Vennemiddagen som utartet seg

Denne novellen er vist 3106 ganger.

Like før sommeren hadde jeg og kjæresten gruppesex med et vennepar vi kjenner godt. Det var ikke planlagt, men noe som skjedde naturlig og var frivillig fra alle partene. Her er en kort oppsummering av partene i denne historien:

Vilde Thi (31):
Hun er sammen med Kristian, og de har vært sammen i rundt 3-4 år. Vilde jobber som IT-konsulent og blir utleid til selskaper som trenger systemutviklere.

Vilde er født og oppvokst i Stavanger, men begge foreldrene hennes er fra Vietnam. Ansiktet er dominert av mørke øyne, og en liten og bred nese rett over en perfekt munn. Hun har beksvart hår som er langt og blankt, og som hun hele tiden må justere på. Vilde er 164 cm høy. Av en eller annen grunn ble hun noe høyere enn foreldrene sine.

Vilde har en kropp som kun en så ung person kan ha. Hun har en tynn midje som du bare kan se for deg tenåringer eller mannekenger i klesbutikker har. Den er nesten en umulighet. Hoftene er perfekt balansert sett ut fra midjen hennes, og rumpa er i samme ånd.

Har sett henne gå ned på alle fire for å finne noe under sofaen, og kan avsløre at rumpa hennes lager en perfekt hjerteform når du ser den ovenfra ♥️. Brystene hennes er en del større enn det som kanskje er vanlig, så jeg gjetter hun har er en B-cup. Minst. Hun får ganske stor utringning når hun bruker den rette BHen, og når hun går uten – som jeg har lagt merke til hun gjør om sommeren – ser jeg at de har en form som rett og slett er perfekte. Yppige bryster.

Kristian (33):
Han er sammen med Vilde. Kristian driver eget firma med flere ansatte der han tilbyr tjenester som blant annet bolig- og bryllupsfoto. Han har alltid et eller annet kamera slengende over skulderen, og er ivrig på å ta bilder når vi er i sosiale lag. Han er opprinnelig fra Lillehammer.

Kristian er det totalt motsatte av Vilde! Han er tett opp mot 190 cm høy, og med sin kraftige beinbygning og ganske så tynne og litt muskuløse kropp, hadde jeg ikke blitt sjokkert om jeg så ham i TV-serien Vikings. Det er nesten komisk å se Vilde og Kristian stå oppreist sammen. Høydeforskjellen er enorm! Han er blond og har ganske langt skjegg og man-bun av typen «Grünerløkka-hipster» (til tross for at han aldri har bodd der).

Marthe (34):
Hun er kjæresten min, og vi har vært sammen i nesten 10 år. Marthe er kollega med Vilde, og de to jobber ofte på samme utviklingsteam når de blir leid ut.

Marthe er opprinnelig fra Mo i Rana, men hun flytta til Oslo da hun var ferdig med studiene i Trondheim. Det var i Trondheim vi møttes og ble sammen.

Ansiktet til Marthe er veldig definert. Øynene er store og blå, mens nesen er ganske prominent men ikke for stor. Munnen har fyldige lepper, og er ganske stor – men ikke for stor, og den passer akkurat til hennes definerte, men feminine kjeveparti. Håret hennes er brun-blondt, og går ned til skuldrene.

Marthe er fyldig, og har gode former. Fyldig er kanskje ikke beskrivende når jeg tenker meg om. Du kan tenke at hun har samme kropp som Kate Upton, men har litt mer å være glad i. Midjen og hoftene gjør at hun har en utrolig timeglassfigur. Når hun går ned på alle fire får hun, akkurat som Vilde, får rumpa hennes en perfekt hjerteform ♥️ I motsetning til Vilde, har Marthe store pupper som har en perfekt form. De er ikke enormt store, men de ser perfekt ut for kroppsfasongen hun har for å være. Med sine 175 cm over bakken, ser Marthe utrolig sexy ut i trange klær og kjoler.

Meg (39):
Så var det meg, da. Født og oppvokst i Trondheim. Jeg er sammen med Marthe, og har hatt henne som kjæresten i nesten 10 år. Ser på Marthe som min livspartner og min beste venn. Jeg jobber som PR-rådgiver i et stort selskap her i Oslo. Møtte Marthe i Trondheim hvor vi begge studerte, og jeg ble med henne til Oslo for det var her hun fant en jobb.

Kroppen min er ikke så ulik Kristians, men jeg er kanskje litt tynnere – og jeg er ikke så høy som han. Er rundt 184 cm høy. Så mer muskuløs ut før da jeg trente MMA og løftet vekter, men det er det lenge siden jeg har gjort.

Jeg er for det meste glattbarbert i ansiktet, og har kort hår på toppen med en gradering på sidene. Holder på å få innslag av «sølv» i håret, noe som sikkert er passende i og med jeg snart blir 40 år.

Viktig:
Navnene er selvsagt endret, og jeg har tatt meg noen friheter med yrkene til folk for å unngå at vi blir identifisert. Utseendet er ekstremt nøyaktig gjengitt – noe kjæresten min satte pris på da hun var «konsulent» mens jeg skrev dette 🙂 Alle har sagt det er greit at jeg skriver om hva som skjedde.

Det startet med en middagsinvitasjon…

Jeg var på jobb da Marthe sendte meg melding om at hennes gode venninne og kollega, Vilde, hadde invitert oss på middag førstkommende lørdag. Vi har hatt flere slike middager med Vilde og kjæresten hennes, Kristian, men som oftest var det hos oss det skjedde og på vårt initiativ. «Nå var det deres tur», skriver Marthe at Vilde hadde sagt. Jeg skrev tilbake at det hørtes greit ut, og at vi skulle ta med den vinen de likte så godt forrige gang.

Onsdag ble til torsdag, og fredag ble til lørdag. Marthe brukte mye tid på å dusje, vaske håret, sminke og pynte seg. Hun fant fram en ganske trang kjole med glidelås bak, noe som jeg merket gledet meg stort. Den fremhever formene hennes på en utrolig måte. Spesielt formen på rumpa blir fremhevet. Dessverre var den hel foran så hun hadde ikke utringning, men jeg så at hun gikk uten BH og den trange kjolen avslørte puppene hennes svært godt. Hjalp henne med glidelåsen bak før jeg selv tok på meg en dongeribukse, en passende finskjorte, et lekent slips og så en blazer.

Vilde og Kristian bor på på Bøler, så jeg og Marthe tok bussen fra St.hanshaugen til Jernbanetorget for å ta t-banen. På veien kjøpte vi med flere flasker vin vi tenkte passet til den vietnamesiske maten Vilde hadde sagt hun skulle lage til oss.

Vi hoppet av t-banen og fant rekkehuset Vilde og Kristian bor i. Vilde ga oss begge en klem i døra de de åpnet. Jeg måtte bøye meg litt ned for Vilde er så kort. Kristian ga Marthe en klem, mens jeg fikk bare et «maskulint handtrykk». Vilde ba oss om å komme inn, og vi begynte å ta av oss skoene.

Kristian sniker til seg et glimt av rumpa til Marthe

Jeg la merke til at Vilde og Kristian hadde matchende forkle på. Gikk ned på kne for å knyte opp skoene mine. Mens Vilde gikk tilbake til kjøkkenet, så at hun hadde på en trang og kort ryggløs kjole med knyting i nakken. Den utrolige midjen hennes og hvordan hun vrikket på hoftene da hun gikk, gjorde at jeg stoppa litt opp for å se. Kjolen gikk litt ned over rumpa, men var ikke veldig kort. Jeg så de myke og brune lårene hennes. Da la jeg merke til Kristian som fortsatt sto der. Øynene hans gikk mellom å se på hva som var i posten fra Vinmonopolet til å studere rumpa til Marthe. Mens hun tok av seg skoene, bøyde hun seg ned med strake knær for å knyte opp skolissene og ta på seg de høyhælte hun hadde tatt med seg. Jeg så den ikke, men jeg tror Kristian fikk et svært godt inntrykk av hvordan rumpa hennes er.

«Dere fant lett fram?», spurte Kristian etter han hadde summet seg. «Joda, det var greit å finne», svarte Marthe mens hun bøyde seg opp, og fiksa på håret sitt og smykket. Da vi kom inn i stua, fikk vi hvert vårt drinkglass i handa. Det var margarita. Vi gikk og satte oss på sofaen, og så på de to som kokkelerte inne på kjøkkenet.

Drinkene går ned raskt, som dessverre margarita ofte gjør, og vi får et glass vin satt foran oss. «Det er ikke lenge igjen til maten», sier Vilde. «Det blir en variant av pho og noe annet snacks fra Vietnam». Maten kommer på spisebordet, og vi beveger oss dit. Mens vi spiser, snakker vi om alt mellom himmel og jord, ler og har det veldig gøy. Akkurat som tidligere middager, får vi en sjeldent god og genuin tone. Vi deler ting vi er bekymret for på jobb, og hvordan vi har det ellers. Vi knytter oss rett og slett mer sammen som et vennepar.

Sofaprat som eskalerer

Etter maten sitter vi alle fire på sofaen med flere drinker og noen vinflasker. Soafen er en slags hjørnesofa møter sjeselong, og vi sitter på hver vår side av et bord. Praten går mot hvordan vi møtte kjærestene våre. Kristian spør hvordan jeg og Marthe møttes, og hvordan vi begge visste at vi skulle bli sammen.

«Det var nok da vi kyssa første gangen», sa Marthe. «Han er en veldig god kysser», sier hun og gliser flørtent mot meg.

«Hva gjør han som er så bra, da?» spør Vilde mens hun genuint interessert.
«Det er vanskelig å forklare, men han kombinerte leppe- og tungebruken på en bra måte, og så var han veldig leken med fingrene», sier Marthe mens hun fniser. «Han strøk meg på halsen, rundt ørene og i håret i bakhodet».

«Det må du nesten vise oss, mesterkysseren!», roper Kristian ut i rommet og ler. Jeg ser på Marthe, og så beveger jeg meg sakte mot henne. Tar hodet hennes med begge armer, og fører henne mot meg. Åpner munnen og lar tungen min være det første som møter hennes tunge. Mens vi kysser intenst, stryker jeg halsen og nakken hennes med fingrene på den ene handa. Den andre handa plasserer jeg på hofta hennes, og stryker ned mot rumpen hennes og klemmer lett til. Mens vi kysser i en periode som sikkert var upassende lang når du er på besøk hos andre. Vi trekker oss vekk fra hverandres munn. Vi kremte begge og juster på klærne, før vi ser småflaue bort på Kristian og Vilde.

Ansiktsuttrykket til Vilde er en blanding av sjokk og litt lyst. «Dæven, det var litt av et show… vet ikke hva jeg skal si», sier Vilde. Kristian er like sjokkert i ansiktet. «Du kan jo prøve med Vilde», sa jeg til Kristian. Husk å tenk på at et kyss skal være en behagelig miks mellom lepper og tunge, og hvis du vil gi signaler om at du vil ha noe mer: bruk fingrene på hals og i nakken.

Vilde og Kristian så på hverandre, og så begynte de å kysse. Jeg kunne se tungene deres møtes, og hvordan leppene bevegde seg mot hverandre. Vilde begynte med fingrene på halsen til Kristian, og jeg kunne se at han fikk gåsehud. Hans fingre gikk til halsen hennes, men jeg tror han var inspirert av meg. Den andre handa begynte gå ned mot hoftene og rumpa hennes.

Marthe så på meg med et lekent blikk mens hun smilte. Vi begynte også å kysse igjen. Her satt vi altså, godt voksne mennesker, på en sofa og klinte som tenåringer.

Jeg og Kristian utfordrer hverandre med blikket

Mens jeg og Marthe var i dyp kyssemodus, gløtta jeg bort på Kristian og Vilde. Kristian hadde den ene hånda godt plassert rundt den ene rumpeballen hennes, og klemte den og presset henne mot seg. Noe kom over meg og jeg begynte å gjøre det samme med Marthe. Merket det på pusten og kyssingen hennes at hun likte det. Hun kjørte fingrene og neglene på den ene handa rundt i hodebunnen i nakken min, mens den andre holdt rundt meg.

Tittet bort på Vilde og Kristian igjen, og så at han lot fingrene gå fra rumpa hennes til å ta på puppene hennes utenpå klærne. Det første jeg tenkte at nå har Kristian gått for langt, og nå vil ikke Vilde mer. Det er en ting å kline foran folk, men det andre er å bli tatt på puppene samtidig. Til min store overraskelse lente hun ryggen tilbake mot sofaens rygglen, som gjorde at Kristian fikk bedre tilgang til begge puppene.

Skal ikke lyve. Jeg hadde vært beinhard fra første kyss med Marthe, men dette merket jeg var et nytt stadie i opphisselsen min. Tenkte at jeg måtte jo bare prøve jeg også, og jeg lot den en hånden gli fra rumpen hennes opp til den ene puppen og klemte lett til. Jeg visste det selvsagt, men jeg ble påmint om at Marthe ikke hadde på BH. Gjorde det med handen jeg viste var synlig for Kristian.

Kjente at Marthe pressa seg enda hardere mot meg med munnen og kyssa meg mer intenst. Pusten hennes ble tyngre og tyngre. Lente meg bakover i sofakroken mens jeg holdt Marthe mot meg. Jeg gjorde det for at jeg skulle få enda bedre syn til Vilde og Kristian, og fordi jeg visste at Marthes rumpeform ville bli enda mer synlig for Kristian. Husker at jeg så han så på henne da vi tok av oss skoene. Venta til jeg så at Kristian gløttet på oss. Da førte jeg den ene handen ned mot rumpa hennes, stakk den så langt inn under sofaen jeg kunne, tok skikkelig tak og løfta litt mens jeg dro henne mot meg. Samtidig, med den andre handa holdt jeg rundt livet hennes og dro henne mot meg. Det gjorde at Marthe fikk en bøy i ryggen og rumpa stakk mer ut. Jeg visste at Kristian dermed fikk se hvordan formen på rumpeballene hennes er. Den trange kjolen gjorde resten.

Kristian ser at jeg ser. Vildes kjole har en v-hals som knytes i nakken og han tar et ekstra godt tak i Vildes bryst før han slipper og smetter den under det ene dele som dekker brystene hennes. Jeg hører Vilde puste tungt, og lage en liten sukkelyd. Kristian tar ut handa, og drar Vilde mot seg sånn at han får bedre til å se på hva jeg og Marthe gjør. Han speiler oss, ved at han tar den ene hånda ned mot Vildes rumpe og den andre rundt midjen hennes. Men gjør en liten forskjell. Han drar henne på en sånn måte at hun bare sitter på den ene hofta. Begge rumpeballene peker mot meg og Marthe. Han tar godt tak i den ene, og presse Vilde mot seg.

