Venninna mi og jeg

Denne novellen er vist 14194 ganger.

Vi hadde ikke kjent hverandre så lenge, Kari og jeg. Og det var ikke jeg som så det først, men mannen min, Harald.
«Hun er tent på deg,» sa han plutselig en kveld. En setning tatt ut av løse luften mens vi satt og spiste ostesmørbrød og så på fjernsynet.
«Hva?» Jeg så forvirret og spørrende på ham. «Hva snakker du om? Tent?»
«Kari,» fortsatte han og gløttet på meg før han flyttet blikket til filmen på tv’en.
«Hva med Kari?»
«Hun er tent på deg.»
«Tøys… hvordan vet du det?» Jeg så spent på ham og kjente en murring i kroppen.
«Sist hun var her på besøk, i forrige uke, så jeg det på blikket hennes. Så ikke du det?»
«Så hva da?»
«Blikket hennes,» svarte Harald og så på meg med glimt i øyet og et smil rundt leppene. «Hun så på deg. Virkelig så. Særlig på brystene dine.»
«Åh?» Jeg så ned på brystene mine og kjente at de stivnet ved tanken på at Kari hadde sittet og stirret på kroppen min. Jeg fant ikke tanken avskrekkende. Tvert imot.
«Har du lyst på henne?» Harald smilte svakt da jeg bestyrtet møtte blikket hans. «For hvis du har det, er det helt i orden. Inviter henne hit i morgen, så tar jeg meg en sykkeltur på et par timer imens.»
«Er du gal, jeg kan da ikke…»
«Visst kan du det,» avbrøt han og strøk en finger såvidt over den ene, stive brystvorten. Genseren var tynn og berøringen kjentes godt gjennom stoffet. «Og du har da lenge hatt lyst til å prøve jentekos, har du ikke?» Han bøyde seg nærmere og kysset meg på halsen, hvisket inn i øret mitt så det kilte og spredte gåsehud nedover nakken: «Nå har du sjansen til å prøve. Har du lyst?»
«… jeg…» Jeg nølte, lukket øynene og nøt hånden som fant veien under genseren og opp til et av brystene. Hånden lukket seg rundt, masserte. «Du kan ikke sykle nå, det er jo snø ute og glatt og…»
«Spar deg for den unnskyldning,» smilte Harald og brettet opp genseren min. «Hovedveien er oppkjørt og bar for snø. Har du lyst?» Han tok den ene brystvorten i munnen og sugde lett.
«Ja, jeg har lyst,» hvisket jeg spent og nøt det han gjorde, det sitret helt ned i musa. «Hvis du er sikker.»
«Sikker?» Harald reiste seg og dro av seg joggebuksen. «Du skulle sett det samme som meg, da hadde du også vært sikker. Hun satt der i sofaen og drømte om å bore ansiktet mellom bena dine og la tungen rotere i saftene dine…» Harald dro opp skjørtet mitt og boret den varme tungen mellom kjønnsleppene mine. «Slik.» Jeg lukket øynene og gispet i nytelse. «Og så har hun lyst til å gjennombore musa di med fingrene sine og pumpe deg opp til orgasme,» mumlet Harald mot kjønnet mitt og jeg kjente to av fingrene hans føres godt inn i skjeden. Langt inn. Så fant han G-punktet og masserte ivrig.
«Bytt ut fingrene med pikken din,» mumlet jeg. «… så skal jeg fortelle deg hva jeg har lyst til å gjøre med henne.»
Vi elsket hett i sofaen mens vi fantaserte om hva jeg og Kari kunne gjøre sammen. Og etterpå fant jeg Karis telefonnummer og ringte.
– – – – –
«Javel jenter, da får dere ha en koselig kveld.» Harald sto i ytterdøra med fullt sykkelutstyr på, samt en tykk genser og øreklokker, for det var kaldt ute. Heldigvis for meg akkurat nå, at Harald likte å holde seg i form på sykkelen. Og at han dro ut og syklet på tross av snø og kulde. Og for min skyld, for at jeg skulle få oppleve dette. Tanken fikk meg til å elske ham høyere.
«Ha det, Harald. Vær forsiktig da.» Jeg smilte varmt til ham da han blunket til meg.
«God tur,» smilte Kari og strøk fingrene gjennom det mørke, kortklipte håret. Hun hadde på seg en trang genser og jeg kunne tydelig se konturene av de stive brystvortene hennes. Det stakk svakt i underlivet da jeg oppdaget at jeg satt og så på henne, slik hun kanskje hadde sett på meg.
Ytterdøren smalt igjen og vi var alene. Kari reiste seg.
«Jeg tar en tur på do, det er all kaffedrikkinga som gjør det,» smilte hun unnskyldende. Jeg så på baken hennes da hun gikk. Stram og rund, en fin liten sprettrumpe. Når hun sto på alle fire, vedder jeg på at rumpeballene ville stå som to halvkuler, stramme og fine å legge hendene på og massere…
Jeg klemte bena sammen, kjente at kjønnet hadde hovnet litt opp av kåthet. Jepp. Jeg satt her og var kåt på venninna mi og det var en rar følelse, men spennende også. Jeg hørte susing i vannrørene da Kari trakk i toalettet og ventet å høre døra inn til stua når hun kom tilbake. Men Kari kom ikke. Etter å ha sittet og ventet en stund, reiste jeg meg for å gå og se hvor det hadde blitt av henne.
Jeg åpnet døra ut til gangen hvor badet og soverommet vårt lå. Stille lyder fra en åpen soveromsdør gjorde meg nysgjerrig, selv om jeg allerede nå hadde skjønt hva som foregikk. Jeg gikk bort til døra og kikket inn.
Kari lå på dobbeltsenga med naken underkropp. Hun lå med bena utenfor slik at føttene berørte gulvet. Rundt den ene ankelen lå buksen sammenkrøllet, som om dette hastet og hun ikke hadde tid til å få av seg mer enn nødvendig. Og hendene… kjønnet hennes… Hun hadde to fingre dyttet langt inn i musa si fra undersiden, slik at hun lå på armen. Den andre hånden masserte klitoris ivrig og hun lå med lukkede øyne, rød i ansiktet av opphisselse. Jeg stirret på henne, stirret på det røde kjønnet hennes og fingrene som jobbet så ivrig. Jeg pustet dypt inn, kjente kåtheten sette seg tungt i kroppen. Underlivet ble varmt og klitoris banket.
«Kari,» sa jeg lavt, og skvatt selv da hun ropte av forskrekkelse og satte seg fort opp med store øyne. Sjokket lå som meislet i det pene ansiktet hennes, sammen med skammen over å bli tatt på fersk gjerning.
«Jeg… å, herregud…» Kari rødmet dypt og klemte bena skamfull sammen mens hun forsøkte å skjule så mye som mulig med armene og hendene. «Jeg klarte ikke å la være, jeg… jeg…»
«Det gjør ikke noe,» sa jeg lavt og gikk inn. Uten et ord tok jeg av meg klærne mens Karis øyne ble mer lette og håpefulle for hvert plagg jeg tok av. Til slutt sto jeg naken foran henne og nå så jeg det blikket Harald hadde sett. Kari var virkelig tent på meg, for blikket var fullt av begjær.
«Du er fin,» sa hun forsiktig.
«Nå er det din tur,» sa jeg og følte meg modig. Det var tross alt jeg som hadde tatt henne på fersken. «Ta av deg resten av klærne, du også.» Hun reiste seg fort opp og tok av seg, ble stående foran meg like naken som meg. Brystvortene var stive og hendene hennes skalv da hun strakte dem nølende ut mot meg. Jeg skalv selv, dypt inni kroppen, av spenning.
Det var rart å kjenne min egen kvinnelige mykhet mot kroppen. Jeg som bare hadde elsket med menn og var vant til deres hardhet, hadde aldri kjent et par kvinnebryst mot min egen brystkasse. Hadde aldri strøket kjønnshår uten pikk eller hofter med innsving i midjen. Vi sto her midt på soveromsgulvet, venninna mi og jeg, nakne og opphisset og kysset hverandre med ivrige tunger.
«Vi legger oss, hva?» Jeg så spørrende på Kari og hun nikket.
«Du aner ikke hvor lenge jeg har fantasert om dette,» sa Kari og kysset meg igjen mens hun la en hånd på det ene brystet mitt. «Og jeg har vært så forvirret, jeg har aldri fantasert om jenter før. Aldri.»
«Da er vi to,» hvisket jeg og strøk det andre brystet mitt selv, klemte litt rundt det så brystvorten ble stående rett opp. Kari lukket leppene rundt, lot tungen leke med den lille tappen og sendte ilinger gjennom kroppen min. Det ene låret hennes lå over bena mine, jeg bøyde det ene kneet og skjøv låret hennes opp på magen min slik at hun ble liggende på magen og skreve. Hun kysset seg over til det andre brystet, tok brystvorten i munnen og masserte en tapp med tunga og en med fingrene. Jeg la en hånd på baken hennes, kjente at jeg hadde hatt rett. Rumpa var fin og fast. Fingrene mine fant veien til ei fuktig mus. Jeg duppet fingrene i kjønnsvæske, roterte litt, smøg to fingre inni og skjønte av stønnene mot brystet mitt at hun likte det.
Det var rart å ligge og kjæle med ei mus som ikke var min egen. Spennende. Da jeg fant klitorisen hennes og masserte den lett, forflyttet hun hånden fra brystet mitt til skrittet og jeg spredte bena for å la henne komme godt til.
«Åh,» klynket jeg da fingrene hennes kilte meg mellom bena.
