Tøsens drøm Del 2 – Tilfredsstillende

Denne novellen er vist 8887 ganger.

Herren løsnet gagen, og det var godt å få den vekk. Jeg takker Herren for at jeg får slippe den, men får til svar at det bare er for en liten stund.» Tøsen måtte ikke tro at han har kjøpt en gag for å bare bruke den bare en halv time…» Jeg følte meg så ydmykende der jeg lå, blottet for min Herre. Han kunne gjøre absolutt hva han ville med meg, kroppen min var jo hans eiendom. Herren var bestemt, rettferdig og omsorgsfull. Til tross for at Herren hadde bindt meg slik at jeg var total hjelpesløs, hadde han lagt puter for å støtte ryggen min der jeg lå skrevende for Herren. Men jeg merket at jeg var «sårbar» der jeg lå, begge mine hull var lett tilgjengelig og hele rompa lå der blottet.

Jeg kjente pisken beføle den nakne huden min, Herre lot den gli nedover fra halsen. Den streifet brystene, nedover mot magen og deretter over kliten og den stoppet på innsiden av venstre lår. Jeg kjente pusten bare ble mer og mer intens, jeg visste snart at jeg skulle få kjenne mine første piskeslag. Pisken lignet en liten «fluesmekker», av lær. Og jeg var glad ikke Herren hadde valgt ut en annen pisk. «tøs, jeg har flere pisker å velge mellom» kom det fra Herren, og du vet jeg kommer til å bruke dem på deg» Ingenting klarte jeg å holde skjult for Herren, ikke skulle jeg gjøre det heller. Men noen ganger følte jeg at jeg nesten tenkte høyt, evnen til Herren kunne være veldig voldsom. Men som Herren har påpekt mange ganger, tøsen røper seg og tøsen er lett å lese.

«Tøsen skal nå fortelle hva hun er, for hvert slag hun får. Dette er bare oppvarming. Når jeg sier ifra, skal tøsen telle slagene og takke Herren. Er det oppfattet ?» Lydig svarer jeg Ja Herre og jeg kjenner første sviende slaget på innsiden av låret.

«Tøsen er en liten kåting som skal tilfredstille sin Herre… » og biter tennene sammen når andre slaget kommer på det andre låret. Tøsen skal alltid være lydig mot sin Herre og jeg hyler til når venstre lår igjen får kjenne pisken. Tøsen skal krype og trygle for sin Herre.
Tøsen skal være sexleketøy for Herren. En deilig varm hånd legges på fitta, kjærtegner og leker med den store kliten. Tre kjappe rapp med håndflaten og jeg stønner intens. Pisken ligger ved haken, et tegn på at jeg skal se på Herren. Herren liker reaksjonen, og forteller meg nå at jeg skal begynne å telle og takke.

De første piskeslagene på rompa kjennes ikke så ille ut, jeg teller og takker for hvert slag Herren gir meg. Men så øker tempoet og piskeslagene har blir hardere, mer intense og raskere. Jeg mister grepet på tellinga, og Herren stopper opp. «Hva slags tøs er dette da, som ikke en gang klarer å telle sine egne piskeslag?» Men han stryker meg på kinnet og sier at vi får ta dette som en trening siden det er første gang for tøsen. Jeg takker ham nok en gang og tør ikke vike blikket mitt.

To blanke vaginalkuler blinker i hånden hans og før jeg rekker å tenke tanken, har Herren dyttet dem inn i fittas varme hule. «Jaggu ikke vanskelig å få de inn» smiler Herren bredt. Jeg kjenner at jeg må knipe ekstra med fitteleppene for å holde kulene på plass. Herren løsner opp og det var deilig å få hendene frie, bena løsnes men mansjettene beholdes på. «Tøsen kan gå ut av sengen nå, stå i posisjon som Herren ønsker»

«Ja Herre og jeg går ut av sengen. Jeg steller meg foran Herren, legger hendene bak på ryggen, spredte ben og klemmer fittemusklene for å holde kulene på plass. «Herren ser at tøsen jobber, og det er bra!» Alle dine hull skal merkes at de blir brukt, og tøsen skal kjenne ømhet. Tøsen skal slite, jobbe og belønnes om hun er flink nok.»

