Venninne kveld

Denne novellen er vist 15166 ganger.

Mia og Bente hadde sittet og slappet av med ett glass vin hver og hatt en skikkelig koselig venninnekveld. De hadde alltid snakket om alt, og kvelden var nettopp viet til venninnesnakk siden Mia akkurat hadde blitt igjen alene og hadde hatt en vanskelig periode. Hvordan bruddet hadde oppstått hadde ikke Bente helt fått klarlagt ennå, men hun regnet med at Mia ville fortelle det når hun følte seg klar for det.

Mia på sin side visste ikke helt hvordan hun skulle fortelle om hva som var årsaken til bruddet mellom henne og Martin. Mia hadde kommet hjem fra jobben i vanlig tid og funnet Martin i seng med to jenter. Tanken på synet tente henne vanvittig ennå, men hun tolererte bare ikke at Martin hadde gått bak ryggen hennes på denne måten, så hun hadde gitt ham beskjed om å komme seg ut av leiligheten og pakke med seg tingene sine. Tanken på at Martin var midt oppe i dette hadde ikke hisset henne opp så mye som tanken på de to jentene som hadde ligget og slikket hverandre mens Martin hadde tatt den ene jenta bakfra. Mia hadde tenkt på dette så mange ganger at hun klarte snart ikke å dy seg lenger. Hun visste at Bente ikke var noen jomfru på den seksuelle fronten og at hun hadde innrømmet for Mia at hun mente selv at hun var bifil. Og det var nettopp dette Mia satt og tenkte på nå da Bente viftet foran ansiktet hennes og hoiet at det var på tide å slutte å tenke på Martin. Mia begynte å le. Bente kikket på venninnen og begynte å le med. -Hva tenkte du på nå da Mia? Bente kikket på venninnen

-Okey, sa Mia, nå hopper jeg liksågodt uti det, og du stopper meg Bente om du ikke vil høre mer. Greit?
Jo, Bente var enig i det. Mia fortalte om årsaken til bruddet mellom henne og Martin, og at hun i tiden etterpå hadde tent på tanken om de to jentene. Bente smilte litt og ante hvor samtalen kom til å ende, men hun tidde klokelig stille. -Jeg vet du har erfaringer fra dette med pikekos Bente, men kunne du tenke deg å innvie meg? Mia så sjenert på venninnen mens hun rødmet. Bente smilte enda bredere og så på Mia før hun stilte ett spørsmål tilbake. -Er det fordi du vet at jeg tenner på jenter, eller fordi du har lyst på meg?
Mia måtte innrømme at hun for det første ikke kunne tenke seg å ha sin debut med ei jente hun overhodet ikke kjente, og for det andre så hadde hun mer enn en gang tenkt på Bente når hun tenkte på fantasien sin.
Bente ble sittende og kikke litt i vinglasset før hun spurte Mia om hun hadde tenkt på noe spesiellt når hun tenkte på sine fantasier med en annen jente. Men Mia fortalte at hun stillte med åpent sinn og innstillingen om at det som skjer det skjer. -Vel, da kan vi vel likegodt hoppe ut i det da, sa Bente. Mia ble litt paff. -Vil du vente så er det greit, sa Bente, men du skal vite at jeg har hatt lyst på deg i lange tider allerede. Mia kikket vantro på venninne. -Er det sant? spurte hun. Og Bente nikket bekreftende og fortalte at hun hadde hatt lyst på Mia siden hun begynte å titte på gutter og selvfølgelig også jenter. Mia rødmet kledelig og spurte om hva de skulle gjøre da?

Bente lente seg fram og kysset Mia forsiktig på øreflippen. Mia kjente ilingene i hele kroppen, snudde hodet og jentene møttes i ett tungekyss. De satte fra seg glassene sine og begynte å stryke hverandre over hår og kinn. Bente tok tak med begge hendene rundt ansiktet til Mia og dro henne mot seg igjen. Denne gangen ble kysset litt mer intenst. Bente lot tungen sin gli inn mellom leppene til Mia og leke med hennes tunge. Begge jentene kjente hvordan kroppen reagerte på den andres kjærtegn. De så på hverandre og Bente lurte på om de like godt skulle gå inn på soverommet. Mia reiste seg, skjelven i bena, og fulgte etter Bente inn på hennes soverom.

