Treningskompiser

Denne novellen er vist 8714 ganger.

Jeg sitter på terrassen til Trygve iført et lite sommerskjørt og en tynn singlet. Foran meg står det et digert glass med isvann. Jeg tar det og drikker grådig i store slurker. Det er varmt, og jeg er tørst. Trygve har laget isvannet ferdig til meg mens jeg var i dusjen. Omtenksomt gjort, for vi har trent i nesten fire timer i dag. Han står i dusjen nå mens jeg sitter nydusja på terrassen hans og nyter ettermiddagssola.

Jeg har kjent Trygve i snart tre år. Vi møttes på treningsstudioet der vi begge trener. Siden vi likte samme type trening ble det til at vi pratet mye sammen, og fra det har det utviklet seg et nært vennskap. Vi prøver å få tid til å trene sammen et par, tre ganger i uka. Denne lørdagen hadde vi jogget i marka.

Jeg lukker øynene og nyter sola, så jeg skvetter litt da Trygve kommer ut på terrassen – fortsatt ganske våt etter dusjen, og med bare et håndkle rundt livet. ”Jeg må bare ha litt vann av deg,” sier han og smiler. Jeg rekker ham vannglasset, og blir sittende og se på ham drikke. Han er ordentlig kjekk, Trygve. Høy og muskuløs etter all treninga. Ganske lyst hår med fall i. Nå er det nesten krøller – han burde klippe seg litt, tenker jeg. Han har masse hår på brystet, det ligger små vanndråper i krøllene der. Jeg pleier å kalle ham for bamsen min, jeg føler meg så trygg sammen med ham. Øynene hans er de snilleste jeg vet om, og de er knall blå. Han gir meg tilbake vannglasset og sier at han får vel gå inn og få på seg noen filler. Så forsvinner han inn terrassedøra. Jeg snur meg etter han, og på vei inn på soverommet lar han håndkleet falle mens han tørker seg i håret. Han har så fin rumpe, tenker jeg. Ler litt av meg selv som tenker sånn, for jeg har jo løpt bak ham og sett den mange ganger før. Men denne gangen kjenner jeg at jeg blir varm der nede. ”Herregud, skjerp deg Mia,” sier jeg til meg selv og rister på hodet.

Når han kommer ut på terrassen igjen så har han fått på seg en shorts, og i hånda har han to glass med musserende vin. ”Til oss – fordi vi har vært så flinke i dag! Skål!” sier han og smiler. Siden vi begge to er single pleier vi innimellom å spise middag sammen og kose oss hos hverandre etter treningsøktene. I dag var det Trygve sin tur til å oppvarte meg, han pleier å skjemme meg bort. ”Hvordan går det med nakken din?” spør han. Jeg gikk i bakken på sykkelturen vår i forrige uke og fikk en liten strekk i den ene skulderen. ”Joa,” svarer jeg, ”det går litt bedre.” Han smyger seg ned bak meg i den brede sofaen. ”Sånn, nå skal du få min spesielle massasje,” gliser han. Han vet at han er flink til å massere. Han legger de store hendene på skuldrene mine og skyver forsiktig ned stroppene på toppen min. Han er snekker, Trygve, og jeg griper meg i å lure på om det er sant det de sier om at store hender betyr at han er godt utstyrt. Han begynner å stryke meg forsiktig på nakken og skuldrene, og til min store forskrekkelse merker jeg at nakkehårene reiser seg som følge av berøringene hans. Jeg kjenner en velkjent følelse bre seg utover kroppen, og brystvortene mine knopper seg under det tynne stoffet. Han begynner å kna med faste bevegelser, og jeg kjenner at det prikker der nede. Jeg begynner å bli varm og håven i kjønnet mitt. ”Hva i svarte,” tenker jeg for meg selv. ”Jeg sitter da vel ikke her og er kåt på min beste venn?” Når han beveger seg oppover nakken unnslipper et lite stønn. Trygve bøyer seg frem og legger haka på skuldrene mine. ”Vondt eller godt?” spør han. ”Godt,” prøver jeg å svare, men stemmen min er ikke helt med.

