Usikker seksualitet?

Denne novellen er vist 46664 ganger.

Hun var et par år yngre enn meg. Jeg kjente henne fordi vi hadde bodd i samme nabolag når vi var yngre. Et par år tidligere hadde jeg kommet ut som bifil og det var derfor hun kontaktet meg når hun ble usikker på sin egen seksualitet. Jeg hadde vært på besøk hos foreldrene mine, som fremdeles bodde i samme nabolag, og hun bodde fortsatt hjemme. Jeg var ute og gikk med søpla når jeg møtte henne. Vi sa hei til hverandre og hadde en liten samtale om hvordan det gikk. Til slutt kom vi inn på temaet seksualitet, i forbindelse med at hun hadde fått med seg at jeg var bifil. Hun fortalte meg at hun var usikker på sin egen seksualitet fordi hun ikke hadde hatt noen ordentlige forhold med hverken gutter eller jenter. Jeg fortalte henne at det virkelig ikke var noe å stresse med å at hun kom til å finne det ut når tiden var inne. Vi gikk hjem til hvert vårt hus igjen og jeg tenkte ikke noe mer over det.

Omtrent en måned senere fikk jeg en venneforespørsel på facebook fra denne jenta. Hun fortalte meg at hun fremdeles var usikker på seg selv og at hun virkelig trengte noen å snakke med om det. Noen som likte begge kjønn å som kunne veilede henne til å kanskje finne ut hva hun ville. Vi avtalte at jeg skulle hente henne på bussholdeplassen overfor der hvor hun bodde slik at vi kunne snakke sammen ansikt til ansikt.

Dagen etter svingte jeg inn på bussholdeplassen hvor hun sto å ventet på meg. Hun hadde på seg en vid t-skjorte og en tettsittende shorts. Da jeg hadde stilt meg ved henne åpnet hun døra å satte seg inn. Hun sa hei med et smil å tok på seg setebeltet. Når vi hadde begynt å kjøre inn mot byen spurte hun om det var en mulighet for at vi kunne dra til leiligheten min å snakke, hun sa at hun ikke følte for å snakke om seksualiteten sin på en kafè, og det kunne jeg jo forstå.

Når vi hadde kommet hjem til meg satte vi oss på sofaen, hun gikk rett på å begynte og fortelle det hun hadde tenkt på siden jeg møtte henne sist. Hun fortalte at hun egentlig ikke hadde kommet noe lengre på å vite hvilket kjønn hun likte og at hun syntes det var veldig vanskelig. Jeg spurte henne rett ut om hun hadde hatt samleie før, fordi jeg tenkte det kunne ha gitt henne svar på hva hun likte, om ikke hun likte begge. Hun sa at ingen hadde sett på henne på den måten før å at hun gjerne ville ha samleie og at hun hadde tenkt at det kunne løse problemet flere ganger. Så spurte hun meg rett ut om det var en mulighet for at jeg ville ha samleie med henne. Jeg sa ja.

Jeg begynte rolig og la en hånd på skulderen hennes. Jeg trakk henne inntil meg og ga henne et mykt kyss på munnen. Hun ble ivrig med en gang og kysset ble til et langt vått tungekyss. Etter at vi hadde kysset en liten stund bevegde jeg hånden min ned til brystet hennes. Jeg la hånden rundt puppen hennes og masserte den forsiktig. Hun klynket til å det var tydelig at hun likte det jeg gjorde. Jeg begynte å massere begge puppene hennes, en i hver hånd. Hun fulgte nøye med å la hendene sine på mine pupper også. Jeg begynte å kysse henne nedover halsen og nedover mot puppene hennes, når jeg kom til kanten av t-skjorten hennes dro jeg den over hodet hennes så jeg skulle komme bedre til.

Jeg kysset henne nedover mot puppen og når jeg nådde bhen så tok jeg hendene mine bak ryggen hennes å løsnet den. Til syne kom to perfekte pupper jeg klemte på den ene mens jeg kysset og slikket litt på den andre. Hun klynket av fornøyelse og koste seg skikkelig.

