Verandaen

Denne novellen er vist 6452 ganger.

Våkner av meg selv, det er visst fremdeles natt. Fomler fram klokka, jo den er bare halv 4…og jeg er lysvåken..
Står opp, pakker meg inn i ett pledd og går ut på verandaen. Sola skinner med sin oransje glød over fjellene, fuglene småpludrer med hverandre og jeg hører sjøen slå dovent mot steinene nede i fjæra. Jeg setter meg ned ved veggen, lukker øynene og lar sola skinne på ansiktet. Den varmer ikke like mye på natta ,men det er da jeg liker den best.
Jeg hører noen komme mot meg, og lager en skygge foran meg. Det er du som har oppdaget at jeg hadde stått opp igjen. – Sitter du her ute igjen du da? Du setter deg ned og stryker meg på skuldrene, kysser på nakken. Små lette kyss, som jeg nesten ikke merker men får voldsomt med gåsehud av.
Du kysser deg nedover, mot brystvortene mine som har blitt harde av opphisselse.. de varme leppene dine stryker så vidt borti dem. Du lar tunga gli over, varmer dem med den myke munnen din samtidig som du stryker meg på innsiden av låret mitt.
Pusten min skjelver, jeg lar pleddet falle ned.. nå sitter vi begge to nakne ute på verandaen.. deilig.. deilig å kjenne den varme sommervinden stryke kroppene våre.. deilig å være her, vite at ingen ser oss..
Du legger deg ned og jeg følger etter. Kysser deg tilbake i nakken.. på brystkassen.. lar tungen min leke ned mot lysken din.. en hånd tar tak i den voksende pikken din.. kysser rundt rota.. kysser og kiler deg forsiktig på ballene så du skjelver av vellyst. Du kjenner den varme tunga mi leke seg oppover pikken din.. nærme seg toppen..
Jeg fyller munnen min med kuken din…du stønner, vil at jeg skal fortsette.. tar pikken ut bare for å terge deg litt.. du er på bristepunktet av tålmodighet…jeg setter meg over deg og du kjenner fitta mi lukke seg om pikken din.. lar den gli ut og inn.. sakte.. så ulidelig sakte..
Du kjenner sæden ligge helt ute i pikkhodet.. jeg øker tempoet.. kjenner jeg nærmer meg en orgasme.. når jeg rir deg slik trykker pikken din på de rette punktene.. og når jeg nå øker takten kjenner jeg det knyter seg i hele underlivet og jeg lar orgasmen ta overhånd om meg, samtidig som du lar sæden din fylle den melkende fitta mi…
Den herlige følelsen som har eksplodert inni oss. .slipper taket sakte.. vi ligger sammenknyttet ute på verandaen, pusker med hverandre.. en hånd som stryker på brystkassen din, din hånd som pusker med en lokk av håret mitt..
Vi blir døsige. .ligger der og hører fuglene fortsette småpraten sin.. drar pleddet over oss.. og du sovner der med meg liggende i armkroken din..
Nok en deilig sommernatt der sola er oppe døgnet rundt..

Legg igjen en kommentar