Ugjerninger blir straffet…

Denne novellen er vist 9322 ganger.

Det er kveld og jeg går bortover gatene, kvartal etter kvartal. Håper at du er hjemme, det må du, jeg har gått 6 kvartaler for å nå deg. Endelig er jeg ved huset ditt, trykker på døråpner-knappen med den ene hånden, knuger rundt bagen min med en andre. Jeg går oppover alle trappene, helt til toppen, tar tak i dørhåndtaket og åpner døren. Du står i dusjen, det vet jeg, jeg hører deg. Lydløst går jeg inn på badet, du har musikk på full guffe og danser vilt. Jeg smiler, det er ikke alle jenter som danser så villt som du…
Jeg tar klærne dine, åpner bagen og tar ut de klærne jeg har valgt ut, rød sommerkjole, høye strømper og det vanelige halsbåndet ditt, samt et kort fra meg til deg med en liten beskjed «er i stuen, kom og lek». Jeg går ut av badet, lukker forsiktig døren etter meg og tar klærne i korgene hvor du oppbevarer klærne dine. Nå må jeg forte meg. Tar frem «stolen» vår som i stedet for å være hel på sittestedet, er opp-ned V-formet og tar frem de fine håndjernene våre, som har blå plysj på seg, deilige å bruke. Jeg hører du har slått av dusjen, så vidt. Du begynner vel å lure nå, det er 1 uke siden sist møte. Jeg hører du tar av musikken og kler på deg. Du har lest kortet mitt, og en stund senere er du på vei mot meg, med klesdrakten din. Du ser så sexy ut i den. Jeg elsker deg når du går i den, ikke at jeg elsker deg uten…
-Hei, sier du litt sjenert.
-Hva er anledningen? du er mistenksom.
-Jeg har hørt noe om deg, et rykte kan vi si…
-Hva?! du ser engstelig rundt deg, jeg fryder meg.
-Kompisene mine så deg med en fyr som heter Frank på onsdag?!
Du rødmer, jeg vet du ikke kan skjule det.
-Du trodde ikke jeg skulle oppdage det?! Og ikke vær redd, du skal få straff. Jeg viser deg stolen, den pleier ikke bli brukt så ofte, du har bare vært ulydig en gang før…
-Nei, ikke…
-JO! jeg skriker nesten..
Jeg tar deg lekent i armene, vi leker litt, så tar jeg på deg to av håndjernene og fester deg i stolen, slik at baken stritter ut i været og hendene er festet i «bakstolbena» , hvor du er nødt å spre dem litt, stolen er nokså bred. så tar jeg bena dine og fester dem i stolbena, og bena spriker godt, jeg kan se fitten din, så tørr.
Jeg tar fram katta, du stirrer redd på meg, slår deg ertende i fjeset: -Nå skal du få smake katta til du nesten ikke kan stå!
Jeg stiller meg bak deg, sier at du får noen slag og du skal telle dem, selv om det gjør jkempe vondt, for hver slag du ikke teller, begynner vi på nytt igjen…
1 slag ender rett på rumpa di, du skriker 1!, jeg roper at nå skal du lære!
2 slag ender rett ved analhullet ditt, men ikke lenger, du stønner, jeg skriker du telte ikke…
Vi begynner på nytt… 1 slag, 2 slag…
Nå skal du få det inn!
3 slag ender mellom bena dine, et hardt fast slag, rett på fitten din, det 4 og 5 med.
Jeg gir deg 5 kjappe til og tar av meg klærne…
Jeg ber deg suge pikk… Så deilig… Ahhh…..
Du suger meg slik jeg liker det, med tungespissen som leker seg rundt penishodet mitt…
Men med et stopper du, du kikker deg rundt, og plutselig får du en hard kuk inn i analhullet, du biter til og glemmer min kuk, og jeg detter ned på gulvet og ligger der en stund…
Jeg kikker opp i øynene dine og sier: -Det der skal du få angre…
Jeg snur deg rundt, slik at du ligger på ryggen… Kompisen min har sluttet å gi deg inn i analen… Han stiller seg tilbake med et VIDEOKAMERA! Du gisper, du blir filmet…
Jeg sitter meg oppå deg, med rumpa mot fjeset ditt, sitter rett nedenfor brystene dine… Jeg tar katta, bena dine er lenket fast, en ubehagelig stilling tror jeg… Kameraten min stiller foran deg, ligger videokameraet på TV-en slik at den står støtt og filmer meg og fitta di… Han står å runker ved siden av…
Så slår jeg til med katta mellom bena dine, du hyler og skriker det må gjøre utrolig vondt, men du fortjener det, du bet meg på et ømt sted… Jeg gir deg slag til det gjør så vondt at du ikke har en lyd å gi, kanskje 20-30 slag.. Du ligger helt stiller, du feller ikke en tåre, bare ligger stille med en rar grimase i fjeset… Så kommer du, roper høyt og klart, jeg vet du har kommet…
Jeg snur deg igjen og gir deg en omgang der og, dette skal være en minnerik dag… Der feller du en tåre, en til, snart fosser de ut av øynene dine. Jeg smiler, jeg har oppnådd det jeg ville, jeg snur deg, kysser deg på munnen og tar en pute under ryggen din, og lar deg ligge i fred å gråte… Videokameraet står fortsatt på og filmer den blodrøde fitta di. Kameraten min sitter seg i sofaen og ser på..
Jeg tar kameraet med inn på soveværelset ditt, sitter det på en stol med full oversikt over senga. Så går jeg inn til deg og løsner håndjernene fra stolen, løfter deg inn i senga og spenner dem fast i sengestolpene, du gjør ingen motstand, du er for utmattet. Jeg legger meg oppå deg og knuller deg hardt og bestemt, så kommer kameraten min inn, og du suger pikk…
Vi lar deg ligge igjen med nøklene på bordet, sum du må streve for å få tak i.
-Bare vent, pus, jeg kommer tilbake om 2 timer, alene da…

Legg igjen en kommentar