøyet.

Bjørn hadde underbuksen på så han gikk først opp og fikk de til å gå bort før han hjalp meg opp av vannet.
Jeg lot som ingen ting og begynte å tørke meg imens han kikket bort på meg, og jeg var vel litt skuffet over at han fremdeles ikke hadde fått noen ”reaksjon” selv om det var en ganske voksen bul på den våte underbuksen.
Jeg foreslo at han måtte ta den av seg så han ikke ble syk, og han stusset litt før han bare trakk den ned.

Jeg som egentlig var meget beskjeden ovenfor gutter innså plutselig at jeg hadde fått en gutt til å dra ned buksen foran meg og jeg likte dette.
Jeg gadd simpelthen ikke mer spill og kikket bare åpenlyst på den skrukkete, korte men svært tykke dingsen som vippet fram.
”var det så kald ti vannet?” forsøkte jeg meg med, mens han bare flirte ”jepp, skikkelig sjøtiss!” og fortsatte å tørke seg.
Vi lo godt av dette og nå hadde solen krøpet opp over der vi satt så vi satte oss helt innunder en utspring i berget og delte en sigarett med håndkleet over bena våre.

Vi satt tett inntil hverandre og nå la jeg hodet forsiktig ned på skulderen hans imens vi kikket ut over havet.
Han var rask med å legge en god varm arm rundt meg og når jeg kikket opp på han endte vi i et dypt tungekyss.
Kan kysset godt og jeg var i ferden med å miste kontrollen litt men tok meg inn, vi hadde det store hånkledet over oss så jeg la en iskald hånd på det varme låret hans så han skvatt litt og lo, før vi kysset lidenskapelig videre.
Det gjorde vondt i nakken men jeg ville dette og etter noen minutter tok jeg mot til meg og lot hånden gli, sakte, sakte ned på innsiden av låret til fingrene mine støtet mot noe varmt og silkemykt.

Jeg hoppet i det og grep forsiktig rundt lemmet hans under honkledet og nå var jeg ganske stiv med tungen mens jeg nesten holdt pusten.
Den var ikke stiv men betraktelig større en i stad og når jeg flyttet grepet ut på den falt hånkledet av litt.
Jeg slapp leppene, kikket ned mellom bena hans mens jeg støttet hodet mot brystkassen så håret mitt la seg over låret hans.

Den var halvstiv og hadde en fin liten tut foran det svulmende hodet, jeg løftet den opp mens hjertet hamret, før jeg begynte å runke den med rolige bevegelser.
Jeg lekte med den og han må ha vært ganske full for det var først når jeg satte opp tempoet at det skjedde ting og saker.
Kukken hans begynte å pulsere og nå este den ut i lengde og bredde, den reiste seg litt opp langs låret hans og etterlitt så jeg hvordan den lille tuten med forhud ble presset bakover et stort blankt hode.

Dette hadde jeg ikke mye greie på men ettersom jeg knapt kunne holde rundt den forsto jeg at dette var mye pikk til å være en 16-åring, og Therese hadde jo skrytt av den.

Med ett trakk han meg opp og dyttet meg forsiktig over på siden så vi ble liggende mot hverandre å kysse, og jeg listet hånden raskt ned og fortsatte med ”håndarbeidet”.
Han var tålmodig og etter litt kjente jeg en stor varm hånd over det ene struttende brystet og jeg bare stønnet av fryd.
Jeg trakk hånkledet av han så jeg kunne se hånden min som spilte over den store pikken hans.

Den var ikke så tykk ved roten men ble tykkere og tykkere jo lenger ut på den man kom, og ved hodet kunne jeg neste ikke holde rundt den.

Bjørn ble litt urolig for at noen skulle se så vi flyttet oss litt lengre under utspringet og nå la han seg ned på ryggen og jeg på siden med hodet på brystet hans.
Jeg var sprengkåt og ville utforske mer så jeg begynte å kysse nedover det glatte, brune brystet mens jeg nok runket han litt for hardt og raskt for når jeg begynte å nærme meg, stoppet han meg og visket at jeg ikke måtte gjøre det så hard etter som han holdt på å komme.