Slutter å kysse Marthe, og holder henne mot meg mens jeg hvisker i øret hennes: «Går det bra?». Hun sier bare «mhm» med tung pust, mens hun stryker meg gjennom håret og opp og ned ryggen. Gjennom Marthes hår, ser jeg at Vilde klatrer opp i fanget til Kristian. Marthe lener seg tilbake i sofaen og ser på Kristian og Vilde, mens hun stryker handa si opp og ned låret mitt. Bare av og til rører hun den harde pikken min, som om hun vil erte meg.

Vilde og Kristian kysser intenst. Kjolen til Vilde er kort, og siden hun sitter skrevs over Kristian har den sklidd så høyt at deler av rumpa og stringtrusa hennes vises. Kristian «hjelper» kjolen til å komme litt høyere, og han bruker begge hendene på rumpen hennes. Han ser på oss med et øye mens han gjør det.

Marthe smiler, snur seg mot meg, og dytter meg bak i sofaen og skrever over fanget mitt. Kjolen hennes hopper også ganske høyt opp siden hun sitter skrevs over meg. Jeg tar en «Kristian» og hjelper den litt lenger opp og lar hendene fylles med rumpeballer. Marthe har også på en string-truse. Hun fniser og begynner å kysse meg.

Vilde og Kristian flytter seg nærmere

Vilde og Kristian hvisker og tisker sammen før jeg plutselig ser jeg Kristian reise seg opp mens han holder Vilde. Han bærer henne fra deres del av sofaen til vår del, og setter seg rett ved siden av oss. Hun hviner lekent. Jeg legger merke til at Marthe skvetter litt, men hun blir berolighet når hun ser gliset på ansiktet til Vilde. Vilde lener seg litt tilbake og ler ut i lufta med ansiktet mot taket, før hun lener seg mot Kristian igjen for å kysse mer.

Siden Kristian og Vilde tok dette steget, bestemmer jeg meg for å teste grensene litt til. Mens Marthe sitter mot meg og vi kysser, begynner jeg sakte la hendene gli opp og ned på glidelåsen som er bak på kjolen hennes. Fikler litt først fordi håret hennes er i veien, men til slutt klarer jeg å få tak. Jeg begynner å sakte dra den ned fra rett under nakken hennes, og ned. Kjenner hvert klikk glidelåsen tar, og jeg kjenner spenningen øker. Marthe fniser og smiler mens vi kysser. Etter rundt fem sakte klikk, tar jeg motet til meg og drar den så langt ned jeg kommer. Så tar jeg tak i hver side av kjolen og drar den ned armene til Marthe. Til min store overraskelse slutter hun å kysse meg og retter seg opp. Hun drar hver arm ut av kjolen, og bretter den nedover og puppene kommer til syne foran meg.

I sidesynet ser jeg at Kristian følger nøye med og sperrer opp øynene når han ser Marthes store bryster poppe frem fra klesplagget. Marthe ser på Kristian og ler i det han gjør det samme, men på en for rask og klumsete måte. Marthe ler sånn at puppene hennes spretter opp og ned. Vilde må hjelpe han med å knyte opp fordi han lugger håret hennes. Vilde knyter opp knuten, og drar toppdelen av kjolen ned. Det er første gang jeg ser Vildes pupper i det fri. Har kun sett formen av de når hun går uten BH, men nå ser jeg de små og perfekte puppene med ganske mørke brystvorter og areola – men bare i noen sekunder før Kristian presser Vildes pupper mot ansiktet sitt. Jeg gjør det samme med Marthe. Vilde og Marthe hviner og ler.

Jeg gnir ansiktet mot Marthes pupper, og jeg suger og slikker på brystvortene hennes. Gløtter ut fra herligheten og ser at Kristian gjør det samme. Så kjenner jeg at noen hender begynne å fikle med beltespennen og bukseknappene. Jeg dytter Marthe vekk så hun må stå opp fra fanget mitt. Farten gjør at puppene hennes disser ganske mye. Jeg åpner beltespennen og knappene på buksa, og begynner å ta de av meg. Marthe tar tak i buksebena og hjelper meg. Det ser litt ukoordinert og usexy ut, men Marthe, Kristian og Vilde ler. Nærmest river av meg skjorta uten å ta av meg slipset, og jeg vrenger av meg bokseren og slenger den et tilfeldig sted i rommet. Pikken min flopper ut av bokseren, treffer magen min på vei ned i sofaen før den står rak og peker mot taket. Marthe tar det subtile hintet, og setter seg ned på kne mellom føttene mine, begynner å la tunga gå opp og ned skaftet mitt før hun slikker rett under av penishodet.

Vilde er den første av jentene som er helt naken

Vilde veier ingenting, så Kristian løfter henne opp og setter henne på stuebordet foran seg sånn at vinglass velter. Hun faller nesten bakover på bordet, og må støtte seg mens hun ler. Vilde skrever og jeg ser under kjolen hennes og rett i trusa hennes. Noen svarte hår stikker ut på siden av den ene kanten. Kristian vrenger av seg alle klærne på rekordtid og slenger de veggimellom og så setter seg tilbake i sofaen med pikken rett til værs. Vilde reiser seg raskt opp fra bordet, og står over Kristian og begynner å ta av seg skjørtet og til slutt stringtrusa. Marthe tar nå hele pikken i munnen og beveger hodet opp og ned, men ser av og til skrått over på hva Kristian og Vilde holder på med mens hun ler med munnen full.
Puppene til Vilde har jeg sett formen av når hun har gått uten BH og jeg så de i sted, men det jeg fester øynene mine på nå er noe jeg ser for første gang. Når hun tar av seg stringtrusa, og bøyer seg opp igjen ser jeg at hun er ubarbert. Det er en perfekt trekant med svart hår som vokser ganske så kontrollert. Kjønnshårene er ikke krusete, men helt rette. Det er sånn det vokser naturlig, for jeg ser ingen tegn til at hun vokser eller barberer. Vilde hgår rett ned på knærne mellom lårene til Kristian. Hun tar tak i pikken hans, og fører den mot munnen, kysser den lekent og lar tungen gå opp og ned skaftet hans før hun tar alt inn i munnen.

Marthes klær faller av

Mens Marthe suger meg, bøyer jeg meg over for å ta siste del av glidelåsen på kjolen hennes. Jeg når ikke helt, så hun hjelper meg med den siste delen uten at hun stopper å suge meg. Jeg stopper opp for å nyte synet av formen av Marthes og Vildes hjerteformede bakender. Vildes rumpe er uten stringtruse på, mens Marthe fortsatt har på sin. Når jeg ser på Vildes rumpe, aner jeg hvordan huden endrer farge når det går inn mot rumpesprekken. Fra veldig lys hud til å bli mørkere. Av og til, når hun lener seg bakover seg for å slikke ballene til Kristian, får jeg et bedre syn av hva som er der nede i form av noen svarte hår som stikker ut fra noe jeg godt vet hva er – men jeg får ikke sett alt jeg vil. Jeg tar tak i hodet til Marthe, og lener meg ned og hvisker «ta av deg trusa» i det ene øret hennes. Hun reiser seg opp, og bøyer seg ned og drar den av i en smooth bevegelse med strake ben. Marthes pupper blir pæreformet når hun bøyer seg forover, og jeg ser i sidesynet at Kristian stirre på Marthe. Jeg vet han skulle gjerne ønske å stått bak Marthe akkurat nå for å få bedre utsikt til den perfekte rumpa og kjønnet hennes som utvilsomt stikker ut mellom lårene.

