Vendepunktet – del 1

Denne novellen er vist 7098 ganger.

Denne historien handler om meg i tiden fra 1990 og fram til sommeren 95 da jeg fylte tjueto og flyttet til USA. Oppholdet på andre siden av dammen er beskrevet i «Studiene i USA».

Vendepunktet

Første del – Møtet med Ole

Vi møttes på en av restaurantene nede i byen, det hele var vel egentlig en tilfeldighet. Jeg var sammen med familien og spiste middag, noe vi pleiede å gjøre på fredagene. Det var en ellers kjølig september dag, vi hadde hatt svømming i siste time og jeg måtte stresse for å nå bussen, håret mitt var fortsatt vått og jeg fikk etter hvert et kaldgufs i kroppen. Jeg satt på bussen og hadde egentlig lyst å bare dra hjem å ta et bad, men slik ble det ikke…

For meg hadde den siste tiden vært preget av både spenning og frustrasjon. Som syttenåring og skoleelev i 2.gym hadde jeg mange venninner som jeg diskuterte mine opplevelser med. Jeg var en jente med egne meninger, fornuftig men litt sta. Til tross for at jeg var tidlig utviklet, var jeg egentlig litt beskjeden i forhold til gutter. Siden jeg likte å holde meg i form hadde jeg en slank kropp, jeg tipper at mine daglige håndballtreninger hadde mye av æren for dette. Jeg var stort sett svært fornøyd med meg selv, jeg husker at jeg av og til ønsket jeg at jeg hadde litt større bryster, dette var jo midt i «Samanta Fox tiden» så bryster husker jeg at var litt i tiden. De var altså ikke så store, de var faste og fine, jeg husker at brystvortene mine brukte ble kjempeharde når jeg kjærtegnet meg selv. Jeg hadde ellers kullsvart hår og mørke øyne. Siden solarium også var litt inn i tiden, hadde jeg til tider en nokså dyp brun hudfarge.
Jeg alle usikre tenåringer hadde jeg også ting jeg var misfornøyd med, jeg hadde heldigvis nylig tatt tannreguleringen. Mitt største kompleks på dette tidspunkt var at jeg fortsatt var jomfru, jeg følte at jeg var på etterskudd i forhold til de andre jentene i klassen. Alle diskusjoner og samtaler oss jentene i mellom gikk ut på gutter og sex. Når jeg tenker tilbake på det i dag tror jeg ikke noen av oss egentlig visste hva vi snakket om, jeg tror faktisk ingen av oss hadde hatt en ordentlig orgasme sammen med en gutt. For min egen del hadde jeg det siste halvåret vært sammen med flere gutter, på tross av dette hadde jeg ikke vært særlig kåt på noen av dem. I ettertid skjønner jeg at det var fordi at de rett og slett var umodne og av den grunn ikke klarte å vekke begjæret i meg. Mine seksuelle erfaringer begrenset seg derfor til det jeg selv hadde bedrevet, Jeg hadde selvsagt oppdaget hvilke deilige føleleser og hvilken glede jeg kunne ha av kroppen min på egenhånd. I det siste hadde dette derimot blitt litt kjedelig og rutinepreget. Jeg hadde mine fantasier, men det var også det eneste. Jeg husker at jeg gikk med en konstant spenning i kroppen, det føltes som om jeg på en eller annen måte ikke fikk utløp for mine behov.

Jeg møtte familien til avtalt tid på restauranten, mor og far var i godt humør og var tydelig entusiastisk over noe, jeg var litt trett og gjorde ikke noe mer av meg. Jeg satte meg på den vanlige plassen, det begynte nesten å bli en vane denne fredagsmiddagen. Far hadde startet i ny jobb som sjef for en gjeng datanerder, og hadde i den forbindelse gått vesentlig opp i lønn. Han tok derfor mor og meg på restaurant ganske ofte. Jeg må innrømme at fars jobbytte var en stor fordel for meg, spesielt siden jeg var enebarn, jeg fikk det meste jeg trengte og var med på mye av det jeg ønsket. Jeg hadde derimot merket meg at flere av venninnene mine var blitt litt misunnelige, siden jeg kanskje var blitt noe bortskjemt. Mor og far hadde vært gift siden lenge før de fikk meg, de hadde fortalt at jeg var et produkt av deres kjærlighet gjennom mange år. Mor var den som hele tiden presset meg til å gjennomføre alt jeg startet på. Far var den som hele tiden støttet meg og sa at jeg måtte velge. På tross av alle disse tingene følte jeg at det var noe som manglet i mitt liv. Jeg følte jeg hadde det bra, men at livet på en eller annen måte var ufullstendig.

