Tur med Trine

Denne novellen er vist 23070 ganger.

‘Jaaaaaaa!!!!’  Hylet hennes drev gjennom skogen.  Hørte noen oss tro.? Pokker heller. Jeg drev pikken inn i musa hennes og kjente hvordan det vibrerte rundt den. Orgasmen hennes drev henne ut på viddene.  Da skjedde det for meg. Sæd sprutet inn i musa hennes. Da hun kjente det, drev hylet hennes gjennom skogen enda en gang.

For en opplevelse.  Jeg hadde truffet Trine for et par måneder siden på en fest hos Paal.  Det hadde ikke vært noe spesielt den kvelden.  Trine hadde kommet sammen med en venninne og vi hadde pratet over et glass vin.

Siden hadde jeg sett henne et par ganger og rent tilfeldig traff jeg henne på trikken en lørdag opp til Holmenkollen.  Hun skulle også på tur fortalte hun og vi ble enige om å gå sammen innover i marka.

Trine viste seg å være en hyggelig kvinne og vi hadde mange ting av felles interesse. 

’Du, jeg pleier ofte å legge turen om et lite vann et stykke innover. Det er stille og rolig der og vi kan koke litt kaffe om du har lyst til å bli med.’ 

Jo, det passet fint og vi banet oss vei gjennom noen kratt og frem til vannet ’mitt’. Solen skinte og det var varmt i luften. 

’Hva synes du?’ spurte jeg. ’Er det ikke fint her.?’ 

Vi slo oss ned på stranden og der var steinene jeg hadde stablet opp tidligere hvor vi kunne lage bål. 

Uten å kunne sette fingeren på det, hadde det oppstaatt en hyggelig nærhet mellom oss mens vi gikk.

’Du Alex, her er det vel ingen som ser oss,’ sa Trine plutselig mens vi pratet.

’Nei det er nok ikke det,’ sa jeg.

’Da hopper jeg ut i vannet,’ sa Trine og dermed vrengte hun av seg genseren, BH og shorts. 

At jeg ble paff er helt klart.  Der stod hun i all sin nakne praktfullhet, kliss naken.

’Kommer du eller?’ Hun så på meg som om dette var helt naturlig.

’Vel, ja —-’ Jeg visste ikke riktig hva jeg skulle si, men dro av meg skjorte, bukser, sokker og til sist, underbukser. 

Idet de gled av meg hørte jeg et langt ’Aaaaaaaa,’ fra Trine. Hun stirret intenst på pikken som hang og dinglet i sol lyset. At den er stor er jeg klar over og hun hadde sikkert ikke ventet å se noe slikt.

’A, jeg tror jeg må kjøle meg av litt Alex,’ mumlet hun og vasset ut i vannet.

Jeg fulgte etter og tok et par svømme tak.  Plutselig hørte jeg at hun fniste litt og spurte hva det var som var så morsomt.

Hun tro vannet og smilte. ’Vel, jeg får si det som det er.  Jeg fikk litt av en overraskelse når du tok av deg.’  Hun snudde seg plutselig i vannet som om hun ble forlegen.

Jeg tok det som et komplement, jeg var jo vant til reaksjonen.

’Som du så, så stod jeg langt fremme når det ble delt ut,’ smilte jeg. ’Nesten som om jeg kan inngå veddemål om størrelsen.’ Jeg tok noen svømme tak mot stranden. 

Trine fulgte etter og fant det nok vanskelig å få blikket bort fra pikken min. Hun hadde kommet seg etter overraskelsen og var nok nyskjaerrig.

’Du,’ hun tenkte seg om litt, ’men hvordan går det når du elsker med den da?’  Hun rødmet kledelig, men fortsatte å kikke. 

’Jo, det går egentlig veldig bra, spesielt etter at overraskelses momentet er over.’ Jeg flyttet litt på meg, åpnet litt på bena, for å erte henne litt.

’Jeg har aldri opplevd noe slikt,’ murret hun svakt.  Hun kikket igjen, smilte. ’Du,’ hun tok en pause, ’kan jeg ta litt på den?’  Hun vrikket litt på seg.

’Ja, klart du kan det,’ smilte jeg og åpnet litt mer på bena.

Forsiktig nærmet hånden hennes pikken, nesten som hun var redd for at den skulle bite henne.  Mykt la hun hånden på den, trakk pusten dypt og klemte forsiktig rundt den.

’Aaaaaa,’ hvisket hun mykt, klemte litt mer og plutselig kjente hun at det rykket litt i pikken. Igjen rykket det og hun kjente at den vokste i hånden hennes.

’Aaaaa, jeg blir helt matt Alex—-’.  Hun holdt et fast tak rundt pikken som vokste og vokste.

Nå var den i full størrelse, kukk hodet blinket glatt i sol lyset. Jeg lente meg bakover mens Trine så fasinert på den. 

Det måtte bare skje.  ’Kan jeg Alex—?’ Hun så på meg med store, varme øyne.  Uten å vente på svar, skrevde hun over meg og styrte ’giganten’ mot musa si.  Hun vrikket musa mot pikken og forsøkte å gli ned på den.  Hun gispet svakt da kukk hodet gled inn i henne, stoppet litt og gled litt lengre ned. 

Trine lukket øynene, smilte svakt, gryntet og sakte, sakte gled hun helt ned på pikken. Jeg kjente varmen som omgav pikken. Den pulserte lett inne i henne. Hun lente seg frem og brystene hennes vugget lett over ansiktet mitt.

Sakte løftet hun hoftene og pikken gled litt ut.  Så presset hun seg ned igjen med et langt sukk.  Tid og sted var glemt, nå elsket vi.  Det surklet i musa hennes da hun begynte å ri opp og ned på meg.  Intensiteten økte, det kriblet i ballene, vi gryntet og vred oss. 

’Aaaaaa, Trine—–jeg kommer snart,’ gryntet jeg.

’Jaaaa, —-gjør det—-,’ hvisket hun og drev opp og ned på meg. 

Da skjedde det – PANG!!  En kraft sats med sæd drev inn i henne.  Trine skrek, stoppet et kort sekund og fortsatte å drive opp og ned på meg.  Igjen sprutet det sæd inn i henne, igjen skrek hun. Vi var langt ute blant stjernene – langt fra den stranden vi lå på i Nordmarka. 

Jeg kjente at det begynte for henne. Det strammet seg liksom rundt kukken – og et vilt hyl fulgte.  Orgasmen drev henne, hun ropte, vred seg og det rant rundt pikken, som drev vilt inn og ut av musa hennes.

Plutselig falt hun ned på brystet mitt og ble liggende helt stille. Hjertet hennes banket vilt mot brystet mitt. 

’Alex, Alex—’pustet hun tungt. ’Jeg har aldri opplevd noe liknende’ Hun vrikket på hoftene, reiste seg og smilte.  Håret var bustete, kinnene hennes glødet. Sakte løftet hun seg av pikken og det dryppet væske fra musa hennes ned på magen min. 

’Jeg vet ikke om jeg klarer å gå tilbake etter dette,’ murret hun og la seg ved siden av meg. 

Ti minutter senere plasket vi rundt i vannet igjen, fikk på oss klærne og hastet hjem til meg.  Nå hadde vi mye mer å utforske.

Legg igjen en kommentar