Under fullmånen – Del 2

Denne novellen er vist 5432 ganger.

Sonya griper seg i å sitte der og spekulere på et navn for denne kjempen som fullstendig slo knockout på henne. Hun er på trikken mot byen etter å ha kommet på ved Sjømannskolen. – Ekebergkjempen? Nei, det blir for langt og for konkret. Eika! Hardt, kontant, massivt som lemmet. Hun kjenner hvordan det ennå sitrer i underlivet. Sperma og safter siver fortsatt ut gjennom sprekken. Hun ser seg fort om, er alene bak i vognen. Raskt river hun til seg noen flak kleenex fra vesken, smyger hånden inn under linningen på joggebuksen og stapper papirballen mot kjønnsåpningen. Tørker, og skjønner fort at hun må spe på med mer. Ny håndfull kleenex følger etter, hun lener seg bakover i setet og gnir det fuktige papiret rundt åpningen, kjenner det rasper mot kjønnsleppene, lar det skli varsomt over klitten.
De våte papirlommetørkene finner veien tilbake i vesken. Stram lukt av sæd, blandet med kvinnekjønn. Det blir deilig å åpne vesken igjen når hun er vel hjemme.
Tanken om å gi navn til skogsgubben strider mot alle regler. Poenget er det anonyme. Verken han eller hun skal vite noe om den andre, annet enn følelsen av kuk i fitte. Et raskt engangsknull i fullmåneskinnet. – Men jeg kommer til å kjenne igjen den digre staken, nårsomhelst. Noe tilnærmet så enormt har Sonya aldri vært i nærheten av, det vet hun. Higen etter et navn er en higen etter å fylles igjen. Kjenne på Eika, se hva som skjer i øynene hans, idet dammen brister og primalskriket uler gjennom ham.
Tankene svømmer, kjønnet banker, og trikken er for lengst forbi Jernbanetorget, så hun blir med helt opp til Nationaltheatret. Fisker frem mobilen og tekster barnevakten:
”Hvordan går det? Hjemme om en time!”
Mens hun sitter på T-banestasjonen og venter, plystrer iPhone-meldingen tilbake:
”Strålende. Englebarna sovnet før far kom hjem. Overrasket ham med både forrett og hovedrett, og han tok for seg. Jeg fikk en munnfull ekstra av forretten, og han strømmet over, hadde aldri smakt bedre, påsto han, og det før hovedretten. Dessert, nå straks, på kjøkkenbordet: Brownie med frakk.”
Sonya smiler lurt mot meldingen. Det går etter planen!
”Brownie blir nok innertier, om han har fått aldri så mye fra før. Det får han aldri av meg. Kos dere, men la det bli igjen en skvett hvitt til kaffen også for meg!”
I virkeligheten er hun nå bare et knapt kvarter hjemmefra, rasker på bortover villaveien og smyger seg inn gjennom haveporten bak huset. De tre kvarterene som er igjen av timen, vil hun ha sin del av.
Idet hun titter inn gjennom vinduet, ser hun Ruth og Peter i 69 på sofaen, han under henne, hodet dypt begravd i skrittet, hun flatt mot brystkassen hans med en halvstiv stake i hånden, smatter og sutter på det voksende kjønnet. De har tydeligvis ikke holdt på så lenge. Peter søker mer og mer mot Ruths bakre sprekk. Tungen sklir flatt fra musa og bakover, trenger seg på over ringmuskelen. Det er fullt lys i stua, og Sonya ser hvordan han spisser tungen og stikker den inn i hullet, så langt han kan komme. Munnpuler rumpehullet og slikker rundt ringen om hverandre.
Sonya har hentet frem mobilen og knipser gjennom vinduet.
Plutselig ser hun Ruth putte et kondom i munnen. Holder på det stive skaftet, samtidig som hun trer munnen over kukhodet. Dypt. Så dukker pikken frem fra munnen. Den har fått frakk! Klikk. Øyeblikket foreviget. Sonya har hørt og lest om å tre kondomet på med munnen, men aldri prøvd det selv. Ikke så rart, i og for seg, for hun hater gummi, vil ha naken pikk.
