Uten uniform – Kiwipiken

Denne novellen er vist 8128 ganger.

“Kom på meg, sprut utover meg !!”

Hun sa det høylytt og intenst der hun lå på stuebordet med spredte ben. Selv stod jeg på gulvet og pumpet pikken hardt inn i henne. Hun så på meg med vidåpne øyne og smilte, mens hun masserte de deilige brystene sine.

“Åhh…jeg har det så godt nå…”, sa hun.

Jeg hadde passert “returpunktet” for lenge siden. Jeg knullet henne hardt et par ganger til for å vippe meg selv over kanten, før jeg trakk pikken ut og gjorde resten av jobben med hånden. Sæden sprutet ut…

“Ahhh, jeg kommer”, ropte jeg ganske høyt.

Den første ladningen landet på den stramme solbrune magen hennes. De neste ladningene styrte jeg oppover brystene og i ansiktet hennes. Som vanlig når jeg var så opphisset, kom jeg mye. Vi var begge varme og svette. Først hadde jeg knulllet henne i sofaen til hun kom, før vi nesten med en gang hadde fortsatt med henne liggende på bordet. Nå lå hun og pustet tungt, mens jeg satt på knærne på gulvet og gjorde det samme. Innimellom lot hun en av fingrene sveipe over magen og deretter opp til til munnen. Hun slikket i seg sæden min med et lystig smil, og fortsatte å kjærtegne seg selv.

Så, hvordan havnet vi så her? Jo, det hele startet et par uker tidligere. Sandra jobbet på den lokale Kiwi-butikken hvor jeg pleide å handle. Selv i en kjip grønnrutet Kiwi-uniform var hun deilig, og jeg tenkte ofte på hvordan de ville være å treffe henne uten uniform, helt uten klær for den del. Det var en varm og fin sommerdag, og jeg var altfor sen hjem på grunn av det berømte “sent innkommet fly”. Alt jeg ville var å handle det jeg trengte raskt, og så komme meg hjem på terrassen for å nyte et par timer med aftensol etter en uke på jobbreise. “Hei”, hørte jeg en stemme si idet jeg skulle til sette meg inn i bilen. Med en gang kjente jeg ikke igjen den unge jenta som hilste på meg, men så kom det til meg at det var Sandra fra Kiwi butikken.

“Jasså, ferdig på jobb eller?”, spurte jeg.
”Jepp og nå er det fri hele helgen”, svarte hun. Hun bar på to handleposer, en med skrift jeg ikke klarte å tyde og en polpose med to flasker i.
“…og nå har du shoppet for hele lønningen??”, spurte jeg spøkefullt.
“Jepp, var på salg før jeg begynte på jobb og så på polet, og dermed er jeg blakk på en fredag….kan du tenke deg”, svarte hun med et smil som viste at hun var med på humoren.
“Jeg trenger en å drikke vin med, så du må invitere meg på middag…”, fortsatte hun.

Jeg tenkte med raskt om…Hvorfor ikke? Jeg hadde ingen planer og hun var både hyggelig og vakker.

“Ok, men spesielt avansert blir det ikke, Har ikke vært hjemme på en stund” svarte jeg.
“Regner med du har en mobiltelefon slik at vi kan bestille en pizza…”, svarte hun.

Jeg var lysten på selskap, kvinnelig selskap. Dermed var Sandra hjertelig velkommen.

“Da sier vi det, pizza og vin “at my place”, sa jeg.

Det tok ikke lang tid før pizzaen var bestilt og første vinflasken var åpnet. Jeg hadde skiftet til shorts og vi satt ute i ettermiddagssolen. Jeg hentet den neste flasken og tenkte at det nok ikke ble noe sex av dette. Men der tok jeg feil. Da jeg kom tilbake spurte hun om jeg ville se det hun hadde kjøpt.

“Jeg har kjøpt ny bikini” sa hun uten å blunke.

Hun reiste seg og gikk ut på badet. Ikke lenge etterpå kom hun tilbake ikledd bikinien hun hadde kjøpt. En nydelig hvit bikini som jeg ikke tror hun hadde kjøpt mest for å sole seg, for den var relativt minimal. Hun var forresten vanvittig sexy der hun stod. Brystene hennes og jeg kunne tydelig se de knoppede brystvortene gjennom bikinioverdelen. Rumpa hennes var passe bred, rund og sexy. Hun satte seg på solsengen ved siden av meg og tok vinglasset.