Marthe tar av seg trusa, poserer med den, og så gjør hun noe jeg ikke hadde forventa. Hun kaster den mot ansiktet til Kristian. Hun treffer ikke, men bare sneier han og trusa havner på sofaryggen like ved hodet hans. Jeg ser at Kristian først ser raskt på det som føyk forbi ansiktet hans, til at han ser tilbake på Marthe og tar inn den gudinnen hun er. Musa hennes er barbert, men hun har det hun kaller en landingsstripe rett fra rundt der klitoris er og opp mot magen. Alt annet er glattbarbert. Jeg kunne ikke se kjønnsleppene til Vilde da hun sto i sofaen og tok av seg trusa. Kristian kan se alt. Vilde ser skrått på Marthe og kniser. Marthe ler og setter seg ned på knærne igjen, og begynner å suge meg.

Jeg kan høre lyden av Vilde når hun suger, og hvordan Kristians pust og andre lyder følger etter. Vilde går plutselig veldig dypt ned på pikken, før hun tar den ut og nesten «angriper» strengen under glansen. Jeg ser hvordan hele kroppen til Kristian er i spenn hver gang det skjer. Marthe prøver seg også, etter å ha sett hva Vilde gjør, men hun får den ikke så dypt ned før hun merker at hun brekker seg. Men å bruke tunga på strengen under kukhodet, det er hun god på. Jeg rykker til i sofaen hver gang hun gjør det, og da begynner Marthe å fnise.

Vilde gjør noe uventet

Vet ikke helt hvor lang tid det har gått. Jeg har hodet tilbake på rygglenet og ser i taket og bare nyter det hele. Jeg kjenner noen ukjente fingre på innsiden av låret mitt. Marthe har begge hendene på lårene mine, så det er ikke henne. Når jeg tar hodet ned igjen for å se hva som rører låret mitt, ser jeg at det er Vilde som har strukket ut en hånd, og rører ved meg. Hun lar hånden gli opp mot ballene mine som hun lett kjeler med neglene, før hun stryker hånden ned igjen. Hun ser på meg med de mørke øynene mens hun har Kristians pikk i munnen. Ballene mine iler og krymper litt av kilingen. Marthe kniser når hun ser hva som skjer. Hun flytter den ene hånden sin, som om hun vil gjøre det lettere for Vilde å få tak. Så tar hun den andre hånden rundt pikken min mens hun tar den ut av munnen sin, og så retter hun den mot hånda til Vilde i en slags «værsågod»-gest. Vilde rører ballene mine på vei opp mot det våte skaftet mitt, og jeg rykker litt til. Marthe slipper taket, og nå er det kun Vilde som holder pikken min og sakte runker den, så lar hun handen gli over den våte glansen og forhuden min. Pikken til Kristian har ikke forlatt Vildes munn mens dette skjer, og vi har øyekontakt hele tiden. Jeg ser raskt på Kristian, og ser at han ser hva Vilde gjør. Han gjør noe som er kleint og litt utypisk han: han gir meg en tommel opp og gliser dumt.

Marthe, som er flink til å ta ekstremt subtile hint, lener seg over og stikker handen sin under haka til Vilde og tar tak i nederste del av skaftet til Kristian mens Vilde slikker under kukhodet. Vilde tar lener seg litt mer mot meg for å få bedre tak. Marthe lar handen sin gli opp Kristians våte skaft og opp mot glansen og forhuden, der hun vrir litt på den, før hun tar tak rundt forhuden og drar den lett opp og ned. Jeg ser hvor intenst Marthe ser på kuken til Kristian, før hennes og Vildes blikk møtes. De ser på hverandre i noen mikrosekunder før de begynner å le. Kristian gjør igjen noe som virker utypisk for han og kleint: han lener seg frem og tar på den ene puppen til Marthe og bare holder i den. Ingenting annet, som å klipe i brystvortene eller noe sånt. Han bare holder puppen som om han har blitt tatt i gjøre noe galt. Hun ser ned på hånden hans, og så tilbake på Vilde igjen før de begge ler.

Marthe ønsker seg en omvisning i leiligheten

Marthe reiser seg og ser seg litt rundt. «Men… Dere har en flott leilighet, men vi har jo ikke sett hvor dere sover…?», sier Marthe nølende med et skrått smil og skuldrene løftet mot hodet. Vilde ser overrasket ut over spørsmålet. Plutselig skjønner hun hva Marthe mener, og smiler bredt. Hun vil vi skal fortsette dette på soverommet.

«Ja! Det må jo dere få sett før dere drar! Må også innrømme jeg har vondt i knærne nå», svarer Vilde med et smil. Vilde reiser seg og lager samtidig påtatte «gammelmannslyder», så tar hun Kristian i hendene og drar han opp av sofaen. Marthe gjør det samme med meg. Vi begynner å gå mot soverommet med jentene foran oss. Jeg ser på Kristian som igjen ser på meg. Tror hverken han eller jeg forstår hvordan dette kunne skje. Vi smiler til hverandre, før vi skvetter til.

«Shit! Vinduene!», roper Vilde og begynner hun å løpe med Kristian på slep. Marthe ser over skuldrene mine, og jeg snur meg. Gardinene var ikke trukket for, og de har gjenboere. Mange. Vi begynner også å løpe mens vi ler. Lyden av bare føtter og latter fyller leiligheten på vei til soverommet.

På vei til soverommet så jeg gløtt av den dissende rumpen til Vilde. Den var ikke så stor som Marthes, men den hadde god sprett og så fast og fin ut. Kristian tårner over henne. Marthes rumpe var som den alltid hadde vært: stor og herlig, og med masse dissing som jeg bare elsker. Jeg klasket Marthe lett på rumpa like før vi kom til døra til soverommet, og hun hvinte og lo. Vilde lot seg falle bakover på senga med hendene i været, og i lyset fra gangen fra soveromdsøra så jeg hvordan puppene disset lett mens sengen tok henne imot og dempet fallet. Vilde snudde seg på magen, og akte seg inn til midten av sengen og begynte å gni seg i sengen med rumpa litt opp, som om hun danser. Jeg kan ane glimt av kjønnet hennes hver gang hun løfter opp rumpa. Jeg fikk sett litt mer nå, men fortsatt ville jeg se mer. Marthe gjør det samme som Vilde, og hennes pupper disser enda mer. De ler mens de ser på hverandre.

Kristian slår på lyset, tar ut strikken i håret sånn at det faller ned og begynner å rote i noen skuffer. Marthe setter seg opp i senga og ser på Kristian som stenger en skuff, og snur seg og går mot senga med pikken stående rett ut. Jeg stryker Marthe lett opp fra rumpesprekka, opp ryggen og på skuldrene, og ned på de stoe og perfekte puppene. Hun ser på meg og smiler. Jeg går til en annen del av senga, og lar meg falle ned på ryggen i sengen på den andre siden av Vilde, og forsøker å få til sånn at den ene handen min «ved et uhell» legger seg på rumpa hennes. Jeg ser hvordan rumpa hennes disser lett da jeg traff sengen, og så når hånden min traff henne. Jeg lot den hvile der litt for å se an situasjonen. Hun lå stille en stund, før hun begynte å leke-vrikke på rumpa mens hun fniste og nynnet på noe jeg ikke helt klarte å få tak i. Hånden min lå med håndflaten mot taket, men jeg snur den raskt og tar tak i den ene rumpeballen hennes og klemmer lett. Hun fortsetter å vrikke på rumpa og fnise, så jeg flytter hånden sånn at jeg klarer å tak lenger inn på rumpeballene, mot kjønnet og rumpehullet hennes. Klemmer til igjen, og hun hviner lett. Jeg justerer grepet enda en gang og flytter fingrene enda nærmere musa og rumpehullet hennes. Kjenner det er varmt og klamt der, og at jeg blir våt på fingertuppene. Hun ser på meg og smiler, og jeg smiler tilbake.

