Uventet besøk

Denne novellen er vist 13469 ganger.

Hun helte rødvinen i glasset og satte fra seg flasken på kjøkkenbenken. Hun luktet lett på den og kjente krydderluktene og fruktighetene pirre luktesansen. hun tok en slurk og smilte fornøyd. Det var den perfekte vinen til en kveld alene med film i sofaen. Hun tok med seg glasset inn i stuen og sank fornøyd ned i ene hjørnet. Beina krøllet hun under seg som hun pleide og tok seg en slurk til. Filmen ble satt på og avslappingen kunne begynne. Det var en typisk chick-flick hun hadde satt på. Når hun nå likevel skulle ha helgen alene så kunne hun i hvert fall prøve å kose seg med noe lett underholdning. Hun nippet til vinen og smålo litt av filmen. Den var morsom, men hodet hang ikke helt med i handlingen likevel. Det var for mye annet som surret rundt i hodet hennes for øyeblikket. Skuffelsen var enda så ny. Hun hadde ventet besøk den helgen, av en mann hun hadde snakket lenge med via nettet. De hadde etter hvert gått over til telefon og, men noe treff hadde de ikke fått til ennå.

Det var først i den siste tiden de hadde snakket alvorlig om det og faktisk gått inn for det. Hvor mange år hadde de snakket sammen nå lurte hun på. Hun talte på fingrene, fire eller fem kom hun frem til. Hun husket enda en av de første gangene de hadde snakket sammen. Hun hadde som vanlig vært rappkjefta og hadde ertet litt mer enn hun egentlig burde. Han hadde flirt igjen og sagt at den slags oppførsel fikk småpiker straff for. Det hadde ilt gjennom henne da hun leste det, og seg selv tro hadde hun slengt ut et spørsmål om hvordan det skulle kunne gå seg til. Hun var vant til at de fleste menn hun snakket med kapitulerte bare hun var sta nok, men ikke denne karen. Det virket tvert imot som at han moret seg over staheten hennes. Som om han viste at det til sist var hun som kom til å gi etter. Siden den gangen hadde mange, eller de fleste, av samtalene deres alltid dreid inn på SM. Han vekket en side i henne hun bare så vidt hadde snust på, men skjøvet fra seg. Han hadde aldri presset eller satt henne i båser hun ikke viste hva var. Men han stilte spørsmål og krevde ordentlige og gjennomtenkte svar. Det var ikke alltid det var like lett for henne å svare, men han var tålmodig med henne og hjalp henne alltid videre i tankerekken.

Jo mer de snakket sammen desto mer klar over sin underdadige side ble hun. Og hun likte det. Samtalene deres hadde tent henne, på en måte hun aldri før hadde blitt tent. Og hun nøt det virkelig. Hun kjente bare tanken nå hadde vekket lystene i henne. Hun bannet lavt. Hun trengte ikke dette nå. De hadde avtalt møte for en tid siden, men dessverre hadde jobben kommet i veien for hans del. Hun hadde funnet ut av den morgenen, og skuffelsen var stor kjente hun. Hun hadde gått på jobb og prøvd å ikke la humøret gå ut over kollegaene. Heldigvis var kollegaene hennes gode på å få humøret hennes på topp igjen, så da dagen var omme var ikke skuffelsen like stor. Han kunne tross alt ikke noe for det selv. Hun bestemte seg for å gjøre det beste utav kvelden og hadde funnet frem en flaske vin da hun kom hjem, og satt den i kjøleskapet. Pirkete som hun var hadde hun latt den lufte seg en liten stund på benken før hun tok første glasset. Den skulle ikke være for kald heller.

Hun flirte av noe i filmen igjen og vippet på glasset. Det var blitt tomt så satte filmen på pause, og gikk og fylte det opp igjen. Hun sjekket mobilen igjen. Det var ingen nye meldinger og ingen nye anrop. Hun leste over meldingen hun hadde fått mens hun var på jobb en gang til. Hun kjente det knøt litt i seg. Han hadde gitt henne grei beskjed om å ikke få noen orgasmer før de traff hverandre, og at han skulle sørge for at det ikke gikk for lang tid til det skjedde. Skulle hun være skuffet i tillegg til kåt og. Hun la mobilen litt små irritert fra seg og gikk bort til kjøkkenvinduet. Det passerte ett par biler i mørket, men ellers var det en rolig kveld. Hun så en av bilene stoppe litt lenger borte i veien før den kjørte videre. Men ellers skjedde det ikke noe utenfor.

