Kåte nonner

Denne novellen er vist 732 ganger.

For noen år siden var jeg på ferie i Polen. Min kone er polsk,og vi drar dit minst en gang i året ! Hun kommer fra en liten landsby, hvor jeg etter hvert har blitt ganske godt kjent – og gjenkjent !
Denne sommeren jeg skal fortelle om, hadde flere seksuelle opplevelser, bl.a. denne :

En dag min kone var på en litt lengre tur sammen med foreldrene, ruslet jeg en runde i nabolaget. Jeg kom blant annet til stedets kirke, og gikk inn for å se meg litt rundt. Der inne traff jeg på en trivelig fyr som het Marek.
Han var hjelpeprest i kirka, og jeg hadde hilst på ham 2-3 ganger før.
Vi begynte å prate (på engelsk), og etter at vi hadde snakket sammen om diverse ting, sier Marek plutselig : Har du noen gang hatt sex med en nonne ?
Det hadde jeg aldri, og hjelpepresten sa at han hadde to nonner fra klosteret ikke langt fra kirka som han hadde pult med fire ganger.
De hadde blitt «hektet på» sex, og var veldig kåte!
Hvis du kommer innom i morgen ved lunsjtid skal jeg prøve å få tak i dem og vi kan ha herlig sex med dem på hvilerommet bak alteret !
Jeg kjente at sexlysten meldte seg med en gang, og jeg gned meg i skrittet, der kuken allerede syntes den kjente følelsen !
Jeg aksepterte invitasjonen, og dagen etter sa jeg til min kone Magda at jeg hadde avtale med hjelpepresten og kom til å være nborte et par timer ved lunsjtid ! Flott, svarte hun. Jeg er bedt med til min litt eldre tante en times kjøring utenfor byen.

Ved 11-tiden dro hun, og jeg var alene i leiligheten.
Det var godt og varmt, som det ofte er på den tiden av året.
Jeg hadde bare på shorts og en t-skjorte, og ved tanken på nonnene begynte allerede kuken å stivne. En knapp time gikk jeg bort til kirken og gikk inn. Den første jeg møtte var soknepresten, en mann i midten av femtiårene.
Han smilte og ønsket meg velkommen, og sa at Marek ventet på meg inne på hvilerommet.
Jeg gikk dit, og Marek smilte bredt da han sa at de to nonnene skulle innfinne seg om ca 10 minutter. Dette bli gøy, sa han. Han var kledd i et løst utstyr, og med en prestekrage rundt halsen.
Like etter banket det på døren, og inn kom 2 nonner midt i 20-årene. De var forholdsvis fine å se på, men jeg gledet meg mest til å se under kjortelen de hadde på.
Den hadde blå farge, og blått og hvitt var det på hettene de hadde på. Hjelpepresten og jeg satt i hver vår sofa, og Marek tok ordet. Hvorfor er dere her ? spurte han. Nonnene så på hverandre, rødmet kledelig og svarte at de håpet å få god sex.
Så vis oss hva dere kan tilby, sa Marek.
Begge nonnene, som for øvrig het Agnieska og Laura, knyttet opp beltene rundt midjen, og trakk kappene til side.
Ingen av dem hadde BH, brystene var faste og runde, ikke så stirre, men ganske sexy.
Vanlige truser, som jeg regnet med ville forsvinne av etter hvert. De begynte å massere seg selv med fingrene på klitoris, og Marek ba dem ta dem av.
Det gjorde de, og sto med de sorthårede fittene fullt synlig.
Jeg var ganske opphisset nå, og leg gned pikken og ballene mine.
Marek hadde allerede tatt fram sin pikk, som jeg anslo til å være p størrelse med min, ca 24 cm.
Agnieska gikk bord til ham, la hånden på kuken hans og runket den forsiktig.
Jeg dro av meg shortsen, og sto med kuken pekende rett ut.
Laura nærmet seg, og hun satte seg på kne foran meg og tok pikken i munnen. Det gikk ilinger nedover ryggen, og jeg måtte holde igjen for ikke å komme på direkten ! Etter en liten stund med munnpuling, satte Laura seg i sofane og skrevde ut. Slikk meg, Sir, sa hun i en bedende tone. Jeg adlød ønsket, og la meg mellm lårene hennes.
Tunga fant først fitteleppene, og jeg slikket rolig, stakk tungen inn i hullet, som var varmt og vått, før jeg fant klitorisen henne og sugde og slikket den ! Etter barfe kort tid kjente jeg fitten vibrerte, og hun fikk dagens første orgasme. Hun stønnet, og mumlet et eller annet på polsk, som jeg tolket som en takebønn til Jomfru Maria !
Jeg begynte å bli alvorlig kåt nå, og akte meg litt opp og lot kukhodet peke mot fitten hennes !
Jeg beveget meg fram og tilbake med kuken over det herlige hullet, men så ble hun utålmodig, grep tak i kuken og satte den inn i fitten sin. Den var våt og trang, og jeg kjente at det ville ikke ta lang tid før det gikk for meg.
Men jeg begynteå pule hene i lange rolige tak, og kjente hennes deilige motjukk for hver gang den gled inn.

Hun så utrolig sexy ut med kappen åpen, fortsatt hetten på hodet, og et henført blikk i øynene ! Hun nøt å få pikken inn og ut av fitten sin. I den andre sofaen var Marek godt i gang med Agnieska som sto på kne i sofaen og fikk den lange og harde prestekukken inn og ut !
Jeg snudde Laura rundt, og tok henne bakfra. I det samme hørte jeg en lyd borte fra døra.
Jeg kikket, og der sto soknepresten og runket som en gal!
Jeg regnet med at det var godkjent av begge prestene på forhånd. Selv kjente jeg at jeg nærmet meg min første orgasme, og spurte Laura om jeg kunne spruten inni henne.
Hun niket bare, og så kom jeg i en stor sprut fra pikken mens jeg presset den inn så langt jeg klarte. I det samme hørte jeg at det gikk for soknepresten, som sprutet en fin dam med kirkesæd på gulvet !
Kukken min sto ennå, så jeg fortsatte å pule Laura, som hadde flere små orgasmer og ristet og stønnet.
Marek var også på kanten til at det skulle gå for ham og jeg så hvordan kropen hans stivnet da han startet å sprute Agnieskas fitte full.
Jeg hadde snudd Laura med fronten mot meg igjen, jeg pulte som om jeg hadde betaling, og så sæden som omsluttet kuken min, den rant nedover innsiden av lårene hennes.
Det varte ikke lenge før det gikk for meg igjen, og Laura fikk en ny sædsprut i den herlige fitten.
Jeg trakk pikken ut, og hun bøyde seg over den og slikket den ren.
Det samme gjorde Agnieksa med Marek,og det var 4 fornøyde kirkepulere som pustet ut i sofaen.
Vil dere prøve om noen dager igjen, spurte Marek. Dere har vidinderlige fitter, og jeg tror vi menn har gode kuker til å fylle dem ! De niket og var enige, og vi ble enige om en ny runde like over helga !
Da byttet vi partner, så jeg fikk pule Agnieska og Marek tok Laura.

Jeg måtte selvfølgelig fortelle Magda hva som hadde foregått, hun syntes det var greit, men spurte meg om ikke hun fikk et ønske.
Det måtte jeg si ja til, og hun sa at hun ville prøve en stor negerkuk.
Det ble organisert, men det er en annen historie !

 

Skrevet av: Birger