Valentine’s day

Denne novellen er vist 6075 ganger.

Klokka var blitt over seks på valentinsdagen. Han hadde planlagt en overraskelse for kjæresten sin Kristin, for han visste at hun ville være helt utslitt etter en lang dag på kontoret. Han kunne høre henne gå opp trappene til leiligheten og fantasien hans løp plutselig løpsk. Hennes lange blonde hår bevege seg i takt med hennes gyngende bevegelser mens hun ble spiddet gang på gang av kuken hans.
Han våknet brått til liv da han hørte nøkkelen hennes i døren. Hun ante ikke at han var her, han hadde sagt at han skulle besøke noen kamerater. Hun hadde sett veldig såret ut, men det var planen hans. Han gjemte seg bak veggen i det totale mørket som omsluttet ham. Da han tittet frem, så han Kristins silhuett i skjæret fra lyset som traff motstående vegg. Han hørt hvordan hun slitent tok av seg jakka og hengte den på kroken før hun like sakte lukket døren og skrudde på lyset i gangen. Han hørte et lite host.
Hun subbet sakte inn i stua, og snublet nesten i teppet på gulvet, men så bråstoppet hun. Kristin var kommet rundt en meter inn i rommet slik at han kunne snike seg innpå henne bakfra. Han tok sakte tak rundt livet hennes og lente seg over henne slik at hodet hvilte på skulderen hennes.
-Så, hva syns du? Hvisket han ertende inn i øret hennes. På bordet stod en praktfull vase med et dusin røde roser i, og ved siden av en stor, rød pakke med gullbånd. To nydelige levende lys ga rommet et varmt, godt skjær og alt annet stod i stil. Hun klarte ikke si et ord, det merket han, men hun snudde seg rundt og gav han et langt, inderlig kyss. De ble stående å kline en stund før hun fikk harket frem:
-Jeg trodde du skulle være hos kameratene dine? Stemmen hennes var gråtkvalt, men tårene i øynene hennes var av glede. – Tusen takk, Emil!
Deretter klemte hun ham inntil seg, nesten krampaktig, men det var akkurat det han ønsket. Han snek sakte hendene ned og kjærtegnet baken hennes utenpå den trange jeansen. Emil merket at det begynte å bli litt trangt i buksene hans, og det merket hun også for hun smilte skjelmsk opp på ham. Han kunne ikke annet enn å smile skøyeraktig ned på henne også, før han tok tak i henne og løftet henne opp til seg, til han holdt henne slik brudgommen holder bruden. Hun la armene villig omkring nakkens hans, mens hun presset kroppen sin inntil ham.
-Jeg syns ikke du virker særlig sliten lenger, bemerket han og strøk henne gjennom håret. Den ene hånden slapp nakken hans og begynte å stryke ham utenpå kulen.
-Lurer på hva det kan komme av, svarte hun med et enda bredere smil.
Han bar henne videre inn på soverommet hvor han la henne forsiktig ned på senga. Hun strakte seg ut og visste selv hvor fristende hun var, men da han ikke gjorde tegn til å bevege seg, falmet smilet litt.
-Så… Hvilke planer har du for meg?
-Tror du jeg forteller dem til deg? Spurte han lattermildt. Deretter satte han seg på kanten av senga og begynte sakte å ta av henne de ulike klærne. Først den løse jakka som hun hadde utenpå en singlet, deretter selve singletten. Han syntes Kristin var mer sexy med bh og en stram jeans enn bare i undertøyet, men jeansen måtte av den også, sammen med både bh og g-streng.
-Du er like vakker som alltid, hvisket han hest, med en kåthet i stemmen som hun var så vant med. Bulen på buksa hans var blitt enda litt større, om mulig, og kuken ville ut. Men dette var hennes kveld, han måtte følge planen. Hun skulle sette ny rekord i antall orgasmer på en kveld.
Han begynte å kysse henne langs innsiden av armene, der han visste hun var følsom, med korte, pirrende kyss. Hun skalv under berøringen hans, og han fortsatte på den andre armen. Deretter kom han fram til halsen hennes, hvor han fulgte pulsåren oppover til kjeven, hvor han fulgte den rundt. Så stod kinnbeinet for tur. Hun elsket berøringene hans og lukket øyne. Plutselig kysset han dem også for så å følge nesen ned til munnen. Alle følelsene hadde fått henne til å lukke opp munnen slik at hun stønnet iblant, men tungen hans fant veien ned i munnen hvor hun gjengjeldte kysset. Tungene utforsket hverandre og resten av munnhulen, men han rygget tilbake.