Ruth setter seg et øyeblikk opp og gnir underlivet ekstra hardt mot munnen som bearbeider både kjønnslepper og anusåpning. Så skrever hun ut av sofaen og Peter følger etter.
Kjøkkenbordet! Sonya haster rundt hjørnet og er på plass ved vinduet idet Peter løfter Ruth opp på bordkanten. Han legger beina hennes over skuldrene og presser henne bakover på bordplaten. Der styrer han den kondomkledde mot bakre hull. Mobilen fanger pikkhodet som stanger mot den gjenstridige åpningen. Men Sonya skrur fort over til video og fanger seansen idet Ruth gnir et tykt lag K-Y Jelly rundt ringmuskelen og det store lemmet borer seg til bunns.
Hun ser fort at her er Peter sjanseløs. Ruth bruker ringmuskelen til å melke Peter på veien ut, tilbaketuren går gjennom trangere farvann enn han noensinne har vært i. Rumpemusklene hans er stramme, og han jokker ukontrollert pikken i bakrommet. Han kommer til å sprute, og det er vel det Ruth også vil at kan skal.
Sonya studerer Ruths ansikt. Fordreid, er det i smerte eller vellyst? Liker hun å bli rumpepult? Intens massasje av klitoris kan tyde på at hun trenger å flytte fokus vekk fra det store lemmet som sprenger der bak? Han er ikke direkte varsom, hamrer pikken i henne med stor kraft.
Peter stivner og presser kjønnet til bunns. Ikke tvil, han spruter! Sonya skotter på mobilen: 5.17. Han greide seg kanskje bedre enn hun hadde forventet. Forrett og hovedrett i løpet av mindre enn tre timer er det meste av forklaringen. Nå går baken mer på auto, roligere tak, mens Ruth fortsetter det ubarmhjertige fingerrittet mot klitoris. Hun spenner underlivet mot Peter, så ligger de, liksom i en haug, oppå hverandre.
– På tide å snike seg herfra? Sonya ser at Ruth sier noe til Peter. Han reiser seg, holder med to fingre rundt kondomringen og trekker seg forsiktig ut. Det halvstive lemmet glinser av det som må være hans egen sperma. Men gummien står igjen i analkanalen! Sonya ser med åpen munn på kondomet som stikker ut av rumpesprekken. Hullet gaper fortsatt og det renner sæd nedover baken. Men Ruth kniper igjen, og brått stopper sædflommen. Peter hjelper henne opp, og hun finner den glinsende pikken med munnen, slikker den ren. Den skrumper raskt, hun holder i skaftet med én hånd og suger hodet inn og ut mellom leppene.
Idet Sonya sniker seg ubemerket i skyggene gjennom haven med grinden der hun kom inn, ser hun at Ruth trekker en babydoll over hodet. Det halvfulle kondomet får stå i fred. Hun sier noe, ser på klokken, og Peter kaster på seg en T-skjorte og joggebukse. Så er Sonya ute av haven, på vei hjem til Ruth.
Hun stopper ved grinden og tekster: ”Er hjemme hos deg om et lite kvarter. Har noe jeg må vise deg.”
Nå tar hun seg god tid, rusler rundt villastrøket, så hun ikke skal være der for tidlig. De to venninnene kommer mot hverandre fra hver sin ende av veien og møtes foran inngangsdøren til blokken, der Ruth har en terrasseleilighet i øverste etasje.
De klemmer hverandre. Ruth er i lys sommerkåpe og opp fra kragen klynger en rosa rysjeblonde seg rundt halsen. Sonya er fortsatt i sin joggedress. – Da har du ny pulevenn i boks?! Mer en triumferende bekreftelse enn et spørsmål, og Ruth biter henne lett i øret og visker takk.
