Vi skulle EGENTLIG bare se en film…

Denne novellen er vist 18192 ganger.

Dette er noen år siden, jeg skulle på besøk til en jeg var blitt kjent med gjennom ei veninne av meg.
Han var rundt 34 jeg var 20, jeg hadde truffet han noen ganger tidligere og vi hadde vært ute på byen Han , jeg og veninna mi + noen til…
En kveld, sendte han (Hans) meg melding om jeg ville komme til han å se en film å spise noe god mat, så kunne man evt gå ut etterpå.
Jeg takket ja til tilbudet, og han kom å hentet meg.
Dette var også førstegangen jeg var på besøk hos han.
Da jeg kom inn døra ble jeg møtt i gangen av et kaos av sko, jeg tenkte først at her var det fålksomt, men nei. Da jeg kom inn i stua satt han og en annen kompis der alene.
Jeg hilste på han og han sa han het Ole, Jeg heter Silje sa jeg.
han var også en godt voksen mann i 30åra..
Hans spurte om vi var sultne, og vi satte igang med å lage hjemmelaget pizza, han satte på istid og vi satte oss godt til rette .. jeg satt meg i en god stol, men før jeg viste ordet av det kom hunden og ville holde meg med selskap.
Vi spiste og så ferdig filmen, jeg sa jeg måtte låne toalettet og Hans viste vei, da jeg kom ut igjen ville han vise meg resten av det store huset, jeg gikk etter han opp trappa mens han viste meg rundt å pratet om alt.
Siste stopp var soverommet, det var ike så stort. det sto en datapult i et hjørne med 2 dataskjermer, en harddisk på gulvet og en dobbeltseng på den ene langveggen.
Hans var flink med data, og det passet meg bra, han viste meg masse forskjellig av div programmer så til slutt gikk det bare i ball alt sammen, til slutt ble jeg så sliten av å stå så jeg satte meg på sengekanten.
han kom å satte seg på siden av meg, og spurte om det gikk bra, joda det gjorde det, fikk bare vondt i beina av å stå. Vi satt lenge på sengekanten å pratet om det meste siden vi nå var helt alene.
Plutselig kysser han meg på munen, han stopper opp ser på meg i 4-5 sek og fortsetter, jeg kysser med, det var godt, plutselig før jeg ordet av det lener han meg bak, så jeg blir liggende i sengen, han legger seg på siden av meg og kysser meg videre.
Plutselig kjenner jeg en hand som åpner beltet og knappen på buksa, det er hans, han lirker handa innenfor buksa og ned i trusa, han fingrer en stund, før han stopper opp og kler av meg resten av klærne.
jeg ligger nå naken i senga, han kler av seg han også å holder beina mine fra hverandre han sleiker og leker med meg der nede, slikker klitoris, og leker vilt med tungen, jeg kjenner jeg sjelver som et aspeløv, tenker å mille himmel.. Hva skjer nå?
jeg hadde hatt sex før, men bare med kondom jeg kjente pulsen steg betraktelig da han la meg mer tilrette i sengen å kom kravlende oppå meg, han tok tak i beina og la dem til siden så stakk han kuken inn….UTEN kondom… jeg ble varm kald, svett og nervøs på engang.. jeg lukket øynene å det eneste jeg klarte å si var vær forsiktig…..
Han smilte å sa det skal jeg, han jokka på som ingen handre før hadde gjort jeg kjente kald svetten var nå forandret seg stil en spenning i kroppen som økte itakt med pulsen, jeg kunne kjenne mine egene hjerteslag han øket tempoet betraktelig, det knaket noe heltforferdelig i senga, plutselig stoppet han.
Han trakk seg ut å sprutet oppover magen og brystene mine…
Han spurte hvordan det kjentes jeg klarte så vit å si noe, men fikk stotrett frem et svar om at det var godt og at det gikk bra..
Han smilte, tørket av seden som kom på meg og på sin egen kuk før han bøyde seg ned ga meg et kyss på munen og bøyde seg over til nattbord skoffen.
Der hentet han frem en vibrator, som han stakk inn i den allerede nypulte fitta mi, han sate den først på litt, så økte han etterhvert… han tok så tak i beina mine igjen å løftet dem så langt opp å fram han klarte, slik at rompa kom godt frem, å før jeg viste ordet av det prøvde han litt analsex også…
jeg var fremdeles sjelven, men det var det ingen grunn til han var veldig forsiktig å veldig snill..
han trakk seg ut og begynte på nytt å leke med tungen nedentil, å han ga seg ikke heller, før jeg fikk virkelig kjørt meg den kvelden.. Men du og du så godt det var…
 
Da jeg kom hjem litt utpå kvelden og jeg skulle krype til sengs tenkte jeg p åhva som hadde skjedd den kvelden..
Det som bare skulle være en filmkveld, der vi skulle kose oss med mat og gå ut på byen ble heller film med noko anna attåt… Men Hva gjorde vel det, Jeg hadde jo hatt en av de beste filmkveldene på lenge.. Som ga mersmak for det var ikke sistegangen jeg var påbesøk der i huset.
[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar