Tøsens drøm Del I – Våkne opp!!

Denne novellen er vist 10335 ganger.

En kjølig bris smyger seg over kroppen der jeg ligger sovende, jeg prøver å finne dynen men merker at noe hindrer meg i å gjøre det. Litt småirritert blir jeg, men våkner brått av en gjenkjent stemme. Jeg ser min Herre står ved sengen, og skjønner fort hvorfor jeg ikke kan røre på meg.

Jeg løfter hodet så vidt opp og ser nedover min kropp som ligger der formet som en stjerne, helt naken. Bindt i armer og ben, ingen sjangs til å stikke av, ingen sjangs til å forsvare meg. Jeg kjenner igjen det velkjente halsbåndet som min Herre har satt på uten at jeg har merket noe som helst. Skjønner at jeg er under hans vinger og at jeg skal adlyde hver minste tegn. Halsbåndet er tegn på hva en tøs er, hva en tøs skal gjøre og hva en tøs skal gjennomgå.

Når tøsen har på seg halsbåndet får hun ikke lov å si noe, bare nikke og takke Herren. Uten halsbånd får hun lov å spørre sin Herre og ønske, men det er allikvel Herren som bestemmer. Det er ikke ofte tøsen får lov å gå uten halsbånd, halsbåndet kommer fort på når hun møter Herren. Så hvis hun lurer på noe får hun lov å spørre Herren i andre anledninger. Som Herren påminner tøsen om er kroppen hennes hans eiendom. Tøsen skal glede og tenne sin Herre. Tilfredstille ham på alle tenkelige måter. Og viser hun tegn på ulydighet, eller nøling er han ikke nådig.

Jeg husker godt sist jeg gjorde Herren fornøyd, men allikevel gjorde jeg en bitte liten tabbe. Jeg ba om Unnskyld til min Herre, men for sent. Herren bare fnyste og sa at dette var noe jeg absolutt skulle huske på heretter. Jeg nikket bare og sa at jeg fortjente en påminnelse på at jeg var en tøs, en fysisk påkjennelse hvor tøsaktig jeg skulle være for min Herre. Det ble en brå avslutning sist, og jeg hørte ikke noe fra min Herre på flere dager. Jeg følte meg så avhengi av Herren, men turde ikke å ta kontakt med Herren. Jeg lengtet veldig etter min Herre, og jeg følte bare at dagene sneglet seg av sted. Etter mange lange dager, fikk jeg en melding på mobilen at jeg skulle være klar for min Herre. Men det stod ikke når og hvor…

«Nå, hvordan har tiden vært uten meg min lille tøs?» hører jeg Herren sier der jeg ligger skrevende og blottet for min Herre i min egen seng. Jeg svarer at lengselen har vært enorm etter min Herre, og vil mer enn gjerne tjene min Herre for den tapte tiden. Herren nikker fornøyd og bøyer seg ned for å hente noe. «Herren har kjøpt noe til tøsen, for sin tabbe sist», han glemmer ikke hva tøsen gjorde sist» Hele kroppen sitrer fra lille tå og helt opp i fingrene av den bestemte stemmen, men allikvel myk og omsorgsfull. Jeg takker Herren for gaven og skjønner nå at det blir mine siste ord på en stund.

Herren bøyer seg over tøsen og legger den i min munn, strammer til. Stramt nok til å kjenne gagen i munnen, en varme spres over hele kroppen min og jeg kjenner at jeg higer etter pusten.
Herren er oppmerksomhet på reaksjonen min og fryder seg over makten han har der han står over meg. Jeg lukker øynene for å skjule attråen jeg kjenner, og kjenner et sviende klapp på kinnet.

«Herren skal se øynene hele tiden, og tøsen skal ikke skjule noe for meg» er det oppfattet?
Jeg nikker lydig og følger bevegelsen til Herren. Kjenner hånden hans stryke kinnet mitt, og merker noe varmt på magen. Hendene til Herren beføler hver minste område fra magen og opp, han unngår brystene mine med hensikt. Jeg kjenner oljen masseres inn i huden, jeg begynner å slappe av igjen og finne roen. Da jeg plutselig kjenner en enorm spenning og det joger en sitrende følelse igjen i kroppen min. Herren kniper brystvortene hardt og drar i de, jeg løfter hodet halveis opp av «smerte» og spenner lårmusklene mine samtidig. Han slipper de brått. Ser på med med granskende blikk, en følelse av at han ser tvers imellom. Uten forvarsel, kjenner jeg to fingre inn i fitta mi, Han sprer fingrene, vier ut fitta og fingerknuller meg hardt og lenge. Jeg klemmer fittemusklene automatisk sammen av ren reaksjon, noe som Herren liker svært godt.

«Fitta til tøsen renner her ser jeg, du vet at tøsen må spørre om lov først» og det har hun jo ikke gjort». Herren rister på hodet. Litt kontroll må du ha tøs, i dag skal du pines tøs. Straffes. Dagen blir lang, og jeg skal leke med deg, bruke deg og du skal få slite i dag tøs. Du skal føle en sånn attrå og lengsel som du neppe har kjent før, og du skal virkelig vise hva du duger til tøs.

De ordene brenner seg fast, jeg bare nikker lydig der jeg ligger. «Hvordan skal jeg prøve å få spurt om lov om å være våt der nede, når jeg har en gag i munn» tenker jeg der jeg ligger. Før jeg igjen spenner alle musklene i kroppen min, fordi Herren har spredt de oppsvulmende fitteleppene til side og suger og slikker. Leker med den store kliten min, og tungen til Herren er overalt kjennes det som. Jeg prøver å jukke imot av kåthet, men klarer ikke. Jo mer jeg røsker i mansjettene som er lenket til sengen, jo mer strammes det til. Et sviende smerte på det andre kinnet, nok en påminnelse over at jeg har lukket øynene mine.

«Skjerp deg tøs, du kan bedre..» Jeg holder snart ikke ut tenker jeg der jeg ligger, og jeg kjenner at Herren løsner opp bena mine. Tror at Herren har lest mine tanker, men det ble ikke mange sekunder før jeg fikk en ny stilling. Jeg ser opp mot taket og oppdager en del kroker, som jeg ikke har lagt merke til før. Før jeg får tenkt noe mer har Herren spredt mine ben, og festet til krokene.
Jeg ligger på samme måte som jeg skulle vært hos en gynekolog, full utbretting. Og tilgang til begge hull.

Herren vet å bruke alle hullene godt, og de er til for å brukes for Herren. Jeg ligger der med bena høyt opp, armene bundet og en gag i munnen og skal nå bare ta imot Herrens behov, Herrens lyster og takke ham for at han vil bruke meg på den måten. Men jeg skjønner at dette bare er begynnelsen, allerede nå kjenner jeg lengselen og det er kanskje godt å ikke vite hvor lenge det er til jeg skal takke min Herre…..

Like overraskende som da han stod foran meg, blir Herren borte lenge. Lenge nok til at jeg får ro i sjelen og jeg slapper av til tross for stillingen. Det føles som jeg har ligget der en halv dag, men i virkeligheten bare en halv time, da Herren kommer inn i rommet igjen. Denne gangen har han en liten pisk i hånden sin, og øynene mine blir store av skrekk og frykt.

«Slapp av tøs, ingenting å frykte», jeg skal bare gi deg en påminnelse om hva du er. Herren går bort til sengen….

Legg igjen en kommentar