Etter å ha snakket litt om skoledagen kom mor og far inn på det som tydeligvis gjorde dem så glade, de hadde nemlig gjennom en av mors kolleger fått låne en leilighet i Paris. Mor og far hadde planlagt en weekend tur for å feire sin tjueårs bryllupsdag. Dette skulle skje neste helg…. Jeg ble både skuffet og fornærmet over at deres planer ikke involverte meg, men som trøst sa de at de skulle spandere en sydentur på meg etter jeg var fylt atten. I tillegg skulle jeg få huset for meg selv neste helg, og kunne godt få ha noen venninner på overnatting, dersom jeg ønsket det. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si.
Vi fikk vi bestillingen unnagjort, siden jeg fortsatt var kald bestilte jeg litt varm te. Jeg var fortsatt litt satt ut siden jeg ikke var inkludert i planene, men jeg forstod at mor og far ønsket litt tid for seg selv.
Det var glisent med folk i restauranten, noen av stamgjestene var selvfølgelig til stede. Det ble som vanlig spilt den gamle Phil Collins platen, og «One more night» gikk som rolig bakgrunnsmusikk. En liten følelse av deja-vu spredte seg i meg. Følelsen gikk derimot fort over i det jeg fikk øye på han, med rak rygg kom han liksom spaserende inn, selvsikkert med et litt hevet hode og et noe granskende blikk så han innover lokalet. Han var ca 1,80 høy, hadde egentlig normalt utseende, han var korthåret lys, kanskje litt kraftig, klassisk antrukket i dress og skjorte og framstod som velstelt. Jeg anslo alderen til å være i midten av trettiårene. Wow… et ekte mannfolk…
Han ble vist til et bord for to, han flørtet tydelig med servitrisen, hun smilte som en høflig gest før hun forlot mot kjøkkenet. Jeg våknet umiddelbart, det var noe med denne mannen som fikk pulsen min til å stige. Han satt to bord bortenfor oss, han så litt stresset ut, så på klokken, jeg tenkte at han hadde sikkert en avtale, noen han ventet på. Med ett så han opp slik at blikkene våre møttes, tiden stod med ett stille. For noen øyne! Lyseblå som havet ved stranden, han hadde noe ordentlig levende ved seg. Dette glimtet som flere hadde fortalt meg om. Han smilte vagt, nærmest litt beskjedent… Samtidig flyttet han blikket til mor mens han endret utrykket, han så på mor, smilte og nikket vagt. Mor nikket hilsende tilbake, hun dunket meg diskré i skulderen og ba meg slutte å flørte med fars kollega. Hva?! Far ble også oppmerksom, og snudde seg, han fikk raskt øye på mannen. Han smilte, hilste og reiste seg og gikk mot bordet hans, de snakket dempet borte ved bordet hans. De flirte litt før far kom tilbake og satte seg. Jeg husker jeg flau og rødmet slik jeg ofte brukte å gjøre, jeg husker at jeg bare ønsket at jeg kunne forsvinne fra jordens overflate.
«Det var Ole fra jobben, han er nok ute og sjekker damer igjen», far smilte mot mor og ristet litt på hodet. Det gikk en stund og vi fikk omsider maten. Mens vi spiste satt bare Ole der, det var tydelig at han ventet på noen, han så på klokken gjentatte ganger. Etter at vi hadde spist satt fortsatt Ole alene med bordet, tydelig irritert, med famlende blikk og en noe oppgitt mine. Da vi var ferdig med middagen bestilte mor kaffe og te til oss. Etter at far hadde vært på toalettet og var på vei tilbake stoppet han igjen ved bordet til Ole. De utvekslet noen ord før Ole reiste seg og fulgte far bort til oss. Jeg fikk en skikkelig klump i magen, om det var teen og maten som var årsaken vet jeg ikke, men jeg registrerte at jeg ble varm i hele kroppen.
Ole hilste høflig på mor før han hilste på meg, den kraftige hånden og det klare intense blikket fikk meg til å stivne.
«Hei jeg hete Ole», sa han.
«Eh…Linn…», var alt jeg klarte å presse frem. Jeg hørte selv at stemmen min hørtes litt rar ut. Ole satte seg ned rett ovenfor meg. Han smilte mot meg, jeg så at han vurderte meg, han myste liksom. Ikke tydelig, ikke slik at noen andre kunne se, men liksom granskende, han så meg rett inn i øynene og lot blikket gli nedover…

