Truls, Gry og meg… del 1

Denne novellen er vist 20151 ganger.

Kompisen min Truls og eg var på byn sammen, med brunt brennevin det ble  preiking om alt ifra fotball til fitte. Truls hadde fått seg ny dame for tre  uker siden, hun het Gry og var enormt deilig, typisk Truls å få den deiligste  damen.. Typisk for han var jo ganske vakker selv, og typisk litt stilig i  klærerene og har alltid hatt draget på damene.

Under praten diskuterte vi kva som var best av brennevinet og Truls kom til å
innsistere på at eg måtte vere med han tilbake til leiligheten å tømme ei flaske med Jamson med han…
Vi ramla oss ut i gaten og gikk til leiligheten hans, den var bare 10 minutter unna sentrum så det var kort vei å gå.

Da vi kom opp trappa til leiligheten å fikk låst oss inn så fikk vi oss ein overaskelse,
"hysj", sier Truls lavt til meg, "Gry er her, trodde ikkje hun skulle komme før i morgen eg"

Vi lista oss stille gjennom gangen og mot stuen men bare for å finne den tom. Det var rimlig seint så hun hadde heilt sikkert lagt seg…

Det var lys ved soverommet og døra sto på gløtt,  Vi lista oss bort til døra og kikket forsiktig inn, heilt stille og uten å røpe at vi var der…

Mitt livs beste øyeblikk (så langt) og hvilket blikk.. Der låg Gry i sengen, med bare Bh og string truse.. Vi stivnet heilt.. Truls sto litt forran meg bøyd fremmover og eg tittet over skulderen hans, og nøt synet.. Gry hadde høyre hånden nede i trusen, øynene var lukket og hånden roterte rundt klitoris.

Vi sto der i over ett minutt, ingen sa noe, men kuken min hadde vokst, eg var ikkje aleine med å vere påvirka der, Truls hadde nok det teltet han også for han masserte seg i skrittet med eit salig blikk inn i det opplyste soverommet..

Gry ble mere aktiv der hun lå å fantaserte, hun tok venstrehånden å grep fatt i puppene sine, ene først så den andre, knep brystvorten og stønnet svakt for seg selv.
 Dette ble for mykje for meg, kuken min sto som ein stolpe, Truls hadde åpnet smekken sin og beggynt å runke, trur han hadde gløymt at eg sto rett bak han…

Pluttslig flyttet Gry hånden ut ifra trusen og åpnet øynene, hadde hun oppdaget oss? I neste sekund skøv hun opp rumpen fra sengen, fremdeles lå hun på rygg men drog stringen i trusa til siden og tok hånden under låret og førte den opp mot rumpa og presset to fingre inn mens den venstre hånden søkte fra puppene ned mot fitta og masserte hardt.
Hun stønnet enda hardere nå..  Truls ser bak på meg å smiler, "lurer på om det er noe godt, å ha noen i rumpa meiner eg." 
Eg var så kåt og forkusert på å komme at eg svitsjet heilt ut…

Eg tok ut kuken min, kjente den traff på varm hud, Truls hadde trukket ned buksa si nok til at rumpa hans var ute i det fri, Truls stirret inn i rommet igjen på den deilige jenta som lå der å koste med seg selv..
 To gode runke tak og kuken var godt smørt av precum, eg tok tak  i roten og vippet kuken litt opp.. tuppen av kuken lå helt inntil rumpehullet til Truls, han kjente nok godt at for hvert runketak eg tok var eg enda nærmere hullet hans, han lot det skje. Sakte men sikkert bevegde han rumpen sin bakover  og kuken min gikk litt og litt inn i han..

Gry lå fremdeles og fingret seg fibrilsk, grep tak i eit langt stearinlys som lå på nattbordet og førte det inn i fitta,  hun hadde no fire fingre inni rumpa som hun roterte med.

Truls runket enda, eg var no kommet så godt inn i han at eg kunne ikkje holde rundt kuken min lengre, men sakte men sikkert beggynte eg å jukke inn i han, tok tak i hofta og kjente kukken gikk heilt inn og det var deilig..

Det var rimlig sprøtt, vi var begge blitt så oppkåta av å sjå jenta ligge forran oss å onanere, å alikevel hadde det endt opp med at eg tok han sakte bakfra. han la eine hånden bak på meg å støtet imot, han likte det ganske godt og det var tydlig at det var ikkje første gangen han hadde noe i rumpa (men der igjen så hadde han eit litt tykt og langt stearinlys på nattbordet …!)
 Eg la meg fremover og tok tak i kuken hans, runket han sakte når eg jukket, det heile nærmet seg eit klimax og hun inne var like i tet hun også for plutselig så strakk hun rygg å stønnet hardt, hun kom så ein varm sommerdag, med begge hendene rundt (og inni) rumpen og ein stake mellom beina. Eg kjente eg at eg ikkje hadde kjangs og eg tømte meg i Truls, han spruta sjølv over døra, inn i rommet  og greip tak i døra for å ikkje miste ballansen.

Med eit så åpna den seg og Gry spratt bakover i senga med store øyner over å ha blitt tatt på fersken,  eit blikk som ikkje kan beskrives med ord når hun såg oss..

Truls bøyd fremover med buksa på knærene, med meg hengene bak med kuken i rumpa hans og hendene på hoftene, det var ingen tvil om kva vi holdt på med…

Kva som skjedde etterpå..  tja, det kan jo komme i ein del to vist dere likte denne..

ps. Min første novelle (og ikkje spesiellt flink i rettskriving og sånn så kritikk på det blir ikkje tatt så høytydlig)

 

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar