Ut på tur

Denne novellen er vist 7880 ganger.

Vi hadde begge vært på farten siden mandag, og kjente veldig på behovet for å komme oss ut i skogen en tur. Vi skiftet raskt til turtøy og kjørte til Østmarka. På veien kjøpte vi med oss et par kalde øl og en god gryte vi kunne lage på gassblusset. På vei innover mot tjernet vi hadde sett oss ut ble jeg gående litt bak deg mens jeg beundret hvordan turbuksen satt over rumpen din, og jeg kjente det reagerte litt i skrittet mitt. Jeg tok deg igjen og strøk deg oppover innsiden av låret før jeg tok hånden din. Du så på meg med et småfrekt uttrykk før du stoppet og kysset meg lenge og intentst. Vi kom oss etterhvert videre og kom ned til en stille og usjenert plass helt nede ved vannet. Solen kom frem og varmet godt, så du vrengte av deg genseren og gikk rundt med bare bh mens vi rullet ut underlag og laget oss en koselig plass. Du har en fantastisk flott kropp, og det rørte seg enda mer i buksene mine når jeg studerte deg mens du flyttet på litt steiner så vi kunne sitte bedre. En liten svettedråpe rant ned mellom puppene dine, og jeg tok tak i deg og slikket den bort. Det gikk en skjelving igjennom deg, og du strøk meg mykt over skrittet hvor du kjente hvor stiv jeg begynte å bli.
Du kysset meg lett på munnen før du dyttet meg bort og sa bestemt at du var sulten, så dette fikk vente. Du fyrte opp blusset, og mens maten ble varm tok vi hver vår øl. Du la hodet inntil meg og vi satt der i stillhet og så utover vannet og kjente på en deilig stille nærhet. Vi spiste mens vi snakket om løst og fast. Plutselig satte du tilside tallerkenen din, snudde deg mot meg og sa at du nå var sulten på noe annet. Du begynte å stryke meg nedover brystet før du dro av meg t-skjorten og begynte å kysse meg på halsen. Hendene dine klorte meg lett på ryggen mens du fortsatte nedover. Du bet meg lett i brystvortene samtidig med at den ene hånden fant veien ned på innsiden av bukselinningen min. Hånden din tok et godt tak i meg på utsiden av bokseren, og du så opp på meg og smilte med kåthet i blikket når du kjente hvilken effekt du hadde på meg.
Jeg kneppet opp buksen for å gi hånden din bedre plass, og du flyttet hånden din på innsiden av bokseren og begynte å runke meg sakte. Jeg satt stille og nøt litt før hånden min fant veien på innsiden av BH’en din og jeg begynte å kose på den myke puppen din. BH’en var litt i veien så jeg dro den av og kysset og sugde på brystvorten din. Du stønnet svakt og hvisket meg i øret at du ville ha meg til dessert. Hendene dine dro buksen og bokseren min ned på lårene mine, og du smilte bredt før du bøyde deg ned og tok meg i munnen. Du slikket med lett rundt hodet før du sugde deg fast i meg, og jeg kjente at hele verden forsvant og det var bare oss. Jeg la meg ned og jeg så rett opp på skrittet ditt hvor en våt flekk begynte å komme til syne på buksen din. Jeg begynte å stryke deg forsiktig over skrittet og du stønnet så det vibrere i hele meg før du brått sluttet, reiste deg opp og dro buksene med mot knærne. Jeg så at det rant en dråpe av saftene dine nedover låret, og du la deg til rette over meg så jeg kunne slikke deg samtidig som du sugde meg. Du luktet veldig av opphisselse, og smaken av deg var helt himmelsk. Jeg brukte tungen min på deg mens jeg stakk en finger inn i deg, og jeg merket at konsentrasjonen din forsvant litt når jeg fant de riktige punktene. Du begynte å puste tyngre og tyngre, og du presset deg litt hardere mot ansiktet mitt. Jeg kjente at du ble våtere og våtere, og stønningen din ble mer intens. Jeg stakk en finger til inn og begynte å massere g-punktet og du kjente orgasmen starte som en skjelving før du stønnet høyt og slapp taket i meg og falt sammen over meg.

Du ble liggende sånn en liten stund og bare nøt etterdønningene før du snudde deg rundt med et deilig smil rundt munnen og kysset meg dypt og lenge. Jeg var like hard ennå, og fikk deg til å stille deg på knærne. Jeg dro buksene mine litt lenger ned og støtte inn i deg bakfra. Du var utrolig glatt, men samtidig såpass trang, og følelsen av deg rundt meg var helt fantastisk. Jeg begynte sakte å støte inn i deg mens jeg bøyde meg frem og koste med puppen din. Du var allerede på vei til å bli veldig opphisset igjen, og møtte støtene mine så vi ble helt synkroniserte. Jeg kjente at det begynte å knyte seg i pungen da du brått trakk deg unna, så på meg med et glis og sa at jeg måtte vente litt. Du dyttet meg ned på ryggen på underlaget, reiste deg opp og trakk buksen helt ned. Å se deg naken i kveldssolen mens du så på meg med kåthet i blikket gjorde at jeg nesten kom bare av synet. Du satte deg overskrevs på og førte meg inn i deg mens du sa at du ville se på meg når jeg kom. Jeg trakk sekken til meg og la den under hodet så jeg kunne se deg bedre da du langsomt begynte å bevege deg samtidig som du brukte fingrene på deg selv. Du tok tak i den ene hånden min og la den over puppen din mens bevegelsene dine ble heftigere, og jeg hørte på pusten din at du var på vei til å komme på nytt. Jeg kjente at du klemte sammen rundt meg i det orgasmen tok deg på nytt, da brast det for meg også, og jeg kjente at jeg pumpet og pumpet inn i deg. Du falt sammen over meg og vil ble liggende å kysse og kose da vi hørte en gren som knakk bak oss. Vi så opp og der sto det et ungt par som med et flaut blikk sa takk for inspirasjonen før de forsvant videre inn i skogen.