“Liker du det du ser?”, spurte hun litt brydd
“Du er utrolig vakker”, datt det ut av meg.
“Så kom hit da…”, sa hun og la seg ned på solsengen..

Jeg reiste meg og stilte meg på knærne ved siden av. Hun dro bikinitoppen til side og masserte det ene brystet.

“Vil du smake?”, spurte hun freidig

Hun lukket øynene, lente hodet litt bakover og nøt. Jeg småbet brystvortene hennes før jeg med hendene grep hardere rundt de store, fyldige og lekne puppene.

“Kom”,sa hun og tok meg i hånden.

Vi gikk inn i stuen og hun dro ned persiennen.
Hun ba meg om å bli stående, mens hun satte seg på knærne foran meg.
Sandra masserte meg i skrittet og kjente halvstive pikken gjennom den tynne shortsen. Hun dro shortsen ned på knærne mine og den halvstive pikken spratt frem.

“Oiii”, sa hun overrasket.
“Hva da?”, sa jeg.
“Ehh, du har en solid pikk!!”

Hun tok et godt tak i den halvstive pikken med den ene hånden og med den andre masserte hun pungen. Pikken min ble kraftig stiv veldig fort. Jeg slapp ut et lite stønn, idet hun sirklet rundt på kukkhodet med tungen. Behandlingen fortsatte rundt tuppen av pikken. Med et fast grep tok hun pikken i munnen og sugde, mens den ene hånden lekte med den stramme pungen. Dette var rått, uskikkelig og skikkelig opphissende. Hun var ung, men virket erfaren. Hun strammet tommel og pekefinger rundt roten og sugde i seg så mye av pikken hun klarte. Lenge sugde hun meg på en fantastisk måte.

Jeg var som sagt kåt og veldig opphisset, derfor kjente jeg at jeg nærmet meg spruten med stormskritt. Det merket nok hun også, for hun sugde enda hardere og runket meg fortere. Så rykket jeg til i hele kroppen og sprutet mens hun hadde den munnen. Varm sæd strømmet ut i munnen hennes. Hun svelget alt. Det var magisk!!

Vi sank ned på sofaen og lå det en stund, før jeg dro av henne bikinitrusen med en litt brå bevegelse, og strøk henne innerst på låret.

“Fortsett lenger oppover”.

Stemmen hennes skalv og var tydelig opphisset. Jeg stakk fingeren mellom beina hennes og møtte fuktig, sart hud. Kjønnsleppene hennes var glatte og fuktige. Hun var tydelig kåt.

“Du gjør meg kåt. Kom med den store pikken din…”

Sandra reiste seg opp og dyttet meg på ryggen. Deretter satte hun seg over skrevs på meg med ryggen til, og sank ned på pikken min. Hun var trang og våt. Jeg tok tak i rumpeballene hennes og hun begynte å ri meg, først sakte og så raskere og raskere. Jeg førte en finger mellom rumpeballene og strøk henne over rumpehullet.

“Åhh, hva gjør du”, stønnet hun.
“Sorry”, svarte jeg raskt.
“Nei, nei, bare vært forsiktig”

Jeg masserte analåpningen en stund før jeg rolig førte en finger inn i rumpa hennes. Da jeg gjorde det gispet hun og støtte bakover slik at pikken kom helt til bunns i henne. Jeg kjente fitta hennes begynte å trekke seg sammen og at hun jobbet hardt på vei til orgasmen. Hun trakk seg ut og sa;

“Ta meg bakfra”.

Jeg stilte meg bak rumpa hennes og førte pikken min i fitta hennes. Den gled på ny helt inn i henne og jeg begynte knulle henne mens jeg holdt henne hardt. Tempoet økte og økte. Vi knullet skikkelig hardt og fort!! Det var sykt deilig å kjøre pikken inn i den våte fitta hennes.

“Å heeeerrrrrreeeegud, jeg kooooomerrr”, stønnet hun høyt idet get gikk for henne.

Jeg var der også… pumpet sæden min langt inn i fitten hennes og sank sammen bak henne. Hun snudde seg og slikket ren pikken min før hun kysset meg på munnen.

“Kom, vi dusjer”, sa hun.

Det var deilig å kjenne vannet mot kroppen, og vi stod lenge i dusjen. Vasket hverandre og hadde det bra. Hun var ganske rett på, noe jeg likte.

“Hvis jeg blir her i natt, hva tenker du om det?”, sa hun.

Jeg tenkte at det gikk helt fint, og sa akkurat det.