Trønder i Bergen

Denne novellen er vist 10822 ganger.

For noen år siden var jeg på en jobbreise på vei til Bergen. Et par uker tidligere hadde jeg chattet og prater litt med en dame fra Bergen. Eva var i slutten av førtiårene og noen år eldre enn meg. Liten av vekst, 155, men mange fine kurver. Slike kurver som menn liker, ifølge Eva selv.
Jeg hadde egentlig lovt å ringe henne dersom jeg fikk en bergenstur, men hadde slått det fra meg. På tur over Dovre fant jeg ut at kanskje jeg skulle slå på tråden likevel. At hun var 12 – 13 år eldre enn meg spilte jo egentlig ingen rolle. Hun hadde jo vært veldig frisk i praten tidligere så hvorfor ikke tenkte jeg.
 
Jeg stoppet på Hjerkinn får å finne fram nummeret hennes, og snart var det en klingende, men søvnig bergensstemme i andre enden. Vekte jeg deg spør jeg. Ja, jeg har jobbet natta, men det er ok. Nå ligger jeg naken og strekker meg i sengen. Kommer du? Ja, jeg er på vei sier jeg, men er bare kommet til Dovre. "Då er du her i kveld då" kvitrer hun i andre enden. Skal du bli i Bergen lenge eller? spør hun. Jeg blir en uke omtrent. Kommer an på jobben. Skal bo på Admiral sier jeg. Det er vel ikke nødvendig, du kan godt få bo her. Avtalt at du skulle komme til Bergen å gi meg et realt knull sist vi snakket sammen? Jeg måtte jo si meg enig i det, men hadde kanskje ikke tenkt på bli konfrontert med dette sånn direkte nå.
 
Da er det vel greit da, sier hun. Jeg har friperiode i fire dager nå, så du skal nok får kjørt deg. Du var jo ganske stor i kjeften kan jeg huske… Etterhvert begynte vår forrige samtale å "rinne meg i hu". Vi hadde faktisk vært veldig åpne og direkte. Hun hadde spurt om alt mulig, og husket tydeligvis godt. Du, sier hun. Jeg er så spent at jeg kan nesten ikke vente. Gleder meg til å kjenne den store pikken din inni meg… har aldri ligget med noen som er over 20 cm….. mmm… og det store hodet med den trange forhuden er jeg aller mest spent på… Du Rolf, vet du.. jeg er kliss våt bare ved tanken.
 
Dette hørtes jo både lovende og opphissende ut, men samtidig ble det antakelig en slitsom uke i Bergen. Vi hadde pratet lenge og jeg var snart på Sel og skulle ta over til Vågå og legge kursen vestover. Det høres ut til at jeg må skynde meg til Bergen sier jeg. Du gjør meg stiv bare med praten din, sier jeg… og så har du en veldig sexy stemme. Takk, det var pent sagt. Liker stemmen din også. Gleder med til å høre den i øret samtidig med at du knuller meg… Det høres ut til at jeg bør stoppe og bunkre masse gummi, sier jeg. Du har vel ikke tenkt å la meg slippe med en omgang eller hva? Nei, vær du sikker,sier hun. Du slipper i ikke med 10 heller. I natt altså… og du.. det der med gummi kan du bare glemme. Skal jeg ha meg trønderpikk skal den være bar, og jeg vil kjenne den stramme forhuden din rulle frem og tilbake over pikkhodet…. og spruten vil jeg ihvertfall ha i meg. Men forresten, kjøp en pakke i tilfelle du skulle få lyst på en tur i "bakgården"….. det liker jeg godt når jeg er skikkelig gjennompult på forhånd. Og så kjøper du litt glide middel… nei forresten, glem det der med handling du Rolf. Jeg kan stikke ut å gjøre noen innkjøp. Kom deg heller til Bergen i en fart du.
 
Som sagt så gjort. Hardt trykk på gassen over mot Stryn, og videre til Bergen. En halvtime før jeg var framme ringte jeg opp Eva på nytt. Litt nervøs etter hvert, men mest spent. Hei, svarer en sexy stemme i andre enden. Jeg får en stiv en med det samme. Er du her snart, jeg er så spent. Har aldri invitert noen jeg egentlig ikke aner hvordan ser ut. Jeg har vært veldig fokusert på pikken din og slikt… og så har du en god og sexy stemme. Kan du beskrive deg selv litt mer? Nei, sier jeg. Nå er det for sent. Du trenger jo ikke se for å knulle meg, sier jeg. Må vel ta imot deg vel, sier Eva. Ja, men du kan vel ta et bind for øynene. Urettferdig om du kan se, og ikke jeg. Heng et bind til meg ute i vindfanget da vel, foreslår jeg, uten å tro at det blir alvor av det. OK, sier hun, men da skal du kle av deg ute i vindfanget, så kler jeg av meg inne i hallen. Så har vi bare bind for øynene begge to. Greit sier jeg, men ikke kikk når jeg kommer gående da. Nei da, kors på halsen lover hun. Vi prater i telefoner til jeg står på trappen til fin enebolig i utkanten av Bergen.
Nå går du inn i vindfanget, låser døren og kler av deg, kommanderer Eva. Så ringer du meg når du er klar. Hva er det hun pønsker på nå da? Jeg ringer henne og får beskjed om å åpne døren inn i hallen og vende meg mot høyre. Nå kan jeg høre at Eva er i samme rom som meg, men jeg ser jo ingen ting. Gå ned på kne og gå tre skritt innover kommandere Eva. Har du ståpikk spør hun. Ja gjett svarer jeg, den står rett opp og ut, og forhuden har jeg trukket bakover. Det er kommet noen blanke dråper disse har jeg smurt ut over hodet… Jeg kan høre Eva puste like foran meg. Dette er det det mest vanvittig spennende jeg har vært med på. Kom nærmere sier hun med hæs stemme. Brått kjenner jeg pikken støte mot varm hud, og jeg kjenner en fot mot kneet og en varm liten hånd som tar omt tak rundt skaftet og drar meg forsiktig fremover.
 
Samtidig kjennet jeg varmen av plaskvåt åpen fitte mot pikkhodet. Jeg griper om runde velformede hofter og presser meg sakte inn i henne, tomme for tomme. Er forsiktig for jeg vet at jeg ofte når bunnen før hale staken er inne, men Eva på 1,55 tar imot og tar imot…. helt til den runde baken presser mot lårene mine….. Hun har knapt pustet mens jeg sakte borret meg inn i henne. Nå sukker hun som om hun er i himmelen og presser baken med roterende bevegelser mot meg mens hun kjæler for ballene mine med en hånd. Jeg klarer ikke være forsiktig lenger så jeg jager staken hardt inn i henne i noen lange tak. Må stoppe for ikke å komme. Tar meg på tak og teller sauer mens jeg fortsetter å pumpe ut inn av Evas plaskvåte fitte, mens jeg lirker en finger fram og finner klitten. Den trenger ikke mye beandling før hun kommer… og det gjør hun med spasmer og lange ul. Jeg roer ned litt og fortsetter å ta henne i lange tak slik at jeg kjenner forhuden rulles frem og tilbake inne i den varme tunnelen. Nå sier Eva, nå kjenner jeg det, jeg kjenner det store hodet og huden som ruller… det er bare sykt deilig… knulle meg, knull meg… Brått ringer et eggur på kjøkkenet. Faen og, sier Eva, nå er maten klar. Da har vi knuller i tre kvarter alt. På tide med et kjapt ritt før maten, sier jeg og drar henne med meg ned på golvet. Ri meg kommandere jeg. Hun skrever villig over meg, stryker med over brystkassen og overarmene. Så stor du er sier hun, og så hårete. Kjempedeilig med skikkelig hårete mannfolk.
 
Mens hun har utforsket hår og armer og slikt har jeg latt pikken leteseg fram til fitteåpningen igjen, der hun sitter skrevende over meg. Jeg kjenner at hodet er nesten innenfor og jeg tar et solid og bestemt tak rundt hoftene hennes og presser meg samtidig hardt opp og inn i en våt og villig grotte. Eva ligger med de fyldige brystene mot brystkassen min, med baken i været og nyter å bli knullet nedenfra. Du er deilig hvisker jeg, en sexy stemme, lukter deilig, kjempegode hofter å ta tak mot…. og du elsker som en gudinne.. kan vi se nå tror du? Ja, sier Eva med skjelvende stemme og river av oss øyebindene.
 
Hun er pen, kobberrødt krøllete hår flommer rundt et ovalt ansikt, men.. er hun på vei igjen? jeg hvisker i øret hennes at at hun er skjønn, deilig og sexy. Ber henne slippe fitta løs mot kukskaftet og la det komme…. jaaa… jaaa…jaaaaaa…. jeg kommer stønner hun… kom med med meg.. la det gå i meg…. la meg kjenne saften din langt inne i meg…. sprut det i meg… jeg kjenner hun vrir seg for å nå ballene mine med fingrene… det er som å trykke på en avtrekker…. sæden pumpes inne i henne i strømmer…. jeg kommer og kommer… kjenner at hun melker meg med sakte med knipende bevegelser opp og ned langs den halvstive staken. Likevel kjenner jeg det renner nedover langs skaftet og samler seg ved roten.
 
 
Nå må jeg se til maten sier hun….. men jeg vil ha en liten aperetiff…. hun løfter seg av og tar den klissete halvstive pikken i munnen og smatter fornøyd.
Hun slikker meg ren med sukk og smatt…. jeg er stiv som en påle igjen.. hun er en drøm og jeg kan ikke være dårligere…. jeg drar henne mot meg så jeg kommer til fitteåpningen med munn og tunge… har smakt sæd før når jeg har kysset jenter rett er en blow, men aldri slikket noen ren. Nå var det bare helt naturlig, og Eva satte virkelig pris på det. Jeg kunne ikke dy meg for å la tunge vandre innom klitten av og til…. bare sånn tilfeldig selvsagt, men nok til å tenne Eva igjen. Kjente det tydelig på sugingen hennes…. og stønnene. Samtidig tenkte jeg på maten og intensiverte behandlingen av klitoris… "å gosh a meg" som hun kom… satte hodet mitt i en skrustikke og skalv… jeg var godt på vei og stilte meg på kne ved siden av henne og hjalp meg selv litt…… til hun fikk igjen pusten. Jeg var like før da hun heiste seg opp på albuen og fant pikken med en trutmunn og skarpe negler som raspet ballene… jeg kommer, stønnet jeg, sug meg tom… og hun sugde, og gode mann for en orgasme….. Å HJELP, vi har glemt maten…….

Legg igjen en kommentar