«Gud, så våt du er,» hvisket Kari og løftet hodet for å se på meg, for å se nytelsen i ansiktet mitt? «Så varm, så våt og deilig…»
«Slik som deg,» hvisket jeg tilbake. «Akkurat slik som deg.» Jeg strøk kjønnet hennes med hele hånden, håndflaten min var dekket av kjønnssaftene hennes og hver gang jeg strøk over åpningen, lød det små smaskelyder.
«Åh, gud,» stønnet Kari, lukket øynene og begynte å kysse seg nedover fra brystene mine og over magen min. Ned til kjønnshårene, gjennom dem og fram til begynnelsen av kjønnet mitt, der kjønnsleppene begynte. Hun måtte fjerne et kjønnshår fra tunga før hun fortsatte og jeg benyttet pausen til å dytte i henne for å få henne til å snu baken mot meg. Jeg ville også smake mus. Smake kvinnekjønn.
Jeg gispet av nytelse da jeg kjente tunga hennes mot den tynne huden på innsiden av kjønnsleppene. Hun slikket først nedover til skamleppene på den ene siden, så fortsatte hun ned til åpningen og smakte på saftene mine før hun slikket fra toppen av den andre kjønnsleppen og ned til åpningen igjen. Da tungespissen streifet klitoris, gispet jeg igjen og det rykket svakt i bena for hver gang hun streifet den. Med fingrene videt hun ut foldene for å komme bedre til, slik at tungen hennes kjentes enda bedre. Jeg ble varm i kroppen og underlivet sitret. Jeg strakte meg etter baken hennes, fikk henne til å legge seg på siden og veltet meg over henne slik at jeg ble liggende med musa hennes like foran ansiktet mitt, oppå henne. 69. Og Kari skrevde villig. Jeg kjente lukten av henne, en søtlig eim med et stenk av salt. Med fingrene videt jeg kjønnsleppene bedre ut og det røde, blanke kjønnet hennes måpte mot meg, opp ned. Jeg så den harde, blanke klitorisen på toppen, jeg så den mørke, våte grotten hennes under knoppen og skamleppene rundt. Kjøttfulle, mørke skamlepper, de var glinsende våte av safter. Jeg stakk ut tungen og smakte forsiktig. Salt. Slett ikke ille. Jeg stakk tunga lenger ut, fant klitorisen og ga knoppen en grundig behandling med tunga mens Kari stønnet mot kjønnet mitt og spente musklene i kroppen av nytelse.
«Åh, ja…» mumlet hun og lot tunga sveipe i raske drag over knoppen min mens to fingre forsvant inn i skjeden. Jeg klemte skjedemusklene sammen og omfavnet fingrene hennes, førte selv to fingre inn i henne. Inn i den våte varmen og kjente musklene hennes rundt fingrene mine. Jeg la leppene rundt knoppen hennes, sugde forsiktig og løftet hodet, slapp knoppen med taket og gjentok kysset gang på gang mens fingrene pumpet ut og inn. Jeg stønnet svakt hver gang jeg pustet ut, Karis tunge roterte rundt og rundt i kjønnet mitt og varme, sitrende bølger begynte å spre seg fra klitten og utover. Av Karis pust og henrykte hvin, forsto jeg at det bar samme vei med henne. Skulle vi virkelig klare å komme begge to den første gangen vi elsket, og det samtidig? Kanskje var det så lett og så godt fordi begge visste hva den andre ville ha? Jeg presset munnen mot kjønnet hennes, roterte med tunga rundt og rundt knoppen og kjente kroppen hennes ta spenntak like før orgasmen veltet over henne – og over meg. Uten å slippe taket i klitten eller slutte å pumpe med fingrene, stønnet jeg mot kjønnet hennes og overga meg orgasmen i vold. Kroppen ristet og tunga hennes jòg rundt, fingrene pumpet ut og inn med slafsende lyder, musklene hennes trakk seg sammen rundt fingrene mine i spastiske rykk. Hele kroppen vibrerte, de sitrende bølgene strålte gjennom meg og ebbet til slutt ut til små, elektriske støt og rykninger i musa.
Vi ble liggende side om side i 69 en liten stund før Kari snudde seg og la seg på armen min. Hun strøk meg på kinnet, var blank i øynene og rød i kinnene.
«Akkurat som jeg drømte om,» sa hun lavt.
«Samme her,» svarte jeg like lavt. Det var et vart øyeblikk, en deilig stund. «Du var like fin, like god som jeg håpet.» Vi lå og strøk litt på hverandre og snakket fortrolig og lavt, før vi sto opp og dusjet sammen.
Da Harald svett og sliten åpnet ytterdøra en halv time senere, smilte to fornøyde jenter mot ham fra sofaen. Og da han så to våte håndduker henge til tørk på badet, trengte han ikke å spørre om hvorfor vi var så fornøyde.
Kanskje han skjønte at det kom til å bli mange sykkelturer på ham i framtiden.

Legg igjen en kommentar