Utstillingen

Denne novellen er vist 33522 ganger.

Han bladde seg frem med rolige men likevel med små nervøse bevegelser til artikkelen om den ferskeste kunstinstallasjonen som skulle finne sted i sentrum hele helgen. Ja, dette var hans verk, som han hadde filosofert seg til på et par tunge tankefulle uker. En veldig eksentrisk liten mann med fransk akksent og et snev av halvsexy, men samtidig perfekt koordinert, humoristisk og sjarmerende kroppspråk. Han utstrålte en sær uimotståelig kraft, som mange mennesker misunte ham. Utstillingen hadde fått navnet Olea & Lea. Galleriet skulle være åpent fra seks om morgenen til tre på nattestid, slik at man kunne gå på utstillingen når og nesten hvor lenge man ønsket.

Inne i galleriet som ikke var så altfor stort, men likevel plass til en boks på størrelse med dobbeltrommet på hotellet han bodde på. Her inne skulle det sitte to kvinner, 21 timer i døgnet med kun tre timers søvn per natt i tre netter fremover. Døren var utstyrt med tidslås og kom ikke til å åpne seg før tre dager senere, da klokken hadde slått nøyaktig seks på morgenkvisten, uansett hva som kom til å foregå i Olea & Lea – boksen. Fra taket stømmet det hvitt hardt lys fra små lamper på rekke og rad, som kolliderte med gulvet.

 Rommet var helt hvitt, hvitt tak, hvitt gulv, hvit vegg, med en heldekkende glassrute slik at man kunne studere dem fra de fleste ønskelige synsvinkler. Kun ett stadig påfylt fruktfat ved hjelp av en luke i veggen. Vanntank med tapp. Ingen seng. Kun en benk med behagelig plass å sitte på. Rent og mest mulig tomt. Her skulle disse to kvinnene sitte rett opp og ned med ryggen lent behagelig mot veggen eller mot hverandre. Toalett i enden av rommet med et hvitt forheng som var lavt nok til å se ansiktsutrykkene på kvinnene, når dem gjorde sitt fornødne. Disse to kvinnene skulle sitte slik i 21 timer, bevege seg minst mulig, være søtt og behagelig sminket, ha på seg hvite, sykehusaktige kostymer. Olea som var ganske flatbrystet hadde på seg en enkel skjorte, ingen underdel, slik at man kunne se kjønnet hennes, nesten uansett hvordan hun satt. Lea hadde underdelen, men ingen plagg til å dekke til de frodige snøhvite brystene hennes. De hvilte på kroppen hennes med svakt signal om velbehag og stolthet.

 Åpningen av utstillingen ble en sensasjon, og pressen fikk rase av seg med uendelige diskusjoner om hvilke tanker man skulle gjøre seg om denne meget ekstraordinære, bisarre installasjonen. Hvordan han kom frem til dette vakre, halvprovoserende prosjektet. Tidslåsen? Hva om det skjer en ulykke? Om det var greit at man kunne gjøre sine egne tolkninger av denne fabelaktige, respirerende kunst. Hvor stor dyktighet og utholdenhet disse to vakre skuespillerinnene hadde framvist hittil. Kunstneren frydet seg over suksessen som ikke kom uventet. Han var stor hos mange sjeler verden rundt. Rik, sjarmerende og visste hvordan han kunne leke seg på best mulig måte. Dette var en av hans mest etterlengtede utstillinger,. Publikum hadde ventet i tålmodighet. Det mest vågale han hadde gjort hittil i livet sitt.

Kunsteren hadde ikke møtt opp på utstillingsprøvene, i frykt for å angre seg og avlyse hele prosjektet. Han var slik. Minst mulig tukling og justeringer på ideene, ville han heller ikke risikere. Det var siste dag i galleriet, og han hadde enda ikke satt seg ned og nytt sin egen skapelse som hadde vært så omdiskutert de siste to dagene. Publikum hadde begynt å bli mettet på stillesittende, utrykksløse damer med nakne kroppsdeler hengende ut dagen lang.