Jeg frykter Kristian ødelegger alt

«Smil!», hørte jeg Kristian si. Jeg snudde meg mot lyden og så at Kristian sto der med ståkuk men med et kamera mot ansiktet. Det var derfor han begynte å rote i skuffene! Kameraet pekte han rett mot Marthe. «Faen, Kristian! Nå har du ødelagt alt!», tenkte jeg. Dette er nok ikke Marthe med på, var min første tanke. Til min store overraskelse, så jeg at Marthe hoppa opp av senga gjør en grimase til kamera før hun deretter tar tak i begge puppene sine og klemmer de sammen mens hun ler. Deretter snur hun seg med rumpa mot kamera, og vender seg tilbake med overkroppen over rumpa si med fingeren mot munnen, mens hun leker at hun ser overrasket ut. Litt sånn gammeldagse pin-up-bilder, eller Betty Boop. Kristian tar flere bilder mens begge ler.

Kjente noen veldige bevegelser ved siden av meg. Det var Vilde som hadde hoppa rundt, og satt nå på knærne ved siden av meg ganske tett. Kristian retta kameraet mot oss, og Vilde herma etter Marthe men puppene til Vilde var ikke så store at det ble helt likt. Mens Kristian fortsetter å ta bilder, tar Vilde tak i pikken min og gliser stort mot kameraet. Hun inntar flere posisjoner og ulike smil, helt til hun bøyer seg ned og åpner munnen på vidt gap og stikker ut tunga og holdt den nært pikken min. Uten å røre den. Kristian går nærmere og tar mange bilder av Vildes ansikt og pikken min fra flere vinkler.

Marthe ler og trekker seg nærmere og nærmere Kristian. Til slutt står hun helt inntil Kristian, og holder rundt han mens han tar bilder. Vilde holder fortsatt tak i pikken min, og er ganske nært med munnen. Så lager hun en kyssetrut mens hun holder den foran ansiktet sitt, og later som om hun ser sjokkert på den. Pikken til Kristian var fortsatt hard, og jeg så nå at det drøyp litt fra den – så klar var han for mer, tenkte jeg. Det minte meg på at jeg hadde kjent av Vilde var våt, da jeg førte fingrene inn ved musa og rumpehullet hennes. Jeg fører igjen handen tilbake til rumpa til Vilde, og begynte å kna og og utforske. Kjenner det stive kjønnshåret hennes, og jeg fikk følt litt av de myke kjønnsleppene. Vilde begynner nå å lekekysse pikken min med høye smaskelyder, mens hun gjør småbevegelser med rumpa. Jeg ser bort på Marthe og Kristian. Hun har hånda rundt pikken hans mens hun sakte beveger forhuden frem og tilbake, og kjenner på det våte som kommer ut fra kukhodet hans.

Marthe innser situasjonen, og tar en rask avsjekk

Marthe sier plutselig veldig seriøst: «Jeg tror vi alle kanskje vet hvor dette bærer hen. Er det greit for deg?». Det siste var retta til meg. Jeg bare sa så på Marthe med store øyne mens hun fortsatt har pikken Kristian i handa, og sa: «mhm!». Vilde hadde fryst midt i et lekekyss da Marthe sa det hun sa, og hun gjorde store øyne mens hun så på hver av oss. Kristian spurte Vilde: «Hva tenker du?» Vilde lo og svarte ved å slikke pikken min fra rot til glans og så ta den inn i munnen og ut med et tydelig «popp» mens hun ser på Kristian. Kristian sier, mens han ler: «jeg tar det hintet!». Han hopper opp i senga ved siden av Vilde. Marthe hopper også i senga ved siden av meg.

Marthe lå på ryggen, og jeg lå på siden av henne og kysset henne i halsen, rundt øret, og så ned halsen igjen. Hadde hele tiden en hånd på en av puppene hennes, og knep lett i brystvortene. De store puppene hennes fløt ut, og jeg så de dissa for hver gang Marthe fikk en iling. Jeg begynte å bevege hånda ned fra puppene og magen ned mot musa hennes. Hun var like våt som Vilde. Hun sukka lett da jeg tok henne på musa, og begynte å bevege fingrene rundt leppene hennes før jeg jobbet meg opp mot klitorisen. Bak meg lå Kristian og Vilde. Jeg tok en kjapp pause fra å suge Marthes øreflipper, og så meg bak. Vilde og Kristian gjorde det samme som oss. Jeg så Kristian suge på Vildes brystvorter mens han hadde handa godt planta i kjønnet hennes. Vilde lå der med øynene lukket og lagde smålyder og smågapte hver gang det sitret på en god måte. Dette vil jeg få med meg tenkte jeg, og hoppa raskt til den andre siden av Marthe som begynte å le av hvor akrobatisk en på snart 40 plutselig ble. Fortsatte med gni klitorisen hennes og kysse henne i nakken og ørene.

Jeg så bort på Vilde og Kristian igjen, og så nå at Vilde hadde øynene oppe og så mot oss. Kristian gjorde det samme mens han sugde på brystvortene hennes. Kristian hadde nå gått fra å massere musa hennes lett til å stikke inn fingrene. Det så jeg på vinkelen på handa hans, og hvordan Vildes ansikt skiftet følelser etter hvert som han bevegde hånden og gjorde ting med fingrene. Kunne også høre våte lyder hver gang Kristian økte takten. Puppen hennes som var mot oss, disset lett mens Kristian fingra henne hardt.

Marthe og Kristian hvisker noe jeg ikke hører

Nå ville jeg smake på Marthe. Jeg tok hånda fra musa hennes, og gnidde saftene hennes mot hver brystvorte før jeg slikka dem rene. Marthe lo og løftet hodet opp for å se: «Hva gjør du?!» Etter å fått en smakebit av saftene hennes jeg hadde smurt inn brystvortene med, bevegde jeg meg fra puppene, ned magen og så til kjønnet hennes. Løfta opp begge lårene sånn at jeg kom godt til, og så begynte jeg å kysse innside av lårene. Det kilte tydeligvis for Marthe, hun vred seg og kniste, men det ble bare et dypt sukk da jeg gikk all inn mot klitorisen hennes med hele munnen. Jeg kjenner Marthe godt, og vet hun helst liker det når jeg bruker en flat tunge mot klitorisen hennes med hele munnen rundt. Tok derfor godt tak i hoftene hennes og begynte å slikke og gnikke. Marthe gikk etter hvert fra små sukk til å lage noen smålyder. Hun har aldri vært en som lager mye lyd, men jeg kjenner lydene hennes godt.

Med øynene igjen jobbet jeg med klitorisen til Marthe, og jeg kjente hvordan hoftene begynte å bevege seg mer og mer. Plutselig kjente jeg noen sette seg på ryggen min. Det var Vilde. Jeg tok en pustepause og spurte hva hun holdt på med, mens jeg lo. «Tar bilder av Marthe og Kristian», sa hun med et smil. Jeg gikk ned på Marthes klitoris igjen, men nå tittet jeg opp. Jeg så puppene til Marthe disse etter hvert som hun rykket til. Fra den ene siden ser jeg Kristian lene seg mot ansiktet til Marthe. De kysser tungt noen ganger, og jeg ser at de deler tungpust med hverandre mens han stryker henne over panna og håret. De kysser igjen, og jeg ser at Kristian hvisker noe til Marthe og hun åpner øynene og ser på han nikker. De kysser igjen og Kristian tar henne på puppene. Så setter han seg opp, og lener seg framover sånn at pikken hans beveger seg mot munnen hennes. Synet av at Marthe faktisk søker seg frem til pikken, lener seg mot den for å ta den i mot, gjør meg ekstra kåt. Hun tar tak i den for at den skal komme bedre i mål i munnen hennes. Det drypper kåte safter fra kuken til Kristian ned på Marthes forarm, og jeg ser det glinser i lyset fra taket.

Mens jeg slikker kjæresten min, ser jeg fra opp fra kjønnet hennes og landingsstripa, opp mellom de store og dissende puppene hennes, at hun suger en annen mann enn meg. Han glir inn og ut av munnen hennes, mens han støtter seg med en arm ved siden av henne. Jeg ser hvordan hun veksler på å stikke tungen ut mens hun suger, og at hun tar den ut og bruker tunga på kukhodet. Så støtter han seg kun på en arm, og bruker den andre til å ta på begge puppene hennes, og klipe i brystvortene. Jeg hører kameraklikk over meg. Vilde tar bilder av at kjæresten hennes blir sugd av en annen kvinne. Hun stryker meg raskt gjennom håret, og hopper av. Hun går bort til Marthe, som tar pikken ut av munnen for å hviske noe til Vilde, som hvisker noe tilbake igjen før de begge kniser lett. Vilde og Kristian kysser dypt mens Marthe tar pikken hans i munnen igjen, og Kristian tar godt tak i en av puppene til Marte før han tar på en av Vildes pupper og klyper i brystvortene. Jeg ser hvordan Marthe bruker tunga samtidig som hun suger. Vilde og Kristian hvisker noen ord til hverandre før de kysser litt til. Så tar Vilde tar et par bilder til av Marthe som suger Kristian før hun går bak meg.

Vilde bruker rumpa på en kreativ måte

Vilde tar tak i meg, og drar meg av Marthe og inn på hennes del av senga. Hun kysser meg på munnen, og så snur hun seg på magen og drar meg mot henne. Jeg ser at Marthe nå står på knærne i senga mens Kristian legger seg ned på ryggen foran henne, men med hodet rett under musa hennes. Marthe skrever over hodet hans, setter seg ned, og fortsetter å suge han. Kristian begynner å slikke henne mens han holder tak i den store rumpa til Marthe. Vilde ligger foran med på magen, og fjerner håret fra nakken sin. Jeg tar hintet, og begynner å kysse henne i nakken. Hun løfter opp rumpa sånn hun at hun erter pikken min med den. Siden hun er så kort, må jeg bøye meg ganske mye for at pikken skal være i nærheten av rumpa hennes. Mens jeg kysser halsen hennes, og suger på øreflippene, sukker hun tung og beveger på rumpa. Mens hun løfter opp rompa, kjenner jeg en hånd som tar tak i pikken min og dytter den inn mellom rumpeballene hennes. Jeg kjenner hun strammer til rundt den, og bruker hånda til å plassere den rett. Mellom rumpeballene er det vått og varmt. Jeg stønner lett da det skjer, og Vilde fniser og gliser mens jeg fortsetter å suger på øreflippene hennes. Mens hun har pikken min mellom rumpeballene, beveger hun rumpa seg opp og ned og runker meg. På vei opp strammer hun ikke, men på vei ned kjenner jeg at hun strammer til. Det er første gangen jeg har blitt runka på denne måten før. Det er varmt, glatt og utrolig herlig og jeg kan kjenne at kukhodet rører kjønnsleppene og det stive kjønnshåret hennes. Jeg lukter inn håret hennes på hodet mens hun runker meg, og jeg puster inn tungpusten hennes og slikker henne på øret. Hun begynner å øke farten veldig, og jeg må trekke meg ut fra de våte rumpeballene før det går for meg. Det glinser i vått på huden hennes når jeg ser ned på rumpa til Vilde.

Tror Kristian også holder på å merke at det holder på å skje ting. Han har lagt Marthe tilbake på ryggen igjen, og er mellom lårene hennes. Han har nok sett hva jeg har gjort med henne, og har bestemt seg for å kopiere. Jeg ser puppene til Marthe disse hver gang han treffer noe som iler, og er godt. Før jeg vet ordet av det har Vilde satt seg opp på knær og tar bilder av Kristian igjen. Alt fra litt langt unna, til veldig nært. Jeg tar fra henne kameraet, og tvinger henne ned på magen igjen. Hun hviner og ler. Jeg holder henne fast og presser ansiktet mitt mellom rumpeballene hennes, og bruker tunga på rumpehullet og musa hennes. Hun hyler, ler, og beveger seg kraftig, men jeg holder henne fast og bestemt. Jeg lar nesen min presse mot rumpehullet mens jeg slikker og suger på kjønnsleppene hennes. Marthe har fått med seg ståheien, og har løftet hodet og ler. Hun ser kamera og knipser et par bilder av meg og Vilde. Kristian ler også, men det er en dempet latter siden han har munnen full av Marthes klitoris. Jeg jobber videre på, og Vilde roer seg etter hvert ned og begynner å lage tunge sukkelyder, småstønning og puster tungt. Jeg holder hendene hennes fast ved hofta hennes, og jeg veksler fra å slikke musa til å slikke i og rundt rumpehullet til Vilde. Det smaker annerledes enn Marthe. Marthe er mer salt, mens Vilde er mindre salt men mer «slimete». Jeg slipper Vildes hender, og hun strekker den ut og legger hodet på dem. Jeg titter opp mot Marthe som fortsatt har Kristian mellom lårene. Hun har kameraet liggende ved siden av seg, og tar av og til bilde av Kristian mens han går ned på henne.

Jeg hjelper Marthe og Vilde til å utfordrer grensene sine

Marthe stryker Kristian gjennom håret, og gir fra seg stille små stønn hver gang jeg ser det går en iling gjennom kroppen hennes. Hun ser nå på Vilde som puster tungt og lager mer lyd enn tidligere. Marthe strekker ut hånden og stryker Vilde i ansiktet, og fra mellom Vildes rumpeballer seg jeg hun vrir hodet mot Marthe og at hun søker etter hånden hennes. Jeg ser at Marthe veksler mellom nytelse og smil, og jeg regner med at Vilde gjør det samme. På ren innskytelse tar jeg tak i ryggen til Vilde, og gir tegn om at hun må vri seg mer mot Marthe. Hun vrir seg på min kommando. Kameraet er i veien mellom de, så jeg tar og flytter det til den andre siden. Så gjør jeg tegn igjen til at hun skal ake seg frem mot Marthe. Vilde aker seg litt mer frem. Jeg gir tegn igjen, men når Vilde aker seg frem presser jeg med ansiktet mot rumpa hennes sånn at hun må ta to tak frem. Marthe og Vilde er nå såpass nært at de deler samme pust.

Mens de puster tungt sammen, Marthe, med Kristian mellom lårene, og Vilde, med tunga og nesen min mellom rumpeballene, så ser jeg at de deler et kyss. Første et lite kyss, men som blir gjentatt flere ganger før de tar et dypt kyss sammen. Jeg fomler for å få tak i kamera, og klarer å få tatt noen bilder av det mens jeg presser ansiktet og nesten ned mot Vildes rumpehull. Det er første gang jeg ser at kjæresten min kysse en annen dame. Jeg ser at handa til Martha glir under overkroppen til Vilde, som løfter seg opp slik at Marthe får tak en av Vildes små perfekte pupper. Vilde kysser Marthe dypt, før hun beveger hodet ned mot puppene hennes og begynte å suge og slikke rundt på en brystvorte. Jeg prøver å ta bilder av det også, men det var en rar vinkel så jeg legger fra meg kameraet for å kunne konsentrere meg bedre. Vilde hviler nå panna mot Marthes panne, og Marthe sukker dypt. Plutselig kjenner jeg noen fingre som er nede munnen min ved musa til Vildes. Det er Marthes fingre som er på oppdagelsesferd. Jeg tar en av de i munnen for å signalisere at jeg vet hva hun gjør. Hun rykker først til, men så kommer til tilbake igjen. Som kysset, er dette første gang jeg har sett at Marthe har tatt på musa til en annen jente. Jeg veksler mellom å slikke Vildes rumpehull, kjønnslepper kombinert med Marthes fingre. Jeg kjenner at Marthe klemmer mot kjønnsleppene til Vilde.