Mor og far snakket i herdig med Ole om jobben til far, Ole var en av assistentene til far og det var tydelig at han hadde gjort et godt inntrykk. Far skrøt av Ole og fortalte at han var svært fornøyd med den siste avtalen han Ole hadde fått i havn med en av storkundene. Jeg var helt fraværende, samtalen var vanskelig for meg å holde tråden i, spesielt siden Ole gjentatte ganger sendte meg blikk som fikk meg til å bli svært usikker. Hva var det som skjedde, drev denne mannen og køddet med meg, eller var han ute etter noe? Nei det var ikke mulig, jeg slo ideen fra meg. Ole hadde jeg tippet til å være rundt trettifem, jeg var selv sytten år! Nei…skjerp deg Linn! det var ikke mulig…. Jeg ble helt ør…
«Jeg tror jeg må en tur på toalettet», sa jeg med en noe vaklende tone. Det var så vidt jeg turte å se på Ole før jeg forlot bordet, men det var ikke til å ta feil av, han sendt meg et blikk og et sløret smil før jeg gikk. Da jeg kom inn på toalettet merket jeg at jeg skalv, hva var det med denne mannen? Jeg tok av meg buksen og satte meg ned på toalettsetet, jeg oppdaget at trusen min var helt gjennomvåt. På tross av at jeg nettopp hadde dusjet etter svømmingen kjente jeg en svak duft av mitt våte kjønn. Jeg tør påstå at jeg aldri hadde kjent et så sterkt begjær tidligere. Jeg bestemte meg for å forsøke og gni meg til orgasme der og da, jeg kunne ikke vente! Jeg var som besatt, det var som om jeg ikke kjente igjen min egen kropp. Jeg berørte forsiktig kjønnsleppene, jeg kjente godt hvor varm og våt jeg var. Jeg fant raskt det deilige punktet jeg fra før av var så godt kjent med. G-punktet hadde jeg utforsket nøye, jeg hadde lest og satt meg inn i hvordan kroppen min fungerte, før jeg nøye hadde utforsket kjønnet mitt ved hjelp av et speil. Dette hadde jeg gjort flere ganger og en gang sammen med bestevenninnen min, Bente. Bare etter et par lette berøringer kjente jeg at vellysten begynte å spre seg. Jeg presset en finger inn i den svært trange skjeden min, det glapp ut et stønn av munnen min. Jeg førte en finger sakte inn, jeg kjente jeg var nært en orgasme. Med ett kjente jeg skjedemuskulaturen trekke seg kraftig sammen, orgasmen skylte gjennom meg. Herregud! Jeg var helt ør, mistet nesten Jeg trodde det skulle svartne for meg. Jeg seg sammen mens jeg kjente at orgasmen sakte ebbet ut. Hvilken følelse, jeg hadde aldri opplevd vellysten så sterk før. Det gikk et par minutter, jeg tørket meg, før jeg la et papir mellom den våte trusen og 501 buksen min. Jeg forlot toalettet med et smil om munnen….

Legg igjen en kommentar