Jeg slapp den litt så den klasket ned på magen hans til godt over navlen, jeg tenkte han fikk hvile litt så vi fortsatte å kysse før han forsiktig lot hånden gli oppover låret mitt til han fant frem mellom de søkkvåte leppene mine og begynte å fingre meg rolig.
Han lente seg litt opp for å komme bedre til og jeg la hodet ned på brystet hans mens jeg stirret på den deilige pikken hans.
Når han fant knoppen min ble det for mye og jeg dyttet han ned på ryggen før jeg tok et nytt, saftig tak rundt kukken hans men bare klemte litt.

Jeg la igjen hodet ned på magen hans og når han la den ene hånden på hodet mitt virket det som han dyttet det litt ned mot magen.
Dette frekke trikset tente meg enda mer, jeg lot han gjøre det, og tilslut var det bare noen centimeter imellom nesen min og det pulserende lemmet.

Jeg styrte det litt ut på siden og runket den prøvende noen ganger før jeg dro det tilbake å kysset hodet.
Han lå helt stille, og med et åpnet jeg munnen og gapte over den med ett sukk for første gang på mine snart 18-år.
Han smakte salt, sjø og sex, jeg beveget hodet rytmisk og fant tilslutt en rytme som gjorde at han vred på seg og ristet.
Jeg var egentlig ikke redd for at han skulle komme i munnen min, men jeg ville se hvordan det så ut når han kom så jeg slapp han og akte hodet tilbake på brystet hans.

Nå runket jeg han raskt og hadde nesten ikke kjangs til å holde den ut fra kroppen hans, og med ett stønnet han og ristet samtidig med at kukken strammet seg voldsomt og nesten tvang hånden min ned mot magen hans.
Han heiste seg opp, og jeg runket så raskt at det med ett for sæd over alt, jeg stoppet for å se og da for en tykk hard stråle like over øret mitt så det plasket.
Jeg dyttet den ned så sprut på sprut prellet ned over magen og brystkassen hans rett foran nesen min.

Jeg ble helt fjetret over hvor mektig og voldsomt dette var og jeg kjente hvordan han fortsatte å rykke i hånden lenge etter siste stråle.
Den grå sæden rant ned på siden an magen og brystet hans, og nå kjente jeg hvordan hånden begynte å gli over det pulserende skaftet.
Jeg skalv og var helt ør, så han bare holdt rundt meg til jeg hadde fått roet meg litt.

Han smilte fornøyd før han reiste seg og stupte ut det varme havet, og nå begynte det å komme andre som og skulle bade, så vi tok på oss så godt vi kunne før vi sjanglet opp til det lille teltet.
Jeg kastet meg ned på siden i det lille teltet og kikket bort på Therese som lå og snorket og sov dypt.

Bjørn listet seg inn og vi lo av snorkingen før han tok av seg det våte tøyet, jeg fikk og trukket av meg den litt klamme jeansen og konstaterte at jeg hadde glemt trusen..
Bjørn kikket ned på meg med et lurt smil før han ristet litt i Therese som bare sov videre.

Han la seg ned med et smil før han lente seg over og kysset meg lidenskapelig, han lot tungen gli nedover halsen før han sugde på de atter så stive brystknoppene.
Det var deilig å kjenne tungen gli nedover magen og når jeg spredte bena boret han den forsiktig inn mellom leppene mine.

Han var ganske dyktig og fant fort den harde klitorisen min og slikket raskt imens han pulte meg med to fingere.
Han stønnet og jeg var redd for å komme etter som det kunne bli et sjokk for han (Ejakulere).
Jeg trakk han litt bort men det virket som han elsket dette og ville nesten ikke slutte, jeg trakk han til meg og skjøv han over på ryggen.

Jeg husket hva jeg og Terese pleide å gjøre og snudde meg rundt over han i en 69 stilling, den eneste forskjellen var at jeg alltid ble liggende underst.. men ikke nå..