Jeg og Kristian forfjamser jentene – på en god måte

Vilde stønner lett og begynner å bevege hoftene og presse mot når jeg har nesen min mot rumpehullet hennes. Jeg trekker ansiktet raskt ut, løfter henne opp ved hoftene, gir henne et godt klask på ene rumpeballen før jeg tar tak i pikken min og setter tuppen mot musa hennes like etter at hun har kommet seg på alle fire. Hun skriker til i det jeg klasker til rumpa hennes, men det går fort over i et lite stønn når jeg penetrerer henne. Jeg ser at Marthe skvetter til og ser overrasket på oss, men blir overrumplet av at Kristian avslutter slikkinga like raskt, nesten hopper opp på knærne og løfter føttene hennes bakover og opp i lufta og ut til sidene. Hun hviner til og ler, og holder seg fast i sengetrekket. Han tar knærne sine langt ut til siden, og åler seg inn mot kjønnet hennes med pikken sin som en målsøkende rakett. Jeg ser den beveger seg fra side til side mens han åler seg nærmere. Han støtter seg på det ene låret til Marthe, mens den andre hånden tar tak i pikken. Jeg ser på med store øyne mens han drar forhuden litt tilbake før han rører lett ved kjønnsleppene hennes med kukhodet, kjenner litt etter hvor det er rett før han presser den sakte inn i den barberte musa til kjæresten min. Marthe legger hodet tilbake og stønner stille og jeg ser kroppen rykke til da Kristian presser kukhodet mellom kjønnsleppene, og inn i Marthe. Tror Kristian også var klar, og trengte bare en bekreftelse fra en annen om hva som skulle skje videre. Han var som en mann med et mål!

Nå får jeg det ville helt fra jeg så Vilde ta av seg stringtrusa. Jeg ser den perfekte hjerteformede rumpa hennes, rumpehullet og musa hennes. Huden skifter lett farge fra de lysebrune rumpeballene til litt mørker hud inn mot rumpesprekka og selve rumpehullet som er helt fritt for hår selv om Vilde er utrimma ellers. Jeg tar en hånd og legger den på ryggen til Vilde, og hun bøyer ryggen ekstra mye. Det gir mer enda mer innsyn. Jeg legger et lite trykk på rumpehullet med tommelen, og Vilde sukker tungt. Mens den glinsende pikken min glir inn og ut av musa til Vilde, kan jeg ikke gjøre annet enn å se på og nyte synet. Dette er den første jenta jeg har hatt sex med siden jeg ble sammen med Marthe – og for Marthe er det den første gutten hun har hatt sex med etter at vi ble sammen. Jeg blir å veksle mellom å se på at jeg glir inn og ut av Vilde, mens jeg tar tak i rumpeballene hennes og klemmer til og bruker tommelen mot rumpehullet, til jeg ser på at Kristian glir inn og ut av Marthe. Jeg tar opp kameraet og tar bilder rett ovenfra av den perfekte hjerteformede rumpa til Vilde, mens jeg glir inn og ut av musa hennes. Tar noen bilder i høydeformat sånn at jeg får med hele kroppsfasongen til Vilde fra rumpa til bakhodet, og hvordan pikken min glir inn og ut av henne. Så retter jeg kameraet mot Marthe og Kristian.

Kristian stopper litt opp og tar noen dype støt mot Marthe, og jeg ser hvordan ansiktet hennes endrer seg til nytelse når han støter. Puppene hennes duver ekstra mye. Hun har hendene rundt lårene nært knærne hans, og jeg ser hun liksom drar han mot seg når han støter hardt. Han bøyer seg fram og kysser Marthe intenst og lenge, før han jobber seg ned halsen og puppene hennes – hele tiden beveger han seg sakte, men bestemt inn og ut av Marthe. Hører at hun puster tungt og lager smålyder særlig da han suger på brystvortene hennes mens han jukker. Jeg bøyer meg litt tilbake for å prøve å se mellom beina til Kristian og Marthe, og får et lite glimt av hvordan pikken hans deler de glattbarberte kjønnsleppene hennes, en del av rumpa hennes, og at pikken er våt og blank mens den går inn og ut av henne helt ned til ballene. Marthes rumpehull trekker seg av og til sammen og rykker til. Prøver å ta noen bilder av det jeg ser, men vinkelen er litt rar så tar noen bilder litt i blinde før jeg gir opp. Marthe gir tegn til meg om at hun vil ha kameraet igjen. Hun tar bilder av Kristian mens han knuller henne. Jeg ser hun fører kameraet ned mot musa si for å ta bilder av at han glir inn og ut fra der landingsstripa starter.

Vilde blir misjonær

Vilde rykker til forover og gjør at pikken min ramler ut at henne, og hun kaster seg ned på magen og snur seg raskt. Hun løfter og sprer lårene sine og ser meg inn i øynene. Jeg justerer meg ned sånn at jeg står i samme posisjon som Kristian, med knærne lagt ut til siden, og jeg beveger meg frem mot musa hennes og styrer pikken rett mot målet. Musa hennes er dekket av hår, men jeg ser gjennom hårene hvor det er vått. Det glinser på sidene av lårene hennes. Jeg tar tak det ene låret hennes og presser henne bak for å få løftet opp rumpa, og jeg tar tak i pikken min, trekker forhuden litt tilbake og kjenner etter hvor den naturlig glir lett inn. Jeg hører kameraet klikke mye, og ser at Kristian tar bilder av at en annen mann holder på å penetrere kjæresten hans. Gjennom den lette stønninga til Marthe, hører jeg at Vilde sukker dypt da jeg presser inn kukhodet, venter litt og så presser den helt inn. Jeg justerer raskt på meg selv og setter den andre hånden på Vildes lår og lener meg på de mens jeg begynner å bevege hoftene. Jeg ser ned hvordan pikken min glir inn og ut av den hårete musa hennes. Puppene hennes er klemt mellom lårene hennes, men likevel ser jeg at de beveger seg når jeg støter til. Jeg hører hvordan pusten hennes endrer seg etter hvert som jeg støter og øker takten, og hun har hodet oppe fra madrassen liksom for å møte ansiktet mitt og komme nærmere mens hun holder meg rundt lårene og knærne og drar meg mot henne. Hun rynker på øyenbrynene og ser intenst på meg, og det blikket gjør at jeg tar noen kraftige støt inn og ut av musa til Vilde. Hun lukker øynene når jeg gjør det. Det svarte håret flommer bak henne på madrassen.

Marthe og Kristian ligger ansikt til ansikt mens Kristian jukker taktfast, og av og til kommer det klaskelyder når kroppene deres møtes. Marthe har begge hendene på rumpa til Kristian og jeg ser hun tar tak og nesten dytter ham når han støter inn. De kysser dypt og intenst, og går tilbake til å dele tungpusten igjen ved å hvilke pannene mot hverandre. Kristian øker takten, og det samme gjør pusten deres. Jeg hører hvordan pusten til Marthe preges av at Kristian øker takten og intensiteten. Hun tar den ene hånda fra rumpa hans og holder den mot ansiktet hans, og hun sier noe jeg ikke hører. Han nikker og ser på henne. Marthe tar hendene og holder rundt skuldrene hans og drar ham nært seg.