Takk Herre, og neier forsiktig. Sprer bena igjen for min Herre. Kjenner at kulene er tunge og jeg må knipe hardt med fittemusklene mine for å holde de på plass. «Tøsen skal nå få brystklemmer på seg og suge min kuk, hun skal tilfredstille Herren før hun får lov å ta seg en dusj.» Smerten joger ned til lilletåen idet Herren skrur fast klemmene til niplene, kjettingen til den andre klemmen slik at Herren kan feste ekstra vekter på om Herren ønsker det.

Herren sjekker om brystklemmene sitter ordentlig fast ved å dra i kjettingen, og jeg får store problemer med å stå stille. Kroppen min følger etter Herrens draing av kjettingen og en «dunk» lyd høres. Jeg skriker til og skjærer grimaser av smerten, men allikevel får jeg enorm kåthetsfølelse inni meg. Et sviende slag over kinnet får jeg idet Herren tar haken min og ber meg åpne munnen. Jeg kjenner den blanke tunge vaginalkulen i munnen min og smaken av mine egne safter. Herren gir tegn på at jeg skal spytte ut kulen og igjen kjenner jeg at han dytter vaginalkulen på plass i min varme kåte våte fitte.

Herren holder brystlenken og befaler meg å knele foran hans føtter. Jeg nikker og gjør Herren det han befaler. Herren setter på en ekstra tung vekt på brystlenken og ber meg ta frem Herrens kuk, runke og suge ham til Herren kommer. Jeg nikker. Tar mine hender og beføler Herrens kuk, legger den i min hånd og runker den. Kuken er allerede stor og stiv og med øyekontakt med Herren lukker jeg min munn rundt Herrens kuk. Jeg begynner å suge Herrens kuk, langt ned til roten. Sluker den helt og suger Herren slik han ønsker. Jeg passer på at mine ben er spredt, og merker jeg har store problemer med å holde kulene på plass. «Stopp tøs, la meg hjelpe slik at du får konsentrert deg om dine oppgave» Sett deg på huk foran meg og skrev og trykk kulene ut for din Herre»

Jeg setter meg på huk og trykker ut kulene for min Herre. Jeg tar kulene opp og slikker de rene før jeg gir kulene til Herren. «Så kan du knele foran din Herre og la din tøse munn fylles av Herrens safter.» Jeg kjenner Herren tar tak i kjettingen og legger den på oversiden av kukken, drar meg til seg og jeg åpner min munn. Kjenner han tar tak i håret mitt og holder meg fast. Herren knuller min munn kraftig, kjenner brystlenken napper ekstra i for hvert juk og jeg kjenner kuken langt ned i halsen.

Kjenner godt at min tøsemunn blir brukt, kjenner min fitte har jobbet. En glede å tilfredstille min Herre. Det pumpes godt i kuken hans, munnen min fylles godt av Herrens safter. Jeg svelger, søler ingenting. Herren liker ikke at hans safter sløses bort. Herren klapper meg på hodet, gir tegn på at jeg skal reise meg opp. Jeg steller meg i posisjon slik Herren ønsker, hendene bak ryggen, spredte ben og ser på Herren. Han tar vekk brystlenken, masserer brystene og jeg kjenner ømhet i niplene mine.

«Tøsen har jobbet med sine fittemuskler, sin tøsemunn og brystene har fått kjenne litt. Dine lår og din rompe har fått smake pisken. Ditt siste hull skal brukes, Herren har ikke glemt den. Det blir en lang dag for tøsen, og hun skal jobbe og slite for sin Herre. Nå kan tøsen ta seg en rask dusj, Herren forlanger nybarbert fitte og tøsen får 10 minutter på seg. Da skal tøsen være på sin plass hos sin Herre, ved hans ben slik en tispe skal. Er det oppfattet?»

Jeg nikker lydig, neier dypt. Tar av meg mansjettene. Men halsbåndet beholdes på, slik at jeg ikke skal glemme hvem sin tøs hun er mener Herren. Lydig går jeg ut døren, kjenner blikket fra Herren….nok en sitrende følelse av at han eier meg fullt og helt. Han kan bruke meg slik han vil, og min kropp skal være tilgjengelig når Herren ønsker.

Legg igjen en kommentar