Utsikt fra ett vindu

Denne novellen er vist 4762 ganger.

Jeg er sjuk. Nesa er helt tett og jeg er hjemme fra jobben i dag. Bra er det, egentlig, for de driver og graver uttafor blokka mi. Heldigvis bor jeg i andre etasje og kan sitte og se ned på gutta på gata.
En av dem har en fin kropp. Selv om lufta er veldig skarp (det har jeg selv fått erfare for det var på grunn av den at jeg ble sjuk), så har han tatt av seg på overkroppen. Han minner meg om den der reklamen om de kvinnfolka på et kontor som plutselig mobiliserer coca cola light-break og styrter bort til vinduet for å se ned på en fyr som drar av seg t-skjorta og tar en boks cola light på styrten. Sånn ser han ut, denne fyren. Med skitten dongeribukse, støvete hår og jordflekker her og der på skuldre og rygg. Han er svett, for gutten jobber hardt, han.
Så tett som jeg var i nesen og i huet da jeg våkna i morges, trodde jeg ikke at jeg ville bli i stand til å tenne i dag. Men jeg sitter her og glaner på gutta fra andre etasje og er smellkåt. Æ’kke bare nesa som renner nå, nei.
Jeg sitter i bare morgenkåpa og skrever over en kjøkkenstol med stolryggen gæern vei, slik at jeg kan legge armene på ryggstøtta. Og det gjør jeg. Trekker morgenkåpa litt opp slik at musa er i det fri, knytter opp beltet litt og har naken hud fra halsen og ned, mens brystene er dekket av rosa frottè. Jeg ser på fyren som står med spade i hånden og venter på at gravemaskina skal bli ferdig, slik at han kan gå ned dit og bli svett igjen. Midt mellom brystmusklene har han en mørk stripe hår og øynene hans er smale og glitrende. Huden viser at han har jobba mye ute i sommer. Tenk å få stryke den, a’ gitt. Få legge tunga borti den brune halsen og kysse seg ned til brystvorten hans, kjenne at den stivnet under tunga…
Jeg stryker meg selv over sitrende kjønnslepper, skyver baken litt tilbake og svaier i ryggen. Kjøkkenstolen er litt kjølig og det er godt mot et varmt kjønn. Kanskje har jeg feber også? Eller er det bare han som gir meg hetebølger? Han stryker fingrene gjennom håret, løfter blikket og ser plutselig på meg. Som om han hele tiden har visst at jeg har sittet og sett på ham. Jeg blir rød i kinnene og kjenner et sting av kåthet i musa da han smiler svakt til meg.
Et uskyldig smil. Kanskje han ikke aner noen ting? Kanskje det bare er meg som er på tuppa? I alle fall reagerte kroppen så kraftig at jeg skjelver i bena da jeg reiser meg og samler morgenkåpa før han rekker å se noe. Men var jeg for sen? Så han et glimt av naken hud? Var det derfor han blunket til meg da jeg forsvant fra vinduet etter et siste blikk på ham?
Jeg går inn på soverommet, legger meg blant myke dyner og varme lakener. Av med morgenkåpa, på med dyna, fram med tankene og igjen med øynene.
Der er han igjen. Jeg kommer gående mot ham, han står og lener seg inntil gravemaskina og vi er helt alene. Alene i hele verden. Han står med t-skjorten i hånda og jeg har bare på meg morgenkåpa og de søte kanintøflene.
Jeg stryker brystene mine med den ene hånden. Fram og tilbake under dyna, fra den ene stive brystvorten til den andre. For hver gang jeg stryker over, kjenner jeg det helt ned i musa mi. Hånden som ligger på magen, fortsetter ned til krusete kjønnshår, krafser litt i dem, drar litt slik at huden i kjønnet strekkes og nervene rundt klitten reagerer.
