Uten ord

Denne novellen er vist 4667 ganger.

Vi møtes ved utgangen av kjøpesenteret fredags ettermiddag. Tilfeldig. Det er ikke avtalt. Du virker hektisk, bærer på flere bæreposer. Varmet er kommet, og du er kledd etter været. De tre øverste knappene i blusen er åpne. Det virker utfordrene. Er blusen en størrelse eller to for liten? Det mørkeblå, korte skjørtet fremhever hoftene og setet. Jeg som vet hvilket venusberg du har, kan også skimte det under skjørtet. Dine nakne legger og knær er en visuell nytelse. Å som jeg begjærer deg.
Har ikke sett deg i løpet av uka. Det styrker gjerne begjæret.
Jeg tilbyr meg å bære noen av bæreposene. Slik kommer jeg nær deg, kjenner lukten av deg, en blanding av tung parfyme, litt svette, og kjenner jeg rett, er det en anelse kjønnslukt ispedd også?
Vi går mot parkeringsplassen, du foran, viser vegen til bilen din. Jeg blir amorøs av å gå bak deg, se linjene i ryggen din, de lett svaiende hofter, bena, jeg vet hva bluse og skjørt skjuler.
Vel fremme ved bilen legger du varene i bagasjerommet. Du vil at jeg skal sette meg litt i bilen sammen med deg. Passasjersetet står langt frem, så jeg justerer det så langt bak som gjørlig. Vi åpner vinduene, må slippe ny luft inn i kupeen.
-Jeg har savnet deg, du gjør meg kåt, sier jeg. Du svarer ikke, åpner enda et par knapper i blusen, en eller to knapper til så ville brystene vært fri.
Jeg stryker deg over låret, stryker deg lett i nakken. Stirrer betatt på deg. Åpner neste knapp, og det ene brystet velter ut, bøyer meg frem, kysser det, tar vorten mellom leppene, biter lett..du ynker deg litt, stryker meg over kulen på buksene og tar frem redskapen min..
Jeg ser om noen kan se oss, folk går til å fra. ingen har lagt spesielt merke til oss.
Du bøyer deg ned, tar kuken i munnen og suger meg. Håper at de lett tonede vinduene i bilen hemmer for innsikt.
Stryker deg over setet, presser lett mot anus, men fingrene trekkes mot skamleppene dine, et dyvått, uimotståelig kvinnekjønn. Din truseløse skjøge! Seteryggen felles bakover, du kommer over meg. Masserer brystene dine hårdt med den ene hånden, den andre er iferd med å slukes av fitta di, fire fingre er inne allerede. Aldri har jeg kjent deg så åpen, så fuktig, så varm..
Du kryper på meg, drar skjørtet litt opp, sier du vil ha kuk…
Omgivelsene er glemt, her ligger vi i passasjersetet på bilen din å puler på en stor parkeringsplass mens de langt fleste gjør sine innkjøp.
Du gnrr deg hardt mot meg i roterende bevegelser, ser nesten bare hvitøyet på deg, du puster hektisk, i korte åndedrag. Fingeren jeg har i det bakerste hullet kjenner jeg presse mot kuken. Dette hisser meg enormt opp. Du merker det, og stopper bevegelsen, vil dra det ut i tid.
Oppholdet blir ikke over lang tid, snart er det fullt kjør igjen. Bevegelsene dine økes i styrke, du rir meg som en gudinne..
Jeg kjenner orgasmen kommer, merker at du også nærmer deg klimaks.
Plutselig hopper du av, vil suge meg tom. Mens du suger, klarer jeg å få hele hånden inn i deg, du roterer enormt på hånden, jeg kjenner spruten kommer..du roper ut din orgasme samtidig med at jeg sprøyter munnen din full. Du klarer ikke å svelge alt på grunn av ropet, og sæd pipler frem i munnvikene dine.
For en kvinne du er, et erotisk villdyr på to. Glad jeg kjenner deg.
Etter å ha fått normal pust tilbake, tenker vi på omgivelsene. Noen har stoppet opp, peker mot oss og ler. En gammel tante drar sitt barnebarn av gårde bort fra oss, barnet skriker og roper, han vil se mer..

Legg igjen en kommentar