Leksehjelp

Denne novellen er vist 10590 ganger.

Livet mitt hadde vært forutsigbart, ukomplisert og – for å være ærlig – ganske kjedelig i flere år. Jeg var toogtredve år gammel, hadde stabil jobb i et datafirma som lot meg jobbe hjemmefra, og bodde aleine i et lite hus på en bakketopp. Her ute på landet, i utkanten av skogen, hadde jeg få ting å forholde meg til, og det passet meg godt. Ikke at jeg hadde hatt noe imot å ha et kvinnfolk i hus, det var ikke det. Det hadde bare aldri passet seg sånn. De to damene jeg hadde hatt noe slags forhold med trivdes dårlig på et så rolig sted, og flytta snart videre. Det sa vel sitt om hvor lidenskapelige forholdene hadde vært også.

Men så, tidlig på våren, døde den eneste naboen min. Geir var over åtti, men fortsatt sprek – så det kom som et sjokk at han en dag bare var borte. Ikke fordi jeg hadde mye med ham å gjøre, men jeg var nå blitt vant med å se den gamle kroken pusle rundt huset nede i bakken. Nå ble det helt kaos for meg, med pårørende som kom og rydda ut, stelte i stand, snekra og ordna. Jeg grudde meg til huset skulle selges; tenk om det flytta inn en bråkete tjueåring som hadde fest til alle døgnets tider? «Til salgs»-skiltet sto der truende i noen uker, og nå kom det et nytt renn. Folk som skulle kikke og undersøke, spørre og grave. Et par av dem kom til og med opp til meg, spurte hvordan vanntrykket var og om det ble brøyta godt om vinteren og sånt. Jeg svarte uengasjert, i håp om at de skulle droppe hele kjøpsprosjektet. Og så kom høsten sigende, og Mia og mora hennes flytta inn. Det var først da det ble ordentlig kaos.

Mora til Mia het Hege og hadde blitt gravid etter en ferieflørt i utlandet, fikk jeg vite da de kom og forstyrra meg uka etter at de hadde flytta inn. Mia skulte på mora si og rista på huet over måten historien ble fortalt på. Det skjønte jeg forsåvidt. Men jeg fikk vite mer; Mia hadde ikke hatt det så greit på skolen, og det var en av grunnene til at de hadde flytta. Nå skulle hun gjøre ferdig siste året på videregående før hun skulle ut og studere. Mest av alt var de på utkikk etter noen som kunne hjelpe Mia med leksene, sa Hege. Og jeg, som jobba med «sånne datagreier», kunne sikkert alt om pensum på videregående?

Det var komplett absurd. Hvem kommer flygende inn døra til en fremmed kar og krever å få leksehjelp til dattera si, sånn helt uten videre? Det eneste som var mer absurd med hele situasjonen, var at jeg hadde sagt ja. Etterpå var jeg både forvirra og irritert på meg selv – helt til jeg kom på hvorfor jeg sa ja. Jeg skulle til å svare med det korteste neiet jeg kunne få fram da Mia hadde kommet bort til meg, sagt «det ville betydd veldig mye for meg hvis du kunne hjelpe meg,» sett på meg med de store, brune øynene sine, og så hadde jeg sagt ja. Da jeg fikk summa meg, ringte jeg Hege og gikk gjennom detaljene i avtalen en gang til. Mia var ferdig på skolen klokka halv tre, kom hjem klokka tre, og da skulle hun komme rett opp til meg og jobbe med lekser i to timer. Hvordan i all verden skulle jeg holde ut?

Det gikk ikke en uke en gang før jeg begynte å lengte etter at Mia skulle ringe på døra. De store øynene under de mørke krøllene. Det fine smilet hennes. Den søte topplua med dusk som hun rista snø eller regn fra idet hun gikk inn døra. Og når hun først var inne: Lukta av henne, nøtteaktig. Den lysebrune huden under strikkegenseren som hun dro opp ermene på. De tunge puppene som måtte befinne seg et sted under det formløse ullplagget. De trange buksene som framhevet den fine, tjukke rompa og de kraftige lårene hennes. Jeg var jo mye eldre enn Mia, men jeg klarte ikke å la være å fantasere om henne likevel. Til tross for at sjansen for at ei nydelig jente på nitten skulle være interessert i en gubbe på over tredve måtte ligge på minussida.

Hvor lenge siden var det jeg hadde jobba med matte, norsk og samfunnsfag på videregåendenivå nå, egentlig? Tretten år, måtte det være. Minst. Til å begynne med var «leksehjelpen» mest noe jeg måtte få, sette meg inn i bøkene og lese meg opp. Men det gikk da på et vis, og takket være datajobben min var jeg vant med å måtte tolke uforståelige ting. Mia var vennligheten selv hele tida, lavmælt og smilende. Takknemlig for alt jeg hjalp henne med. Og til mitt forsvar: Hun fikk ordentlig hjelp da jeg først kom i gang. «Du kommer ingen vei med å pugge,» sa jeg til henne. «Det handler om å forstå. Det er et system i det du skal lære, og når du først forstår det, kommer ting til å gå mye lettere.» Hun så forvirret på meg, men smilte og nikket likevel.

Månedene gikk, det ble vår, og Mia hadde unnagjort eksamen. Den sjenerte og stille jenta som hadde sittet på kjøkkenet mitt i et halvt år var nesten ikke til å kjenne igjen. Hun feide inn med et bredt smil, ga meg en klem, sa høyt at hun hadde en god følelse. Jeg tenkte tilbake på hvordan de siste månedene hadde vært: Hun diskuterte entusiastisk med meg, viste stolt fram arbeidet sitt. Gjorde store framskritt. Til slutt hadde jeg ikke noe mer å foreslå for henne; hun var virkelig klar. Nå sto hun her, ferdig med eksamen. Hun så ut som om hun holdt på å sprekke. «Yess!» ropte hun plutselig, og kastet seg rundt halsen min. Jeg holdt på å bli slått rett i bakken; hun ville gi meg en klem, men dunka borti panna mi da hun bykset. «Ai!» «Åååh! Unnskyld!» Hun så brydd ned. «Gikk det bra med deg?» «Jada, Mia, ikke tenk på det,» sa jeg og gned panna. Det gjorde faktisk irriterende vondt. Nå sto hun der i den lyseblå sommerkjolen sin og sturet. Sånn kunne vi ikke ha det. Jeg strøk henne på overarmen. «Du, jeg mener det, det går bra. Nå er du ferdig! Dra og møt vennene dine, dere skal sikkert feire vel overstått!» Hun smilte flaut og løftet blikket mot meg. «Nei… jeg skal ikke noe, det ser du vel.» Hva nå? Det var ett eller annet. Noe… Herregud. Jeg følte meg som verdens største idiot da jeg innså det. «Ja… for du har ikke russedress,» sa jeg forsiktig. «Bingo. Jeg så ikke poenget med å betale for å kunne feste sammen med folk jeg ikke kjenner. Det ble ikke så mye bedre på den nye skolen, jeg har fortsatt ingen å prate med. I det minste er det ingen som plager meg heller, men jeg klarer ikke å få meg noen nye venner. Bortsett fra… deg, da,» sa hun lavt. Jeg kjente at jeg ble rød i kinnene. «Du er den eneste som har vært grei mot meg. Du har hjulpet meg med å lære alt jeg ikke kunne fra før. Det er takket være deg jeg kunne søke meg inn på høgskole til høsten, ellers hadde jeg ikke hatt sjans. Så… tusen, tusen takk.» Roligere enn forrige gang la hun armene rundt meg. Hun klemte meg hardt inntil seg, og jeg la armene rundt ryggen hennes. Jeg lukket øynene, snuste inn lukta av henne. Litt nøtteaktig svette (det var tross alt strålende sol ute), litt svak, blomstrete parfymeduft. Jeg kjente puppene hennes mot brystkassa. Følte pusten hennes, hvordan den varme kroppen hennes kjentes mot min. Jeg strøk henne rolig over ryggen. Akkurat idet jeg ble bekymret for at hun skulle legge merke til den begynnende ereksjonen min, løsnet hun grepet og så på meg. Hun hadde tårer i øynene, men smilte. «Så… det er skoleavslutning om tre uker. Jeg vil at du skal være der og se meg få vitnemålet. Blir du med på det? Si ja, vær så snill!»

Den gode følelsen Mia hadde hatt for eksamenen sin, viste seg å være velbegrunnet. Studieplassen til høsten var sikret. Hun strålte da hun kom innom og fortalte det. «Kom, så drar vi og kjøper is! Jeg spanderer,» lo hun til meg. Etter en kort kjøretur satt vi på verandaen min med hver vår is og smatta. Jeg kikka bort på henne i smug. Herregud så vakker hun var. De mørke krøllene danset svakt i vinden. Hun lå tilbakelent i en stol med øynene lukket og smilte fornøyd mens isen smeltet i munnen hennes. Den gyllenbrune huden glinset i sola. Etter å ha forsikret meg om at øynene hennes fortsatt var lukket, flyttet jeg blikket ned på brystet hennes. Først innom den dype utringningen i den hvite singleten hennes. Så litt ned. Hun hadde ikke noe under singleten, og jeg nøt synet av to store, mørke brystvorter gjennom det hvite stoffet. Enda lenger ned. Sjekke at hun ikke så meg. Hun satt med føttene under seg, lårene fra hverandre. Under skjørtet kunne jeg skimte ei hvit stringtruse. I det tynne stoffet kunne jeg se konturene av kjønnsleppene hennes. Jeg prøvde å se for meg hvordan fitta hennes måtte se ut. Jeg fantaserte om de kjøttfulle leppene, hvordan hun spredte dem for meg, åpnet hele seg, lot meg se inn, at hun var våt, glatt, rosa og deilig der inne, hvordan- «Du! Går det bra? Hallo?!» Jeg ble rykket ut av fantasiene mine. «Er det noe galt, eller? Du var jo helt borte!» Jeg satte meg opp, flirte litt brydd, «Neida, det går fint, jeg bare tenkte på noe jobbgreier.» Mia hikstet plutselig av latter, tok seg i det. «Det må være litt av noen jobbgreier,» sa hun og stirret lattermild mot skrittet mitt. Jeg hadde bare på meg en tynn shorts, og den gjorde lite for å skjule den stive pikken min. Jeg kjente det brant i ansiktet og skulle til å reise meg. «Unnskyld! Øøøh… jeg…» Mia avbrøt meg. «Bare bli sittende! Jeg tror uansett jeg må gå hjem nå,» fniste hun og reiste seg. Hun bøyde seg ned over meg, la armen rundt halsen min. «Du er fin,» hvisket hun meg i øret og kysset meg forsiktig på kinnet. Så var hun vekk.

Noen timer seinere gjorde jeg meg klar til å legge meg da det tikka inn en melding på mobilen min. «Beklager at jeg bare dro,» hadde Mia sendt. «Middag med mamma, for å feire.» «Så fint! <3" sendte jeg som svar. Jeg kikket på bildet hun hadde lagt ved, av henne og Hege på pizzarestaurant. Hun så like nydelig ut som hun hadde gjort på verandaen min. Men... jeg la merke til at hun hadde på seg den samme singleten, bare at hun åpenbart også hadde BH på seg. Hva...? "Du?" skrev hun plutselig. "Ja?" svarte jeg. "Var det på grunn av meg du fikk stå da vi spiste is?" Det kriblet i magen min. Hva var dette? "Ja... unnskyld at det ble dumt. Jeg synes bare du er så flott." "Det var ikke dumt i det hele tatt! Jeg ville vise deg puppene mine siden du har vært så snill mot meg, og jeg ble kjempeglad da jeg så at du likte dem!" Hjertet mitt slo fortere. Mia skrev en ny melding. "Faktisk så har jeg hatt lyst til å vise dem til deg ganske lenge..." Pikken min sto som et spett. Nydelige Mia hadde lyst på meg. Hun sendte bildemelding. Tommelen dirret da jeg trykket på bildelinken for å åpne. Der lå hun, i senga si. Hun smilte mot meg. Støttet hodet i hånda. Hadde lagt seg på sida så jeg skulle få se. De tunge puppene hang ned langs brystet hennes, de mørke vortene var stive. Huden hennes glødet i lyset fra nattbordslampa. Den slanke midjen hennes buet ut til de brede, sexy hoftene. Mellom de tjukke lårene så jeg to glattbarberte, fyldige kjønnslepper. Jeg ble så opphisset at jeg holdt på å miste telefonen i gulvet. "Du er så vakker," fikk jeg til å skrive som svar. Hjerteemoji tilbake. "Vis meg pikken din." Jeg kom meg inn på soverommet, slang meg ned i senga. Tok bilde av den harde staken min og sendte. "Åhh... Så diger den er! Mmmm..." sendte Mia tilbake. Nytt bilde. "Tror du den får plass her?" sto det øverst på bildet. Under så jeg det jeg hadde drømt om tidligere på dagen: De svulmende fitteleppene, fingrene til Mia som spredte dem. Glatt, glinsende, vått, rosa. Det brant i kinnene mine igjen, denne gang av opphisselse. "Har du lyst til å finne ut...?" skrev jeg. "Du får vente til i morgen ;)," kom svaret. Jeg sendte "Ok, natta" og kysseemoji tilbake. Hun leste meldingen, svarte ikke. Jeg lå våken med steinhard pikk i en time før jeg fikk sove den natta. Neste morgen var lørdag. Det sitret i meg etter meldingene Mia hadde sendt meg, og jeg fant mobilen. "God morgen :)," sendte jeg. Ventet på svar. Hun leste meldingen, svarte ikke. Jeg ble brydd. Hadde hun angret seg? "Er du der?" Fortsatt ikke svar. Kanskje hun bare tulla med meg. Kanskje hun hadde innsett at ei deilig jente på nitten kunne få noe langt bedre enn en særing på over tredve. Skuffet og flau reiste jeg meg fra senga. Pikken som hadde vært som granitt for noen timer siden, hang der slapp og udugelig. Det var det, tenkte jeg og subbet bortover mot baderomsdøra, gikk inn, orka ikke lukke den ordentlig. Stilte meg foran vasken, vætet hendene, gned meg i ansiktet. Hørte en lyd bak meg. Skulle til å snu meg, men det ble brått mørkt. To hender holdt foran øynene mine. Krøllete hår kilte meg i nakken. Varm pust i øret. Varm kropp mot ryggen min. Naken hud. Fersk svette, nøtteaktig. "Gjett hvem det er," lo Mia i øret mitt. Hun slapp meg, jeg snudde meg, så rett inn i det strålende ansiktet hennes, fikk smilet hennes. Hun var naken, og det deiligste jeg noensinne hadde sett. Pikken ble steinhard igjen på et blunk. Vi kysset lenge. "Hei sexy," sa hun til