Han fortsetter å massere med rolige bevegelser. Har gått mer over til å stryke igjen nå. Plutselig kjenner jeg de myke leppene hans som kysser meg helt øverst i nakken. Han må ha sett de stive brystvortene mine, og skjønt hva det betydde. Et nytt kyss, denne gangen rett under øret. Det er som om det skulle vært direkte forbindelse mellom de stedene han berører og musa mi. Et nytt stønn, og nå greier jeg ikke å holde meg mer. Jeg vrir på hodet og trykker meg mot ham. Leppene våre møtes i et ømt kyss. Han stryker meg over kinnet med den ene hånda. Den andre er på oppdagelsesferd over magen min. Hånda hans beveger seg fra kinnet og nedunder toppen min. Jeg kjenner det banker i musa i det han forsiktig ruller brystvorta mellom fingrene. Puppene mine er egentlig ganske store, men de passer perfekt i hendene hans. Han stryker og knar forsiktig, og jeg merker at han også er kåt. En stor bul i shortsen hans avslører at mine mistanker om hender og utstyr sannsynligvis stemmer.

Jeg snur meg rundt og legger bena mine over hans, slik at jeg blir sittende og skreve mot ham. Legger begge armene mine rundt halsen hans og kysser han lidenskapelig. Tungene våre finner hverandre og det er som om det bare finnes oss i hele verden. Jeg stryker han på brystet. Leker med brystvortene hans, og merker at han begynner å puste tyngre. Han tar varsomt av meg singleten og lener meg litt bakover så jeg ligger i armene hans. Han kysser meg nedover halsen og lander til slutt på den ene brystvorta mi. Han leker med den med tunga si, småbiter og slikker. Beveger seg over mot den andre. Jeg begynner å puste tungt nå, og merker at trusa mi blir våt av saftene som siver ut av det kåte kjønnet mitt. Jeg knepper opp shortsen hans og legger hendene på rumpa hans. Den er så fast og deilig.

Han retter meg opp og stryker med fingrene på innsiden av lårene mine. Jeg stønner lavt og kysser ham lidenskapelig. Han stryker forsiktig over kjønnet mitt på utsiden av trusa mi. Det lengter og banker, og det kjennes ut som jeg ikke kan vente mer. Han løfter meg opp i de sterke, trygge armene sine og bærer meg inn på senga si. På veien kvitter vi oss med resten av klærne. Han legger meg ned på senga og jeg presser meg inntil den nakne kroppen hans. Lemmet hans er hardt og stort der jeg kjenner det inntil magen min. Vi blir liggende og kysse en lang stund mens hendene våre er på oppdagelsesreise på den andres kropp. Jeg kjenner at jeg er våt nedover lårene, så kåt er jeg. Han legger meg på ryggen med seg oppå meg og arbeider seg nedover kroppen min med munnen sin. Kysser og småbiter på hele meg. Slikker rundt navlen min og etterlater seg en våt stripe nedover mot kjønnet mitt som skriker etter han. Men jeg får ikke noe ennå. Han lar leppene stryke over knoppen min, og jeg gir fra meg et sukk. Så går han over til innsiden av lårene. Slikker og koser på den tynne glatte huden. Og så endelig kjenner jeg lunga hans langs kjønnsleppene mine. Utforskende finner de sin vei opp til den harde knoppen min. Jeg er så kåt at det kjennes ut som en eksplosjon av lyst som bølger ut i hele kroppen min. Det er dette øyeblikket jeg har ventet så lenge på. Jeg klorer ham forsiktig på ryggen mens fingrene hans leker med musa mi. Han trenger en finger inn – ut og inn, varsomt. Jeg er så våt at det høres små plaskelyder mens han holder på. Så er det en finger til som finner veien inn. Letende. Han finner gledespunktet inni meg og masserer det forsiktig. Frem og tilbake. Jeg kjenner igjen følelsen som bygger seg opp. Det kjennes som et ikke er noe mer igjen av hele meg. Bare brystene som han kjærtegner, og de punktene der nede som han konsentrerer seg om. Det er som om stjerneskudd som farer forbi øynene mine når jeg er like ved toppen. Pusten min går tyngre og tyngre, og jeg slipper fra meg små gledesklynk. Han fortsetter på samme måte, suger og slikker på klitten min, stryker over g-punktet inni meg. Det tar ikke lang tid før jeg overgir meg i orgasmens vold. Blåser i naboene og skriker ut – jeg tror aldri jeg har kommet så sterkt før.