Vi var muse stille så Therese ikke skulle våkne og jeg startet straks å klemme rundt den litt halvstive pikken, men når jeg kjente tungen hans fare over klitoris gikk det ikke lang tid før jeg gapte begjerlig over kukhodet hans og sugde med rolige tak.

Det var så deilig å kjenne den vokse rykkvis i munnen til den var stor og nå var det like før jeg kom.
Jeg visket at han måtte vente litt ”hvis han ikke ville drukne” og det virket som han forsto hva jeg mente.

Jeg nøt virkelig å suge på den store, levende kukken hans men med et skjøv han meg forover så jeg holdt på å falle.
Bjørn vred seg rundt og etter litt romstering kjente jeg to kraftige hender rundt hoftene mine som trakk meg tilbake opp på alle fire.
Han sto bak meg og med ett kjente jeg tungen hans fare lett opp og ned over anus hullet mitt og når han samtidig førte to fingere inn i fitta mi trodde jeg at jeg skulle besvime.
Dette var så deilig at jeg hadde store problemer med å holde meg stille, og nå begynte han å romstere fælt med fingrene.

Han dyttet midjen min forsiktig ned så baken min struttet opp, nå fingret og fomlet han på en litt rar måte, og plutselig kjente jeg den umiskjennelige følelsen av at noe stort trengte inn i meg.
Jeg ble først litt engstelig men lot han fylle meg forsiktig opp imens jeg kastet et blikk over skulderen.
Han var tykkere en dildoen men det gjorde ikke vondt, og når han begynte å knulle meg med lange, rolige tak stønnet jeg så andre må ha hørt det.

Jeg var litt sjokkert over hvor frekk han var som våget å knulle meg bakfra uten å spørre eller noe.. men det var så ubegripelig bra..

Jeg klarte heldigvis å stotre fram at han ikke måtte komme inne i meg, og han svarte med å sette opp tempoet så det klasket.
Det sved litt når han bunnet meg så jeg måtte roe han litt før jeg lente megfram, og når han lot tommelen sin forsiktig gli innenfor anus hullet mitt eksploderte jeg i en orgasme så det sildret nedover lårene mine.

Jeg ble liggende å riste på magen imens jeg kjente det tunge lemmet ligge og hvile over rumpe sprekken min, og jeg ble litt engstelig for at han hadde kommet i meg.

Han ristet på hodet og smilte og nå snudde jeg meg raskt og dyttet han tilbake på knærne så kjempekukken hans vippet opp og ned.
Jeg så med kåt øyne opp på han før jeg sjokkerte meg selv ved å si: ”Nå skal jeg suge deg..”
Munnen min gapte over han før jeg sugde han med rolige bevegelser, og det var rart å smake seg selv.
Jeg runket og sugde som besatt da jeg bestemte meg for å gjøre det..

Han stønnet og igjen kjente jeg pikken rykke bestialsk, og når jeg stoppet kjente jeg for første gang hvordan sæden sprutet, stråle på stråle opp i ganen min.
Jeg våget ikke å svelge men bare lot det fosse ned over meg mens jeg kjente den deilige salte smaken.

Jeg ville nesten ikke slippe den men etter litt kom vi til hektene og fikk tørket opp mens jeg krøp ned i soveposen.
Bjørn gikk ut og satte seg med gitaren mens jeg sovnet dypt inn.

Neste dag våknet jeg sist i teltet og hadde naturligvis en kraftig skallebank, men Bjørn strålte mot meg og spurte om jeg hadde sovet godt.
Jeg var vel litt flau men mest lykkelig over å kjenne den deilige følelsen av å være nypult og takket for en fin kveld.. med et lite smil.

Det var søndag og vi måtte tilbake til Oslo, og allerede samme kveld måtte jeg lure hånden ned i trusen når jeg tenkte på så deilig denne helgen hadde hvert.
Jeg turte aldri å fortelle Therese om dette, men det ble jo ikke lenge til neste eventyr med en av guttene i klassen over..

Legg igjen en kommentar