meg. Vi lo begge to. "Jeg tenkte at vi kunne dusje sammen?" Det viste seg at Mia hadde en baktanke med dusjinga. Hun fortalte at hun egentlig hadde villet komme opp til meg med en gang da vi meldte om natta, men for å få det perfekt, sånn deilig og glatt som hun så for seg at det skulle være, kanskje jeg kunne være så grei å barbere vekk buskaset rundt pikken først? Så nå sto jeg i dusjen, over et håndkle dekket av kjønnshår, og barberte ballene omhyggelig. Dette var en helt ny opplevelse for meg. Joda, alle pornogubbene barberer jo taska, men var det noe for meg, altså? Det tok ikke mange minuttene før jeg fant svaret på akkurat det, da nydelige Mia slo på dusjen, såpa inn puppene sine, og ga meg en ordentlig pupperunk. Hun gned de fyldige brystene opp og ned langs den glatte staken min så jeg ble mo i knærne. Jeg kunne ikke annet enn å stønne. Hun reiste seg opp, ga meg et langt kyss, og begynte å vaske resten av kroppen min. Så var det hennes tur. Hun snudde ryggen til meg, støttet seg i dusjveggen, strakte den andre hånda ned mellom lårene, brettet ut fitta. "Slikk meg," kommanderte hun. Jeg adlød med glede. På vei ned kysset jeg den deilige rompa hennes. Hun gryntet fornøyd, avløst av lange stønn mens jeg smakte på fitta. Siden jeg sto bak henne kunne jeg slikke klitten hennes før jeg lirket tunga inn i skjeden. Jeg hadde hendene på rompa hennes og knadde den godt. Mens jeg slikka, flyttet jeg grepet nedover og stakk en tommel inn i fitta. Jeg kjente hun skalv mens hun stønna stadig høyere. Akkurat som hun hadde gjort stoppa jeg brått, reiste meg, såpa inn hendene. Tok et fast grep i puppene hennes, eller - jeg prøvde iallfall. Det viser seg at såpeglatte pupper skvetter ganske fort ut av hendene dine. Jeg såpa inn hele jenta, gned den glatte pikken min mot rompa hennes. Hun snudde seg og kysset meg mens vi skylte oss, førte hånda ned, knadde ballene mine. Vi tørka oss i rekordfart, løp inn på soverommet. Jeg stoppa foran senga, Mia lo mens hun dytta til meg så jeg ramla baklengs ned på madrassen. Hun kravla oppi etter meg. La seg på huk mellom beina mine, dukka ned og slikket meg på ballene. Herregud. Jeg hadde aldri kjent noe sånt før. Det ilte gjennom hele kroppen. Mia tok ballene mine i munnen, og jeg gispa. Jeg holdt på å komme. Heldigvis holdt jeg igjen. Hun sugde og slikket lenge og vel, før hun begynte på pikken. Kysset oppover langs hele staken, slikket på pikkhodet. Tok det i munnen. Sugde meg inn. Og, herregud. Jeg aner ikke hvordan hun klarte det, men hun kom over halvveis ned på pikken min. Det føltes som om jeg var på vei ned i halsen hennes. Det var ubeskrivelig deilig. Svupp! sa det plutselig. Mia hadde sluppet pikken og lente seg framover. "Jeg vil at du skal knulle meg," hvisket hun. "Legg deg oppå meg. Kjør pikken til bånns." Vel var hun bare nitten, men denne jenta var langt fra uerfaren, det forsto jeg nå. Og så gjorde jeg som hun hadde sagt; la henne bestemt ned i senga, spredte lårene, styrte staken inn mellom de svulmende kjønnsleppene, og kjørte pikken til bånns i henne. Hun satte i et lite skrik. "Ååååhhhjaaaa! Knull meg!" Og herregud, som jeg knulla henne. Mia hadde den trangeste, glatteste, deiligste fitta jeg hadde kjent noen gang. Jeg tok henne så hardt jeg klarte. Bøyde meg fram og beit henne i puppen. "Jaah!" Tok brystvorta i munnen, begynte å suge henne. Pungen min klasket mot skinkene hennes. Mia stønna og bar seg. "Ååå... ååå... ååå... herreguuud så deilig... pikken