Hun gikk inn i stuen igjen og satte på filmen igjen. Den var egentlig ganske morsom, og for en liten stund glemte hun skuffelsen og kåtheten. Da filmen var slutt var glasset på nytt tomt. Hun satt det fra seg og begynte å bla gjennom tv kanalene på jakt etter underholdning. Det gikk ikke noe så hun slo isteden på pc’en. Som vanlig surret hun seg inn på nettstedet de hadde snakket første gangen. Det var kommet ut noen nye noveller så hun. Hun klikket seg inn på et par av dem og leste ivrig. Hun kjente hun ble kåtere mens hun leste, og før hun fikk tenkt seg om hadde ene hånden funnet veien ned mellom beina hennes. Hun ble sittende å gni lett utenpå buksen mens hun leste. Hun kunne kjenne fukten gjennom buksen nå. Novellene var absolutt gode kjente hun. De tjente sitt formål ypperlig. Hun fjernet hånden og trakk pusten. Nei, sånn ville hun ikke sitte til de skulle treffes. Ikke ante hun engang når det kom til å skje. Hun satte fra seg pc’en og gikk mot soverommet. Trassen i henne hadde tatt over nå. Hun var alene i helgen og det minste hun kunne få var en orgasme. Klærene falt til gulvet og hun krøp under dynen. Hun la seg godt til rette og spredde beina lett og lot ene hånden gli ned mellom lårene. Hun kjente det rant av henne allerede, så kåt var hun. To av fingrene fant klitten. Den var hoven og hard og hun kjente det ilte gjennom henne når hun rørte den. Hun begynte å massere klitten litt og det tok ikke lang tid før stønnene kom tett fra henne. Nå rant det virkelig av henne, og hun kjente lakenet under seg bli vått.

Hun merket fort at fingrene ikke var nok så kåt som hun var. Hun strakk seg over til nattbordsskuffen og fant frem yndlings vibben. Hun lot den gli opp og ned mellom leppene ett par ganger før hun presset den inn. Hun skrudde den på fullt og lot det stå til. Hun presset den raskt ut og inn og virkelig knullet seg med vibben. Stønnene var høyere nå. Det var nesten så hun skrek mellom stønnene og hikstene. Hun nærmet seg den stor O, og holdt på å la seg rive fullstendig med da det ringte på døren. Hun kvapp til men ville ikke stoppe, hun var så nærme. Uansett var det sikkert bare en nabo som ville klage på bråket hennes. Hun fortsatte å ta seg selv og ignorerte at det ringte på enda en gang. Mellom to stønn syntes hun plutselig hun hørte ytterdøren bli lukket igjen. Hun slo tanken fra seg, hun var jo tross alt så nøye med å låse døren.

I det hun kom skimtet hun en mørk skikkelse i døråpningen. En hånd var brått mellom beina hennes og fjernet vibben bestemt, mens en annen samlet hendene hennes over hodet hennes. Før hun rakk og skrike var den andre hånden oppe ved munnen hennes. Hun kjente panikken ta henne. Hun hadde glemt å låse døren og nå hadde noen klart å komme seg inn til henne. Hun prøvde å dra til seg armene, men grepet hans var for sterkt. Så tøsen klarte ikke å vente som hun ble bedt om, skar det brått gjennom stillheten. Stemmen var bestemt og myk på en gang. Hun kjente den igjen med en gang og slappet litt mer av. Men hva gjorde han der nå? Hånden ble fjernet over munnen hennes og hun skulle til å spørre da han hysjet på henne. Nå skal tøsen være helt stille, kom det fra han. Du trosset meg helt tydelig, og ikke bare det men jeg tok deg på fersken og. Hun kjente rødmen brenne i kinnene og ble brått glad for at hun ikke hadde tenkt på lyset du hun krøp til sengs. Hun kjente ene hånden hans gli ned mellom lårene. Hun klemte de igjen i ren refleks men lårene ble hurtig spredt av en bestemt hånd. Hva er dette for oppførsel av tøsen? Spurte han med en tone som fikk henne til å spre beina enda litt bedre. Der ja, nå var du flink tøs, roste han. Hun hørte han smile i mørket. Det var tydelig at han viste at hun var flau nå, og han nøt det.