I tankene strekker han ut en hånd, løsner knuten i livet og skyver morgenkåpa vekk fra brystene mine. Jeg er naken under, brystene virker større enn i speilet men det er min drøm og jeg kan gjøre hva jeg vil. Blikket hans viser at han blir tent av det han ser og vortene mine stivner knallharde foran ham. Han bøyer seg ned, legger leppene rundt en, småbiter med leppene, stryker tunga over mens en hånd har dekket over det andre brystet. Den andre hånda hans stryker rundt livet, til ryggen hvor den stryker nedover baken og tar et godt tak i en rumpeball. Så synker han ned på knær uten å slippe taket i huden min med tunga. Han lager en lang, fuktig stripe fra brystet mitt og ned til navlen, videre til venusberget og gjennom skogen før han borer tunga mellom bena mine, mellom kjønnsleppene og treffer klitten min.
Jeg masserer klitten forsiktig, henter safter fra den rennende åpningen og gnir rundt og rundt klitten. Den andre hånden smyger seg under baken og jeg har to fingre klare til å trenge inn.
Han har en hånd på hver rumpeball, vider ut og fører et par fingre inn i åpningen min mens tunga hans glir frem og tilbake over klitten. Han må ha en lang tunge, for den snor seg som en orm i skrittet. Jeg står med øynene halvveis lukket og ser ned på ham, nesa hans er flatklemt inn mot kjønnshårbuskaset og øynene er lukket. Han nyter meg. Jeg sprer bena litt mer, lar ham komme lettere til og kjenner at det stiger i meg. Jeg kommer i ansiktet hans, må holde meg fast i skuldrene hans og krøke ryggen for ikke å falle sammen.
Jeg fører to fingre inn bakfra der jeg ligger i senga. Dæven, der var det vått! Inn og ut og inn og ut, mens fingeren jager rundt klitten.
Han holder meg fast, tunga dirrer og da han endelig gir seg, er jeg andpusten og like kåt. Han reiser seg opp, ser begjærlig på meg og åpner dongeribuksa, tar fram en pikk som er omkranset av like mørkt hår som på brystkassen hans, og som er stiv og bankende hard. Jeg kjenner pulsslagene når jeg griper rundt ham og runker ham langsomt mens vi kysser hverandre hett og vått. Han dytter meg ned på beltet på gravemaskina, sprer bena mine ved å dytte knærne til side og plutselig ligger pikken hans og snuser mot musa mi. Jeg fører den opp og ned over en plaskvåt klitoris, fuktet av mine safter og hans spytt. Plutselig er det som om han ikke kan vente lenger. Han griper rundt hoftene mine, støter inn i meg med et grynt og legger hodet bakover. Pikken er stor, den baner seg vei mellom kjøttfulle vegger fulle av safter. Jeg slår bena rundt ham, presser hælene i baken hans og holder meg fast i de skitne beltene på gravemaskina, de er dekket av jord og sand. Han støter hardt og vilt, jeg kjenner pungen hans daske mot rumpa mi, de hårete ballene klør litt og det hisser meg enda mer opp.
Kroppen min spenner seg mens jeg onanerer meg selv til orgasme, sitrende støt flommer ut fra klitten som rykker under fingeren min. Musklene i skjeden klemmer veggene sammen rundt fingrene mine og jeg holder pusten mens orgasmen ebber langsomt ut. Helt ned i tærne, helt opp i hårrota kjentes det. Jeg sukker tungt og lar ham få gjøre seg ferdig i tankene. Da jeg reiser meg opp og samler morgenkåpa rundt meg, kjenner jeg den varme sæden hans renne nedover innsiden av lårene mine. Og jeg lover ham kaffepause om ikke så alt for lenge, hvis han har tid, da. Og det har han.
Men først må jeg måle feberen og koke litt te og slenge innpå noen tabletter for å få vekk forkjølelsesubehaget i kroppen og få bukt med forkjølelsen. Eller kanskje ikke? for jeg ser ham ikke hvis jeg sitter på jobben. Det er nok bedre å være syk.
Og kanskje jeg virkelig ber ham inn på kaffe?

Legg igjen en kommentar