Trygve slutter ikke før jeg drar meg vekk. Jeg er helt skjelven, men har lyst til å gjengjelde det gode han har gjort mot meg. Han ser på meg og smiler, han er blank i ansiktet av mine safter, og jeg kysser han lidenskapelig. Kjenner smaken av meg, blandet med hans deilige smak. Det er litt salt, men samtidig søtt. Jeg får lagt ham på ryggen og begynner å kysse ham forsiktig på hele kroppen. Det lukter nydusja mann av ham, og jeg nyter både lukten og smaken av ham. Jeg er fortatt ganske nummen etter behandlinga han har gitt meg, og konsentrerer meg først om brystvortene hans. Suger og slikker dem. Biter forsiktig og nyter å se på ansiktsuttrykket hans og høre stønnene som kommer. Bruker hendene mine på rumpa hans. Knar de deilige rumpeballene og stryker ham på innsiden av lårene. Masserer lett på området bak pungen. Stryker forsiktig over pungen hans og finner den steinharde pikken hans. Han gisper når jeg tar tak og koser med den. Leppene mine finner hodet og jeg kysser det ømt. En dråpe henger allerede utafor, jeg slikker den i meg. Det smaker salt, og godt. Jeg fukter leppene og tar ham i munnen. Han er stor, så jeg får ham ikke så langt inn, men det er tydelig at han liker det. Jeg gir hodet hans en spesialbehandling mens jeg har ham i munnen. Slikker det ømt både oppå og akkurat under. Han stønner og jeg merker at det ikke er lenge før han kommer. Men jeg har ikke tenkt å la ham slippe så lett. Jeg slutter å suge, og titter ertende opp på ham. Han ser hjelpeløst tilbake på meg – vil ha mer. Jeg har også lyst på mer pikk, så jeg fortsetter å suge, lar ham komme i munnen min. Kjenner at pikken hans tømmes, og han skriker ut der han ligger.

Jeg lar ham få noen minutter på å komme seg etter behandlinga mi. Klorer han forsiktig og lekent på ryggen. Kysser og biter på magen. Leker med fingrene gjennom håret på brystet hans. Det tar ikke lang tid før han er oppe og klar for omgang nummer to igjen. Han legger meg varsomt ned på ryggen og smører pikken sin i saftene mine før han forsiktig støter inn i den varme, lengtende grotten min. Jeg kjenner at jeg griper om det store lemmet hans. Rolig begynner han å støte. Jeg lar naboer være naboer og roper ut. Etter litt legger jeg det ene benet oppå skulderen hans, og han treffer gledespunktet mitt igjen. Jeg kjenner at pungen hans dasker inntil hullet bak for hvert støt, og det gjør meg bare enda mer opphisset. Han øker farten, og jeg kjenner at jeg begynner å bygge meg opp mot toppen igjen. Med en finger begynner han å massere knoppen min, og da tar det ikke lange stunden før jeg kommer igjen. Jeg hyler i ekstase og gisper etter luft. Jeg ser han inn i øynene i det han sliper seg løs og kommer han også. Jeg kan faktisk kjenne strømmene av sæd som pumpes inn i meg. Det er så fantastisk deilig. Han synker sammen oppå meg, og jeg stryker ham kjærlig på ryggen.

Han løfter på hodet og gir meg et kyss, før han snur seg over på siden. Jeg kjenner den varme væsken fra han som renner nedover låret mitt, og smiler. Legger hodet mitt på brystet hans og får to sterke bamsearmer rundt meg. Jeg tenker at dette er hvor jeg hører hjemme.

Trygve fortsatte å skjemme meg bort med mange kosestunder fremover. Både på terrassen, i stua og andre steder i leilighetene våre. Alt måtte utforskes. Men det er en annen historie.

Legg igjen en kommentar