Hånden hans kjente grundig etter mellom beina hennes. En finger strøk over sprekken og presset seg inn i henne og så ut. Hun kjente hun ble tungpustet og kåt igjen av dette. Hun hadde lengtet sånn etter å kjenne han på seg. To fingre fant klitten hennes og masserte den lett før de klemte den mellom seg. Han klemte så hardt at hun ikke klarte å la være å gispe. Han stoppet opp og så på henne i mørket. Hun skjønte hva han mente og nikket stille. Flink tøs, sa han, ikke en lyd nå. Han glemte enda litt hardere og hun bet seg i leppen, men ikke en lyd slapp over leppene hennes. Hånden forsvant fra klitten hennes og rotet i noe ved siden av sengen. Hun gjettet på at han hadde hatt med seg en bag inn som hun ikke hadde sett. Hun kjente noe mykt rundt håndleddene og han satt seg over magen henne. Hun kunne ikke røre seg der hun lå, og kjente at hendene hennes ble bundet sammen. Ikke for stramt, men mer enn godt nok til at hun ikke kunne komme seg ut av tauene. Hendene ble igjen strukket opp bak hodet hennes, men denne gangen ble de festet til sengen. Hun dro litt prøvende i de, bare for å se, men hun skjønte fort at hun ikke kom noe sted. Han flyttet seg ned til fotenden og bandt beina fra hverandre og fast til hver sin fot av sengen. Dynen tok han av henne og kastet på gulvet. Hun kjente det trakk kaldt over huden hennes, og kjente brystvortene knoppe seg mot den kalde luften.

Han ble stående å betrakte henne en stund uten å si et ord. Hun prøvde å se om hun kunne skimte ansiktet hans, men han stod for langt unna. Han gikk uten et ord ut av rommet. Hun ble liggende og lytte etter lyder fra han. Hun kunne høre at han romsterte på kjøkkenet. Hun kjente at hun ble nyskjerrig og ble liggende og prøve å skille lydene fra hverandre. Hun rakk ikke finne ut av hva han gjorde før han var tilbake i rommet. Han satt noe fra seg på nattbordet og satte seg på sengen ved siden at henne. Han lot ene hånden gli sakte over henne og lente seg frem og kysset henne ømt på pannen. Du vet at oppførselen din medfører straff, ikke sant tøsen min. hun nikket stille og senket blikket. Godt sa han og smilte, du lærer. Jeg kan ikke la deg få være så åpenlyst ulydig mot meg, uten konsekvenser fortsatte han. Hun trakk pusten dypt. Hun kjente det sitret i henne av tanken på hva slags straff han hadde pønsket ut til henne. Han strakk seg etter det han hadde satt fra seg på nattbordet. En iskald dråpe traff ene brystet hennes og hun gispet i respons. Kroppen reagerte instinktivt og brystvorten knoppet seg. Han lot isbiten gli sakte over den ene brystvorten og så den andre. Noen små vanndråper rant nedover brystene hennes og traff halsen hennes. Det var så deilig kaldt. Han tok vekk isbiten og rotet i bagen igjen. Denne gangen viste han henne hva han fant frem. I mørket kunne hun skimte brystklypene henge i hver sin ende av en tynn lenke. Hun gispet og trakk i tauene. Hun hatet klyper. Og det viste han veldig godt. Han la ene hånden på henne og fikk henne til slappe av igjen. Han knep lett i brystvortene og festet rolig klypene. De kunne stilles i styrke, og de ble stilt slik at hun kjente det, men ikke alt for godt. Han dro lett i lenken for å se at de satt ordentlig og hun klarte ikke å la være å ynke seg litt. Hånden hans smalt på innsiden av låret hennes, ikke en lyd fra deg sa jeg tøs, kom det fra han. Hun bet seg i underleppen for å ikke stønne høyt i det hun kjente svien bre seg over låret.

Han hadde tydeligvis tatt med seg flere isbiter, for han fant frem en ny. Denne gangen lot han den gli over den nakne og ømme fitten hennes. Hun kjente det rant kaldt fra isbiten og den kalde svien spre seg. Hun vred litt på seg og trakk i tauene, men fikk ikke rørt seg noe videre. Han spredde leppene hennes og la isbiten mot klitten hennes. Hun trakk pusten dypt og svelgte et ynk. Hun hadde et elsk og hat forhold til is. På brystene og halsen hennes var det pirrende og deilig med isbiter, men på fitten og klitten sved kulden bare. Han lot isbiten gli sakte over fitteleppene hennes til den var smeltet helt vekk. Deretter la han munnen mot fitten hennes og blåste varmt på henne før han gav den noen sveip med tungen. Hun kjente det umiddelbart ilte gjennom henne og varmen spredte seg på ny i underlivet hennes. To av fingrene hans fant veien inn i henne. Jasså ja, så tøsen blir kåt av dette? Sa han og humret. Hun lukket øyene og forsøkte å ignorere rødmen som steg i kinnene hennes. Klypene begynte å gjøre seg veldig merkbare nå. Brystvortene begynte å bli såre og ømme. Han viste hun ikke tålte klypene så lenge men lot de sitte litt lenger.