– Bli med opp, så skal jeg vise deg, sier hun, drar Sonya med seg inn i heisen og knapper opp kåpen på veien til femte etasje. Hun svinser inn foran Sonja: –Ta-da! Kåpen på gulvet, Ruth naken under en flortynn babydoll som så vidt dekker henne midt på baken, Sonya aner kjønnshårene i skrittet. Ruth svinger seg rundt så det løse tøyet står rett ut fra kroppen. – G-strengen ble igjen under puten i sofaen, ler hun konspiratorisk.
– Jeg fikk ham til å legge igjen et visittkort. Se her! Ruth drar i halslinningen, en skarp rivelyd idet borrelåsen løsner. Så rister hun på overkroppen, holder armene over hodet, og det luftige tøyet daler som i sakte film ned mot gulvet, forbi to struttende bryster med stive vorter, nedover mage, hofter og lår, før det blir liggende som en rosa sky på gulvet rundt beina.
Sonya står som fjetret. Noe så nydelig, så elektrisk. Hun ser for seg Peters reaksjon på samme manøver. Den yppige kvinnekroppen midt på stuegulvet hjemme, to lysende halvkuler med stive knopper, glansen fra våte dråper mellom kjønnshårene. Ruth har bare å ta de to skrittene frem, dra Peter etter beltet, plante en våt munn mot hans, og trekke boxeren av ham sammen med jeansen!
Hun nikker anerkjennende, men Ruth snur seg med baken mot henne, støtter seg mot armlenet: – Du må hjelpe meg med souveniren.
Gummiringen stikker så vidt ut fra sprekken bak, Ruth har den fanget i et fast grep med ringmuskelen. – Jeg fikk ham til å holde den igjen da han dro seg ut. Jeg tror den er nesten full, den kiler så deilig oppover hele kanalen når jeg beveger meg. Mye bedre enn buttplugg eller analbeads.
Sonya kremter svakt og med hesere stemme enn normalt: – Det er kanskje best jeg drar den ut med munnen, hva synes du?
– Gjerne det, og ta deg god tid! Det høres forresten ikke ut som du er overrasket?
Sonya svarer ikke. Hun setter seg på kne bak Ruth, tungen finner kjønnsleppene. Hun vil smake restene av sæd og safter. Deilig. Den flate tungen glir vått bakover til hun kjenner gummikanten, sirkler rundt den, slikker ringmuskelen og sprekken videre bak. Tilbake til analåpningen og kondomet som er ferdig med sin jobb. Ikke helt ennå, først skal den gi Ruth en siste lille gledesiling.
Sonya planter munnen fast over analåpningen, kjenner at hele gummiringen er i berøring, suger litt så hun får den skikkelig på plass før hun låser den mellom tennene. Så lukker hun munnen og drar sakte i fangsten. Millimeter for millimeter. Hun vet hvordan det føles i fitta og kan godt tenke seg hvor enda mer sensitivt det må være der bak.
Ruth klynker og sukker, jaaaaa, rolig, utrooooolig, ah, ah, aaaahhhhh. Oh! Det lange kondomet glipper ut av åpningen, som lukker seg bestemt bak den våte gummien. Sonya tar den i hånden og planter munnen igjen mot den runde ringen, slikker og lar tungen sirkle, mens hun hører på Ruths vellyd.
Hun betrakter ladningen i kondomet som dingler mellom fingrene hennes. Sæden henger tungt i tuppen. Ikke tvil om at dette har skapt bølger i underlivet på veien hjem.
– Men jeg sa at jeg også hadde noe å vise deg! Sonya fisker mobilen opp fra vesken og setter videoen i gang. Ruth stirrer med åpen munn. Peter pløyer redskapen i henne, hun ser hvordan han jokker febrilsk, hvordan brystene hennes danser og beina presser seg mot skuldrene hans. Et langt stønn unnslipper henne, idet opptaket stanser. Fantastisk! – Hvordan, hva…?
Sonya stopper henne. – Senere! Du får høre alt. Nå må jeg hjem. Har fått en glup idé. Kan du låne meg babydollen? På tide å ryste Peter litt i grunnvollene!

Legg igjen en kommentar