Tvang?!

Denne novellen er vist 9560 ganger.

Kvelden begynte som en tilsynelatende helt vanelig kveld. Gode venner samlet for noen pils før en liten bytur. Jeg koste meg sammen med vennene, men hadde likevel forventinger om noe helt annet enn en vanelig bytur. En god “venn” av meg skulle kanskje komme innom puben etter jobb i kveld.
Det sitret i hele kroppen og jeg drømte meg bort rett som det var i sofaen der jeg satt med lystige mennesker rundt meg. Etter litt om og men kom vi oss ned til byen og møtte flere gode venner. Puben var full av festlystne mennesker som hadde ferie, det tegnet til å bli en lystig kveld for de fleste. Selv drakk jeg minimalt da jeg håpet på å få noe mer ut av kvelden en bare byturen. Klokken tikket sakt mens jeg stadig tittet mot døren. Det var nok noen rundt meg som lurte på hvorfor, men det bekymret meg ikke så mye, jeg var småkåt av forventning og bare ventet. Han hadde “truet” med å ta med seg håndjern i kveld og det ville være noe nytt for meg. Men han kjente meg godt, så han var klar over at tanken tente meg.
Natten skred sakte frem og jeg begynte å bli redd for at jeg hadde hatt for store forhåpninger til kvelden. Men der, der kom han smilende i trappen, stoppet, så på meg og smilte mildt sagt lurt før han fortsatt innover og ble borte for meg i mylderet av mennesker. Øynene fløy febrilsk rundt i rommet men uten å se det de ville se. Kroppen min levde sitt eget liv og jeg var glad jeg satt, knærne skalv og smilet var fårete. Utrolig hva tidligere ord og synet av en mann kan utløse av innestengt kåtskap. Kvelden så plutselig mye lysere ut og jeg erstattet pilsen min med en kaffe. Skulle det skje noe mer i natt ville jeg være klar i hodet. Jeg ble sittende på plassen min og prate med venner, mens jeg speidet rund i lokalet med jevne mellomrom. Til slutt ga jeg opp og sendte han en tekstmelding på mobilen. Vi ble sittende i hver vår ende av lokalet og flørte over mobilen, de fleste rundt meg ristet på hodet, men jeg ga fullstendig blaffen å storkoste meg med flørten og forventningene som raste i kroppen min. Han kom opp i trappen rett over meg, så ned på meg, klappet seg på baklommen og sendte meg ett blikk som gjorde at jeg nesten fikk lyst til å rømme fra hele opplegget. Men tanken på hva som kunne skje holdt meg igjen. Vi hadde hisset opp hverandre med ord i flere uker nå og jeg ville ikke la denne sjansen gå fra meg, ville se hvor dette kunne føre hen, natten var jo ennå ung.
Langt om lenge nærmet kvelden seg stengetid og folk begynte å rusle hjem. Underlivet mitt levde nå sitt eget liv og kjente ilinger for igjennom meg. Jeg møtte blikket hans å uten å si ett ord var vi enige om å gå ut å fortsette natten ett annet sted. Stedet var leiligheten hans, og vi ruslet stille til en taxi uten å røre hverandre.
Vel innenfor tok vi en cola hver og prøvde å roe oss litt ned. Kjente jeg trengte det. Vi var begge litt avventende til hva den andre skulle gjøre og det gikk en lang stund uten at noe spesielt hendte. Jeg var kjempespent da jeg viste han hadde håndjern i lommen og var truenes til å bruke de. Innerst inne ville jeg det mer enn gjerne, det ville være noe nytt for meg og jeg hadde ikke noe imot å utforske litt av meg selv. Etter en tur på toalettet kjente jeg de klappet raskt rundt hendene mine, som ble tvunget bak på ryggen. Siden det var en jeg kjente godt å var trygg på lot jeg det bare skje. Han satte seg ned så på meg å flirte, snudde seg mot maskinen sin og fant frem flere erotiske filmklipp. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å bli stående og se på, snudde jeg meg vekk tok han bare tak i håret mitt og tvang fjeset mitt rette veien igjen. Kåt som jeg var fra før, etter flere timers flørting, og med håndjern på ryggen, ble jeg ikke noe mindre kåt av filmesnuttene som viste en gutt som satt og koste seg med seg selv rett foran meg på skjermen. Eieren av maskinen reiste seg opp, dyttet meg ned i stolen og ba meg sitte der. Ok tenkte jeg, ikke meg imot å se litt til. Det raslet, og jeg hørte han ruslet frem og tilbake og opp trappen bak meg, jeg lurte fælt på hva han drev med, men hadde øynene til skjermen som jeg hadde fått beskjed om.
Han kom tilbake og bandt raskt ett sort skjerf rundt øynene mine, tvang meg opp av stolen, snudde meg rundt og førte meg til en plass midt på gulvet. Endelig, der ble armene mine frie, trodde jeg, de ble raskt festet med lærmansjetter godt over hodet på meg, nesten så jeg sto på tå. Nå kjente jeg fitta renne helt over av forventing, dette var både nytt, spennende og utrolig opphissende. Å høre han pusle rundt meg uten at jeg så noe, kunne gjøre noe, måtte bare pent stå stille og nyte følelsen av å være hjelpesløs, umyndiggjort. Gud, for en utrolig deilig følelse det var. Denne kvelden kom til å bli over all forventning. Han kom å stilte seg tett inntill meg, gned kroppen sin mot min og nøt synet av meg som hang etter armene og vrei meg i kåtskap. Han kjente meg godt nok til å vite at dette var noe som tente meg enormt, men han ante ikke at det var første gangen for meg. Noen hemmeligheter skal man jo ha tenkte jeg for meg selv der jeg sto.