din... jeg har aldri... fått en så... stor pikk..." Hun lå med lukkede øyne og nøt at jeg pløyde henne. Det var varmt i rommet, og selv om vi var nydusja, tok det ikke lang tid før de nakne kroppene våre glinset av fersk svette. Jeg reiste meg opp, tok tak under lårene til Mia, satte meg opp på knærne, løftet opp hele jenta. Trædde henne av og på pikken. Slik jeg sto nå, kom jeg enda lenger inn i skjeden når jeg klemte meg inn i henne. Jeg kjente pikkhodet dunke mot livmorhalsen hennes. Hun skrek og stønna, gurglet fram noen ordløse lyder. Jeg nøt synet av de digre puppene, glinsende, skvulpende. Jeg så ned, beundret den oppsvulmede fitta, klitten hennes som sto og dirret mot meg. Hun var klissvåt, så pikken min var helt innsmurt av saftene hennes der den gled inn og ut. Jeg tok tak i henne og trakk meg nesten helt ut før jeg dundret pikken helt til bånns. Hun skreik til og stønna enda høyere idet hun kom. Jeg sto stille, holdt fortsatt lårene hennes, presset fortsatt pikken inn i henne. Det tok et par minutter før hun kom til seg selv igjen. Hun åpna øynene og smilte mot meg. "Herregud... det var den beste orgasmen jeg noensinne har hatt," hvisket hun til meg. Vi kysset lenge. "Du?" sa hun. "Likte du det da jeg sugde deg? Det virka sånn..." Jeg smilte bredt mot henne. Noen strakser etterpå sto hun igjen på huk mellom beina mine. De tunge puppene skvulpa mot lårene mine mens Mia tok pikken min langt ned i halsen. Denne gangen fikk hun den helt inn. Jeg følte den våte underleppa hennes treffe ballene mine før hun dro munnen oppover igjen. Hun knadde ballene mine forsiktig mens hun sugde meg stadig hardere. Det føltes som om pikken satt fast i halsen hennes, som om hun ikke klarte å slippe den, men bare måtte suge den ned igjen så fort den var i munnen. Jeg kunne føle trykket bygge seg opp. Mia gryntet og slurpet i seg hele staken nok en gang. Jeg eksploderte. Med et høylytt stønn kom jeg, igjen og igjen. Mia prustet gjennom nesa. Sæden min pumpet inn i henne. Endelig trakk hun seg av pikken. Med munnen lukket la hun seg på brystet mitt. Hun smilte, åpnet munnen, viste meg at den var full av sæd. Hun lukket munnen igjen, svelget, slikket seg om leppene. Jeg var helt slått ut. Hun la seg i armkroken min, og slik sovnet vi begge to. Uka etter var Mia endelig ferdig på videregående. På avslutningen hadde hun på seg en vanvittig sexy svart kjole. Hun jublet da hun fikk vitnemålet, Hege omfavnet meg, rørt til tårer. Etterpå sa Mia til mora at hun bare skulle oppom meg for å si natta. Noe som forsåvidt var riktig, men først... Først av med kjolen. Jeg lå naken i senga og så deilige Mia danse seg forførende bort til meg, iført nettingstrømper, høyhælte sko, oppsatt hår, dus rød leppestift, maskara som framhevet de store, brune øynene... og ellers ingenting. Jeg visste at til høsten skulle Mia reise bort, inn til byen, bli student. Jeg kom til å være igjen aleine. Men før det: Kjæresten hun hadde hatt før hun flytta, også han en nabo, langt eldre enn henne, hadde lært henne hvor godt analsex kunne være. Hun rakte meg en tube med glidemiddel og gikk ned på alle fire. Jeg smilte idet jeg trengte inn i henne, og så fram til en sommer med masse deilig sex, med deilige Mia. Og hvem vet, kanskje jeg også skulle gjøre noen endringer til høsten? Kanskje livet på landet var blitt litt kjedelig? Kanskje jeg skulle flytte inn til en by, et studiested? Tilfeldigvis til samme sted som Mia skulle? Det hadde vært noe.