I mellomtiden fant han frem en pisk som han lot gli opp mellom beina hennes. Hun hadde lengtet etter å kjenne den, men hadde ikke trodd hun skulle få oppleve den i straff første gangen. Han lot den gli forsiktig, nesten lokkende over fitteleppene hennes før han smekket henne lett over fitten med den. Hun kvapp til. Så øm og kåt som hun var nå var det ikke mye styrke i slagene som skulle til før hun merket det. Han smekket igjen og denne gangen klarte hun å ligge rolig. Slagene falt rolig og taktfast og hun talte ti av dem. Pisken ble lagt til sides og han satt seg ved siden av henne igjen. Han lot en finger nappe litt i lenken mellom klypene igjen, før han tok klypene mellom to fingre og smilte lett til henne. Dette kommer til å svi litt tøsen min, sa han lavt, vær flink nå og ikke lag en lyd. Hun nikket og kjente at kroppen spente seg litt i forventning. Han åpnet klypene og tok de av henne. Hun kjente det svei godt i det de ble fjernet, intenst og godt på en tid. Det kjentes som at brystvortene brant et lite øyeblikk. Hun var på nippet til å ynke seg høyt, og et lite halv kvalt stønn slapp ut mellom leppene hennes. Han knep lett og masserte brystvortene hennes mens hun trakk pusten dypt. Svien begynte å gi seg og hun slappet litt mer av. Han strøk over henne, og hun kjente blikket hans gli over seg.

Han reiste seg og løsnet tauene rundt beina hennes og gned de lett. Deretter løsnet han hendene hennes fra sengen, men lot de forbli sammenbundet. Han dro henne opp så hun satt på knærne i sengen. Han satt seg ned og dro henne mot seg. Hun skjønte hva han ville og la seg over knærne hans. Han dyttet henne litt lenger frem så hun ble liggende med rumpen i været. Hun følte seg blottet der hun lå. Hun viste han kunne se hvor kåt hun var og at det rant av henne nå. Hun hørte at han humret lavt mens han lot en finger gli over sprekken hennes. Han presset to fingre inn i henne og fingret henne hardt mens tommelen gnidde klitten hennes. Nå klarte hun ikke å la være å stønne. Hun spente seg litt i det hun kom på at hun hadde glemt seg, men denne gangen fikk hun beskjed om å lage lyd. Hun lot seg rive med og virkelig nøt fingrene hans. Hun kjente kåtheten rev i seg mens det rant ivrig nedover lårene hennes. Hånden hans fulgte saftene hennes et lite stykke før han løftet den brått og klapset henne på rumpen. Hun rykket til og ynket seg. Det var godt og vondt på en og samme tid. Slagene falt raskt etter hverandre og hun kjente at rumpen ble varm under hånden hans. Selv om det sved så løftet hun, uten å tenke seg om, rumpen mot hånden hans for å få mer. Av og til stoppet han opp litt og lot fingrene leke med sprekken hennes før han fortsatte. Hun stønnet og ynket seg om hverandre der hun lå. Han lot etter hvert hendene gli sakte over rumpen hennes. Bare den lille berøringen var nok til at hun kjente at hun var sår. Hun ynket seg lett og han var tydeligvis fornøyd. Han dro henne opp og satt henne på kne foran seg.