Han var snart alene i galleriet med en nyåpnet rødvinsflaske i hånden. Han stirret bort på kveldsvakten, helt til han fikk øyekontakt med vedkommende. Kveldsvakten ble sendt hjem og låste døren vemodig etter seg. Han kunne bestemme det han ville. Det var hans utstilling.

Skaperhendene tok et godt tak i en mørkeblå, sofalignende, divan, og trakk den bort til glassveggen, der Olea og Lea satt bak og stirret ut. Han sank ned i divanen, tok flasken opp til leppene og helte i seg rødfarget, lattermilde smil på flaske.

Han tente en sigarett og lot asken falle likgyldig ned på marmorgulvet ved føttene hans. De kunne ikke høre noe som skjedde på utsiden av boksen. Han stirret på Olea sitt blikk som møtte ham raskt da han formet munnen, mens han sa at han skulle sove der denne siste natten, med dem. De hadde ikke sett ham siden lenge før utstillingsprøvene, da de inngikk kontrakten. En profesjonell ansettelse som fant sted flere måneder før utstillingen skulle starte. Olea og Lea karakterene så på hverandre, smilte. De pratet fort og fniste, mens de satt helt inntil hverandre og lot hender stryke naturlig på hverandres kinn innimellom samtalene. To par med lekende øyne traff mannen på utsiden med jevne mellomrom. Ingen av dem kunne slippe ut før klokken slo seks om morgenen da utstillingen ble offisielt avsluttet og tidslåsen åpnet seg.

Han tok av seg den mørke dressjakken, la den på sofaryggen, lente seg godt tilbake og lot blikket vandre innover til Olea & Lea. Han åpnet lærbeltet på dressbuksen, åpnet litt av smekken, og lot magen få slappe av uten press. Han kunne puste ut og nyte berømmelsen sin i fred en liten stund alene. Privat. Ro i sinnet hans. Stillhet.

Halvveis nede i vinflasken, hadde blikk utviklet seg til småflørtende vink, slengkyss og rødmende kinn. Han moret seg og røykte sigaretter på sin franske, forførende måte. Der hadde sakte utviklet seg en liten høyde med aske og sneiper på gulvet. Klokken slo tre på natten.  Han hadde tømt i seg en flaske med ren lyst og begjær. Han kneppet opp skjorten, og kvinnene satt å fniste vilt i boksen sin, fordi de hadde oppdaget at den kjente, kjekke kunstneren deres, hadde utviklet en ganske synlig og markert ereksjon der han satt avslappet i sofaen.. Olea og Lea skikkelsene hadde sett på hverandre og deretter spørrende bort på ham i et brøkdelssekund, rett før de så raskt på hverandre igjen med enige blikk og lot de røde, kvinneleppene deres møtes i en lidenskapelig, rolig,  eksplosjon, eskalert av hender som var nær grensen til forbudte områder. Han ble sittende i sofaen uten å røre seg. Man kunne ikke risikere å skremme disse uventede, pirrende, bevegelser som foregikk innenfor glassveggen. Han tente seg en sigarett og håpte på et uventet sluttresultat av prosjektet hans, som bare var for hans øyne. En gave fra sitt eget.

Olea & Lea’s tunger møtes  lekende og naturlig samstemt. Lepper som gled sammen i velvære og lyst. Olea hadde etterhvert latt hendene sine utforske seg mot de lyse, rosaknoppede brystene til sin kollega, som kysset Olea kjærlig og vått på hennes pulserende hals. Kvinnene lot blikkene sine bore seg inn i de kåte, glassaktige øynene på hverandre. De strøk hverandres hår, rygg, lår og armer på en lett masserende og forførende måte som gjorde at det hele så helt fantastisk ut fra kunsteren sitt perspektiv. De lar hverandre kose med kroppene til hverandre, tenkte han. De smilte til ham. Fornøyde med at han ga dem lov til å slippe resten av utholdenhetsprøven og skuespilleriet. Han tok aldri på seg selv da han satt der med dem. Han visste godt å nyte best mulig. Armene hans holdt seg godt avslappet på ryggkanten av møbelet. Han nøt synet. Han lot øynene sine suge til seg all kvinneelskoven han kunne. Ikke et øyeblikk skulle man gå glipp av. Han så på dem. Smilte lystent og tok et trekk av sigaretten sin, mens han holdt synet sitt festet godt på Olea & Lea’s bevegelser. Olea lot lårene sine velte utover og sprikte sakte med bena, slik at han kunne se rett inn i en lett behåret og rennende Olea med røde kinn. Han smilte facinert og imponert mot dem.