-Nå må vi ikke glemme resten av deg da, sa han og begynte å slikke brystvorten. Han sirklet rundt den i stadig større sirkler til han traff det andre brystet slik at han sirklet rundt den også. Hun ble bare liggende og føle, men plutselig kom det ilinger gjennom henne da han slukte hele i munnen og sugde alt han kunne. Deretter gjorde han det samme med den andre brystvorten, før han tok begge to. Vakuumet ble litt mindre, men det føltes som om det brant innvendig av følelser. Han kjente at hun strakk seg litt, at hun ikke klarte å la være å reagere. Han slapp begge to og tegnet en strek mellom brystene hennes med tunge. Den beveget seg nedover helt til den traff navlen og tegnet ringer rundt den, den ene større en den andre helt til han traff det lille håret som var igjen rundt kjønnet hennes. Han merket at Kristin dyttet seg selv litt oppover og beina fra hverandre som en invitasjon, og han ønsket at han kunne fylle henne nå, men han ønsket å pirre henne enda mer, helt til hun tagg ham om det.
Så han hoppet over hele dusken til han var nede ved anklene hennes. Der fortsatte han å kjærtegne og kysse henne oppover langs innsiden. Hun stønnet idet håret hans kilte leppene hennes og skilte bena enda mer, men han fortsatte bare nede ved neste ankel. Han tok seg god til, men til slutt var han ved kilden igjen, og hun pustet enda tyngre enn i stad. Denne gangen skulle hun få glede. Han skilte leppene hennes med fingrene og blåste forsiktig på knappen hennes. Hun gjorde et lite hopp og alle musklene spente seg i henne. Han elsket å overraske Kristin, og han kunne merke hvor spent hun var. Han lot tungen sakte gli fra hullet hennes og fram til klitten, og han kjente hvordan hun skjøt rygg for å komme nærmere tunga hans.
-Kom igjen, hvisket hun hest. Han løftet hodet og så de desperate øynene hennes, sløret av kåthet, som tagg om kuk Ikke ennå, tenkte han, ikke henne.
Tunga hans for lekent over klitten, beveget den sidelengs, opp og ned. Pusten hennes ble tyngre og tyngre. Leppene hans la seg ømt rundt klitten og deretter sugde alt han kunne. Han lot trykket være der så lenge han kunne, før han måtte puste igjen. Hele skrittet var dekket av saftene hennes, blank og salt. Han elsket det!
Beina var nå så langt fra hverandre som de kunne komme, og han slikket som en gal. Først det bakre hullet, så klitten og dermed begravde han tunga så langt i henne han kunne komme. Lekent bevegde han den alle veier, masserte innsiden av henne på den måten han visste hun elsket. Deretter presset han tunga hardt mot klitten og beveget slik en kuk ville gjort. Hun kjente hvordan orgasmen hadde bygd seg opp lenge, og nå var det like før hun kom. Tre av fingrene hans gled inn i fitta hennes som en varm kniv gjennom smør, var dråpen som fikk begeret til å renne over. Beina slo fram og tilbake, hodet vred og vendte seg, hendene var formet til knyttnever, munnen stønnet høyt i rykk og napp og han kunne kjenne hvordan fingrene hans ble klemt inni henne.
Men med en gang han hørte at hun kom, rev han av seg klærne i en fei og kuken hans fikk fritt spillerom. Den stod stolt rett ut av kroppen og det store hodet pulserte kraftig, men så ble det slukt av en våt, trang brønn lenge før orgasmen hennes var ferdig. Han jobbet kraftig ut og inn, lot henne ikke få noe ro og følelsene flommet over henne. Plutselig la to hender seg over brystene hennes og masserte dem samtidig som en hånd gned magen og en annen masserte klitten. Hun rakk så vidt å lure på hvor alle dissene hendene kom fra før hun gav seg hen til bølgene av følelser som druknet hennes. Hun kunne kjenne en ny orgasme fort bygge seg opp mens hver del av kroppen hennes ble berørt.