Vilde drar meg mot seg og kysser meg dypt. Hun holder meg i halsgropa hennes mens jeg beveger hoftene og jeg glir ut av henne. I øret mitt hører jeg hvordan hun puster tungt og stønner stille. Jeg beveger hodet ned mot puppene hennes, tar på de og føler hvordan de faktisk kjennes ut. De er ikke å store som Marthes, men de er utrolig flotte. Jeg suger på de mørke brystvortene og lar tungen gå rundt areolaene hennes. Mens jeg holder på med den ene, ser jeg at den andre beveger i takt med jukkingen min. Jeg går opp med hodet og møter munnen hennes igjen og vi kysser. Hun hvisker noe nesten inn i munnen min: «Jeg kommer snart. Kommer du?». «Snart», sier jeg og øker takten bestemt. Jeg retter meg opp i ryggen igjen for å kunne ta i enda hardere, øke takten og se Vilde bedre. Hun ser meg dypt inn i øynene mens munnen er oppe og jeg hører hun stønner stille.

Lydene fra Marthe endrer seg

Ved siden av meg hører jeg kjente lyder fra Marthe. Marthe holder Kristian tett mot seg, og jeg ser nesten hvordan fingrene og neglene hennes lager røde merker på ryggen hans. Kristian har økt takten veldig og sammen med de dypere og haslige lydene Marthe lager, vet jeg at nå kommer de begge snart. Kristian øker takten sånn, og klaskelydene blir høyere. Han holder begge hendene rundt siden av hodet til Marthe, og jeg ser han tar i hardt med hele kroppen. Marthe begynner å lage dype stønn, og jeg ser hvordan tærne hennes krøller seg og retter seg ut.

Vilde begynner også lage andre lyder, og jeg ser vekk fra Marthe og Kristian og ned på Vilde. Hun ser også på de, men nå vrir hun hodet tilbake mot meg. Jeg øker farten kraftig og det kommer klaskelyder fra oss også. Puppene hennes disser kraftig. Hun sier med munnen: «kommer du?» Jeg nikker, og ser at Vilde lukker øynene og strammer musklene i kroppen. Jeg bruker begge hendene og tar kraftig tak i puppene til Vilde, og bruker de nesten som håndtak for å kunne ta i enda hardere når jeg støter. Jeg kjenner hvordan hun trekker sammen musa og at rykningene kommer. Jeg økter farten enda mer for jeg er også nær orgasmen. Jeg hører lyden fra Marthe, med sine dype men stille halslige stønn i det hun kommer og sammentrekningene skjer. Jeg hører Kristian stønne lett og at takten på jukkinga hans går ned mens han kommer inne i henne. Vilde rykker til igjen, og jeg kjenner hvordan musklene griper om pikken min og hvordan hoftene hennes beveger seg i samme rytme som meg. Strammer musklene mine i underlivet og holder pusten for å kunne holde igjen og få en kraftigere orgasme. Holder det så lenge jeg klarer, men må gi meg. Jeg gir fra meg et dypt sukk i det jeg kommer, og jeg setter ned takten for å ri orgasmens pulseringer – saktere og saktere, helt til jeg stopper og legger meg ned oppå Vilde og bare puster. Fra puppene til Vilde, ser jeg hvordan Marthe og Kristian ligger i samme stilling og bare puster. Kristian løfter hodet og ser på Marthe, og gjør en slags grimase. Marthe begynner å le mens hun tar seg for munnen, mens Kristian humrer. Jeg ser på Vilde, og vi begynner også å le.

Trekker meg ut av Vilde og legger meg på siden av henne på ryggen. Vilde hopper raskt opp av senga og løper på badet og blir borte en liten stund. Ingen av oss sier noe. Vi bare ligger der og puster. Kristian trekker seg ut og legger seg på ryggen ved siden av Marthe, og jeg hører de hviske noe jeg ikke får med meg. Pikken til Kristian pulserer mens den blir slappere og slappere. De fniser og kysser. Jeg begynner å tenke at det er første gang jeg har kommet i noen andre enn Marthe, og at det er første gang en mann etter meg har kommet i Marthe. Vilde kommer tilbake fra badet med håndduker, som hun gir til Marthe. Hun tørker seg, og reiser seg for å gå på badet hun også. Vilde legger ved siden av Kristian og de kysser og hvisker sammen helt til Marthe kommer tilbake fra badet, og står midt i døråpninga og ser på oss. Lyset fra gangen rammer figuren hennes fint inn, og hun holder hendene på begge dørkarmene. Hun smiler til meg.

«Hva gjør vi nå?»

«Hva gjør vi nå, da?», sier jeg uten å egentlig å rette spørsmålet til noen som helst. Det blir stille i noen sekunder før Marthe sier, på klingede nord-norsk: «Jeg vet ikke med dere, men jeg er i hvert fall dritsulten!» Alle ler. «Det masse mat igjen», sier Vilde og spretter opp av senga sammen med Kristian. Vi følger etter. Jeg holder hånda til Marthe mens vi går. Plutselig roper Vilde: «Ææææh! Vinduene!», hun rykker tilbake til gangen og gjemmer seg bak Kristian som ser litt forskremt ut. Jeg tar hånden rundt pikken og ballene og løper inn på stua mot vinduene, stopper opp og vinker ut på en dum måte, før jeg trekker for gardinene. Alle de andre ler høyt.

Vilde og Kristian begynner å ta ut av kjøleskapet, og varme opp pho, noen kjøttboller og vårruller. Etter at vi spiste litt, la vi oss for å sove – de på deres soverom, mens jeg og Marthe tok gjesterommet. Dagen etter våknet vi ganske sent, og spiste noe frokost vi bestilte via hjemlevering, og så tok vi banen hjem.

Etter helgen…

Mandagen, rundt lunsjtider, etter ble jeg kontaktet av Kristian som spurte om jeg hadde Signal. Jeg sa ja, og ga han telefonnummeret mitt. Like etterpå fikk jeg tilsendt bilder fra helgens festligheter. Det var bilder av Marthes imitasjon av Betty Boop med musa godt synlig mellom rumpeballene og lårene, at Marthe ligger på rygg og blir slikket av meg mens hun suger Kristian, av Vilde mens hun står på knær og poserer med pikken min, av meg som har hodet dypt mellom Vildes rumpeballer der Vildes ansikt har en miks mellom latter og nytelse, noen bilder av Kristian og Marthe der det ene var av dem i 69 og det andre er fra da jeg tok noen skeive bilder bak de av pikken til Kristian som går inn i musa like over rumpehullet til Marthe, så to bilder til slutt der jeg tar Vilde bakfra og øyeblikket jeg penetrerer Vilde i misjonær mens hun løfter opp hodet og ser intenst på meg.

Like etter bildene kommer det en melding: «Håper dere ikke blir fornærmet over at jeg og Vilde har sett på bildene ofte, og at vi elsker mens vi gjør det?» Før jeg rekker å svare, kommer en ny melding: «Vilde har snakket med Marthe i dag på jobben, og de er enige om at vi bør spise middag sammen igjen en gang!»

Jeg svarte: «Det har jeg veldig lyst til. Vi har et annet vennepar i naboleiligheten vi kanskje kan invitere til middagen?» Jeg fikk bare en rekke emojier tilbake fra Kristian, som minte meg på da vi var på sofaen med jentene mellom bena våre. Det var fem-seks store tomler opp.

 

Skrevet av: Anonym