Etter at jeg hadde sugd litt på puppene hennes fortsatte jeg nedover magen hennes, den var veltrent og fin. Jeg kysset henne rundt navlen før jeg fortsatte nedover. Nå hadde hånden min plassert seg på utsiden av shortsen hennes og jeg strøkhånda fram og tilbake. Jeg åpnet shortsen hennes og dro ned glidelåsen. Jeg ba henne reise seg opp å snu seg så jeg kunne se rumpen hennes komme til syne når jeg trakk ned shortsen. Jeg dro av henne shortsen sakte slik at mer og mer av rumpen hennes vistes. Når shortsen var av, var det stringens tur. Den var rosa og hadde blonder. Jeg tok tak i toppen og trakk den forsiktig ned så jeg kunne fokusere på at rumpehullet og kjønnsleppene hennes kom til syne. Når stringen var av klasket jeg henne på rumpen før jeg snudde henne rundt. Jeg dro henne etter meg inn på soverommet og la henne ned på senga. Jeg spredde beina hennes å la meg ned mellom dem. Fitta hennes var utrolig deilig å se på, den var våt å klar for meg. Jeg begynte med fingrene og tok det med ro siden hun aldri hadde hatt samleie før. Jeg masserte klitoris sakte og forsiktig å så hardere og raskere ettersom at jeg hørte på lydene hun lagde at hun likte det. Etter hvert stakk jeg ut tungen og begynte med en god og myk behandling. Jeg slikket henne lenge og godt. Hun stønnet og hev etter pusten flere ganger. Det var tydelig at hun likte det. Jeg stakk inn en finger og kjente hvor trang hun var. Jeg fingret henne først sakte men etter hvert fikk jeg inn en finger til og jeg begynte å fingre henne fortere og fortere. Jeg slikket henne mens jeg fingret henne og det tok ikke lang tid før hun kom for første gang. Hun ristet og stønnet om hverandre og det var tydelig at hun likte behandlingen hun fikk.

Hun reiste seg opp og trakk av meg underdelen og stringen jeg hadde på. Hun la seg ned mellom beina mine og begynte å slikke meg hardt og vått med en gang. Jeg elsket behandlingen og klarte ikke slutte å stønne. Hun fingret meg også nå å det var tydelig at hun hadde plukket opp et par triks fra meg. Hun slikket og fingret meg vell og lenge og til slutt kom jeg også. Hun stønnet og jeg stønnet og begge hadde det helt vidunderlig. Hun lurte på om jeg hadde noen sexleketøy tilgjengelig, og det hadde jeg, opptil flere. Jeg tok frem de jeg hadde, en vibrator, en dildo, en dildo som vibrerer og en dobbel dildo. Hun smilte og plukket ut vibratoren. Jeg tok den ut av hånda hennes og ba henne legge seg ned og spre beina. Hun hørte lydig etter og spredde beina godt. Jeg plasserte vibratoren mot klitorisen hennes og hun stønnet med en gang, jeg tok dildoen i munnen min for at den skulle bli fuktig før jeg plasserte den inni fitta hennes. Jeg bevegde dildoen sakte inn og ut og etter det fortere og fortere ettersom pusten hennes og stønningen hennes eskalerte kraftig. Hun hylte nesten nå og fortalte meg mellom tunge åndedrag at hun aldri hadde følt det slik i hele sitt liv. Jeg fortsatte til hun kom og når jeg trakk ut dildoen satte hun seg umiddelbart opp for å smake på saftene sine.

Hun tok dildoen som vibrerer og dyttet meg ned på senga, hun fuktet den med litt spytt først før hun plasserte den inn i meg å begynte å pule meg med den, hardere og raskere gikk det. Jeg tok vibratoren og plasserte den på klitorisen min og det var det eneste som manglet for at jeg skulle gå i klimaks. Jeg ristet og stønnet og hev etter pusten og jeg kjente at musklene mine klemte rundt dildoen. Hun smilte til meg før hun la seg ned mellom beina mine og slikka alt som hadde kommet ut av meg opp fra lårene og fitta mi.

Hun ville vite hva den doble dildoen var til og jeg fortalte henne at jeg kunne vise henne. Vi begynte å suge på hver vår ende. Når den var god å våt plasserte jeg den ene enden inn i fitta hennes jeg førte den litt frem å tilbake slik at jeg skulle finne ut hvor langt inn jeg burde ha den. Så førte jeg den andre enden inn i min egen fitte. Vi begynte å flytte oss nærmere hverandre før vi begynte å sakte føre oss inn og ut. Hun tok styringen og holdt den delen av dildoen som ikke var inne i noen av oss. Hun førte den fram og tilbake mens vi begge pulte den tilbake. Vi pulte den vell og lenge og begge stønnet mye. Vi stønnet og hev etter pusten mens vi pulte dildoen. Jeg stimulerte klitorisen min mens jeg holdt på og det samme gjorde hun. Det gikk fortere og fortere og fortere og til slutt skrek begge i kor at vi kom snart, vi fortsatte til begge lå å hev etter pusten mens musklene våre strammet seg og slappet av om hverandre.

Som avslutning på økten ba jeg henne legge seg oppå meg med fitta på ansiktet mitt. Hun slikket min fitte mens jeg slikket hennes. Vi var rolige og forsiktige med hverandre. Vi var varme og klamme og når vi hadde kommet en gang til flyttet vi oss inn i dusjen.

Senere har jeg hentet henne flere ganger på bussholdeplassen og vi har snakket om at hun skal bli min romkamerat når hun flytter ut for å begynne å studere.

Legg igjen en kommentar