De to hendene på hoftene hennes hjalp henne å jukke imot Emils kjappe bevegelser, men hun følte seg som en viljeløs dukke som bare tok imot. Emils kuk jaget inn og ut av henne, hånden masserte klitten i raske bevegelser, hånden på magen lot henne ikke få ro og de to på hvert sitt bryst ble stadig ivrigere. Da hun merket et kraftig trykk i fitta fra Emils orgasme kombinert med alle følelsene og hans stønn, kom hun også enda kraftigere enn i sted. Men det stoppet ikke der, plutselig tok en annen, bredere kuk hans plass. Den var ikke lenger, bare større, slik at den virkelig fylte henne opp. Den presset på steder som Emil ikke hadde kunnet komme til, men mer rakk hun ikke å sammenligne. Orgasmen var nettopp slutt, men neste var på vei. Alle hendene fortsatte å jobbe for henne, dronningbien, men de hadde byttet jobber. Andre hender masserte brystvortene, faste og bestemte, på akkurat den måten hun likte. Nye hender masserte klitten og magen på en annen måte, men like følelsesfulle, og det var spesielt opphissende siden hun ikke visste hvem disse andre mennene var.
Han dunket inn i henne og hun jukket imot, gang etter gang. Da hun senket seg for å ta ny fart mot den pulserende kuken, kjente hun noe støte imot baken hennes. Hun senket seg sakte ned, lot den gli inn gjennom rumpesprekken hennes. Det gikk lett, så den må ha hentet safter fra brønnen hennes, eller kanskje det hadde rent så kraftig. Hun senket seg helt ned til roten før hun skjøt fart opp for å omsluke kuken, deretter la seg spidde av en finger. Tempoet økte automatisk og naturlig, og hun kjente trykket inni seg stige. Det steg betraktelig da hun kjente to fingre grave seg vei inn i henne, deretter tre. Hun følte seg sprengt, og da en munn sugde brystvortene hardt, kom krampetrekningene igjen. De melkende bevegelsene i fitta hennes skapte voldsomt trykk for kuken til «ing cognito» som akkurat da var på vei ut og alt sprutet utover skrittet og magen hennes. Det eneste hun kunne tenke var at dette slo alt hun hadde vært med på.
Uten at hun kunne forstå hvor den kom fra, trengte en diger kuk seg plass inn i fitta hennes. Den var lengre enn Emils og støtte imot inni henne. Hun var nå begynt å bli nummen i skrittet etter all berøringen, men den klarte å vekke henne igjen i samspill med to tunger som slikket hver krik av magen hennes. Ettersom mannen som hadde massert brystene hennes hadde stått bak hodet hennes, måtte han lene seg over henne, og hun kunne kjenne kukene bore seg inn i bakhodet, lengte etter berøring igjen. Hun grep lynraskt rundt pungen og masserte den. Hun erfarte effekten umiddelbart i form av hurtigere tungslikk og kraftigere massasje. Hun strakte den andre hånden etter kuken på mannen som masserte klitten i forrykende tempo, og dro den i lange tak. Han kom ut av rytmen et øyeblikk, men fant fort takten igjen. Så hun dro den første kuken inn i munnen, men et overraskende dytt fra kuken i fitta dyttet den langt ned i halsen på henne, før hun falt tilbake på fingrene i rompa. Deretter ble hun dyttet fram igjen før rompa ble fylt opp enda en gang. Alle følelsene fra munnen, halsen, brystene, magen, klitten, fitta og rompa fant et brennpunkt dypt inne i henne som hun ikke visste at hun hadde. Det fyltes fort og sikkert opp for hver gang, stønnene overdøvet hverandre, hun skrek av ren og skjer glede. Det dunket og pulserte i hver kroppsdel som hun hadde og som befant seg et sted på eller inne i henne, og plutselig ble all denne energien utløst. Først kom den store kuken, fylte henne innvendig og i skrittet på vei ut, deretter kuken hun holdt i hånden som en fontene over dem alle. Med en kraftanstrengelse sugde hun alt hun maktet og halsen ble fylt opp. Og mens alt dette skjedde, hoppet hun og ristet som en filledukke, fra sans og samling, mens hun skrek og stønnet uten å kunne kontrollere det.
Til slutt lå de alle sammen utslitt i senga. Underlivet hennes pulserte vidunderlig jevnt og hun kjente hvordan saftene bare rant ut overalt. Pusten deres stemte med hennes, sakte og fri. Nummenheten slo henne, hun følte ingenting annet enn pulseringen… og en hånd som strøk henne over magen. Hun snudde hodet og så rett inn i øynene til kjæresten Emil.
-Happy Valentine! Sa han og smilte skjelmsk.

Legg igjen en kommentar