Han åpnet buksen og dro den og boxeren av seg og stilte seg foran henne. Hun skjønte hva han ville, og uten å bli bedt om det lot hun tungen gli over den halv stive pikken hans. Hun kjente det rykket i den mens hun slikket han ivrig og lot tungen leke med tuppen før hun tok den mellom leppene og sugde han med dype rolige tak. Hun kjente at han vokste i munnnen hennes mens hun sugde. Det var tydelig at han likte det hun gjorde. Hun økte tempoet litt og presset seg så langt ned på pikken hans som hun klarte. Hun hørte at han stønnet nå. Ene hånden hans tok brått tak i håret hennes og presset hodet hennes hardt ned på pikken hans. I ren reaksjon strittet hun i mot hånden hans først. Hun hørte han pustet tyngre og skjønte at han likte det og slappet av og lot seg føre opp og ned på pikken hans. Han knullet munnen hennes hardt og ivrig, og hun klarte til slutt ikke annet enn å gape og la han ta henne som han ville. Brått ble hun trukket opp etter håret og hevet på magen over sengen. Opp på alle fire kommanderte han bestemt. Hun reiste seg opp i sengen og kjente han var på plass bak seg. Han lot hodet på pikken gli opp og ned i den dyvåte sprekken hennes før han presset seg hardt til bunns i fitten hennes. Hun stønnet høyt og presset seg mot han. Himmel så deilig han var. Hun klemte rundt pikken hans og kjente hvordan han fylte henne opp. Han begynte å ta henne med raske harde støt. I mellom noen av støtene klapset han henne hardt på rumpen så hun rykket til og stønnet ekstra høyt. Hun kjente hvordan saftene hennes ble presset ut av henne og at det igjen rant nedover lårene hennes. Gud så godt det var å bli knullet sånn. Den ene hånden hans fant klitten hennes og begynte å massere den ivrig. Hun kjente hvordan det bygget seg opp i henne, og skjønte på stønnene hans at det var like før for han og. Han pumpet hardt inn og ut av den våte fitten hennes. Hun kunne høre det surklet i safter hver gang han presset seg inn i henne. Hun kjente hun slet med å holde igjen og stønnet enda høyere. Med tynn stemme ba hun pent om hun ikke kunne få komme. Ja, om litt tøsen min stønnet han. Men ikke før jeg sier det, forstått. Ja, hikstet hun tilbake mellom stønnene sine. Hun måtte virkelig jobbe for å ikke komme som et skudd alt der og da. Han slo henne et par ganger til på rumpen før han samlet håret hennes i ene hånden og dro hodet hennes bakover mot seg så hun krummet ryggen og skjøt rumpen ut mot han. Hun hørte han slet selv, og i det han gav henne et nytt slag over rumpen nærmest brølte han, kom nå tøsen min, NÅ! Hun hadde aldri før klart å komme på kommando, men det var noe med stemmen hans som tente henne vilt når han kommanderte henne sånn. Hun lot seg rive med og gav fra seg et skrik i det hun kom rundt pikken hans. Han stønnet høyere og gav fra seg et lavt brøl i det han tømte seg i henne. Hun sank skjelvende sammen i sengen og ble liggende og riste av etterdønningene etter orgasmen. Aldri hadde hun kommet så hardt før.

Hun fikk ikke ligge lenge før hun ble dradd opp av sengen og ført mot soveroms døren. Hun blunket mot det skarpe lyset i gangen og lot seg føre mot baderomsdøren. Hun ble dyttet inn i dusjen og fikk beskjed om å sette seg på kne. Hun begynte å vende seg til lyset nå. Han fant frem to håndklær mens hun satt på kne i dusjen. Hun kjente hvordan saftene og sæden rant nedover lårene hennes mens hun satt der. Hun rødmet litt av tanken på at han garantert kom til å se det. Hun ble sittende å se på han mens han holdt på. Han var virkelig flott, og langt penere enn bildene hun hadde sett av ham. Han snudde seg mot henne og gikk bort til kanten av dusjen. Han lente seg inn og knøt opp tauene rundt hendene hennes. Hun gned håndleddene litt men kjente at de ikke hadde gnagd så alt for ille, til tross for de røde merkene hun hadde etter de. Han ble stående og se på henne til hun kikket opp på han. Han gikk inn i dusjen og stilte seg nesten inntil henne. Det begynte å krible litt i henne, hun ante hva som kom nå. Hun kikket nyskjerrig på han, og han smilte og nikket. Sånn som du har fantasert om dette så er det på tide at du får oppleve det lille tøsen min sa han. Hun holdt blikket hans i det hun kjente at en varm stråle traff henne på brystet. Hun ble sittende rolig mens hun kjente det rant varmt nedover brystene hennes, magen og til slutt fitten. Han dyttet henne bestemt bakover og lot strålen treffe fitten hennes. Hun kjente det varmet godt og at hun ble opphisset av det. Den siste strålen traff henne over brystet. Han skrudde på dusjen og spylte henne før han trakk henne opp til seg. Han såpet henne grundig inn og trakk henne mot seg og kysset henne ømt. Hun klarte ikke å unngå å smile. Han strøk henne gjennom det våte håret og smilte. Flinke jente sa han, dette klarte du bra, roste han. Hun kjente hun rødmet lett der hun stod. De brukte god tid i dusjen før de gikk ut og tørket seg.

Hun ble igjen trukket tilbake mot soverommet og hun smilte fornøyd. Hun viste dette bare var begynnelsen på en herlig helg.

Legg igjen en kommentar