Olea hadde tungen sin roterende rundt Lea sin brystvorte, mens hun klemte lett, strøk henne over magen hennes. Lea tok et fast, kontrollerende, men behagelig grep rundt nakken til Olea og trakk henne helt inntil seg. Pulsen til Olea’s kvinnekropp spratt i taket av  den dominerende, sexy handlingen og man kunne tydelig se at det  rente kåtskap fra henne. Det hadde dryppet ned på benken hun satt på. Lea lot pekefingeren sin gli lett mellom sprekken mellom bena til Olea. Hun holdt blikket sitt festet fast i øynene på den vakre kvinnen  ved siden av henne. Hun hvisket henne i øret  mens hun smakte på henne. De så på hverandre mens de smilte og kysset. De lo og kysset med intenst begjær for hverandre. Fingrer glir kjærlig gjennom langt mørkt Olea hår. Klokken var blitt nesten fire. Han ga utgangen en plutselig sjekk et lite øyeblikk. Han slappet av igjen da han kom på at dørene var låst og det fortsatt var et par timer igjen av natten til rådighet. Ingen søvn. Ingen trøtthet kan få våge å manifestere seg i ham nå. Mer vin.

Lea hvisket uvisste ting i øret til Olea, mens hun lot tungen leke med øreflippen hennes. Tiden går for fort inatt. De fortalte lavt til hverandre hvor opphisset dem var. Hvor inderlig lyst hun ville smake på henne. Hvor godt det var med jentelepper på hennes lepper. Spytt. Tung, varm, økende pust og hvisking. Lea gjorde det mulig for ham å kunne skimte tungen hennes som slurpet i seg Olea fra de  klissvåte, vakre rosa kjønnsleppene. Olea sin munn var åpen og øynene hennes var halvåpen foråsaket av farlig, konsentrert, ublandet kåtskap. Hun lar små lave, vage og ukontrollert ynk forville seg ut av munnen. Han kan ikke høre noe. Helt lydtett. Et ansikt blir presset mildt mot en oppsvulmet, utsultet deilighet uten like. Han så det boble saft ut mellom sprekken til Olea idet skuespillerveninnen hennes, hadde latt tre  fingre gli inn i våt varme av opphissede hender. Olea føler seg skitten og ekstremt vakker på samme tid.. Tanken av at en myk, tunge smaker hennes lengtende, pulserende kjønn. Berøringen. Synet av masserende kvinnetunge mot kåt, skrikende kvinnehud. Hender glir gjennom håret til Lea og stryker henne kjærlig og takknemlig på kinnet.  Olea kjenner fingrer bade inni henne. Masserende og økende hastighet av fingre som vil gi henne tilfredstillelsen hun strebet etter febrilsk.

Han ser på klokken. Knepper  stolt igjen skjorten sin. Ordner beltet sitt på plass. Han smiler av den herligheten han nettopp hadde vært heldig å vitne til. Reiser seg. Øynene til Olea blir fylt med svak angst mens hun gaper høyt innenfor glassveggene. Muskler i ansiktet strammer seg idet deiligheten inntreffer. Kroppen hennes rister og ynker seg lydløst i tilfredstilte rykninger. Dressjakken er på. Blir stående et kort øyeblikk. Lea’s munn er dekket av Olea. Hun rykker til en siste gang før hun synker sammen med Lea’s kinn hvilende mot Olea sitt ømme, dunkende kjønn. Han smiler og blunker til damene i boksen sin. Vinflasken og sigarettsneipene står igjen da han går mot utgangen og forsvinner bak en treg lukkende dør.

 

Legg igjen en kommentar