Uventet trekant

Denne novellen er vist 18350 ganger.

Jeg trives godt i jobben min på supplybåt i Nordsjøen. Når jeg reiser ut, er det godt å komme bort fra ståk og mas hjemme, men denne gangen ble det nesten som en flukt. Jeg hadde slått opp med kjæresten min like før jeg reiste, og nattskiftet på dekk med kjeledress og hjelm gav meg litt for mye tid til å tenke.

Livet ombord er veldig mye rutine. Jeg deler lugar med en som går på motsatt skift. Den gangen jeg nå skal fortelle om, sjedde det imidlertid noe uventet.

Da vi ankom til Florø, sto Trine på kaia. Hun jobber på rederikontoret og er gift med Svein som var min «lugarkamerat» på denne turen. Jeg kjente ingen av dem særlig godt, men vi ble enige om å gå ut for å spise middag sammen. Det ble et koselig måltid med tente lys og god mat. Jeg fortalte om bruddet med min kjæreste, men det tok ikke lang tid før jeg begynte å føle meg som 5. hjul på vogna. Jeg overlot dem til seg selv og etter å ha tatt en øl på puben, gikk jeg ombord for å se litt på TV og legge meg.

Litt etter midnatt, våknet jeg av stemmer i køya over meg. Jeg lot som om jeg sov, men det var ikke lett å ligge der og høre på intimt koseprat. – «Hysj» sa Trine. Vi må ikke vekke Jan. Det var ingen tvil om at de holdt på med et skikkelig forspill der oppe i den trange overkøya, og snart gikk det ikke lenger an å late som om jeg sov. Jeg gav min tilstedeværelse til kjenne, og forkynte at jeg ville gå opp i messa for å se litt på TV slik at de fikk fred.

– «Har du lyst til å være med», spurte Trine i det jeg stakk et ben i dongeribuksa. Hun tittet over køyekanten og rett ned på en avslørende bul i trusa mi. – «Se der,» sa hun til Svein. «Det er ikke rettferdig at han ikke skal få noen ting». – «Har du lyst?», spurte Svein.

Et slikt tilbud kunne jeg jo ikke si nei til. Vi ble enige om å legge begge madrassene på gulvet, slik at det ble plass til oss alle tre.

Ingen av oss hadde mer enn truse på, og hverken Svein eller jeg var i stand til å skjule vår tilstand. Pikkhodet hans stakk opp over trusestrikken. Trines røde silketruse hadde en mørk flekk foran. Hun hadde flotte bryster. De var ikke så store, men faste og fine, og med store stive vorter. – «Kom her», sa hun og trakk meg inntil seg. Jeg kunne kjenne brystvortene hennes mot meg, og da hun presset underlivet mot mitt stive lem, holdt jeg på å sprenges.

Hun tok tak i trusa mi, og trakk den av. Like etter var vi nakne alle tre. Svein satte seg ned på kne, og lente seg bakover. Trine la seg på alle fire og tok ham i munnen. Hun vrikket innbydende med enden mot meg. Jeg la meg på ryggen og akte meg inn mellom bena hennes. I det jeg skilte leppene hennes med tunga, kjente jeg at jeg ble våt i ansiktet. Jeg bearbeidet hennes klitoris og stakk tunga så langt inn i hullet hennes som jeg kunne klare. I mellomtiden hadde jeg funnet veien opp til brystene hennes, og knadde dem så godt jeg kunne fra der jeg lå.

Svein begynte å stønne, og trakk seg ut slik at det ikke skulle gå for ham, Trine flyttet seg bakover satte seg ned over min steinharde stake. Hun var mer enn trang nok, og vi begynte på et deilig ritt. Jeg prøvde meg med forsiktige rullende motjukk der jeg lå, men fikk beskjed om å ligge stille. – «Kan jeg la det komme inn i deg?» spurte jeg. -«Selvfølgelig kan du det», svarte hun, «men ikke ennå». Like etter trakk hun seg av, la seg på ryggen med beina opp, slik at Svein kunne komme inn i henne.

Jeg overlot dem til seg selv og gikk en snartur på badet. Da jeg kom tilbake, var de nesten i mål. -«Ikke kom inni meg enda. Jeg vil at Jan skal slikke meg», sa Trine. Jeg satte foten på rumpa til Svein, slik at det han ikke kunne trekke seg ut – «Bare la det stå til», sa jeg. «Jeg er ikke redd for å få sæd i munnen». Like etter kom han i en orgasme som jeg som jeg knapt hadde sett maken til. Ansiktsuttrykket til Svein fortalte alt om hvordan han hadde det.

Nå var det Trines tur. Jeg la meg på ryggen, og hun satte seg på nytt over ansiktet mitt. Jeg sugde hennes klitoris inn i munnen og lot tunga gli fort frem og tilbake over den lille knotten. Hun begynte med voldsomme motjukk samtidig som hun klynket og hikstet. Jeg begynte å bli sliten og hadde vondt i nakken, men lot det stå til. Smaken av sæd, gjorde meg om mulig enda mere opphisset.

Plutselig kjente jeg en munn over min egen penis. Det var Svein som hadde tatt den i munnen. Slik har jeg aldri blitt sugd før, og jeg hadde store problemer med å ligge stille og konsentrere meg om det jeg holdt på med, nemlig Trines orgasme. Svein gav seg like før det gikk for Trine, og det tror jeg bare var bra. Om vi hadde kommet samtidig, tror jeg jeg ville blitt kvalt. Mens vi pustet ut alle tre, oppdaget Trine at mitt lem fremdeles var steinhardt. «Det må vi gjøre noe med», sa hun og la seg på ryggen og sprikte. Jeg la meg over henne og trengte inn nesten uten å møte motstand. En så våt og glatt fitte hadde jeg aldri før opplevd. Hun begynte med voldsomme motjukk under meg, og det føles som om hele kroppen min var i brann. Jeg kastet hodet bakover og stønnet i det jeg sendte min første store ladning inn i henne. Det var så deilig at jeg ikke klarte å slutte før den var blitt så slapp at den gled ut av henne.

Etterpå sank jeg ned på madrassen ved siden av henne, og la et kne innover hennes klissvåte hårdott. Svein hadde dratt ned dynene over oss, og lagt seg på andre siden av henne.

Slik sovnet vi, og nå ligger jeg her med Sveins kne mot mitt over Trine. Det er morgen, og jeg tenker på alt det deilige som skjedde i natt. Plutselig kjenner jeg en hånd famle etter mitt såre halvstive lem, og hører Trines stemme som sier: «Har du lyst på mer?»

Legg igjen en kommentar