Uventet bra

Denne novellen er vist 13264 ganger.

Først var det egentlig utenkelig for meg, ja rett og slett helt på jordet.
Det å ha trekant med en ekstra mann. Faen, jeg var jo hverken homse eller bifil, jeg var hetro som få. Tanken lå der og surret, og ettersom tiden gikk så ble det mindre avskyelig også. Vi snakket en del om det også, kanskje det hjalp. Men okkesom, – til slutt så ble tanken faktisk ganske så pirrende.
Vi satte inn noen annonser på forskjellige sider på Internett og fikk haugevis med svar. Kan vel dele inn svarene i 3 kategorier De som var så useriøse at de gikk rett i søppelbøtta. Så de som var seriøse nok, men når de så at det kunne bli alvor av dette så trekte de seg. Så var det den ene som var både seriøs og som ville at det skulle bli alvor av dette. Han het Per. Vi mailet en del først, så ringte han noen ganger. En veldig hyggelig fyr. Og så var det en ting som imponerte stort. I mailene som vi fikk av han så var det ikke nevnt hva som han ville gjøre med oss eller hva han ønsket vi skulle gjøre med han….Ordet sex ble vel ikke nevnt tror jeg.
Det ble bestemt en kveld vi skulle møtes. Vi var vel ikke så sikre på om han kom, det ville jo være ganske tøft gjort.
Men joda, nøyaktig kl. 21.00 så kom han…..med blomster.
Praten kom fort i gang, og det viste seg å være en veldig hyggelig Per vi hadde fått på besøk.
Vi hadde avtalt at det første møtet skulle være for å bli kjent med hverandre, det som skjedde ellers
Det vill ingen love noe om. Jeg og Hilde hadde vel sagt oss imellom at det antagelig ikke ville bli noe mer. Man trenger liksom litt tid også til å bli kjent.
Det skulle vise seg å gå ganske fort med Per.
Vi snakket åpent om alt mulig, også om sex. Vi fortalte om våres erfaringer og fantasier og om hvorfor vi ville prøve trekant med en mann ekstra. Ikke bare fordi Hilde ville det, men fordi også jeg tente på det. Vet ikke om han ble kåt av dette snakket, men han greide i hvert fall å skjule det godt.
Vi hadde fortalt han at vi hadde en hjemmeside, – denne lurte han nå på om han kunne få se.
Klart det…vi flyttet oss bort til pc’n og logget på. Per fikk styre skuta og klikket rundt som han ville. Hilde satt i fanget mitt på kontorstolen, og jeg merket at hun ble kåt. Kjente at hun liksom gned seg mot fanget mitt.
«Er litt vanskelig å ikke bli kåt på dette, og spesielt når de det er bilder av sitter ved siden av meg», sa Per og virket litt brydd, i positiv forstand.
«Tror du også er kåt», sa jeg til Hilde og strøk med en finger gjennom en våt mus.
«Vist er jeg kåt», sa hun og snudde seg og kysset meg.
» Du er ihverfall god og våt», sa jeg. » Kjenn her Per», sa jeg og gjorde plass til hånda hans.
Har var ikke så sen om å stryke Hilde over fitta. Så satte han seg på kne på gulvet og begynte å slikke henne. Dette likte hun, for hun vred seg på fanget mitt. Hun ble veldig kåt av dette, og det ble jeg og. Jeg sa at vi skulle forflytte oss til sofaen.
Vi kledde av oss og begynte å kose med Hilde begge to. Per satte seg og slikket henne, mens hun tok pikken min og slikket og sugde den som bare hun kan. Så byttet vi plass så jeg slikket henne litt før jeg la henne til rette i sofaen og lot pikken finne frem mellom de deilige fitteleppene hennes.
Jeg såg Per stå over henne med pikken sin i munnen hennes mens han koste med brystene hennes.
Hilde likte det enormt…det var ikke så vanskelig å se. Hun vred seg veldig, og måtte ha pauser i suginga for ikke å bite.
Hilde ville snu seg litt, så Per stilte seg bak henne mens hun tok meg i munnen….Det var enormt pirrende å se en annen pikk gå ut og inn av fitta hennes og at hun hadde det så godt. Hadde nesten ikke sett henne så kåt før.
Per hadde det nok ikke så verst han heller så det ut til. Var nok flere ganger han holdt på å komme, for han måtte trekke seg ut iblant.
Per satte seg i sofaen da jeg sa til Hilde at hun skulle sette seg oppå han…Noe hun gjorde med glede så det ut til. Jeg sto bak henne og kjælte med brystene hennes mens hun tok ett ritt oppå Per.
Han fikk nok problemer for han måtte ta ut pikken,- noe Hilde ikke syntes noe om da det var like før hun kom…Istedenfor så byttet vi plass slik at Hilde red på meg. Per kom og stakk pikken sin i munnen. Jeg knadde puppene henne og hver gang hun heiste seg opp så såg jeg fitteleppene hennes klebe seg rundt pikken min. Siden hun har ganske store lepper så er det veldig deilig å se.
Vi satt sånn en stund før Hilde måtte slappe av litt..-hun ble temmelig gåen både her og der..
Hun satte seg i sofaen og ba oss om å ronke å komme på brystene sine. Tror hun blir temmelig kåt av å se oss ronke…Det var faktisk veldig pirrende å stå side om side å ronke også….Se Hilde sitte der og ta seg selv og såg på oss. Vi kom nesten samtidig og sprutet utover Hilde…aldri har jeg sett henne komme så kraftig før….Var rart å se henne sitte der med masse sæd utover seg og være helt utmattet etter orgasmen. Tok en stund før hun kom tilbake til oss i denne verden..
Vi satte oss alle tre og slappet av og pratet. Hilde gikk i dusjen og fikk vekk det meste av våre adresser. Det hadde blitt morgen kl 0400 og Per måtte hjem. Vi var vel egentlig ganske trøtte alle sammen.
Det var i hvert fall en veldig fin kveld og natt. Og den skal gjenta seg ..det er sikkert..
Noe av grunnen til at jeg skriver dette er at det er mange par som vil ha trekant, men da helst med en ekstra jente. Fordi mannen kanskje ikke tør ha med seg en ekstra mann, og det har nok ofte noe med at vi menn kanskje føler en slags konkurranse som vi er redde for å tape. Men til dere som tenker på det så er det faktisk like godt for oss menn å ha med en mann som det er for jenta deres.
Og det er jo litt urettferdig for jentene at det er vi som skal ha dobbelt opp bestandig??
Mitt råd til alle er: PRØV DET!!!

Legg igjen en kommentar