Soverommet i seg selv kunne ha satt hvem som helst i det romantiske hjørnet. En enkel lampe stod i det innerste hjørnet av rommet og lyste gjennom de tynne hvite gardinene som hang fra skinner i taket. Bente var for tiden singel og hadde også unnet seg to sengesett i hvit sateng til dobbeltsengen sin. Mia bare lengtet etter å synke ned i «skyen» for å gi og få nytelse. Mia tok mot til seg og begynte å kneppe opp blusen til Bente. Bente stod avventende og lot Mia få ta den tiden hun trengte. Mia turde ikke å si ett ord i redsel for å ødelegge stemningen, men kjente heller på følelsene som sitret gjennom hele kroppen hennes.
Tilslutt stod Bente foran henne i kun en liten stringtruse. Mia lot hendene vandre over kroppen til Bente og stoppet opp ved brystene. Hun lot tomlene gli forsiktig over de stive vortene og hørte hvordan Bente dro litt tyngre etter pusten. Men nå klarte ikke Bente å la være å berøre Mia lengre heller. Hun kledde av venninnen og dro henne inntil seg så begge to kjente brystvortene til hverandre. Bente lot hendene gli over ryggen til Mia og ned mot rumpa. Mia stønnet og Bente tok det som ett tegn på å fortsette kosen.
Hun førte Mia mot sengen og bad henne legge seg ned på ryggen. Deretter krøp Bente etter opp i sengen, krabbet sakte mens hun holdt blikket til Mia fast, opp mellom bena på venninnen, før hun senket hodet mot fitta til Mia.

Mia holdt pusten av spenning og ventet på øyeblikket da hun skulle få kjenne ei jentes tunge på klitoris.
Bente blåste forsiktig på Mias klitoris før hun så vidt stakk tungespissen bortpå. Mia reagerte med ett gisp, og kjente at sitringen begynte å bygge seg opp fra første stund. Dette kunne ikke sammenlignes med det Martin hadde prestert. Bente slikket og småsugde på klitorisen samtidig som hun strøk Mia på innsiden av lårene. Mia merket ikke selv at hun lå og småkløp seg selv i brystvortene. Kombinasjonen av smerte og nytelse var utrolig opphissende, og hun følte at det var like før. Bente intensiverte behandlingen sin og konsentrerte seg om klitoris mens hun brukte fingrene akkurat i fitteåpningen. Til slutt klarte ikke Mia å holde orgasmen tilbake. Hun sakset beina om nakken til Bente og hylte da orgasmen raste i kroppen. Bente bare fortsatte å slikke, og Mia måtte be pent om at hun stoppet. Bente smilte bredt da hun dukket opp igjen fra fitta til Mia. Fittesaftene glinset rundt munnen hennes. -Hvordan var det Mia? spurte hun. -Var det som forventet? Mia lå og prøvde få igjen pusten. Hun smilte bredt og nikket. -Jeg tror aldri at det har gått for meg så fort noen gang. Bente smilte enda bredere og spurte om hun skulle ta det som ett kompliment. Og Mia fant ut at det burde hun så absolutt gjøre. Bente fant ut at det var på tide at Mia debuterte, og reiste seg opp på knærne, gikk på kne skrevende over Mia og stoppet med fitta over munnen hennes. Bente var nå så bløt at saftene glinset rundt fitta hennes. Mia ble en tanke facinert av synet og laget en koselyd samtidig. -Mmmmm. Bente hjalp Mia med å legge en pute under hodet for å få løftet hodet litt mot dette nye som fristet. Bente videt ut fitta med hendene og Mia stakk forsiktig tunga ut og slikket klitorisen til Bente. Denne gangen var det Bente som gispet høyt. Tankene raste gjennom hodet til Mia. Hvordan skulle hun få til dette? Prestasjonsangsten var til å ta å føle på. -Åh, jaaa, dette kan du visst. Bente stønnet. Mia fant ut at dersom hun gjorde det hun selv ville like, så måtte det da i alle fall bli bra. Bente stønnet fram oppmuntringer mens Mia slikket og sugde klitorisen til venninnen sin. Mia fuktet den ene langefingeren sin og lot den leke i rumpehullet til Bente. Det var det som skulle til for at det skulle gå for Bente. Hun hylte ut og presset fitta ned på tunga til Mia, gned brystene sine kraftig og falt til tungt til siden.

Etter en liten stund heiste Mia seg opp på albuen og kikket på Bente. Bente kikket tilbake på venninnen og så brast de i en befriende latter.

De ble enige om at sånne venninnekvelder skulle de ha flere av.

Kanskje vi får bli med da og????

Legg igjen en kommentar