Vet du hva som ville være himmelsk?

Denne novellen er vist 4263 ganger.

Å stryke fingertuppene mine varsomt nedover spekken mellom rumpeballene dine, mens du sover med ryggen mot meg, og merke at musklene dine strammes, skinkene dine blir harde og bøyer seg litt unna, i søvnens refleks –

og på tilbakeveien oppover farer fingertuppene så lett at du nesten ikke merker det –

og nedover igjen, og nå er du avslappet i rumpeballene, myk og rund og vidunderlig deilig –

og nå på oppoverturen igjen kjenner jeg at du bøyer kroppen litt mot fingrene mine, følger med oppover –

og når fingrene sklir lett nedover igjen så kjenner jeg at de når lengre inn i sprekken – har du åpnet litt? Var det et lite sukk? –

og på veien opp igjen har du vridd du deg litt mer over på magen, løfter litt på baken nå, jeg kjenner det så vel –

og når fingrene smyger seg nedover igjen så ender ikke sprekken i lårene dine, den fortsetter under og framover, og det er hårete og deilig og så varmt der –

nå merker jeg noe helt annet når fingrene mine leter seg tilbake igjen, et spent, knudrete og vidunderlig område der under fingertuppene mine. La meg hvile litt der, det er så fabelaktig mykt og hardt på samme tid –

og rumpa di er åpen og du stikker den opp i været og når jeg igjen sklir fingrene nedover så rykker det i kroppen din når jeg passerer åpningen din, men jeg vil videre nedover, under deg, kjenne det glatte innenfor foldene som er så villige til å la meg komme til –

du er så fantastisk når du ligger slik med baken i været og du vil at jeg skal ta på deg, kjenne den myke harde store mørkt-rosa knoppen din og rundt åpningen inn til ditt innerste deg, der –

og nå er fingrene mine våte og glatte på veien tilbake, og det er din egen fuktighet, og plutselig trenger en langfinger seg inn til første knoke, og herregud så varm du er inne i rumpa –

jo, det er to hender du kjenner nå, letende fra begge sider, to sett med fuktige glatte fingre som har blitt litt mer påtrengende, inntrengende, trengende, og de tvinger seg inn i deg fra to sider samtidig og møtes med en myk elastisk deilig silkevegg mellom seg, og jeg tror ikke det kom uventet på deg, det gikk så lett –

du ønsker dette, gjør du ikke?
Sov du, til å begynne med?

Legg igjen en kommentar