Truseløs sommerdag

Denne novellen er vist 20492 ganger.

Du ser ut vinduet i bilen og får solen truffet rett på ansiktet.  Du smiler og tenker for deg selv at denne dagen må utnyttes. Etter å ha kjørt i ca 30 minutter legger du hånden på låret mitt og spør om vi skal stoppe noe sted. Du kjenner området best så jeg ber deg om å stoppe et sted du har i tankene. Tankene går med en gang mot et sted hvor vi kan være alene. Under kjøreturen har jeg lagt merke til at du har blikket opp de nakne beina mine, og på kjole kanten min. Jeg ser at du liker det du ser. Jeg tar hånden din og drar den på låret mitt nesten helt oppe ved skrittet mitt. Jeg ser at du svelger tungt men tar hånden tilbake fordi du må gire. Jeg knepper forsiktig opp knapene på kjolen min foran, bare for å tease og for at puppene mine skal bli mer synlige. Jeg vet du vil se, men du tør ikke.

Du stopper bilen, ser bort på meg uten å gi noen tegn i ansiktet og går ut. Du har egentlig vist meg lite interesse, og jeg vet egentlig ikke hva du har i tankene. Jeg går ut etter deg, og står og ser sammen med deg utover vannet du har parkert ved.  Du går nærmere vannet, og setter deg på fjellet. Jeg blir stående å studere deg litt på avstand, for kroppen din ser utrolig trygg og maskulin ut.  Jeg bestemmer meg for å ta tak i armene dine og spør om du vil bade, men du smiler og takker nei.  Jeg sukker litt skuffet, men trekker på skuldrene og går ned mot vannet for å kjenne om det er varmt.

Jeg tar tak i kjolen min og drar den av meg. Jeg hører at du reagerer siden jeg ikke har tatt på meg truse i dag, og står der nesten naken med bare bh på.  Jeg kjenner at blikket ditt svir seg i ryggen min, og vet du studerer rumpen min.  Rumpen som strutter mot deg. Jeg snur meg, og spør om du fortsatt ikke vil bli med. Du er like dum og sta og sier fortsatt nei, men jeg ser på kroppen din at du gjerne ville hoppet rett uti med meg med en gang.  Jeg går forsiktig uti, og står til slutt med vann opp til brystene. Jeg tar vannet i hendene og lar det forsiktig renne over brystene mine og skuldrene mine.  Plutselig kommer det en masse vann over hodet mitt, og plutselig blir jeg dyttet opp mot fjellveggen.  

Du står der rett foran meg, med våte klær og et veldig intenst blikk i øynene.  Jeg smiler og lar hendene mine dra av vannet av håret ditt mens jeg drar hodet ditt til meg og kysser deg. Du responderer med å ta å løfte det ene beinet mitt opp mot hoftene dine, og kline hett med meg.  Munnen og tungen din smaker rent ferskvann av vannet du akkurat har kommet opp av. Du tar tak i det andre beinet mitt og løfter skrittet mitt mot pikken din, og jeg blir kåt av hvor hard den er. Du lar meg hvile mot fjellveggen mens du knepper opp bh’n min. Du kysser deg nedover halsen min, og lar tungen din til slutt leke med nipplene mine. De blir harde, og jeg begynner å stønne av hvor deilig det er å kjenne deg leke med de ømme punktene mine. 

Du vil ha meg med en gang, så du knepper opp buksen din, og presser pikken din inn i meg. Jeg stønner og klorer meg fast i deg, for du er så stor og fyller meg helt opp. Du tar tak i hoftene mine og presser meg opp og ned mens du kysser nipplene mine. Jeg legger bare hodet bakover og stønner av nytelsen du gir meg.  Jeg blir litt keen på å smake litt mer på pikken din, så jeg dukker under vann og lar pikken din gli inn i munnen min. jeg suger deg til jeg ikke har mer luft igjen, og kommer opp til deg igjen. Du tar meg imot med et smil, og kysser meg vilt igjen.  Leppene dine gjør meg enda mer kåt, og jeg vil ha mer av deg.

Du løfter meg bort til strandkanten og legger meg ned. Du står og lener deg over meg, mens det drypper vann fra kroppen din ned på kroppen min. Jeg smiler til deg, legger hendene mine rundt halsen din og venter på at du skal presse pikken din inn i meg.  Du lar pikken din gli litt inn, men tar den fort ut. Jeg reagerer, men du bare smiler og kysser deg nedover mot fitten min.  Du kysser deg nedover lepene mine, sprer leppene mine med fingrene og slikker meg til jeg nesten får orgasme.  Før jeg kommer så løfter du deg opp mot meg, og presser deg helt inn mens du kysser meg lett på leppene.  Jeg klynker av den deilige sexen du gir meg, og nyter hver eneste gang du bunner meg. Du setter deg på knærne, løfter meg opp, tar tak i hoftene mine og presser meg frem og tilbake til jeg til slutt må skrike når orgasmen kommer. 

Jeg lener meg forsiktig over skuldrene dine av nytelse. Men reiser meg fort opp for nå er det din tur til å komme.. Jeg setter meg ned på alle fire, og lar tungen min forsiktig sirklere på den fortsatt harde pikken din. Jeg tar forsiktig tak nederst på pikken, og lar pikken gli helt ned i munnen min. du stønner.  Jeg lar den gli opp og ned mens jeg lar tungen sirklere på hodet. Jeg hører at du nyter det, og fortsetter med å runke mer med hånden samtidig som jeg suger på samme måte som jeg gjør. Jeg gjør det fortere og fortere, og du blir kåtere og kåtere. Du tar hendene på hodet mitt, og presser meg opp og ned, fortere og fortere til du til slutt stønner høyt av orgasme. Du fyller hele munnen min, og jeg svelger det til din store glede.   Du smiler, og kysser meg som en takk for all nytelsen. 

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar