Trude, Helene og jeg

Denne novellen er vist 19378 ganger.

Jeg og kjæresten min, Trude, hadde lenge planlagt å tilbringe sommerferien på hytta. Hytta som ligger nær et vann i skogen hadde lenge vært vårt lille paradis, hvor vi helt uten forstyrrelser fra andre kunne leve ut våre lyster og fantasier. Vi hadde begge gledet oss lenge til å tilbringe to uker i skog og mark, og selvfølgelig også fordi vi visste at sex i friluft ikke vær noe problem der.

Vi var nesten ferdig med å pakke da Trude fikk en telefon. Det var ei venninde av henne. Helene heter hun og hun hadde akkurat slått opp med kjæresten sin. De hadde visst vært sammen i nesten to år, så hun hadde det ganske vanskelig for tiden. De snakken lenge sammen på telefon, og jeg forstod at Trude syntes veldig synd på henne. «Vi kan jo godt be henne med på hytta», sa jeg til Trude, og det var hun jo egentlig enig i, selvom det ville koste oss vår etterlengtede «skogsex». Men venner kommer jo først, og Helene takker ja til å være med.

I og med at Helene ikke bodde mer enn femten minutter unna, kjørte vi likeså godt innom og hentet henne på veien til hytta. Vi kunne se hvordan øynene hennes lyste av glede da hun kom ut med bagasjen sin. Både jeg og Trude var enig om at dette var verdt det lille «offeret», og den to timer lange turen til hytta var igang.

På veien opp ble jeg selv sittende litt «utafor», både fordi jeg kjørte, men også fordi to gode venninner prater godt nok sammen selv, om dere forstår. Jeg ble derfor sittene og lytte til alt mellom himmel og jord. Klær, sminke, hårfarge etc var typiske gjengangere, men da samtalen deres gled mer over på sex ble ting brått litt mer spennende. Forøvrig var det Helene som startet å prate om sex. Trude og jeg ble nok litt overraske over at hun ville prate om dette nå, men det så ut til at hun koste seg. Og det gjorde iallfall Trude og jeg.

Da vi omsider kom frem hadde samtalen allerede nådd sitt andre klimax, og penisstørrelser og orgasmer var hett samtaletema. Trude hadde hele tiden sett bort på meg med ømme og lengtende blikk under samtalen, så jeg var nok litt trist over at vi ikke skulle få leve ut fantasiene våre alene.

Vi pakket ut det vi hadde med oss, og gjorde istand hytta for tiden vi skulle være der. Trude og Helene som hadde avtalt at de skulle bade holdt på i finne frem badetøyet. Jeg gikk ut av hytta i ren høfflighet da jeg forstod at de ville skifte, men overraskelsen ble noe stor da de begge kom splitter nakne ut. «Bli med å bad du også», sa de nærmest i kor, så det var tydelig at iallfall de hadde funnet tonen. Litt satt ut av synet jeg ble servert, fikk jeg jo ut at jeg gjerne ble med ned til vannet.
Før jeg visste ordet av det begynte de å rive av meg klærne der jeg stod, før de tok meg i vær sin arm og dro meg ned mo vannet. «Kom. Du trenger ikke klær her», sa de, og jeg fulgte villig meg.

Vannet var noe kaldere enn vi hadde håpet på, så vi måtte bruke litt tid til å venne oss til temperaturen. Imens jeg stod i vannkanten skjedde jo selvfølgelig det jeg egentlig ikke hadde håpet skulle skje. I synet av de to flotte kvinnene klarte jeg simpelthen ikke å hindre pikken i å vokse, så der ble jeg stående mitt i skogen, med to flotte kvinner, og en god beinhard pikk. Jeg var kort sagt flau der jeg sto, og Trude og Helene stod i vannkanten å stirret, før de begynte å le. Begynte å le selv for det må nok ha vært litt komisk. Jentene svømte samme litt lenger ut i vannet, og jeg fulgte gladelig etter. Jeg kom bort til dem, og det var nesten uten tvil at jeg kunne se at noe var på gang. De holdt tett rundt hverandre, før de pluttselig dukket under vannet. Hva de mente med det hadde jeg ingen anelse om, men da jeg kjente at noen grep tak i pikken min tok jeg hintet. Brått kom de opp av vannet rett foran meg, begge med et brett smil. Trude kom bort til meg å begynte å kysse meg ømt, mens hun vinket Helene nærmere. Vi stirret lenge på hverandre med våte blikk, før Trude tok iniativet. «Vil du ta oss begge to», spurte hun svært så sensuelt. «Vil du knulle to kvinner idag», sa hun like etterpå. Jeg var så kåt at jeg ikke kunne si nei, og eventyret var igang.

Vi holdt rundt hverandre alle tre og kysset og klinte vel og lenge, med hender som fomlet frem og tilbake på kjønnsorganene til hverandre. Etter en liten stund svømte vi tilbake til land og la ut badehåndklærne vi hadde tatt med. Jentene la seg ned, og begynte å kysse hverandre. Jeg la meg ned ved siden av dem å kysset de begge fra topp til tå. Mens jeg kysset rumpa til Helene, kjente jeg Trude tok et godt tak om pikken min og begynte å suge meg. Helene satte seg skrevs over meg slik at jeg kunne slikke henne, mens hun slikket den våte fitta til Trude.

Det var så ufattelig deilig. Har lå jeg langt uten i skogen sammen med to deilige kvinner som ikke viste det minste tegn på holde tilbake noe. Jeg kjente at Trude koste seg godt meg jernet mitt, men nå var jeg så kåt at jeg ville inn i henne. Trude reiste seg opp og bøyde seg helt ned slik at jeg fikk det beste utgangspunktet på fitta hennes. Jeg ledet kuken sakte inn i henne, mens jeg lot tunga løpe villt med tunga til Helene. Det var ubeskrivelig deilig. Jeg knulla Trude alt jeg kunne og lot hendene mine beføle de faste å fine brystene til Helene. Aldri før hadde jeg vært så kåt. Det var nesten som om å være i en drømmeverden. Etter en liten stund ville Trude jat jeg skulle knulle Helene også. Hun hvisket meg i øret; «Ta henne. Hun trenger det». Mer skulle det ikke til, før jeg løftet Helene opp og tredde henne nedover pikken. Hun var rett og slett fantastisk. Den vakre slanke kvinnen lukket øynene, og hoppet opp og ned i armene mine, mens pikken min sto som et herdet spyd inn i henne. I mens kjente jeg at Trude slikket pungen min ren for Helenes og mine safter som rant nedover. Jeg kjente at orgasmen nærmet seg så jeg gyv løs alt jeg maktet, mens Helene småskrek i ekstase. Rett før jeg kom hoppet hun av meg, og satte seg på huk ved siden av Trude. Jeg tok hintet å spylte ned de to med spermen min. Jentene smattet og lo mens de slikket i seg av meg, før de «kranglet» om hvem som skulle gjøre meg ren.

Etter akten la vi oss ned på bakken mens vi små lo. «Vi orker mer etterpå, gjør vi ikke», sa Trude og så bort på meg og Helene. «Uten tvil», sa vi i kor, før vi sovnet på bakken ved vannet.

Vi hadde sex så å si hele tiden den ferien, og neste år håper både jeg og Trude at også Helene vil være med…

Legg igjen en kommentar