Han kjærtegnet kroppen min uten på alle klærne og hvisket opphissende ord i ørene mine. Dette begynte å bli fryktelig frustrerende. Hele meg ville mer, masse mer. Men her var det han som bestemte farten og ikke meg, det var helt tydelig. Buksene mine ble åpnet der han sto bak meg og lot meg kjenne kroppen hans mot min. En hånd ble sakte, sakte ført nedover maven min og nærmet seg målet. Den plaskvåte fitta mi som glødet av forventning, som hungret etter en stor pikk. Armene begynte å verke, men fingrene i fitta gjorde at jeg glemte det helt, de levde sitt eget liv på kroppen min og jeg var helt i ekstase. Plutselig ble han borte igjen, det var helt stille og jeg begynte å kjenne hvor småvondt det egentlig var å stå slik, men armene i været. Hva skjedde?
Buksene ble brått dratt halvveis ned og noe småkjølig kom opp mellom bena mine, dette var ikke det jeg håpet tenkte jeg, men lot det skje uten protester. Han sto på siden av meg, så på meg, mens han satte på vibratoren og nøt synet av fjeset mitt som ikke kunne skjule hvor opphisset jeg ble av vibratoren som sakte, meget sakte nærmet seg den våte fitta mi. Han merket nå at jeg begynte å bli sliten i armene, men fortsatte likevel sin lille lek med vibratoren på full styrke i fitta mi. Jeg nøt, virkelig nøt og bare ta i mot, bare føle, ikke se, ikke kunne gjøre noe som helst for verken min eller hans nytelse. For jeg merket at også han nøt denne leken, jeg kjente pikken hans var vokst betraktelig innenfor buksene hans og pusten gikk ujevnt. Merkelig hva man enser av det som skjer rundt seg selv om man ikke ser noe.
Svetten min begynte å piple på pannen, kåtskapen raste i meg og jeg var på randen av orgasme, men ville ikke ennå, ville nyte mer. Armene mine ble endelig tatt ned og jeg ble regelrett kastet over armlenet på sofaen, fortsatt med en dildo på full styrke inni meg. Armene mine var helt numne og jeg strakk på de for å få igjen følelsen, lærmansjetter behold jeg på, de ga meg en følelse av underdanighet som var helt ny for meg, men jeg likte den følelsen. Jeg konsentrerte meg om det som skjedde litt lenger ned og oppdaget at han satt på huk, med øynene klistret til underlivet mitt. Nå som jeg hadde armene fri strakk jeg meg ned til han og dyttet regelrett fjeset hans opp i fitta mi, jeg ville ha mer, ville kjenne utløsningen komme. Men den lot vente på seg, jeg hadde holdt igjen for lenge, jeg bannet stille, at jeg ikke lærer tenkte jeg med meg selv.
Etter en stund reiste jeg meg opp, tok vekk skjerfet som nå hang rundt halsen min og strakk meg etter han som nå hadde “plaget” meg i en hel evighet. Dro han opp i stående stilling, slik at jeg hadde det bankene lemmet rett foran fjeset der jeg satt på kanten av sofaen. Den ene knappen i buksene var gått opp og jeg åpnet raskt resterende og frigjorde han fra klærne. Sakte lot jeg tungen nærme seg den vippende pikken og førte den sakte opp langs skaftet, lot han kjenne hvor frustrerende det kunne være å ikke ha helt styringen selv. Lærmansjettene dinglet rundt armene mine ennå, skrapte han på låret, mens jeg lekte meg med pikken hans, nøt synet av både den og fjeset til eieren som nå nøt min behandling.
Han dro vekk restene av både sine og mine klær før han raskt og lett rett og slett hev meg over skulderen og bar meg inn i sengen. Kastet meg ned og vred meg slik at vi ble liggende i med fjeset mot hverandres kjønnsorgan. Jeg fortsatte min lille lek med underlivet hans og virkelig koste meg der jeg lå med en pulserende pikk rett opp i fjeset. Deilig glattbarberte baller var utrolig deilig å suge på, en etter en lot jeg de gli inn i munnen, lot tungen leke forsiktig med de. Kjente det rykket til litt og dro meg litt vekk, tillot meg å nyte hans behandling av meg i stedet. Ønsket fortsatt at dette skulle vare lenge, lenge. Men orket ikke bare se å gapte snart over den stolte pikken igjen, sugde han forsiktig men bestemt inn i munnen og lot tungen leke sin egen lille lek. Der, der kom den velkjente smaken av litt bitter veske, han stoppet bak meg og nøt orgasmen som rullet igjennom han, mens jeg slikket han sakte ren og passet på å ikke søle en eneste dråpe.
Snudde meg stille og la meg godt til rette på armen hans, mens jeg strøk han over maven, trett, utmattet og utrolig tilfreds over at jeg hadde blitt med og fikk oppleve dette, sovnet jeg på armen hans.
Takk for en flott opplevelse.

Legg igjen en kommentar